22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    "Szóval ha el akarsz intézni valamit, akkor célszerű partnerként kezelni őket, nem pedig ellenségként"

bizony, aki tahó módon hív fel engem ok nélkül a cégnél, azzal bizony én is tahó leszek bizonyos szinten.
  • ladminka
    Nem lehet, hogy azért ilyen döcögős az ügyintézés, mert nem segítesz az ügyintézőnek?

Lehet, hogy hihetetlen, de igaz: egyszerű, hétköznapi emberek ülnek a UPC ügyfélszolgálaton is. Nem gonosz kis manók. Nem az előfizetők vérét szívják. Találtak egy munkát, hogy ne haljanak éhen.
    Szóval ha el akarsz intézni valamit, akkor célszerű partnerként kezelni őket, nem pedig ellenségként. Ha magadnak akarsz rosszat, akkor állj le hugyozni a széllel szemben, de nem kéne mások életét megnehezíteni.
  • Marci0115
    te olyan hülye vagy istenem, nekem már lassan egy hónapja van digi és egyszer sem panaszkodtam miatta, honnan veszed hogy kb 3 ember elégedett vele? neked erröl van valami statisztikád vagy mi?
  • Mighty
    Elismerték az egyik hibát. Egyetértesz.
    Elismerik a másik hibát, ha ellenőrizték annak jogosságát. Mi ebben a meglepő? Szerinted ellenőrzés nélkül higgyjék el, hogy random betelefonálónak igaza van és azonnal fizessenek?

Ekkora előfizetői bázissal rendelkező cégnél persze, hogy előfordulnak hibák. Gondolj pl. az 1 vagy több milliós számlákra, amiket gáz-, villany-, vízszolgáltatók szoktak néha küldeni. Egyszerűen ki lehetne az ilyen extrém számlaküldéseket zárni, mégis előfordulnak.
  • precision
    ok, bye
  • szmarcsee
    Hát ezt mégis meg kell írnom... Basszus, telefonáltak júpicisek-- nagyon seggnyaló stílusban bocsánatért esedeznek :-D
    Kár hogy ezért 4 e-mailben kell kifejtenem a véleményem az ügyintézésükről és jogtalan számlákról, mire találnak egy épelméjűt aki fel is fogja miről van szó. Hiába kérnek elnézést attól még kurvára melléfogtak. Egyik részét amit elszúrtak most sztornózzák. A másikat meg csak ha megtalálják a felvételt a beszélgetésről. Majd megadok egy éves intervallumot amiben keresgéljenek ... had dolgozzanak...akkor még nem voltunk ügyfelek- így legalább nem lesz egyszerű visszakeresni. De nem érdekel, leszarom a pár ezer vagy 10 ezer ft-t, a lényeg hogy elismerik hogy mindegyikben nekem van igazam :-D Attól még fos szolgáltató és ezt mindenki tudja. Ha talán nem fogyik ülnének ott, nem telne hónapokba megértetni velük bármit is....
    Örülök, hogy "tökéletes" tapasztalataimat a "tökéletes" szolgáltatóról megoszthattam veletek. remélem okultok belőle
  • Stefling
    Épp írni akartam én is :D
  • precision
    egy új banner ránkférne, nem? :) én nem értek ps -hez, vki összerakhatna egy szépet ha van ideje :)
  • Stefling
    Ne vesszetek már össze! Aki kötekedik annak el lehet menni, ti pedig szarjátok le, ha valaki kötekszik, majd megunja.
  • Balumann
    Az a naívság, hogy azt hiszed a diginél meg másnál minden tökéletes... És igen, nálunk javították és nem is fordult elő többet. Mi sem levegőbe beszélünk, legtöbben upc-sek egy ideje akik ide járnak, hidd el.
  • tompka
    De én válaszolok!!!
    Ki mondta eddig, hogy kötelező ezt a topicot olvasni?? De jó is, hogy elmész...
  • bertino
    nézzél, csak huzzál már innen, mert rohadt unalmas vagy.
  • szmarcsee
    De naívak vagytok... Méghogy kijavítják a hibát??? hahhhaha
    Elismerik, de semmi. Majd visszakeresik a beszélgetést , de semmi... Hidd el hogy amiket írtam így is van. Nem a semmiért rühellem őket. És örülök neki, hogy egyre több lehetőség van. Remélem nincs sok hátra az ilyen zsidó bandáknak mint ezek...
    Na mindegy, én nem olvasom tovább ezt a seggnyaló topic-ot. Majd fél év múlva ... és akkor mindenki az én nézeteimet vallja hehhe
    le a júúpöcsökkel lehúzzák az ügyfeleiket és tojnak az egészre, amíg ők meggazdagodnak addig szarnak rá mennyien rühellik őket az ő hibáik miatt
    Ne válaszoljatok... nem olvasom, észrevételeitek nem érdekelnek, majd ha felnőttök hozzá, hogy észrevegyétek, az életben sok kizsákmányoló van, de csak azt nézik hülyének aki hagyja...
    Na jó fizetgetést a paraszt-szolgáltatónak!!!
    Én nézek normálisabb után....
  • tompka
    Az én módszeremhez, mázlis helyen kell, hogy lakjál.
    utorrent 1.8.2 titkosítás erőltetve, nincs bepipálva a titkosítatlan kapcs. engedése. lehet még mindíg más port is, de nekem már lassan 2hete ugyan az.
  • precision
    és hogy?
  • Balumann
    Tény, hogy vannak szemét dolgai a UPC -nek, de amiket te írtál nem nagyon hiszem el, és ennyire azért nem szarok. Kb. 6 éve vagyunk UPC-sek, 1x fordult elő hogy kaptunk valami nagyobb számlát, szóltunk nekik és jeleztek is hogy valamilyen hiba volt.
    Kíváncsi lennék, hogy milyen jobb alternatív internetszolgáltatók vannak... (cégneveket, digi-n kívül persze...). Az ország nagyobb részén szinte megváltás, ha van upc.

