UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holecsko10
Nálam a letöltéssel és a feltöltéssel semmi bajom nincs csak a torrentel gyûlik, meg a bajom egyáltalán nem tudok seedelni.
Ezt hogy tudom kikerülni? Próbáltam már a utorentet 1.9-es verziót de semmi különbség ugyanúgy lassú a sedelés.Átlagos seedelésem 1 kb/s

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Egyébként nem tud vki,valami infót?Nincs karbantartás vagy ilyesmi?Mert akkor szokta ezt csinálni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kösz kedves törlõember.😊

Az normális,hogy itt Miskolcon szinte félóránként újra kell regizni a modemet,mert a feltöltési sebesség megmarad,de a letöltési meg az 50Kb/s-t sem éri el?1.2MB/s szokott lenni.Regi után újra visszaáll,majd megint elszáll.

Golyo69
annyira nem torrentezek....de eddig nem volt gondom vele....

GGMU

Semmit, seedeltem és folyamatosan ugrált, mint az állat, de végig bõven 250 fölött volt. 315 volt a max érték.
somdav95
Nekem eddig max 250 volt... Mit csináltál hogy így kitudod kerülni a korlátozást? Leírnád részletesen?:S

Azért ez nem olyan szar feltöltési sebesség egy 10/2-es Silvertõl <#crazya> :

somdav95
Nyíregyi vagy teis?😮
Torrent-et te valahogy meg tudtad rendesen oldani?

Golyo69

GGMU

Golyo69
nekem jó szokott lenni a sebesség
http://www.speedtest.net/result/384476694.png[/IMG

GGMU

Balumann
hmm, na ez jól hangzik!

Balumann
Fene vigye el, hogy még másfél évig tart a hûségnyilatkozat... Mi a fenéért kellett meghosszabbítanunk <#falbav><#falbav><#falbav>

Balumann
uTorrent-el ez nálam is probléma volt, nálam mindig volt valami azzal 1.8.1 feletti verziótól. Vagy 1 KB/s -re lement (elõször elindult nagy sebességgel, aztán folyamatosan lecsökkent 1 KB/s -ig), elõtte a böngészõ nem nyitotta meg a weblapokat, aztán most meg ez amit többször írtam már itt, hogy egyszerûen fogja magát és bezárja az utorrent-et ha torrentet hozzáakarok adni, vagy ha valamire rámegyek.

Most kipróbáltam, felraktam az utorrent 1.4-et, hozzáadtam néhány torrentet, és felraktam az 1.9 legújabb alfáját, így azokat amiket beraktam tölti (csak újat berakni nem tok), de elkezd tõle fagyni úgy a gépem, hogy még az egér is akad. Átírtam valamit amit javasoltak más forumban, akkor meg nem tölt XD

Ha felrakod az Azureus-t, azzal tudsz stabilan 30-40 -el tölteni, illetve ilyenkor akár 70-el is...
Remélem az Azureus kliensben is lesz valami UDP támogatás (bár van valami UDP benne amit be lehet pipálni, de gondoom az nem az, mert nem történik változás), ami kijátsza ezt az újfajta priorizálást is 😞

Jamirofan89
nálam sose "megy el" a net,pedig elmehetne 1-2 napra,ha olyan sebességgel mehetne a torrent mint sokaknak itt akik keveslik.
1kb/s nevetséges
mindig mûködik a net,a sebesség tesztelõ programok mindig a maximumot mutatják (még akkor is,ha a google nehézkesen jön be..) de ez az 1kb/s az õrületbe kerget.valakit fel fogok gyújtani :@
tetves upc<#violent>

Akkor el kell olvasni az elejétõl a végéig... Nem egy mondatot kell kiragadni, hanem értelmezni kellene.

"a mutató a szolgáltató hálózatán mért adattovábbítási sebesség mérési eredményeinek alapján kerül meghatározásra
az alapadatokat dedikált mérési rendszer szolgáltatja"

Tehát nem speedtest.net és nem torrent, hanem saját mérési rendszer a saját hálózaton belüli sebesség mérésére.

zomgzerg
sok lesz a tudatos okoskodásból

ja és most olvastam upc honlapján hogy garantált sávszélesség: 5120/1024 kbit/s hmmmm

ez a fogyasztók tudatos megtévesztése nem?

ma megdöntöttem SILVER csomaggal a negatív letöltési rekordot

mflex
ha ez 76k lenne, akkor se érne semmit....

What about the forests?

Hát mondjuk nekem is, de aki kiírja a cuccait lemezre, hagyjon a gépen párat 😊 Amikor legutóbb elment a net este(6tól 11ig) megnéztem egy sorozatot, amire addig nem értem rá 😄 Megnéztem, visszajött a net, és kész. 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

somdav95
Volt épp egy film 😄 Net elmenés elõtt jött le 5 perccel..

Hát zene + film nekem mindig van a gépen, nem holmi vészmappában

Ezért kell tartani a gépen, egy vész mappát. Abba beledobsz zenét, filmet, és amikor eljön a világvége, csak megnyitot és elvagy 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

somdav95
Bele 😄

pyrohun
Hú és akkor most mi van?? F*szért kell mindig beírni, hogy itt-ott elment 1 órára a net... Más szolgáltatóknál meg minden nap elmegy, örüjjé, hogy nálad nem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

tommygear
belehaltál...
somdav95
UPC megint alkotott... Nyíregyháza belvárosába ahol lakom, este megint elment vagy egy órára a net+TV. Minden elismerésem nekik -.-'

somdav95
Ezzel elindult a feltöltés! Nem megy maxon de olyan 150kb/s-ot tartja. Jobb mint a semmi 😊 Köszi!

somdav95
Én meg nyíregyházán lakom, itt elég gyér az egész.. Bár most lefeje torrentrõl jött 1.1 mb/s-al. Most ha leáll a letöltés, megnézem hogy megy-e tovább a feltöltés :S

De helyfüggõ is, itt nálunk állítólag annyira még nem durva a korlátozás, mint pl. Bp-n.

Semmit nem csináltam, csak feltettem az újat. Én most épp kezdõ-seeder vagyok, és fullon megy mióta elkezdtem.

Beállítások: DHT off, titk. erõltetve, bejövõ titkosítatlan off, UPnP, NAT-PMP off.

somdav95
Mármint a feltöltés csak akkor megy, mikor le is töltök valamit. Én basztam el valamit, vagy ez most hogy?? <#fejvakaras>

somdav95
Csodás, és hogy csináltad, nekem úgyse megy -.-

Tegyétek fel az uTorrent 1.9-et, azonnal megindult a feltöltésem és a letöltésem is, szó szerint felugrott a maximumra 😊

bertino
a tré a másik trágya cég 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bekötni hamar bekötik. Arra kell figyelni hogy szeretnek használt cuccokat bekötni. Mikor nekem hozták az új modemet (kellett mivel telefont is kértünk akkor egy olyan modemet hozott amin kb 2 cm porréteg meg 3 cm zsíros trutyi volt) mondtam a csávónak hogy hozzám ezt be nem köti hozzon fel egy újat. pár perces huzavona után csak sikerült találni egy megfelelõt... Már itt megmutatkozik a csodás UPC féle hozzáállás...

Battlelog: kvantahun

Köszi. Csak azért kérdeztem mert anno a T-re egy honapot vártunk😊

precision
hát mivel tegnap este rendelted, így sztem hétfõn hívnak, max szerdáig ottlesznek... de lehet hogy hamarabb

Bazinga!

Sziasztok.

Elolvastam pár hozzászolást a topikbol. Hát hüüüüü... 😄
Lehet utálni fogtok, de én pont tegnap este rendeltem meg az upc silver netet (online). Még mielött nagyon leszolnátok, hozzá kell tennem, hogy nem igazán volt más választásom. Nálunk az UPC-n kivül csak T-online van. Most jelenleg is t-online adsl van bekötve hozzánk. Azért váltok mert majdnem 10ezret fizetek a T-nek az adsl-ért ami kb 4 megabites. és 3.5 mb vel tudom stabilan használni. Ez számomra irreálisan drága volt. Meg hát az is hozzákapcsolodik a dologhoz, hogy nem a magenta a kedvenc szinem😄
A P2P korlátozást meg csak kijátszom valahogy. Olvastam hogy már jo pár embernek sikerült.
Mivel nem kérnek hüségnyilatkozatot, 1000el fogom várni közben a digit.😊 Addig is inkább fizetek az UPC-nek kevesebbet, egy viszonylag korlátlan gyors netért, mint a T-nek sokat. Hozzá kell tennem hogy a telefont is megrendeltük az UPC-töl. Mert a T-nél kb 4500forintba volt csak az hogy nem is használtuk..

Véletlenül nemtudjátok, hogy a megrendelést követöen, mennyi idön belül veszik fel velem a kapcsolatot, hogy jönnének bekötni?😊

Stefling
Persze, amikor õk a hibásak, mindíg másra mutogatnak.. :S

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

bertino
hát ja, azt hwsw-n is megmondták a upc-sek, hogy nyíregyházán trágya netük van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nyíregyházán lakom és ez már tarthatatlan. A központot nem is hívom mert mindig jönnek a hülye szöveggel hogy biztos nálam van a probléma mert õk nem látnak semmit... az tuti hogy ha lejár a hûség kitatakírtom az egész UPC-t a lakásból. Ennyi pénzért ekkora hulladék használhatatlan netet "szolgáltatni". Sokszor a honlapok is alig jönnek be.
Elnézést ha valakit zavart a kifakadás. Egyébként olvasni már régóta olvasom a topikot.

GP2100
Honnan tudjam? 😄 Az az 1 biztos, hogy nem mindenhol használhatatlan a upc net.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Stefling
Akkor az ország fele(chello), ideiglenes hibával küzd? 😮 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

GP2100
Nekem is gold van, megy a torrent folyamatosan és nincs magas pingem. <#crazya> Szerintem a környékeden van valami ideiglenes hiba. Egyébként nem védem a upc-t, mert ha be lenne kötve ide a digi, és nem lenne még hûségidõ, akkor mennék is át... No torrent korlátozás, magasabb feltöltési sebesség, cserébe sokkal alacsonyabb ár...a upc bekaphatja<#mf1>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Aki védi ezt a teves UPC sz@rhalmot annak csak annyit mondok hogy GOLD csomagom van és egész nap 2 hete folymatosan 150-200-as pingem van! Totaláisan játszhatatlan minden Online játék! Szóval nem a torrentet kellene lefogni (megjegyzem így hogy korlátozzák nem jobb a helyzet!!!) hanem fejleszteni.

somdav95
Hát el kell kezdeni terjeszteni...😊