UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nalam a most emelt 30/15 net:

http://www.speedtest.net/result/3042832558.png
robotnyk

ma ez a 120/10-es nálam, ami általában annyi is, mert jelerõsítõs oszlopról jön a kábel...
vizes
Nálam mûködik rendesen, most néztem

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

apropó! webmail-al mi van? hetek óta nem elérhetõ!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ezt az oldalt használd sebességmérésre,nekem is 120/10-es van:

http://www.upc.hu/kabel-internet/internet-sebesseg-mero/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

de legalabb megy 😊
SzirmosSzisza
120/10 csak úgy hasít 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vizes
Hm... Egyébként nekem mindegy, hogy ötven vagy hatvan.
Lényeg, hogy eddig nem volt gondom sem a nettel sem a tévével.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

precision
én is megkaptam a 60/6 -ot az 50/5 helyett, ennyi volt a régi csomagoknak ezek szerint, végleg megszûntek

Bazinga!

BaliBoy
Nálam is DNS probléma van. Ha a routerem küldi DNS címfeloldást, akkor nincs net. Ha közvetlenül a gépnek adom meg a DNS címét akkor minden pöpec.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hat nekem az se volt semmi hogy majd 2 hetig nem volt se tv se telefon se net mert az oszlopon kicsuszott a csatlakozo. Ugyanez volt, orba szajba telefonalgatas, megigertek hogy kijonnek aztan hiaba vartam a szerelot, aztan nagy nehezen, tobb napi telefonalgatas utan kijott valaki es 5 perc alatt megcsinalta. Termeszetesen nemirtak jova azt a majd 2 hetet amig semmilyen szolgaltatas sem kukodott. Ennyit a ceg korrektsegerol.
gduck
Ugyanez volt a gondom, kértem a fizetõs kiszállást. Természetesen nem fizetõs lett belõle, kicserélték a modemet, immár a Cisco 4 upstream csatival. Ettõl jobb lett a helyzet, de sajnos az immár 4 csatit ez is szépen elengedte egymás után. A megoldás az volt, hogy az oszlopon lévõ bekötési ponton a szétoxidálódott csatlakozást lecserélték (de ez már a 3. kiszállás volt) 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

vizes
Budapest, 13. kerület, 50 megás net:

SzirmosSzisza
Itt megint lassú a net és most nem a DNS a baj :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lammer
Remelem problemamat szerdan megoldjak!

itt a mai kis kalandom, happy enddel(remelhetoleg)

phs upc totyik, elmenybeszamolom

<#vigyor2>
kis holgynek meg kezscsok meg1x az ufin! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Shiwo
nah igen, nekem sem túl stabil..

amin viszont totál kiakadtam:

Aug 29-én a netem totálisan belassult használhatatlan szintre..

telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? indítsa újra, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? kérem várjon, újraindítom, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? látok problémát, kiküldünk valakit 1-én délelõtt

Szeptember 1-én kijöttek -> modem elvesztette a beállításait, muki alkot, net megy, szakértõ elvonul -> fél óra múlva net megáll -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? indítsa újra, látok problémát, kapcsolom a kollégát -> zene sokáig -> mi a panasza? kérem várjon, újraindítom -> jéé, megy

Szeptember 2-án megyek haza, net nuku -> modem újraindít, megy

Szeptember 3-án megyek haza, net nuku -> modem újraindít, megy -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> leginkább az, hogy naponta újra kell indítanom a modemet -> kiküldjük kollégát, Szeptember 7-én 8 és 12 között érkezik

Szeptember 7 -> dél elmúlt, szaki sehol -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> hol a kolléga? -> utánajárunk, biztos sok a dolga, pár órán belül ott lesz, majd értesítjük

Szeptember 11 -> telefon -> zene sokáig -> mi a panasza? -> leginkább az, hogy b@sztatok kijönni, b@sztatok visszahívni, és naponta indítom újra a qrva modemet -> kiküldjük kollégát 15-én

Szeptember 15 -> kolléga érkezik, folyosón csereberél elosztót, net azóta többnyire megy, mikro-szakadások elõferdülnek továbbra is..

ingyenességrõl annyit, hogy a hívásukra kb 72 perc ráment a mobilomon (miután vezetékes telefonunk nincs), lehet nem nagy összeg, de elképesztõ ez a b@lfaszkodás a részükrõl...

szolgáltató váltáson erõteljesen gondolkodom ezek után, annyiban van szerencséjük, hogy csak ADSL van a környéken, dupla pénzér fele sávszélesség, de még lehet be is vállalnám, ha biztos lennék a stabilitásában, viszont arra is hallottam már panaszt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lammer
Szia(sztok)!

erre a hszre reagalnom kell es itt kernek tippeket, tanacsokat...

