22959
-
#17695 olyannyira volt, hogy még mindig problémák vannak... nem igaz, hogy 6 nap alatt nem tudnak egy ilyen problémát kiküszöbölni, skype, wow nem, vagy csak sok szakadással működik, eddig legalább a böngészés zavartalanul ment, most az is szinte lehetetlen... röhej az egész, UPC monnyonle. -
#17694 ááhh, vótmá.
sry. -
#17693 hű max pénisz úgy látom szeretnek itt -
#17692 http://index.hu/tech/net/2009/05/11/napok_ota_akadozik_az_internet_a_upc-nel/
sry, ha már volt.
-
clyde22 #17691 Nálam a XIII.ker-ben 11 óra óta 2-szer fagyott. Le merném fogadni, hogy a rendszer kihasználtsága közel sincs a 100%-oshoz. Azt is simán el tudom képzelni, hogy szándékosan szaggatják meg kapcsolatokat. 5-6 éve vagyok előfizető régebben legalább azt kaptad kurvadrágán, amit a reklámokban hirdettek. Most viszont köszönőviszonyban sincs a kettő egymással. Fel háborító módon még az éjszakai órakban is korlátozzák a kapcsolatokat. Ügyfélszolgálat, úgymint a kommunikációs igazgató állandóan hazudik, hogy már megoldották a problémát, miközben már több mint 1 hónapja szakadások vannak. Ez ténykérdés. -
Norbull #17690 Mellesleg már fel se veszik a telefont, automata mondja be, hogy jah..kérem baj van, de rajta vagyunk az ügyön -
Norbull #17689 feladó Zsolt Hanula <[email protected]>
címzett Norbert ................................>
dátum 2009. május 12. 12:03
tárgy Re: Napokig akadozott az internet a UPC-nél
küldő mail.index.hu
részletek elrejtése 12:03 (4 perce)
Válasz
Follow up message
köszönöm, rajta vagyok az ügyön -
kurvaanyadupc #17688 Hát akkor küldhetnek százezer előfizetőhöz hibaelhárítót. lol... vicc az UPC komolyan. Ugyanaz a hiba visszatért ami eddig volt, teljesen ugyanaz. Ez a 'nálad van a hiba' sablon szöveg már pár éve lejárt. Szánalmas, hogy ennyire hülyének néznek mindenkit, de hát sajnos a csürhe nép el is hiszi, 1-2 intelligensebb egyént kivéve. Meg a washingtoni sztori amit kitaláltak... nevetséges. Köze nem volt az egészhez, egyébként is fizikailag képtelenség. Mindegy... jó kurva anyádat UPC remélem ott dögletek meg helyben, ilyen aljas mocskos szemét társaságot még nem hordott a hátán a Föld. Ennyi, lehet bannolni leszarom kb. Nekem van igazam. -
KingPunisher #17687 Azt kell mondjam nekem jo 5 perce toltam és semmi gond nem volt..
Ettől persze lehet nálad megint ők a hibásak ..
Kitartást ! -
Norbull #17686 Eddig tartott a nagy öröm hogy újra megy a fostalicska UPC net.
Ma reggel újra elkezdett laggolni a net. Pedig semmilyen böngészőt, MSN -t nem nyitottam csak az origo.hu t pingeltem(850 ms).
Lineage 2 vel játszom mondanom sem kell akadozik.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot közölték az a hiba már elhárult ami múlt héten is volt, csak nálam lehet a gond. Holnap majd kiküldenek egy hibaelhárító kollégát. -
#17685 max payne azt mondtad sose volt problémád a netel,akkor mit keressel itt?:OO jah persze tudom már...a net árnyékábban könnyü és kielégitö nekd másokat leszolni...de nem tudsz valamit amit más igen..MAGADAT égeted ,föleg most..
Am nekm már jó minden Végre!
bye -
#17684 Igen de mi van ha pont aznap telepítettem újra az oprendszert és azt hittem vmelyik driver kib***ott velem?!
