22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • tompka
    Na már a 15mbit megvan :D Még 15 és rendben vagyunk xD
  • tompka
    Na mostantól már nem a 15mbitet várom, hanem a 30mbitet :D 3600Ft-ért állati :) Emailen egyszerűen, könnyen, ingyen elintéztem :)
  • gduck
    A Balaton mellett már emeltek ezek szerint
  • passatgt
    szinte mindenhol van a világon
  • ACE
    Merre van a net?
  • tompka
    Ha net 30-as csomagra váltok, akkor a társasházi kedvezményes szerződés hűsége újraindul?
  • passatgt
  • bertino
    hívd fel őket.
  • wrx sti
    Sziasztok!25.-én lemondtam a netet levélben (mert az üfsz. azt mondták így kell.Azóta eltelt pár nap de se telefonon se írásba se sehogy nem jelentkeznek.Valakivel történt már hasonló?
  • ladminka
    jah... felveszik azonnal, 10mp alatt megmondja, hogy most nem lehet rendelni és egy óráig várj, míg utánakérdez, hogy mikor LESZ MAJD elérhető.
  • werkfilm
    nem kell órákig tartani, ha a megrendelést választod azonnal felveszik.
  • krisz073
    Sziasztok.

Nem tud valaki upc-hez olyan oldalt ahol az elkövetkezendő kiépítési terveket lehet elolvasni?
    Nem nagyon akarom a telefonos ügyfélszolgálatnál órákig tartani a telefont és kíváncsi lennék, hogy van e esély, hogy a XV. ker Rákospalotai részére tervezik e a kiépitést.
  • CzGobe
    hát, én azért nem húznék ilyen párhuzamot hollandia és magyaro. között ^^ ez szerintem inkább országfüggő -> verseny (látsd a kinti start 2/0,5-es, a silver 8/1,5-es, a gold 25/2,5-es)
  • tommygiant
    Jól tippeltél, a hollandoknál a jelenlegi maximum az 120/10 Mbps. Így ha nálunk is bevezetnék, mi se várhatnánk többet a 10 Mbps feltöltésnél. Link.
  • gduck
    Nem lehetne abbhagyni ezt a hülyeséget? 1x bőven elég volt belőle
  • pyrohun #17080
    Érdekes, esküszöm, nekem soha az életben (10 vagy mennyi év alatt) nem kérték 2x egy hívás alatt.
  • cherubim06
    Ja, és még annyi, hogy a t-onlinenál is működik ez az "ügyfélszolgálati hack".
  • cherubim06
    Ok, bocs. Tehát.
    Ha csak egyszer kérnék el a számot akkor én is egyből a rendeset adnám meg. De többször előfordult, hogy el akartam érni a műszakisokat egy specifikus problémával és bárhányszor átkapcsoltak valahová ott elkérték a üfsz.-t. Én meg beírtam a rendeset 3x.
    Na, és amikor másodszorra is ugyanőket akartam hívni elegem lett és elkezdtem nullákat használni. Hiszen ha 4x elkérik egy hívás alatt az azt jelenti, hogy az első 3-at egyáltalán nem tárolja a rendszerük vagy ha tárolja nem tud vele mit kezdeni. Sőt rá is kérdeztem, minek kérik el ennyiszer és azt válaszolták, hogy "sajnos rossz a rendszer"
    Nekem eddig mindig 2x kérték és az elsőre nullákat írok, másodikra a rendeset. Gyorsabb nekem is, nekik is, ennyi.
  • pyrohun #17077
    Én igen, de ezek szerint te hülyén fogalmazol. Nekem mindig EGYSZER kérik be az ügyfélkódom. Akkor beírom a rendest és utána mindig tudják, ki vagyok.

"Volt olyan, hogy 3x is elkérték egy hívása alatt "

Tán azért kérték el 3x, mert a gép felismerte, hogy 0000000000 ügyfelük nincsen?
  • cherubim06
    Olvasni-szövegérteni tudsz-e?
  • Zsoltika 007
    Azért attól hogy neked nem kell, még ne akard már rá erőltetni a véleményed az egész előfizetői táborra!
  • werkfilm
    én vattacukrot kérek
  • djzolieger
    erről beszéltem gyerekek....főlöslegesen emeltek egyébként sávszélt, ugyanis nemtudja SENKI kihasználni ezt a hatalmas sebességet. Most hogy 1 film vagy 1 játék 4-5 perccel hamarabb jöjjön le....Teljesen fölösleges. (ez az én véleményem) ami kellene.... eltörölni a peer2peer korlátot. És felvenni a versenyt a digivel árban.
  • Munch
    Történget, történget...
    Sajnos router WAN portja nem bírja az új sávot. :(
    ~21 mbit van meg kb a 25-ből emiatt.
  • Falzone
    Van akinél már megtörtént az emelés?
  • ACE
    Van, benne van az ÁSZF-ben, a mindenkori NEM AKCIÓS árból engednek 30%-ot asszem, de a lényeg, hogy az akciós ár mindig alacsonyabb... tehát ha azt veszed igénybe mindig többet fizetsz... sza'l csodálatos...
  • ZsirosKenyer
    van már hír új közalkalmazotti csomagról?
  • mflex #17068
    jah, ok töröld lécci, biztos ami bizos..kösz :)
  • precision
    biztos, hogy közszemlére akarod tenni az ipcímed? :)
    ha elfelejtetted hogy ott van és/vagy zavar, akkor szólj nyugodtan, és kitörlöm ezt a hsz -ed :)
  • Stefling
    Jó a neted, melyik szolgáltató? Én is átváltok már :: D
  • precision
    jujj :D
  • mflex #17063
    LOL? :DDD

• werkfilm
    hol van még május 31
  • bakvarnyu
    magától nem áll át az új sebességre?
    Tegnap próbáltam a reset de még itt sem emeltek.
  • mflex #17060
    Jah, mindig ez volt, hogy az újak pöcsét szopják először, bár nálam az első nap volt emelés, (gold), azóta "visszaestem" kb silver szintre.

Május 31-ig van idő még bőven, bár azért egy telefont megeresztek, ha estig nem áll vissza legalább arra, amiért fizetek.
  • CzGobe
    hó végéig fogják megemelni minden régi ügyfeleknek a netet ^^ (az újak, akik áprilisban kötik be a netet, rájuk vonatkozik az ápr. 1, ők már kezdésből az emeltet kapják)
  • pyrohun #17058
    modem kikapcs, vár 20 másodpercet, majd bekapcs.
  • pyrohun #17057
    Ez baromság. Nekem amikor megadom az ügyfélszámot és pl. módosítani akarok valamit, vagy a számlával van gondom, egyből tudják, hogy ki az előfizető, mert általában adategyeztetésnek csal a cégem adó / cégjegyzékszámát kérik. Namost ha beütök tök másik random számot, akkor honnan tudnák, hogy mi az adószámom, stb?
  • Klemice
    még mindig nem emelték a sebességemet 10ről 15re a köcsögök...
  • tompka
    heh Behozta a upc ezt a társasházi kedvezményt. Erre a helyi konkurencia is elindította :D +Eddig 20% garantált sávszél volt nekik. Felvitték 50%-ra. :D A netet is felemelték. A legnagyobb 30/4 xD