Számomra az egyetlen negatívum a P2P korlátozás, ami viszont utorrent 1.9 -el tényleg részben kijátszható (feltéve ha olyan szerencsés valaki, hogy működik rendesen, nekem winreinstall óta megy, nem fagyasztja a gépet sem szerencsére).

Tehát még1x, nem szarok attól még mert mostmár van 1 jobb, nem számláznak jogtalanul (vagy olyankor szólni kell, és javítják), és az elégedettség nem = seggnyalással.
  • tompka
    A p2p korlátozást tényleg kilehet kerülni. Ezért nincs semmi bajom a társasággal :)
  • szmarcsee
    Hát igen, Újpesten sok új utca van ahol van már digi :-) Remélem hamarosan mi utcánkban is lesz, körülöttünk mindenkinek van . Amúgy ahol én tudom vidéken ott olcsóbb árak vannak és gyorsabb net mint júpöcsök.
    Minket már nem korlátoz a P2P se ...torrent rulez. Mi is torrentezünk és nincs már korlátozás.. haha...
    Júúúpöcsök akkor is szarok, és jogtalanul számláznak!!! Majd rájösssza a csöppnyi agyaddal, ha már nem leszel a seggnyalójuk...
  • Mighty
    Én ebben nem értek egyet. Nem hinném, hogy a Digi még csak 0,1%-os lefedettséggel működne.

Mint régebben is írtam a Digi a sűrűn lakott területeken terjeszkedik. BP-en kívül már héz nagyobb városban is jelen van. Budapesten is 90%-ban olyan kerületekben van jelen, ahol nagy lakótelepek vannak.
    pl. Újpesten fél éve kb 5 utca pár házában voltak. A mostani címlista alapján körbe van véve az Újpest központtól a XV. kerület felé eső rész, valamint Káposztásmegyer egy része, ahol csak 10 emeletes házak vannak. Ide a bökőt, hogy teljes Káposztásmegyert is be fogják kötni a hálózatba hamarosan. Nem meglepő, de ott is csak 10 emeletes házak vannak, illetve új lakóparkok. A képen látható terület lesz hamarosan Digi terület is. Ne feledd, UPC is hasonlóan kezdte.

Másik: ha nem volna versenytárs a Digi, akkor ők miért vezetnek be új csomagot (50/25 - 4500-ért)? Azért, mert a társasházi csomagok sebességei elérték a Digi csomagok sebesség értékeit.

Szerintem igen is kezd versenytárs lenni a Digi is. És ez jó.
  • bakvarnyu
    Ja, én amúgy annak is örülök, hogy évről évre csökken kb. 500 Ft-al a díj.Melyik másik szolgáltatásnak csökken még az ára?A sebesség meg nő. Szóval megvezetnek de nem is olyan rossz ez.Más multi se jobb, a digi is duplázná az árakat ha tehetné.
  • precision
    "Egyébként p2p-t ki lehet kerülni, már sokan tudják is hogyan."

Hagjyuk már ez a kamu szöveget... ha meg tényleg van rá módszer, és nem árulod el, akkor pláne szánalmas...

Amúgymeg, fel kéne fogni, hogy a digi nem alternatíva, azon a 0,1% -os területen ahol egybeesik a két szolgáltató lefedettsége, ott esetleg nagy a verseny. De UPC korántsem a digi változásaira reagál(t) mint az sokan szeretnék hinni, hanem inkább a t-com lépéseire. Na, ő már igazi versenytársa, mert ugyanakkora területen tud szolgáltatni mint a upc. Hiába eltérő technológia, a usert csak két dolog érdekli, a sebesség, és az ár. Igen, jobb csomagokat ad a digi papíron is, meg a valóságban is gyorsabb, mivel alig vannak páran a hálozaton. Nade mit érünk vele, ha nálunk nem elérhető? És M.o. 99% -án nem elérhető a digi. Akkormeg miről is beszélgetünk...
  • gduck
    Pontosan! Nálunk se lenne semmi, ha a UPC nem építette volna a ki a hálózatot!
  • Skynet85
    Juj elgurult a gyógyszer nosza szaladj utánna, addig se írsz eget rengető baromságot, ill. ködbe vésző ,,mi vagyunk a nasa hacker tanítványi, mi máán kijátszuk fullosan az ispket is".

Én vidéki vagyok, mákomra közel mc-hez, így van chello, viszont van sok ismerős aki nem ilyen szerencsés. Tudod én 7k körül pengetek a 15k-s netért 20km-el messzebb a 2,5k-s 4k, tegyük hozzá ha szar idő van nem megy, ha sokan terhelik a hálozatot nem megy.

Másik alternítva a tré-onlány, de mivel vidéken nem talász minden sarki kocsma mellett egy központot, és technologiából adódoan minnél távolabb vagy a központól, annnál inkább csökken az elméleti max sebsség így tapasztalat, hogy nem ritka 10-20%, de akár 30-40%-os sebessség csökkenés sem.

Ügyintézés, egyik ismerős dsl-t rendelet, kihozták a cumot berakták a modemet és miután közel 10 kemény megeröltető perc után képtelnek voltak mükődésre bírni a netet elhuztak a píbe, modván szar a gép.
    3 hétig ment a telefon, hogy uram bocsáss meg fizetünk, de net sehol 3 hétig nem tolták ki a képüket, jött a duma hogy szar a gép, utánna szoltak nekem kb 5 perc volt belőni a netet...

Nem makulátlan az upc sőt az utobbi időben egyre inkább nem volt az, remélhetőleg a fejesek kivéretetése jót tesz majd, de sok helyen a best alternatíva maradt, és még lesz is jó idejig, a digi ahol pl én is lakom elérhetetelen messzeségben van, és vszeg lesz is még jó pár évig.
  • szmarcsee
    Ha digis lennék gondolod upc-vel szenvednék még?
    De te lehet júúúpicik seggnyalója vagy. Mert ebben az országban nincs 3-nál több ember aki elégedett velük... Fizetnek is érte?? vagy csak kapsz netet normálisan??? Az is sokat ér ám !!!
    Egyébként p2p-t ki lehet kerülni, már sokan tudják is hogyan. UPC megint nem járt túl senki eszén. Mi is torrenten nyomulunk és hiába akar a upc már megint valamivel kibaszni velünk, nem jön össze neki ... Ennyi legalább jár nekünk. Amúgy meg még mindig azért vagyok upc "hű" ügyfele, mert még mi utcánkban nem épitették ki a digikábelt, de mindenki csak erre vár. hasonlítsátok már össze az árakat??? És még mi a vicces? A vidéki net szolgáltatók, akiknek tényleg egyeduralma van, még ők is olcsóbbak, arról nem is beszélve hogy normális ügyfélszolgálata van és nem 2 órát állsz sorba és nem agymosáson átment fogyi emberekkel kell megértetned órákon át, hogy miért is balfasz a szolgáltató, mire végre elismerik hogy igazad van...
  • mflex #16990
    Aha, és akinek nincs más választása, az menjen vissza a t-offline-hoz? Gondolkodj már, ha mindenhol elérhető lenne a digi, akkor valszeg a upc-nél is fillérekbe kerülne minden, nem lenne p2p, meg a többi faszság.