" és stabilan szolgáltatnak, próbálnak segíteni, ingyen jönnek"

na most nekem ket problemam van a szolgaltatoval:
-stabilan szoktam szakadozni
-es bekostoltak egy fizetos kiszalassal

A lenyeg diohejban: Par honapja van egy ilyen apro kis problemam, hogy mikroszakadasok vannak a halozatban... ami ugye az emberek 99%-at nem is erdekelne, de amikor a szabaidom java reszet hardcore diablora szeretnem elpazarolni, akkor ez nem is olyan poenos (itt leirhatom, hogy hanszaz orat oltem a karikba es a szakadasok szepen elvittek a magas szintu nem eppen lobádzsit karijaimat melegebb eghajlatra, hisz gamer site, remelem nem e'go")

Kideritettem, hogy elvileg docsis3 szabvanyu a halozat es nekem frankon docsis2-es modemem van ami addig szuper ameddig nem tulterhelt a halozat... tudni kell rola, hogy az ed2-es modemek 1-1 fel es le savon kommenikalnak a halozattal, igy amikor tulterhelt a halozatom, akkor frekit valt es ott a "mikroszakadas" ami nalam kozel fel perces kiesest eredmenyez... ez ed3-as modemnel szoba sem johetne, hisz parhuzamosan a szabvany szerint 4-4 savon kommenikal a modem igy garantalt a szakadasmentes mukodes...

Felhivtuk oket, nem cserelnek, igaz lattak szakadast (akkor mirol beszelunk?) de max fizetos kiszallast tudnanak nekem biztositani, hogy lecsekkoljak, hogy nincs nalam gond... Ez nalam azert necces, mert ugye meg ha ki is jon a szakember (penzert!) kamuzhat ossze-vissza, hogy tokeletes a halozatom, marad minden a regiben (miert lenne erdekuk maguknak kellemetlenseget csinalni es cserelberelgetni?)...

Skacok, en tenyleg le***rom, hogy mennyivel tudok le es feltolteni, nem erdekelnek a megabitek, nem celom letoltetni "az internetet"... nekem vegre olyan szolgaltatas kellene, ami napjaban nem szakad meg 3x, hogy utana 2 napig jo legyen es rimankodhatok, hogy mikor jon a kovetkezo break hullam amikor beindul a kornyekemen a nagyuzemi nethasznalat...

Mivel tudnek ervelni??? fogyivedelem? docsis3-as halozaton miert van docsis2-es modemem? otleteket, tippeket elfogadok, akar privatba is, jo lenne ha lenne itt olyan user aki esetleg kozel van a ceghez es megerto, nem raz le egybol, mint a telefonban a kollegak 😊)

Koszonom!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SzirmosSzisza
Hát, ha a 240-es netbõl nem 90 mega jönne kábelen, az adott wifi meg nem 60 megás lenne, akkor lehet elégedett lennék 😊

sb1
Én kaptam tõlük egy kuponfüzetet, mert hogy 4 év alatt mindig idõ elött be volt fizetve az összes csekkem, a füzetbe ilyen 20-60% árkedvezményes kuponok vannak (könyvesboltba, elektronikai üzletek, dm, ilyesmik) .

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Mike
ha meg nem kapsz, akkor meg jön a jajveszékelés, hogy kikapcsolták, szemét UPC

nem vagyok jelenleg még a UPC alkalmazottja, sem tulajdonrészem nincs benne

csak szimplán azt gondolom nincs igazatok

jó, vannak problémák, de alapvetõen jók a tapasztalataim a céggel, és stabilan szolgáltatnak, próbálnak segíteni, ingyen jönnek ha valami bajod van, visszahívnak, szóltam nekik, hogy mielõtt a cégemnél kikapcsolják a netet szóljanak, és fel tudnak elõtte hívni 3 nappal, és hasonlók

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hagyd ott õket! neked is jobb lesz, nekik is

Mike
1 nap nem megy valami, és már óriási a hiszti, és szarozol mindent? ember, neked nyújtson szolgáltatást bárki!

