22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • N3TuddKi
    a gold csomagot úgy megduplázták, hogy 20ról 25 lett.
  • N3TuddKi
    jó a duma, de ahol én lakom nincs digikábel és valószinűleg nem is lesz...
  • szmarcsee
    Sziasztok!

Van mód arra, hogy kikerüljétek a P2P korlátozást :-)
    Így kaptok is valamit legalább a pénzetekért...
    Amúgy szerintem UPC-t nem érdemes választani, ott húz le mindenkit ahol tud... Aztán hiába reklamálsz, küldi a jogtalanul kiszámlázott csekkjeit. Szomorú, hogy ilyen szolgáltatók uralják még a piacot. Én azt mondom bármit, csak UPC-t ne válasszatok! Egyébként ha van mód rá DigiKábel ezerszer jobban megéri....
  • SötétBarom
    Még jó, hogy nem torrentezek soha :)
  • gduck
    Szóval akkor nincs nagy csoda, egyszerűen csak több csatornát tud kezelni a modem. Ha sokan rendelnek ilyet, akkor ezzel eléggé le lehet terhelni a hálózatot...

Valószínűsíthetően akkor vmi ilyen csomag lesz: 120/12 Mbit/s
  • ChaosTeam
    Ez mind nagyon szép, de mennyibe fog ez kerülni, és mi lesz a régi csomagokkal.. inkább ezt a mocsok p2p korlátozást kellene megszüntetni, és fejleszteni a hálózatot, hogy elbírja a torrentezéseket is.

Én előre látom, hogy ez a szép új sebesség is majd szépen p2p korláttal érkezik majd, így bárki vígan nézegetheti a weboldalakat 120 megás nettel... szánalmas...

De majd meglátjuk mi lesz...
  • pyrohun #16928
    azt hiszem a upc-nek megint növelnie kell a bix sávszélességét :)
  • bertino
  • bertino
    hát az már nagyon sokmindent.
  • ACE
    Félő hogy majd a 120 Mbit letöltéshez is 2-3 Mbit feltöltés fog társulni... A feltöltési irányról sosem beszélnek, bár nem tudom mit bír az az EuroDOCsis3.0
  • tompka
    Megjött az új banda, és egyből javul a cég :D
    Felgyorsult, az emailes ügyfélszolgálat. Elküldök egy levelet az oldalon, visszajön, hogy regisztrálták a levelemet. 10perc és csörög a telefon.
    Nem ma szűnik meg vmi központ a hazánkban? Vmiféle közép eu központ, vagy mifene. Holnap meg ápr. 1. Jönnek az új árak.
  • Stefling
    Akárhogyis, én hozzájuk biztosan nem megyek vissza, erre a két szolgáltató általi emelésre a digi is válaszolni fog még az idén én sztem.. tippem szerint ha lép, kb 40/25 vagy 50/30-ra kapcsol, de ez csak tipp, legutóbbi emelésükből kifolyólag gondolok erre, ha nem akar lemaradni, bár előbb lehet megvárja a konkurencia árait, mert ha látja hogy még mindíg jobb árral kínálnak gyors netet, akkor lehet nem emelnek, majd elválik.
  • bertino
    ha visszaolvasol, meglátod.
    vagy már olvastad ? :P
  • passatgt
    ma voltam ügyfélszolgálaton, és valami sajtótájékoztató volt épp az emeleten

szóval valamit csinálnak tuti:)
  • bertino
    vlszleg még mindig nincsenek ugy megszorítva, hogy egy ilyet meglépjenek...
  • mflex #16919
    Véleményem szerint, inkább a felére kellett volna csökkenteni a díjakat.

