UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChaosTeam
Lehet beújítok egy SEED szerver accot, oda letöltöm amit akarok és onnan lehúzom FTP-n teljes sávval az anyagot... és még a gépemnek se kell egész este mennie :) ( Lehet az UPC ezt akarja elérni, biztos van egy seed szerver szolgáltatásuk álcázva és azt akarják így beindítani :DDDDD ) Vagy simán az SMS Warez-os oldalaknak akarnak elõnyt adni a torrentekkel szemben :D
gduck
A UPC koax kábelen adja netet teljesen más technikával mint a Digi!!!
A Diginél switch+PATCH kábel és már ott van a net a gépedben! Éppen ezért nem is fogsz családi házas környezetben Digi 30/20-at látni (kivéve ha fejes lakik a közelben!) <#nyes>

Szal a kettõt ne keverjétek már össze!

Ha hasonlítani akarsz, akkor:
DIGI STRADA 2/1 3500Ft
DIGI RITMO 1/0.5 2500Ft

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Csak hiszed, de sebaj a remény hal meg útoljára.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

precision
diginek a UPC -hez képest maréknyi ügyfele van
ha annyian lógnának a digin hálózatán mint a UPC -n akkor _lehet_ hogy ott is szép lassulások lennének

Bazinga!

mozesapo
Akkor olvass utána, egészen más a két technológia amin nyugszik a net. Az egyik FTTH a másik meg Docsis. Majd talán a Docsis 3 jelent valamit, de sztem az upc is bele fog kezdeni az FTTH-ba egyes területeken.

HeadHunter86
Én is ezen vagyok kiakadva, digiTV 3500-ért tolja a 30/20-at.
Nekik bírja a hálózat, mert költenek a technikára. Chello megoldja azzal hogy korlátoz, így nem kell költeni semmire. Jó kis magyar megoldás.
Mi meg nyeljük le. ÉS mindezt 7500-ért én speciel 5/majdem 1 Mbit.

Ja, most fejlesztik a korlátozás részét a hálózatuknak, majd pont most fognak sávszélt fejleszteni, bruhaha :D

steam, origin: ACE_hun

Dj Faustus
Docsis - van már 3.0

docsis 3.0?

korlát helyett inkább a hálózatfejlesztéssel kéne foglalkozni a UPC nek és akkor még bírná is... docsis 3.0-ra fejlesztésrõl semmi hír.. holott T-kábel elvileg már jövõ évtõl használja. Vagy inkább optikát építene ki mert mint látszódik a Diginek is megéri...

RBJ
hát eddig tartott az orom.
tartok töle , hogy nem kliens alapján szurnek.
a bombagyár torrent rol most három filmet szedtem le fullon.
az ncore n meg meg se akar lodulni. a jelenlegi sebess 25 kb

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
padlon megyen a torrent pedig egy hete szarakszik.

Linux Mint 13 Cinnamon

bakvarnyu
Nálam is jó , már 3 éve.

HeadHunter86
Nálam 2 éve (mióta a chellonál vagyok) stabil a ping. Counter Strike Source-ozom, és Team Fortress 2-zöm, elég sokat, és soha nem volt gondom a pinggel.

bakvarnyu
Továbbra is az , végülis a ping a lényeg, de akkor is bosszant ha korlátoznak.

Pontosabban a torrent vánszorog, nem? :(

RBJ
nem akarom elkiabálni de most megyen nekem rendesen halite vel.

Linux Mint 13 Cinnamon

zomgzerg
és most nem stabil a net?

bakvarnyu
faszom nemigaz, hogy megint korlátoznak :(
én hülye meg még dicsértem õket szombaton, hogy milyen stabil net meg minden

Mike at home
ma délután óta a UPC net nálam úgy vánszorog, mint egy csiga

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

én azt vettem észre hogy a Deluge képes pár seed szerverrõl nagyon gyorsan tölteni, de általában õt is érinti a korlátozás. Nekem Forced-re van téve benne minden, valami jön 1 megabájttal, valami csak 40k-val, szóval szopó az egész
tommyg
alapbeállításokkal

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

dante3
Én ma kaptam postai
úton levelet a UPC-tõl, és a hûségem miatt/ kb fél éve járt le a két év/ megemelték a a sebességet! Extreme volt, és már goldot számláztak extreme áron! 10/1 ---> 20/3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

HElosztok. Vmi ok folytán egyszercsak 5 mbit-es lett a net(legalább is a speedtest ennyit mér) 1,2 mbit-rõl? Valami magyarázat? Nem mintha nem örülnénk :D

Ati

Milyen beállításokkal?

tommyg
deluge most jó

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Én ma nem éreztem a visszafogó hatást, pedig a bix.hu -n látszik, hogy van, de én mégsem érzem, full sávval töltök fel most is, és nem lassult...

zomgzerg
központilag is elenyészõ, mindenkinek, így ugyanúgy megbaszod vele a hálózatot mintha csak letöltenél, sõt

RBJ
ugy látom ha igy marad a dolog akkor errõsodni fog a direkt linkes letoltés.
tud valaki jo rapidlinkes magyaroldat. a pirateclub és BDW en kivul?