Gubberx
Hónap vége van, szegény dolgozókat is etetni kell valamibõl 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

kastil
Akkor ma nagyon sms-ezõs kedvükben vannak, nekem azt írták számíthatok a 20k telefonszámlára 😄

SzirmosSzisza
Kaptam ma SMS-t, hogy remélik meg vagyok elégedve a szolgáltatással, de azért a csekket befizethetném 😄

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
t-mobile.hu? t-mobile ügyfélszolgálat? google? 😊

Bazinga!

kastil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
istennek nem találok normális tmobile topikot szal bekérdezem itt;

nem tudjátok dominora van még olyan, hogy havi X összeg ellenében hálózaton belül korlátlan ingyen beszélgetés van?

Tatyla
mi okozhatja a háttérben a nagy pinget?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kastil
tegnap nekem is nagyon lassu volt, még googlet sem hozta be olykor, most éppenséggel elég jónak tûnik, csak a képeket nem akarja betölteni, sehol

Tatyla
közben meg néztem csökkentet módban úgy 16 ms sorban elkezdtem kilõni mindent már normál módban de semmi 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
nekem a sebesség jó a de a pingem még mindig 520ms körül van 😞

precision
én nem állítottam semmit, most már minden a régi, úgy néz ki megjavult

Bazinga!

adam46
Beállítottam már, de ugyan úgy szakadozik, sajnos Fogyatékos Éti csigák dolgoznak a UPC-nél
SzirmosSzisza
Csak lehalt a DNS szerverük, minden megy csak az nem. Routerben beállítod a 8.8.8.8-at és minden menni fog ...

adam46
Áh köszi, így mindjárt jobb. 😊
Pigo
a 8.8.8.8-as DNS szerver megoldotta a problémámat

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

adam46
Az egész UPC-t egy nagy rakás SZARKÉNT lehetne jellemezni, hihetetlen mennyire hülyének nézik az embereket és vissza élnek a helyzetükkel. Szánalmas mocskos pénzéhes banda, akik ahelyett, hogy a szolgáltatás minõségére költenének, inkább a reklámokat nyomatják.
most úgy néz ki jó 😄
Tatyla
akkor megnyugodtam így vissza olvasva hogy nem nálam van a probléma ezzel az 530-as ms-el,ja és én az ország keleti régiójában lakok úgyhogy ez országos probléma

Hihetetlen, hogy nem írja ki amit akarok...
Zsoltika 007
Salgótarjánban is egy határ sz*r a 120-as. Már a böngészés is majdnem halott ügy.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mike
UPCnél vmelyik DNS szerver leállt
vagyis inkább furán mûködik

mi a fene???? na szóval mégegyszer... 😄 nem tudom hol kell átírni azt a Dé eN eS-t segítenél? 😄
precision
akkor nem egyéni probléma mert nálam is szarakodik most
ingadozik a sebesség, alig jönnek be oldalak... ilyesmi

szintén volt modem és router restart de nem javult

8. kerület

Bazinga!

SzirmosSzisza
Mondom, hogy DNS 😞

Nálunk itthon 3 gépen szar volt a net és DNS váltás után megjavult. Pl 78.24.191.199, ha ez megy rendesen, de sg.hu nem, akkor tuti az a baj.

Fabio Capello
nekem mostmár kb minden mûködik, egyedül a facebook halott teljesen

Desiderata
nekem most már hasít az SG. de más nem, eddig SG-se, 1221 meg azt mondja, hogy tudnak a hibáról és dolgoznak rajta
de nincs valami redundáns rendszerük??? siralmas... 😞
Klemice
nekem az se segített...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

duna plazanal.... siralmas basszus... nagyon okádékul belassult... mindjárt router, meg modem reset.
vizes
Melyik részen? Én a Váci úton a Dózsa György útnál lakom és kifogástalan a net.