UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
mindennek ellenére aki megteheti, váltson digire, mert tényleg olcsóbb és gyorsabb. de azt állítani, hogy náluk sosem lenne / lesz lassulás, stb. ez butaság...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
azóta már FTP-n le is szedtem a gépemre és megy a seed is vissza rendesen a szerverrõl, így még az arányom is helyre fog jönni 😊
( Köszönjük Emese )
teknõs megvan már? :-d
De az egyértelmû, hogy DOCSIS esetén nincs szó arról, hogy a feltöltés akadályozná a letöltést, mint ADSL esetén, szóval ez valószínûleg a korlátozásra vezethetõ vissza, nem pedig a fizikai adatfolyamra.
1.8-al nekem 100 fölé nem ment a letöltés eddig, szóval valamivel jobb...
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Linux Mint 13 Cinnamon
Amúgy nemrég mondta egy helyi "fejes" hogy nálunk a városi központ nagyobb terhelést is elbírna, de mégis az egész városban lebénult a p2p
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Szóval gyakorlatban alig mûködik. Ha sikerült kifogni egy szerverrõl seedelõt, és sikerül hozzá kapcsolódni, akkor max sebesség, de egyébként 100kBps körül, mert ugye mindenki korlátozva van, és a sok chellos feltölteni sem tud normálisan.
csak igy meg verseny lesz hogy állandoan uj utorrent jojjon ki
Linux Mint 13 Cinnamon
ACE most halite t vagy mit használsz. vagy kamuzol
Linux Mint 13 Cinnamon
hátha
azt használom fél éve de egy hete ez se megyen nekem
Linux Mint 13 Cinnamon
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
köszönjük
a jo kurva édes mamájukat.
most irtam egy fasza email t nekik kiváncsi vagyok mi lesz belõle.
Linux Mint 13 Cinnamon
és egy saját szerverhez tartotó ssh kapcsolatomból csináltam putty-al egy helyi proxy-t tunnel-lel
1. utorrentben titkosítás forced, melette pipa ki
2. kapcsolat fülön beállítotok egy proxy szervert, csak a tracker kapcsolat számára, tehát a letöltés maga simán fogmenni, lehetõleg ssh proxy a legjobb
happy leechin'
sajna. amugy kiváncsi vagyok hogy tudják a 30/20 mb tartani vagy adni.
de ha a fele is megyen az adott értékeknek 3500 a hulyének is megéri.
Linux Mint 13 Cinnamon
További szép napot.