22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    rohadtul normális... jópár éve van már chellom, ennyire szar még sosem volt

napközben is ezt csinálja... tegnap is, tegnapelőtt is
  • milk4
    Hétvége van,sokan neteznek.Ez normális.
    Nekem pl. a youtube be sem jön...
  • precision
    lemértem, 35 sec mire bejött a youtube.com, és semmi más netet igénylő program nem futott, más lap nem volt nyitva ffben... mondjuk ez a jobbik eset... van amikor be sem adja hanem hibát dob

weboldalak 90%nál ezt csinálja, sgnél is pl... nemjó van ez így, haverom is panaszkodik, hogy szoftverbazis.huról szeretett volna letölteni egy 4 megás programot, és 6 órát írt ki neki hátralévő időnek

vicces. annyira kár hogy nincs alternatíva
  • tompka
    Ennyi :)
    Nálam sincs torrent "rablánc" Ha a túloldalt erős háló van, vagy több közepes, egyből maxal jön végig. A böngészés sem lassul be. Nálam nyerő lenne ez a 120mbit :)
  • terribad
    akkor rossz helyen laksz :)
  • precision
    az aszfalton vagyok VIP... sosem jön maxon... igen ritka esetben
    silverem van és olyan 4-500k -val ha jön akkor már boldog vagyok

próbáltam mindent, klienst, beállítást, portforward oda vissza... semmi.
  • Stefling
    Ezt megáfolnám, torrenten igen is ki lehet használni (már a jobb oldalakon ;) )
  • pyrohun #17890
    nekem a torrentttel nincs baj, 15-20 megabit általában megvan, de olyankor meg a web hal meg, bár rájöttem, hogy a routeremmel lehet valami, mert ha ujrainditom, akkor egy ideig minden megy fullon :)

viszont a tesztek szerint a torrent "lassítás" a 120 megás csomagoknál 40-50mbit-re történik, ami azt jelenti, hogy igy is 2x-3x gyorsabban töltök le (ha minden igaz ugyanennyiért, mint most!), akkor meg miért ne? és még marad 70mbit-em mellette webről letöltésre, böngészésre, játékra, stb :D Amúgy mostanában mintha rendeződne a sebesség is, kevesebb hiba és szakadás van nap közben.
  • precision
    hiába van jó seeder ha a szolgáltató protokol szinten korlátozza a cuccot

persze nekem is jött már maxal torrent mostanában is... havonta kb 1x fél óráig... nagyon ki kell fogni... az átlagsebességem a max sebességem kb 1/3 -a, 1/4 -e
  • milk4
    Nem minden esetben sz*r.Sokszór volt az,hogy a torrent max sebességgel töltött(köszönhető pár orosz és szlovák seedernek:D).
  • precision
    a "az én farkam nagyobb" c. játék miatt én nem fizetnék elő a 120mbites csomagra

csomó web- és ftp kiszolgáló nem tud ennyit kiszolgálni, torrent ugyanúgy szar... tehát kérdem én hogy minek?
  • pyrohun #17886
    megelőztél... ACE: te véletlenül nem DIGI előfizető vagy? :)
  • gduck
    "Illetve a még nem végleges csomagárak sem elszálltak információink szerint, s nem fog többe kerülni egy ilyen, mint a mostani legdrágább Chello-előfizetés."
  • tompka
    Most ki beszélt itt digiről? :S Állandóan digi így, digi úgy....
  • ACE
    Miről, DIGI-ről? Ne higyjétek hogy a 120-as csomag majd 9ezer lesz... biztos horribilis összeg lesz.
  • tompka
    Tudom én is csak po'j'én :)
    De ha beledobják a társasházi keretbe olcsón, akkor én szó nélkül váltok :D
  • pyrohun #17881
    na azért azt nem hiszem
  • tompka
    társasházi kedvezménnyel ez is 3-4eFt között lesz akkor xD
    Király lenne :D
    Sőt: társasházi keret közt lenne 160Mbites is xD
  • terribad
    9 ezerért 120 megabit
  • tompka
    Kipróbáltuk: Fiber Power 120 Mbit/s - a letöltők álma
  • ACE
    Sőt lehet hogy a villanyt sem szabadna lekapcsolnod, mert reggelre bestresszel a modem a sötéttől :DDD
  • Klemice
    nekem azt találták ki, azért megy el a net (este 7-10 körül) mert éjszakára áramtalanítom a modemet :)
  • terribad
    problema az hogy ilyen kis kocsogok reklammal szarjak tele az internetet es belassul, igen
    a legjobb megoldas hogy feljelentunk megkapjuk az adataidat a szolgaltatotol es eltorjuk a kibaszott csuklodat ahogy meglatunk
  • ladminka
    Amit mondasz, butaság. Nem a központ kell bírja a terhelést, mert az megfelelően túl van méretezve. (illetve nem kell tesztelni, könnyű kiszámolgatni, hogy hol kell még fejleszteni)
    A modemhez közelebb eső hálózati szakasz a problémás, ebből a szempontból pedig nem kell mindenhol tesztelni.
  • passatgt
    ha csak arra kell tökmindegy milyen, valami olcsóbb tp-link tökéletesen megfelel a célra
  • CzGobe
    tudnátok ajánlani vmi jó Wifi routert? 1 notihoz kellene (wifi) és 1 PChez (utp). vagy kérjem a UPC routerét?
  • Mighty
    Tudnám miért kell egyből káromkodni? Üzemzavar mindenhol előfordul. Majd megjavítják. Kár idegeskedni.
  • Jamirofan89
    tegnap óta óriási lag van mi a kurva isten van már megint? kellett 15MBitre emelni ezt a szart így már csak a gond van vele és előtte nem volt
  • K Ace
    Nálam szintén. Nem csak játszani, de szinte böngészni se tudok, mert a weboldalak is hol bejönnek, hol nem.
  • tompka
    hehe. Már megy a Fiber Power 120 tesztje :) Csak azt nem értem, hogy miért csak pesten van teszt? Először cseréljék ki az összes városban a vasakat, majd mehet a teszt. Bírja e a központ, vagy nem :) 1városos teszt, az nem teszt :D
  • ZSoLTEE22
    nálam keményen packetloss 2-3 napja játszani lehetetlen:S
  • Zsoltika 007
    Szerver hiba van nekik. Tegnap előtt is és tegnap is lehalt néha. Nem a net miatt.
  • Golyo69
    nálam műxik
  • terribad
    yutub másnál se nézhető?
  • Stefling
    Úgy legyék mindig :)
  • tompka
    Mé? :) Itt nincs magas ping, leszakadó net, lassú net. Ping alacsony, stabil, és gyors a net. :) Olvasom a hibákat, és rájöttem vmire. Itt nincs gond. Stabil mint a beton. Akiket ismerek a városban, mindnek stabil. Csak egyiknek nem megy a torrent, másiknak meg megy. Ezen kívül mindig megvan a max, és alacsony a ping.
  • Mike at home
    jee, úgy látom megemelkedett a sebesség, és a modemet sem kellett újraindítanom
    15 fel, 2 le
  • Stefling
    Gyorsan kopogd le! :P
  • milk4
    Nálam még mindig minden jól működik...
  • pyrohun #17856
    Most nálam is szar, pedig itt szinte sosincs hiba