Szóval értelmetlen a rinyálásod itt és most jelenleg...
  • bertino
    azt is meg merem kockáztatni, hogy digis dolgozó vagy.
    de ha ez így van, akkor ennyit rolad
  • tompka
    Fárasztó vagy!
    Nálunk a házban senkit sem fizetett le a upc. A upc mellett jelen van 3net szolgáltató. Aki akar, az vált. Én már pár hónapja nem láttam upc csekket. Tudod XXI. század. Elektronikus. Kártya adat beír, és már meg is kapta a upc a pénzét. Tisztességesen kifizetjük, tisztességesen kiszolgálnak.
  • bertino
    nem unod még ?
  • szmarcsee
    Társasházi kedvezmény? JAh ,erről én is hallottam. Júpici főagyasa lefizeti a házinénit Végülis valahogy meg kell tartani pár ügyfelet. Rövidtávon lehet bejön.
    Kedvező árak??? Haha. Láttátok már más szolgáltatók árait? AMugy azt tudtátok hogy ha befizetitek a csekket, akkor is korlátozzák a netet, arra hivatkozva hogy lassu a posta nem kapták meg. És tudjátok mennyi a visszakapcsolás???- 2880 ft!!! Biztos nagy erőfeszítésükbe kerül. Arrol nem is beszélve, hogy jogtalanul számláznak ki bekötési díjakat, holott bekötési dij nélkül hirdetik magukat. Ismerősömnek 170.000 ft-os számlát küldtek. Ez már röhej. Még ha soha nem is fizetett volna sem jött volna össze ennyi Dehát ezek még számolni sem tudnak.
    A legnagyobb zsidó banda!!! Pattanjatok amig nem késő....
  • ladminka
    Szerintem első sorban koax. Azért nem épít optikát a lakásokig, mert már ki van építve a koax.
  • gduck
    Társasházban biztos. Előbb-utóbb UPC csajt is kapnak a társasházban lakók, csak ne váltsanak szolgátatót

Internet 30 csomag is csak a társaházakban érhető el (mától) :D
  • H4V0K
    én is ebben a társasházi kedvezményben vagyok és még van 1 év hűségem, arra lennék kíváncsi hogy nekem is emelkedni fog e a le és feltöltésem??
    mert a legutóbbi emelésnél amikor csak a feltöltést emelték, akkor nekem nem nőtt a sebesség...
  • werkfilm
    ha nincs hűséged arra váltasz amire akarsz, 2400ft a módosítás díja lefelé.
  • precision
    tehát neten nem válthatok bronzera csak telefonon? vagy ott sem?
  • werkfilm
    mert azt telefonon kell hogy elmondhassák hatszor hogy az már olyan lassú hogy az msn meg a yutub se fog menni vele rendesen.
  • tompka
    Azért nem hozza be, mert az oldal csak azt tudja, hogy silvered van. Hűség ott nem számít.
  • tompka
    Ja. Majdnem minden házban más-más. pl nálunk kell hozzá telefon, de egy másik házban már nem kell. telefon: 750Ft :)
    Amúgy nem akarok felfele módosítani, csak kérdeztem. Bőven jó nekem a silver :)
  • precision
    belépek ebbe az új upc webshopba, és ki sem listázza nekem csak a goldot (silverem van jelenleg)
    skót egy cég, ha elvileg nincs hűség, miért nem enged bronzera váltani?
  • mflex #16976
    társasházi kedvezmény? na ez nekem új, nem mintha érdekelne, vagy érintene.
    Drágábban kapnád, azt szerintem kérdezd meg tőlük, halvány fogalmam nincs....
  • tompka
    2év hűség+társasházi kedvezmény.

Mind3 szolgáltatásra megkötöttük. Ha a netet felfele módosítanám, akkor a kedvezmény rögtön törlődik, és a tv+telefont egyből drágábban kapnám?