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
AZ oké de a feltoltési sebesség elenyészo a letoltési sebess. hez képest

Linux Mint 13 Cinnamon

precision
azok a fogalmak ismertek, hogy seed és ratio ? :)
hidd el, vannak akik a jó arány miatt töltik fel a cuccokat rendesen nonstop

Bazinga!

Mighty
"szerintem a torrentezok nagy része nem csung egész nap a torrentel leszedi és kész. "

Erre azért ne fogadj nagy összegben.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Stefling
Így van és itt a pont :D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Nyiregyen, debrecenben és még sok más városban, a felhasznélók 70%-nál biztosan van.. akinél meg még nincs korlátozás, az örüljön, meg szomorkodjon, hogy hamarosan õt is eléri, ez márcsak rosszabb lesz, nem jobb.. (sajna)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

RBJ
A másik véglet hûlyeség , hogy ráfogják a leterheltségre akkor nem ment volna fullon meg ha leoltok egy divx et 8-10 perc és már ott se vagyok attol meg mitol terhelt. szerintem a torrentezok nagy része nem csung egész nap a torrentel leszedi és kész.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
na én direkt rányomtam reggel mégse ment feljebb 500 kb tol a sebess.
pedig 10 mb/2. ugyhogy nyíregyen szerintem egész nap van korlát

Linux Mint 13 Cinnamon

Stefling
Akkor elég sok jó cuccról levagy már maradva :P vagy csak neked nem jók a jók :D
Amugy a rapid az fizetõs nem fizetek azért, amit ingyen is megkaphatok : )

ezen szépen látszik, hogy olyan du. 13 óra körül kapcsolják be a korlátozást egészen éjfélig.

Na, nekünk meg van választási lehetõségünk, és ezért nem kell lenézni, akinek nem teccik a korlátozás, az azért hagyja ott õket, akinek meg nem tetszik a magas ár, az meg azért...

pyrohun
Azért mert:

- nálam nem korlátoznak semmit
- nálam nincs digi, itt vagyok Bp. közepén a II. (hol az I.) kerületben. Itt szinte biztos, hogy nem is lesz digi, mivel a diginek lakótelepekre éri meg behúzni a kábelt, mert ott érhetõ el kevés infrastruktúrával sok ember. ADSL, VDSL meg egyéb szarságok meg még drágábbak és szarabbak mint a chello... :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ígyvan. Lehet arra hivatkozni, hogy mindenki odamegy a DIGI-hez és nem fogja bírni, de bírni fogja, már csak azért is mert a DIGI-sek egymás közötti forgalmát soha nem fogják korlátozni, hiszen olyan mintha helyi háló lenne, és az optikai hálózatot végtelen egyszerû bõvíteni, ha az is betelne...

Ne aggódj/ne örülj anyira...a többség nem a torrent korlátozás miatt megy el, hanem az ár diferencia miatt.<#nezze>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Csak Te? :P Te miért ragaszkodsz annyira Chellohoz?

pyrohun
ezaz lépjetek csak le... így majd nem fogják korlátozni a torrentet, mert már nem lesz torrent használó user :))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Hát ha így folytatják, lehet nemsokára nálunk a városban senkinek sem lesz chello nete... :) Ha végleg nagyon befuccsol a net, énis lelépek, de jelenleg még mûködik minden. non-stop max speed :D

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

A Halite valamiért nálam nem mûködik, a Windowsos verzió természetesen. Feltelepítés után nem enged torrentet hozzáadni és a beállításokat se tudom átállítani...
És ez kit érdekel? Nem értem miért írsz ide? A soraidnak értelme zérus, gondolkodásod fagypont alatti. Amúgy pedig arról írunk a UPC topicban, amirõl akarunk és nehogy már te mondd meg, hogy mirõl írhatnak a userek egy fórumban az adott témával kapcsolatban.
mflex
precíz hsz volt :DDD

What about the forests?

precision
nem fogok személyeskedni, HG vagyok, nem moderátor
ki vagyok én hogy megszabjam, hogy mirõl beszéljenek az emberek
amirõl beszélgetnek kapcsolatba hozható a chelloval és a UPC -vel? igen. hátakkormeg.
topikom? el vagy tájolva. nem az én topikom. mondom, HG nem egyenlõ moderátor

és mikor offolásról beszélsz, belenézhetnél a tükörbe.

Bazinga!