Szóval utólag könnyű okosnak lenni, de mégis jobb lett volna ha szólnak hogy a hiba nem az ön készülékében van... -
#17683 Hűha! Azért pár dolgot vegyetek figyelembe
1. Soha nem lesz 100%-os rendelkezésre állása egy szolgáltatásnak!
2. Ha valami gond van, nem kell egyből "darabokra szedni" az addig jól működő gépet/oprendszert! Tájékozódjatok több fórumon is ;)
3. Türelem!
Szép napot mindenkinek
-
KingPunisher #17682 Hát Max Payne nevű uriembernek..
NEm irok ide ha jo a netem mert fizetek érte , érted ? Ha finom a kakaoscsiga sem szopkodom a péket :) ez a munkája én kifizetem és legyen jo..
Az hogy semmit nem ér ide irni baromság, ha sokan irnak forumokra pl. ide , az nekik nem tul jo reklám és kénytelenek csipkedni magukat ha már milliokat költenek a "nem szeretjük az indgadozo teljesitményt" dumára mobilnet ellen.
Az hogy ki mivel szorakozik meg saját személyes ügye én sem vagyok WoW-os de aki azt szereti miért ne tolhatná?? :S senkinek nem árt vele kifizeti érte a nem kevés pénzt tehát szive joga..
A fő gond pedig a hiba elhallgatása ami mitt én pl. orákat szivtam mert csomo mindnet ujratelepitettem mert ugye nem náluk volt a hiba.. :)
Kártéritésemet meg várom... várhatom.. hahahah -
#17681 Az a baj, hogy nem csak a játék nem ment hanem bármi aminek külföldi szerohoz köze volt, stream,skype etc...
Látom sportból tolod a hsz-t, ez nem baj, az viszont annál inkább, hogy megpróbálod a véleményed másokra ráeröltetni, és osztod itt az észt diktátori stílusban, ami megint csak nem érdekel mert tudod a vélemény olyan mint a ...
Upc meg igenis hibázott és nem azért mert elszált vmi, ez bármikor előfordulhat, hanem ott, hogy semmibe vette az előfizetőit jó pár napon át, mire elismerte hogy baj van, ergo hülyének nézett mindenkit. Tudod a kutya se harap annaka kezébe akitől enni kap, főleg hogy egyre jobb ,,gazdák" jelnnek meg a piacon nah de ő tudja... -
#17680 Nem azzal van a baj,hogy szar volt a net három napig, hanem, hogy nem tájékoztatnak a csicskák..Gyereke van valami nagy gebasz, de dolgozunk rajta ez van ..Ehhez képest sunyi módon át akartak siklani felette mint ahogy a torrentet is korlátozzák.Még jó,hogy van ez a fórum és mások is írták a problémát..igy nem kezdi az ember a saját modemet szétverni kalapáccsal -
#17679 nem csak haszonbol lehet seggetnyalni :P
----------------------------------------
azt hogy a júpíszi szar , mindenki tudja ,de sajnos ez van ezt kell szeretni. -
#17678 Jamiro most már fogd be a pofád végre -
#17677 hát sajnos nekem még sose volt problémám a netemmel úgyhogy nemtudom átérezni a fájdalmad, na mennyél jáccani hátha már jó minden -
#17676 nem vagyok vevő arra,hogy fárasszál,mivel képtelen vagy értelmezni a lenti post-okat amiben részletesen leírtam a problémám és még neked fáj,hogy ennyire pocsék az internetkapcsolatom.gyerekes érvekkel próbálsz védekezni :O fél évvel ezelőtt amikor először idelátogattam akkor is az emberek problémáiról volt szó és a helyzet azóta sem változott.ha neked ez annyira fáj és íly módon bosszant akkor miért nem választasz más topicot? attól,hogy belekötsz másokba nem fogják elfogadni,hogy a borzalmasan lassú böngészésért fizetnek. jocót -
#17675 és mi hasznom lenne abból ha nyalnám a upc seggét te szerencsétlen? gondolkozz már mielőtt elkezdessz írni -
#17674 látszik hogy a nickedben az a 89 az IQ-dat jelzi -
#17673 látszik,hogy egy igazi upc seggnyaló vagy :D a te szintedhez mérten válaszoltam. -