• mflex #16918
    Akkor a banner is, trash:))))
  • mflex #16917
    XD akkor elmennek a csába
  • pyrohun #16916
    Apropó, a holnapi emelés nem ápr. 1. tréfa? :))))))))))))
  • Boroskóla
    120 Mbit ne hangzik rosszul még jó hogy a gépben Gbites lan kártya van a 100 Mbit es kevés is lenne LOL.
  • pyrohun #16914
    Emlékszem még amikor itt Bp-en indult a chello, 512kbit-et adtak azt hiszem 11900-ért :)

Jelenleg kevesebbért kapok 40x (holnaptól 50x) gyorsabb netet és ha tényleg lesz 120mbit... akkor az pont 240-szerese lesz... :)
  • pyrohun #16913
    ha tényleg kihoznak 120mbites maximum sebességű netet, akkor nem hiszem, hogy a korlát maradna ugyanennyi...
  • bertino
    nekem valahogy az a sanda gyanum van, hogy a korlátok nem nagyon fognak változni
    persze ne így legyen...
  • pyrohun #16911
    csak ki ne találják, hogy ráraknak adatforgalmi korlátot, mert kiröhögöm őket :) Vagy akkor legyen 1TB a korlát :)
  • pyrohun #16910
    Szia DIGI :D
  • gduck
    "A szolgáltató holnaptól az új előfizetők számára automatikusan a megnövelt sávszélességet nyújtja, a cég korábbi ügyfeleinél pedig május végéig, fokozatosan állítják át a sebességhatárokat. "

"A UPC ígérete szerint az EuroDocsis 3.0 technológia alkalmazása révén még idén megjelennek a kínálatban a UPC Fiber Power elnevezésű, akár 120 megabites adatátviteli sebességet nyújtó csomagjai .... nem szükséges újabb kábelfektetési munkákat végezni, a Fiber Power ezért az év végére a UPC legtöbb szolgáltatási területén, az összes háztartás számára elérhető lesz."
  • tompka
    Na szépen hangzik. :)
  • bertino
    @zt@kettéb@szott qrv@eget.

• Stefling
    Így van, de a cikk további részei az érdekesebbek :)
  • Mighty
    Hangzatos cím, de csak a start és a bronz esetében lehet duplázásról beszélni :)
  • Stefling
    Sávszélességet dupláz a UPC, jön a 120 megabites kábelnet
  • ladminka
    Pedig igen.

Az internetnek az a lényege, hogy 2 irány van: letöltés ÉS FELTÖLTÉS. Ha a TV vagy a rosszul szerelt kábel beleszórja a visszirányú hálózatba a zajt, akkor a feltöltés szar lesz az egész környéken.
  • precision
    ha a mostani 10/2 mbitemmel, max 200k -s le és 20k -s feltöltést tudok produkálni (nagyon ideális esetben) akkor valszeg bronzal csak rosszabb lenne a helyzet
  • werkfilm
    nem lényegtelen, mert lehet lemenni az olcsóbb bronzba, átlagos torrentesnek a feltöltés is jó lesz már azzal.
  • Blekk Síp
    Aham, köszi az infot!
    Nekem szerencsére jó a p2p, de a net valóban elmegy kb. naponta 2x, félek, hogy az emelés után még rosszabb lesz...
  • precision
    minden csomag sebessége növekedni fog, lusta vagyok most keresgélni, de pl a bronze 4/1mbit lesz, a silver 15/? mbit... stb. stb.

lényegtelen amúgy, ha szar a p2p, és instabil a rendszer... újabb parasztvakítás
  • werkfilm
    hát nem hiszem hogy bedöntené a kerület internet hálózatát hogy rosszul húztaka kábel végére egy csatlakozót az egyik tv-nél.
  • Blekk Síp
    A sávszélesség emelésen ezt az 50 megás Telecom-os dolgot értitek, vagy már a UPC is elejtett vmi infot? Van vmi konkrétum?
  • ladminka
    május 31-ig kell végezni a sávszélesség emelgetésével, hiszen ez van az ÁSZF-ben ;)
  • ladminka
    "teljesen maguktól" nem mennek, max ha olyan gond van, ami több előfizetőt is érint, de az már egészen más tészta, mert az nem a jelszintet vizsgálja, mert az nem releváns. De ebbe inkább ne menjünk bele.