UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tény hogy a UPC-nek megvan az az elõnye, hogy kiépített hálózata van. Ezt használja ki, és ezért nem fog sosem árat csökkenteni, mert nem igazán van versenytársa... DIGI persze hátrányban van, mert neki most kellett elkezdeni kiépítenie a hálózatát, de ahhoz képest hogy mennyivel kevesebb ügyfele van, csak feleakkora a BIX-re a hálózati kapacitása... szóval valószínû egy ideig nem lesz gond a sebességgel ott. Pláne hogy a DIGI-sek között a hálózat tulajdonképpen LAN, és oda sem ér a BIX-hez az adat. Nem tudom ez Chello-nál hogy van, de biztos nem így, mert pont nem a torrent-et korlátozná, ami elvileg ha sok Chello-s van, szinte lokális adatforgalom, és nem érinti a nemzetközi, belföldi hálózatot...

steam, origin: ACE_hun

bakvarnyu
felraktam és ugyanolyan fos

pyrohun
Miért szerinted a UPC-nek nem optikai kábelei vannak, he? Kezdjük ott, hogy nem a kábel a szûk keresztmetszet, hanem a kábelek végén lévõ eszközök ugye. Fogadsz velem, hogy a UPC-nél sokkal jobb minõségû cuccok vannak??

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
UPC-nek több százezer ügyfele van, diginek mennyi? szarsem. nagyon jó a digi, de a két technológiát összehasonlítani.... digi nem nagyon fog soha annyi emberhez eljutni, mert a sajét technológiájukat csak olyan helyre érdemes behúzni, ahol sok embert lehet elérni kis helyen (lakótelepek, slussz).

mindennek ellenére aki megteheti, váltson digire, mert tényleg olcsóbb és gyorsabb. de azt állítani, hogy náluk sosem lenne / lesz lassulás, stb. ez butaság...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Nekem még sose csinálta...

precision
utorrent is szokott ilyet

Bazinga!

Igen, Halite kliens jó, csak csöppet butus, tegnap leállítottam, ma reggel bekapcsolom, hogy töltenék tovább, erre minden adatot újra leellenõriz... Suxx...

ChaosTeam
Nah be is újítottam egy torrent seed accot havertól "ócón", jött is le cucc rendesen 9000-el 😊 Testnek próbáltam NFS-t leszedni, seed szeróra ment 9000-el, gépemre meg 120-al 0:30-kor persze.. tehát nálam még ekkor is bõven van korlátozás.. 😄

azóta már FTP-n le is szedtem a gépemre és megy a seed is vissza rendesen a szerverrõl, így még az arányom is helyre fog jönni 😊

( Köszönjük Emese )
torrentkliensamivelnormálisantuccletölteni-.-
teknõs megvan már? :-d

HeadHunter86
Mivan Sickness? 😊 Mi a rák az a Halite?

Dávid bazdmeg Halite HALITE

HeadHunter86
Igen korlátozza, nekem max 90k-s a feltöltésem. ha 60-70-el seedelek attól még max-szal kéne jönnie, a cuccoknak, de nem. Mert korlátoznak. Ennyi.

bertino
de van szó...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
lehet én tudom rosszul, de kábelnet esetén is korlátozza a feltöltés a letöltést

Bazinga!

Hm, most meg lejjebb korlátoztam a feltöltést, és stabilizálódott a sebesség, nem hullámzik úgy a grafikon, és gyorsult is kicsit.

De az egyértelmû, hogy DOCSIS esetén nincs szó arról, hogy a feltöltés akadályozná a letöltést, mint ADSL esetén, szóval ez valószínûleg a korlátozásra vezethetõ vissza, nem pedig a fizikai adatfolyamra.
Érdekes. uTorrent 1.9 alpha 13485, és 300-350, de korlátozás van, mert ha berakok 2 torrentet, akkor ketté oszlik a sebesség közöttük.

1.8-al nekem 100 fölé nem ment a letöltés eddig, szóval valamivel jobb...
Stefling
Reggeltõl már digis leszek xD elsõ dolgom egy speedtest, majd beillesztema képet ide, amugy nem is tudtam hogy nekik optikai a hálózatuk 😮 akkor azért olyan gyors, de akkor õk még gyorsabb sebességet is tudnának adni, persze felesleges lenne 😄 olvastam az oldalukon, hogy megegyezés szerint, akár 100Mb/sec-ot is tudnak biztosítani, persze cégeknek, mert egy mezei usernek minek kéne akkora sebesség, de gondolom ott már az ár is magasabb lenne. Azért sajnálom a chellot, mert sose volt vele probléma, de most hogy ezek a korlátozások vannak, meg az odlalak is baromi lassan töltõdnek be, mégha nem is töltök, így elég gáz, remélem jobban járok a digivel, holnap kiderül.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

RBJ
akkor azért van az nálam is hogy valamikor szalad a halite valamikor meg szarik be.

