22959
-
#22438 mit adtak? -
#22437 gyöngyösön is kínlódik. egyébként országosan vacak, nyugodjatok meg. központi hiba. rendbe teszik ahogy tudják. majd adnak megint valami kárpótlást biztos, mint legutóbb tették. -
Zozo76 #22436 ja godollo -
Zozo76 #22435 nalam is szar, van egy-ket oldal ami ugy ahogy bejon de egyepkent nem igazan megy... -
#22434 akkor vmi globális lesz, én budapest -
#22433 hello,nekem most ugyan ez itt Nyíregyháza mellett Nagykállóban -
#22432 Nekem most kurvaszar. SG-n kívül se google se fb se hardverapro nem jön be, csak hiba. telefonokon van net rendesen. masodszor tapasztalom ezt a héten, látszólag eddig random. más is tapasztalta? -
#22431 Azt hittem csak nálam van gond... Kb. egy hónapja esténként iszonyat lassú a net. Valami nagyon nem kerek. -
Ironman2 #22430 Mivel nem jelent meg az üzenetem,leirom mégegyszer.Nemtudom hogy ez a DNS átállítás nem-e sérti az UPC-vel kötött szerződésemet,nem-e lesz belőle gondom később? Valaki leirhatná részletesen hogy mit kell tenni az átállításhoz.köszönöm -
#22429 szerencsére nálunk nem. de tegnap eléggé az volt estefelé. -
Ironman2 #22428 Hát ez egy nagy fos megint a mai este. -
Ironman2 #22427 ...kezdődik! -
Dodo55 #22426 Nem fog visszaváltani amíg ki nem szeded, de tudtommal ez a fix ip-det nem befolyásolja semennyire.
Egyébként is jobb benthagyni, nem egyszer fordult már elő ilyen probléma és biztos nem is utoljára. Én is most belőttem a routeren központilag, azt marad is innentől. -
Ironman2 #22425 örülök hogy legalább rámentek a témára :
http://www.hir24.hu/tech-tud/2013/12/03/ismet-all-a-upc-internet/ -
Ironman2 #22424 Ha mondjuk a Google publikus dns-re állítom át,akkor utána vissza fog majd váltani rendesen az upc dns-re? Mivel fix ip-s vagyok azért kérdezem.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Google_Public_DNS -
#22423 Hálózati megosztás központ vagy mi a fene W7 alatt, rákattintasz a hálózatra amin vagy, Tulajdonságok, Internet Protocol Version 4, Tulajdonságok, innen menni fog. -
Ironman2 #22422 de amúgy már jó -
#22421 Debrecenbe is bekakkant jó szokása szerint. Egyszer úgy emberesen megmondom a telefonos csókának, hogy megbaszhatják az ... -
Ironman2 #22420 azt hogy kell? -
#22419 Ja es ott semmi sem megy. XI kerulet. -
#22418 Nekem meg nem jo. Dns-t meg fingom sincs hogyan lehet allitani, es korlatozott mobilnettel rakeresni sem tudok. -
#22417 http://hvg.hu/tudomany/20131203_leallt_a_upc_internet
nálam is be volt halva, nemrég jött vissza -
#22416 DNS-t állíts. -
Ironman2 #22415 külföldi oldalak meg képek abszolút semmi -
Ironman2 #22414 most is szar a net,de legalább az esgé bejön rendesen -
tompikaster #22413 Sziasztok!
Pécsett tapasztalt valaki lag problémákat az utóbbi pár napban? Hétfőn volt egy kis gubanc a szolgáltatással, kb. fél óra alatt megoldották, de azóta komoly lag spike-ok vannak.
Remélem nem az én készülékemben van a hiba. -
#22412 Az a baj, hogy nem akarom hívni őket, mert mire elérek odáig elmegy 1000 Forint a kártyáról :/ -
#22411 Nekem nem volt elég. Telefonon kellett végül lemondanom. Van olyan opció, hogy ajándék termék lemondása és gombnyomással megvan. -
#22410 Elég. Ha megkapják leveszik. -
#22409 Ezt a Smart Guardot hogy kéne lemondani? Szolgáltatásaim (itt) nincs, küldtem egy lemondó izét neten a honlapon, az elég vajon? -
Zozo76 #22408 De milyen nagy orom lesz ha majd visszajon!!! :) -
Susarc #22407 Xvii.kerületben nincs net se tv se telefon 14 órája..... -
#22406 Jah, bocsi az lemaradt, hogy a tuti megoldás az, ha kézzel állítod be a PC IP címét ;) -
#22405 A DHCP szerver beállításoknál kell lennie, ha benne van a szoftverében. Valami ilyesmit keressél RESERVATION vagy RESERVE IP.
Ha ilyen nincs, akkor viszont Lease Time tutira van, ezt a lehető legmagasabbra állítsad. (Ez persze nem megoldás, ha több ideig nincs bekapcsolva a gép, akkor úgyis új IP címet kap) -
#22404 Ezen a csoda routeren amit adtak be lehet állítani, hogy mindig ugyanaz legyen a belső IP-m mac alapján? -
#22403 Nekem 5 port TL-SG1005D van, szépen teszi a dolgát ;) Papíron 10Gbps-ot tud ami 5 portnál a maximum, így elméletileg elég kell hogy legyen bármire :D
Gondolom az 5 port az a routerekből került át 1WAN+4LAN, itt meg 1UPLINK+4LAN. Legalábbis ilyen logikára tippelek :) -
#22402 5k körül árulnak gigabites switchet ?:o -
#22401 Milyen gigabites switch-et vegyek az otthoni hálóhoz?
A 4-5k TP-LINK is elég (5 port pont elég) vagy inkább 10k körül nézzek, mert a fele ennyibe kerülők gagyik
és miért az 5 port, amikor ezek régebben 4-8-16 portosak voltak?
köszi a segítséget -
Ironman2 #22400 na erről ennyit! megint szar az egész! alig jönnek be az oldalak -
#22399 miért ne?