22959
-
#16934 a gold csomagot úgy megduplázták, hogy 20ról 25 lett. -
#16933 jó a duma, de ahol én lakom nincs digikábel és valószinűleg nem is lesz... -
szmarcsee #16932 Sziasztok!
Van mód arra, hogy kikerüljétek a P2P korlátozást :-)
Így kaptok is valamit legalább a pénzetekért...
Amúgy szerintem UPC-t nem érdemes választani, ott húz le mindenkit ahol tud... Aztán hiába reklamálsz, küldi a jogtalanul kiszámlázott csekkjeit. Szomorú, hogy ilyen szolgáltatók uralják még a piacot. Én azt mondom bármit, csak UPC-t ne válasszatok! Egyébként ha van mód rá DigiKábel ezerszer jobban megéri.... -
#16931 Még jó, hogy nem torrentezek soha :) -
#16930 Szóval akkor nincs nagy csoda, egyszerűen csak több csatornát tud kezelni a modem. Ha sokan rendelnek ilyet, akkor ezzel eléggé le lehet terhelni a hálózatot...
Valószínűsíthetően akkor vmi ilyen csomag lesz: 120/12 Mbit/s -
#16929 Ez mind nagyon szép, de mennyibe fog ez kerülni, és mi lesz a régi csomagokkal.. inkább ezt a mocsok p2p korlátozást kellene megszüntetni, és fejleszteni a hálózatot, hogy elbírja a torrentezéseket is.
Én előre látom, hogy ez a szép új sebesség is majd szépen p2p korláttal érkezik majd, így bárki vígan nézegetheti a weboldalakat 120 megás nettel... szánalmas...
De majd meglátjuk mi lesz... -
#16928 azt hiszem a upc-nek megint növelnie kell a bix sávszélességét :) -
#16927 -
#16926 hát az már nagyon sokmindent. -
ACE #16925 Félő hogy majd a 120 Mbit letöltéshez is 2-3 Mbit feltöltés fog társulni... A feltöltési irányról sosem beszélnek, bár nem tudom mit bír az az EuroDOCsis3.0 -
tompka #16924 Megjött az új banda, és egyből javul a cég :D
Felgyorsult, az emailes ügyfélszolgálat. Elküldök egy levelet az oldalon, visszajön, hogy regisztrálták a levelemet. 10perc és csörög a telefon.
Nem ma szűnik meg vmi központ a hazánkban? Vmiféle közép eu központ, vagy mifene. Holnap meg ápr. 1. Jönnek az új árak. -
#16923 Akárhogyis, én hozzájuk biztosan nem megyek vissza, erre a két szolgáltató általi emelésre a digi is válaszolni fog még az idén én sztem.. tippem szerint ha lép, kb 40/25 vagy 50/30-ra kapcsol, de ez csak tipp, legutóbbi emelésükből kifolyólag gondolok erre, ha nem akar lemaradni, bár előbb lehet megvárja a konkurencia árait, mert ha látja hogy még mindíg jobb árral kínálnak gyors netet, akkor lehet nem emelnek, majd elválik. -
#16922 ha visszaolvasol, meglátod.
vagy már olvastad ? :P -
#16921 ma voltam ügyfélszolgálaton, és valami sajtótájékoztató volt épp az emeleten
szóval valamit csinálnak tuti:) -
#16920 vlszleg még mindig nincsenek ugy megszorítva, hogy egy ilyet meglépjenek... -
#16919 Véleményem szerint, inkább a felére kellett volna csökkenteni a díjakat.
-
#16918 Akkor a banner is, trash:)))) -
#16917 XD akkor elmennek a csába -
#16916 Apropó, a holnapi emelés nem ápr. 1. tréfa? :)))))))))))) -
Boroskóla #16915 120 Mbit ne hangzik rosszul még jó hogy a gépben Gbites lan kártya van a 100 Mbit es kevés is lenne LOL. -
#16914 Emlékszem még amikor itt Bp-en indult a chello, 512kbit-et adtak azt hiszem 11900-ért :)
Jelenleg kevesebbért kapok 40x (holnaptól 50x) gyorsabb netet és ha tényleg lesz 120mbit... akkor az pont 240-szerese lesz... :) -
#16913 ha tényleg kihoznak 120mbites maximum sebességű netet, akkor nem hiszem, hogy a korlát maradna ugyanennyi... -
#16912 nekem valahogy az a sanda gyanum van, hogy a korlátok nem nagyon fognak változni
persze ne így legyen... -
#16911 csak ki ne találják, hogy ráraknak adatforgalmi korlátot, mert kiröhögöm őket :) Vagy akkor legyen 1TB a korlát :) -
#16910 Szia DIGI :D -
#16909 "A szolgáltató holnaptól az új előfizetők számára automatikusan a megnövelt sávszélességet nyújtja, a cég korábbi ügyfeleinél pedig május végéig, fokozatosan állítják át a sebességhatárokat. "
"A UPC ígérete szerint az EuroDocsis 3.0 technológia alkalmazása révén még idén megjelennek a kínálatban a UPC Fiber Power elnevezésű, akár 120 megabites adatátviteli sebességet nyújtó csomagjai .... nem szükséges újabb kábelfektetési munkákat végezni, a Fiber Power ezért az év végére a UPC legtöbb szolgáltatási területén, az összes háztartás számára elérhető lesz." -
tompka #16908 Na szépen hangzik. :) -
#16907 @zt@kettéb@szott qrv@eget.
-
#16906 Így van, de a cikk további részei az érdekesebbek :) -
#16905 Hangzatos cím, de csak a start és a bronz esetében lehet duplázásról beszélni :) -
#16904 Sávszélességet dupláz a UPC, jön a 120 megabites kábelnet -
ladminka #16903 Pedig igen.
Az internetnek az a lényege, hogy 2 irány van: letöltés ÉS FELTÖLTÉS. Ha a TV vagy a rosszul szerelt kábel beleszórja a visszirányú hálózatba a zajt, akkor a feltöltés szar lesz az egész környéken. -
#16902 ha a mostani 10/2 mbitemmel, max 200k -s le és 20k -s feltöltést tudok produkálni (nagyon ideális esetben) akkor valszeg bronzal csak rosszabb lenne a helyzet -
#16901 nem lényegtelen, mert lehet lemenni az olcsóbb bronzba, átlagos torrentesnek a feltöltés is jó lesz már azzal. -
#16900 Aham, köszi az infot!
Nekem szerencsére jó a p2p, de a net valóban elmegy kb. naponta 2x, félek, hogy az emelés után még rosszabb lesz... -
#16899 minden csomag sebessége növekedni fog, lusta vagyok most keresgélni, de pl a bronze 4/1mbit lesz, a silver 15/? mbit... stb. stb.
lényegtelen amúgy, ha szar a p2p, és instabil a rendszer... újabb parasztvakítás -
#16898 hát nem hiszem hogy bedöntené a kerület internet hálózatát hogy rosszul húztaka kábel végére egy csatlakozót az egyik tv-nél. -
#16897 A sávszélesség emelésen ezt az 50 megás Telecom-os dolgot értitek, vagy már a UPC is elejtett vmi infot? Van vmi konkrétum? -
ladminka #16896 május 31-ig kell végezni a sávszélesség emelgetésével, hiszen ez van az ÁSZF-ben ;) -
ladminka #16895 "teljesen maguktól" nem mennek, max ha olyan gond van, ami több előfizetőt is érint, de az már egészen más tészta, mert az nem a jelszintet vizsgálja, mert az nem releváns. De ebbe inkább ne menjünk bele.