Linux Mint 13 Cinnamon

Ha proxyt állítok be az utorrentben, akkor piros nyilat kapok, és idõtúllépés.
Amúgy nemrég mondta egy helyi "fejes" hogy nálunk a városi központ nagyobb terhelést is elbírna, de mégis az egész városban lebénult a p2p

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

A Halite tölt max sebességgel, de alig lát peert...
Szóval gyakorlatban alig mûködik. Ha sikerült kifogni egy szerverrõl seedelõt, és sikerül hozzá kapcsolódni, akkor max sebesség, de egyébként 100kBps körül, mert ugye mindenki korlátozva van, és a sok chellos feltölteni sem tud normálisan.
RBJ
no megyen is majdnem padlo elvileg muszik.
csak igy meg verseny lesz hogy állandoan uj utorrent jojjon ki

Linux Mint 13 Cinnamon

Most láttam utorrent-bõl van újabb, gondoltam azt kiprószálom

RBJ
igy volt beállitva egész héten mégse megy.
ACE most halite t vagy mit használsz. vagy kamuzol

Linux Mint 13 Cinnamon

Próbáljátok ki ezt: uTorrent Beta
hátha

zyppy

énígy

RBJ
és hogyan álltotad be a halit et?
azt használom fél éve de egy hete ez se megyen nekem

Linux Mint 13 Cinnamon

Halite nekem most jó... full sávval tölt le és fel is...

Ha a P2P kapcsolatokat is proxy-n keresztül bonyolítom, akkor úgy jó... De ez a bouncer progi nem túl sok peer-t bír, lefagy hamar...

zomgzerg
összefoglalom a topicot:
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
<#rinya>
köszönjük

20K-val "rohan" lefele az adat 160 seedernél...

Nekem nem megy ez a proxy-s cucc sem...

Nekem most megy gyorsan a letöltés, de 1 másodpercenként kb. 100kb-tal ingadozik a download. Tehát kb. így, 136,255,387,459,550,427,342,222,177,96, stb. Tehát össze-vissza.
RBJ
na most probálok feltolteni kajak 2.2 kb megyen fel a 2mb kapcsolatom.
a jo kurva édes mamájukat.
most irtam egy fasza email t nekik kiváncsi vagyok mi lesz belõle.

Linux Mint 13 Cinnamon

bakvarnyu
na ebbõl egy kiba szót se értek

Tudom, hogy nincs olyan, hogy ssh ott,

és egy saját szerverhez tartotó ssh kapcsolatomból csináltam putty-al egy helyi proxy-t tunnel-lel
Gondolom a https-re gondolt...

zyppy
mûködõ proxyt plz

bakvarnyu
Nekem nincs olyan ssh proxy vagy mi, ezeket lehet választani: socks4, socks5, https ,http

gyerekek, találtam egy (fél)megoldást a korlátozott idõben való letöltésre! Erõsítsétek meg, hogy mûkdik-e nálatok is

1. utorrentben titkosítás forced, melette pipa ki
2. kapcsolat fülön beállítotok egy proxy szervert, csak a tracker kapcsolat számára, tehát a letöltés maga simán fogmenni, lehetõleg ssh proxy a legjobb

happy leechin'
RBJ
csak az a gond , hogy a digi nem mindenut elérhetõ az országban.
sajna. amugy kiváncsi vagyok hogy tudják a 30/20 mb tartani vagy adni.
de ha a fele is megyen az adott értékeknek 3500 a hulyének is megéri.

Linux Mint 13 Cinnamon

1 optikai kábelen akár terrabit/s sebesség elérhetõ... szóval a digihez még bõven mehetnek emberek és vígan mûködni fog a dolog. csak 1szer kell kiépíteni egy normális modern hálózatot és azthiszem mivel minden cég nyereségre megy (nyilván a digi is) mégis csak 3-4ezerér van ekkora net az azt jelenti hogy mûködik a dolog

Lehet stress test-et csinál a UPC, hoyg hogy bírja az új packet filterük...

passatgt
nálam 10/20, megy rendesen

Az miért van, hogy ma 2MB/380KB -val megy minden Silver csomaggal? Tud vki errõl vmit?
WAYNEEE: <#taps>
nálunk itt már nincs korlátozás.. legalábbis vagy 2 hete már nem látom mert mindíg úgy jön ahogy kell... bár szánalmas azért hogy vannak olyan emberek akik reggeltõl estig azt nézik hogy az interNETjük folyton maximális sebességgel küldje a sok sza*t. na de mindegy is. vannak ilyenek is.
További szép napot.
ez B I Z T O S szóval nyugodt lehetsz 😊 amint minden marha átmegy digire ott is hatalmas lassulások lesznek ne aggódj =))
nem vagyok kocka ,csak tudnék mesélni akinél reggeltõl estig sz*rásig megy a gép a letöltés miatt . . .
te kib*szott hülye vagy... az hogy 800zal töltesz le semmit nem befolyásol a pingeden mivel a feltöltés számit te értelmesgyerek......
Mike at home
nem, az egész

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]