#17672 ha diginél lennél is ezt csinálnád hasonló probléma esetén -
#17671 azaz érdekes hogy senki nem látott itt titeket a probléma előtt, csak azért jöttetek hogy elmondjátok hogy milyen szar az upc, jó 1x elmondátok el lehet tünni -
#17670 nézd... upc topik.nem Digi.ez a valóság.elégedetlenség,felháborodás.nem is értem miért nem elégedett,boldog előfizetők írnak ide.. -
#17669 látszik h max egy 12 éves habzó szájú kocka vagy :D
am nálam is volt probléma csak nem verem itt a nyálam mert sokra nem megyek vele -
ShaiHulud #17668 en még erre valaszoltam
"fasznak háborogtok már itt napok óta, unalmas nagyon
örüljetek hogy már jó a pingetek oszt tudtok kockulni"
-
#17667 most biztos jön a már többször ismételt "miért nem nekik panaszkodsz b+?" kérdés.talán mert ez egy velük foglalkozó topik.talán mert ha felhívnám őket azt mondanák,hogy nézzem meg a modemet,hogy jó e és bla bla jól ismert szöveg.hidd el megnyugtató leírni az őszinte véleményemet és olvasni azt is,hogy másoknál is hasonló probléma van és valószínüleg a cég tenni fog az ügyben hogy helyrehozza,ami ma meg is történt.de itt még nem -
#17666 ha te arra vered,hogy másokat leossz mert itt sajnálkoznak és káromkodnak a problémáikkal akkor büszke lehetsz magadra.ha nálad is előfordult volna már a többiekéhez hasonló probléma biztos tartanád a pofád,mert megbecsülnéd hogy neked most éppen jól működik,és nem ugatnnál mindenkire mert itt csak egy ellenség van és az a upc -
#17665 köszönöm a válaszokat....
engem az bosszant h még a régi 10 megabit sincs meg nem hogy már a 15...h töltögesek igy,nekm holnapra 13 filmet kéne kiirnom és 2 van meg mert percenként megszakad a letöltés 1 mpre és aztán mig vissza áll torrent eredeti sebeségre ..kinkeserves...föleg h max 400al szedek!!
azt nem értem miért kel itt arcoskodni egykét embernek h jaj kocka,midenki szabad joga mivel cseszi el az életetét,max payne nevezetünek az h Sg-t néze napi 300x -.- -
ShaiHulud #17664 ... -
#17663 nyugodjál már le 1x elbaszódik valami a upc-nél fel van háborodva az összes kocka, mennyél aludni megvár a játék -
#17662 miért mit csináljak ha csiga lassú a net te nyomi? akkor érdekes módon a játék simán fut és azzal el lehet ütni az időt.de most még az is szar.sűrűn szoktam játszani,de az még távol áll a kockától.ha értelmezni tudod a leírtakat,akkor eljuthat az agyadig,hogy fel vagyok háborodva azért mert SZAR a net se msn,közösségi oldal,kapcs az ismerősökkel NEM csak a CS-vel van gond és örülök ha ezt az oldalt is betölti.De te még ráteszel egy lapáttal,biztos nem vagyok még eléggé ideges. -
#17661 ti ezt nem értitek ez a manna az éltető energia -
#17660 :D -
ACE #17659 Jah, vicc hogy egy-két kockafej mit tud sírni, hogy pár napig nincs pingje... :D Az ilyen kockákat kéne az "életből bannolni" :D -
#17658 istenem ennyi szánalmat -
#17657 jó neked! nálam még a CS játék közbe megáll 10 másodpercet gondolkodni.Ha játék közben ismét ezt teszi utána már meg is szakadt a qrva anyját.És olyan oldalakról ahonnan max sebességgel szoktam tölteni 120-250kb/s 15 MB-os silverrel.Youtube csiga lassú vagy bármilyen más video portál.
AZ ÉLETBŐL KÉNE BANNOLNI AZT A CSICSKÁT AKI MIATT EZ TÖRTÉNT -
#17656 na lássuk..lefutotattama speedtestet és hát 8/2 és 15ms ping hát a sebeséggel nm vok megelégedve föleg h 10/1 volt régen ..kérem én hola többi 7mb??nyiregyházi lakos vagyok szóval még várnom kel vagy valami gáz vagy telefonáljak be??és a ping az jó am??
VÁLASZOKAT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM