UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hogy tudom kikerülni? Próbáltam már a utorentet 1.9-es verziót de semmi különbség ugyanúgy lassú a sedelés.Átlagos seedelésem 1 kb/s

TDU,ETS2 Nick: holecsko
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

(Ne felejtsd el az apróbetûs részt is elolvasni!)
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Most kipróbáltam, felraktam az utorrent 1.4-et, hozzáadtam néhány torrentet, és felraktam az 1.9 legújabb alfáját, így azokat amiket beraktam tölti (csak újat berakni nem tok), de elkezd tõle fagyni úgy a gépem, hogy még az egér is akad. Átírtam valamit amit javasoltak más forumban, akkor meg nem tölt XD
Ha felrakod az Azureus-t, azzal tudsz stabilan 30-40 -el tölteni, illetve ilyenkor akár 70-el is...
Remélem az Azureus kliensben is lesz valami UDP támogatás (bár van valami UDP benne amit be lehet pipálni, de gondoom az nem az, mert nem történik változás), ami kijátsza ezt az újfajta priorizálást is 😞
1kb/s nevetséges
mindig mûködik a net,a sebesség tesztelõ programok mindig a maximumot mutatják (még akkor is,ha a google nehézkesen jön be..) de ez az 1kb/s az õrületbe kerget.valakit fel fogok gyújtani :@
tetves upc<#violent>#violent>
"a mutató a szolgáltató hálózatán mért adattovábbítási sebesség mérési eredményeinek alapján kerül meghatározásra
az alapadatokat dedikált mérési rendszer szolgáltatja"
Tehát nem speedtest.net és nem torrent, hanem saját mérési rendszer a saját hálózaton belüli sebesség mérésére.
ez a fogyasztók tudatos megtévesztése nem?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Beállítások: DHT off, titk. erõltetve, bejövõ titkosítatlan off, UPnP, NAT-PMP off.
Battlelog: kvantahun
Bazinga!
Elolvastam pár hozzászolást a topikbol. Hát hüüüüü... 😄
Lehet utálni fogtok, de én pont tegnap este rendeltem meg az upc silver netet (online). Még mielött nagyon leszolnátok, hozzá kell tennem, hogy nem igazán volt más választásom. Nálunk az UPC-n kivül csak T-online van. Most jelenleg is t-online adsl van bekötve hozzánk. Azért váltok mert majdnem 10ezret fizetek a T-nek az adsl-ért ami kb 4 megabites. és 3.5 mb vel tudom stabilan használni. Ez számomra irreálisan drága volt. Meg hát az is hozzákapcsolodik a dologhoz, hogy nem a magenta a kedvenc szinem😄
A P2P korlátozást meg csak kijátszom valahogy. Olvastam hogy már jo pár embernek sikerült.
Mivel nem kérnek hüségnyilatkozatot, 1000el fogom várni közben a digit.😊 Addig is inkább fizetek az UPC-nek kevesebbet, egy viszonylag korlátlan gyors netért, mint a T-nek sokat. Hozzá kell tennem hogy a telefont is megrendeltük az UPC-töl. Mert a T-nél kb 4500forintba volt csak az hogy nem is használtuk..
Véletlenül nemtudjátok, hogy a megrendelést követöen, mennyi idön belül veszik fel velem a kapcsolatot, hogy jönnének bekötni?😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elnézést ha valakit zavart a kifakadás. Egyébként olvasni már régóta olvasom a topikot.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi