UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekemis silver

steam, origin: ACE_hun

pyrohun
olvass a sorok között...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

somdav95
Ugyan az.

Chello Silver

bertino
😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

somdav95
Tudod mekkora öröm?xD

bertino
hûha.

somdav95
Emberek!
Abba hagyta a UPC a korlátozást vagy mivan?😮
1mb/s-al tudtam le tölteni és megy felfele is 200-250 kb/s között!!

Mighty
Ki beszélt errõl? Senki.

"valószínûnek tartom, hogy sokkal több panelban élõ elõfizetõje van a upc-nek mint kertes házban"

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pyrohun
basszus, szereintetek valaki vagy panelban, vagy kertes házban lakik? omg 😊 azért még mindig nem-panel-de-társasházban laknak a legtöbben szvsz -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
jajj már aki eddig netezni akart de nem volt pénze silverre vagy goldra az fizetett bronzeot 4000ért vagy startot 3200ér... annyira nem sok pénz, netezni jók azok a csomagok, mail, böngészés, ilyesmi
persze ez nem jelenti azt hogy ezek az emberek nem fognak átmenni digihez

Bazinga!

Ja, és lehet hogy most sokkal többen elõfizetnek olyanok is, akik 2500 Ft-ért márt megtehetik, de többért nem akartak...

steam, origin: ACE_hun

mila69en
valószínûnek tartom, hogy sokkal több panelban élõ elõfizetõje van a upc-nek mint kertes házban...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

RedDevilsza
Az nem tûnik fel hogy a DIGI árai kb a harmadai a chellos áraknak...

somdav95
Valaki tudja hogy miért lehet az hogy csak akkor tudok feltölteni amikor le is töltök?? /Egyébként a letöltés az tökéletes /

Mighty
Miért, szerinted kik az elõfizetõi a UPC-nek? A kertesházban lakó tömegek, netán a rózsadombi villákban lakók?

zomgzerg
panelba lakók közül aztán sokan engedhették meg maguknak a upc netet eddig is ^^

Mighty
BP. IV.
Azt hiszem nagy csapás lesz ez a UPC-re, mert most kb 20 vagy még annál is több 10 emeletes panelházban lesznek bekötési lehetõségek.

Metwork
város? Kerület?

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Van online chat is, persze azzal se foglalkoznak...
Telefonba az a jó, hogy meg is tudod kötni a szerzõdést egybõl. Aktíválják is az új beállításokat, mire letettem szóltak otthonról, hogy megszakadt a net de már mûködik megint.

Mighty
Ma a postaládámban figyelt, egy "hamarosan" szórólap a Digi-tõl 😊

precision
kéne nekem is telefonálni akkor... mert a mailre b*sznak válaszolni már 2 napja 😊

Bazinga!

Metwork
Na, jóárasítottam a tv-t meg a netet, kb fél óra alatt.
Azért 8900 lenne mert ez egy nem létezõ csomag és így találták ki az árat.
Telcsiztem, megkapom 7500-ért a silvert meg 4000-ért a Silver tv csomagot ami idáig is volt csak 5780

Metwork
Hát ez az, a listaára 7500 és 8900-ért akarják akciósan oda adni

Inkább azon gondolkozzatok hogyan szûrhetjük ki a p2p-t szerintem. 😞((
Off:
Még mindig azon röhögök, hogy miért kaptad ezt a büntipontot 😄 Kurva nagy beszólás volt 😄

zomgzerg
csomagmódosítás csak 2400

bertino
csak az nem fog menni.
vagy fog ?
szerintem nem fog.
max listaáron+bekötési díj.

precision
ISP: UPC Magyarország Kft. 😄
amúgy nem kell meglepõdni, a speedtest.net egy fos 😊

Bazinga!

precision
extremebõl silver lett az biztos
hát én is 8900et fizettem eddig az extremeért, de nem fogok a silverért is annyit...
inkább akkor felmondom az egészet, másnap meg megrendelem a silvert 😊 anyjukat már 😊

Bazinga!

Met
tuti, hogy chellos vagy?/i]

lol, azért ne nézz hülyének mert nem tudom, hogy kell kiszámolni a sebességet 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Arra kellene visszaemlékezni, hogy anno az Extrém-nek mi lett a neve.
Érdekes mert 8900-ért akarnak kedvezményesen 2010-ig (hûség nélkül) netet adni de nincs ilyen árú csomag.
Ha csak a Silver netet rendelem meg minden nélkül az 7500, a Gold 9600.

A bannerban írt sebesség az bit..
A torrenten meg byte..

1 byte az 8bit..

Ha a bannerban lévõ sebességet elosztod 8al, annyi lesz a max le/fel töltésed..

A képeden 29ezer Kbit/s van, kerekítsünk 30k-ra.. az elosztva 8al = 3750.. szóval elvileg ha maxal töltessz majdnem 4megabyte jön le másodpercenként.. tuti, hogy chellos vagy? Én úgy tudom, hogy 20mbit es a legnagyobb csomagjuk.. :o
Diginek van 30mb-es netje..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

precision
1,2M az a 10 mbites csomag lesz, az a chello silver

Bazinga!

Met
Idáig az utorrent max sebessége 1,2M-volt (friss release, vagy reggel) ezek közül a csomagok közül melyik felel meg ennek? Mert nekem elég az a sebesség...

precision
hát nemtom, mert a legnagyobb csomag a chello gold is 20480 kbit/s, speedtest neked meg 28ezret mért 😊
amúgy hogyan váltasz csomagot? mert nekem is most járt le a hûség, belépek neten a saját upc profilba, ahol lehet rendelni netcsomagokat, de akármelyikre próbálnék váltani, azt mondja hogy nem válthatok erre 😄 na mind1 majd felhívom telefonon õket
szal ha válaszolnom kéne egy letöltésügyileg felturbózott és feltöltésügyileg szegényes chello gold -od van 😊

Bazinga!

Misi az ezredes
letöltéshez képest minõsíthetetlenül kaka a feltöltés :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Met
Most Chello Extreme csomagom van, tavaly lett hûség kötve, most ezt tudja
Ez melyiknek felel meg a mostani csomagok közül? Mert lejárt a hûség idõ.
A bannerben lévõ sebesség értékek azok annak felelnek meg amit az utorrentben látok vagy még el kell osztani valamennyivel?
Mert ha ugyan ezt a sebességet megkapom egy olcsóbb csomagban akkor nem maradok ebben.

Zinaj
neked és tommygiant-nak koszonom!akkor ez pár perces dolog.Majd ha meglesz a lap elotte felhivom!Koszonom uraim!<#eljen><#integet2>

i7 azt szevasztok :P

tommygiant
Ha az új alaplappal nem menne a net, akkor a fenti F.A.Q.-ra kattints, ott pedig keresd a Modemregisztráció szót.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

precision
nem kell felhívni õket, csak az új hálókártyát kell majd itt regisztrálnod

Bazinga!

Zinaj
Alaplap cserekor mi a teendo?alaplap lan-jába van a net ugye nincs kulon halo kartyam.felhivjam õket?

i7 azt szevasztok :P

precision
letöltés viszont stabil 1,2 mb/sec... nem értem

Bazinga!

precision
deluge miért nem akar felfelé tölteni? megvolt a portforward, ki is írja hogy jó a port, nyitva van, zöld jel stb... mégsem tölt fel egy bitet sem, pedig van leecher bõven

Bazinga!

Nem tudja senki mivel korlátol a UPC? QoS vagy alkalmazás szintû tûzfal(ak)?
Balumann
Nagyon remélem...

van egy olyan érzésem, hogy van rá gyógymód, csakmég nemterhedt el..... d idõvel minden jo lesz😊
somdav95
De ha egyszer nincs Digi próbálkozni csak lehet. Nah.... 😄

bertino
korlátozás rulz, vegyétek már észre.