UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem silver van és 1,2MB/S-el tudok letölteni általában még torrentrõl is.
DragunovHUN: Fizess elõ VIP szolgáltatásra és máris lesz Szerkesztés gomb 😊
DragunovHUN: Fizess elõ VIP szolgáltatásra és máris lesz Szerkesztés gomb 😊
A fenti bannerban láthatóak sebességek, a második számot "kiemeled" és már ott is a végeredmény, illetve elvileg annyinak kellene lennie...
What about the forests?
én nem olvasok, hanem tapasztalatból beszélek
240K le, 110K fel folyamatosan, kivéve persze a torrent..
240K le, 110K fel folyamatosan, kivéve persze a torrent..
Kollégák, úgy látom néhányotok nagyon nagy tévedésben él. Keveritek a bit-et a byte-al.
Bocsánat elírtam, 1 byte = 8 bit nem fordítva 😊
<#taps>#taps>
<#taps>#taps>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az csak a a maximális amit leírnak a reklámokba stb. a garantált az sose annyi, olvass utána 😊
Igazán jól jönne itt egy szerkesztés gomb.
Persze akinek nem inge ne vegye magára, és lehet hogy én értettem félre valamit.
Kollégák, úgy látom néhányotok nagyon nagy tévedésben él. Keveritek a bit-et a byte-al. Egy 10mbit-es csomag nem azt jelenti hogy 10mbyte-al fogtok letölteni... 1 bit = 8 byte. Nekem a 10mbit-es csomag (chello extreme?) 1.2mb/s-el tölt le, és pontosan ennyit lehet elvárni tõle.
Ez fõleg akkor tapasztalom amikor skype-on beszélek és/vagy videó konferenciában vagyok...
Sima böngészésnél nincs ilyen gond...
Sima böngészésnél nincs ilyen gond...
What about the forests?
Ezt egyre többször tapasztalom én is és bár pillanatnyi kimaradás van, de a MAC OS X erre úgy reagál, hogy kifagy a böngészõ és újra kell indítanom a gépet az esetek 80%-ban, ha a kimaradás több mint 10 másodperc.
Kurvára idegesítõ már!
Kurvára idegesítõ már!
What about the forests?
Nekem a letöltés megy rendesen, de már idegbajt kapok attól, hogy elkezdek neten Counter-Strike -al játszani és állandóan megszakad a net 5-10 percenként, csakhogy véletlen se tudjak rendesen játszani.... kezd már rohadtul elegem lenni belõle, mert én fõként netes játékok miatt fizetek elõ netre, erre ez a .... upc meg nem engedi, hogy játszak.... jöhetne már a digi, hogy lecserélhessem ezt a szart....
akkor neked bronze csomagod van haver.😊
Akkor jó neked. Örülnék én is ha pár perc alatt lejönne egy film.
Én meg igen...
steam, origin: ACE_hun
Én a 10mb-es netemmel nem szedek kb 1024-el ftprõl...
Annyi amennyi meg van hirdetve. 2 mbit le, 1 mbit fel.
steam, origin: ACE_hun
Lenne egy kérdésem. Chello extremem van, de le akarom mondani, mivel már rohadtul nemtudom kihasználni az egészet. Letöltésem alig megy, feltöltésem most 2 kbs-el. Szóval ha bronze-ra váltanék, annak mennyi a max le és feltöltése, a valósra vagyok kíváncsi.
Elég lassúak, anno azt mondták, hogy januárban már lesz, helyette van k..va nagy csönd.
Nem sietik el :@
Nem sietik el :@
What about the forests?
a tkm aki azt a szart használja...
e-mail kliensel nem vettem észre, hogy gond lenne...
e-mail kliensel nem vettem észre, hogy gond lenne...
What about the forests?
Sziasztok, nektek is hónapok óta használhatatlan a webmail? Nekem fájdalmasan lassú a webes felület, már ha sikerül belépni rá, a helyi programjaimat meg néha b*szik kiszolgálni. Régebben teljesen jól mûködött.
Trénél ugyanez van.
meg az összes ADSL szolgáltatónál.
mivel majdnem mindenki Tré vonalát használja.
sajna.
én is unom már.
meg az összes ADSL szolgáltatónál.
mivel majdnem mindenki Tré vonalát használja.
sajna.
én is unom már.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na ne, akkor fejbe rúgom õket az tuti! Amúgy is ma lett megkötve a szerzõdés telefonon, tehát már az új árnak kell vonatkozni rám is!
Hát eléggé úgy tûnik.
Bár lehet benne egy olyan csavar, hogy ez megint csak új elõfizetõknek jár, aki meg már a rendszerben van, az bassza meg a régi áron.
Bár lehet benne egy olyan csavar, hogy ez megint csak új elõfizetõknek jár, aki meg már a rendszerben van, az bassza meg a régi áron.
Én ma reggel váltottam Silverre, de nekem a ügyfélszolgálatos csaj 7500-at mondott, ezek szerint õ se tudja?
Nyilván, de jelen pillanatban az emberek 90%-ának nem alternatíva a digi, mivel jóformán sehol sem elérhetõ.
Ez édeskevés... Ettõl én még átmegyek a Digihez, amint szolgáltatnak nálam is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Azokra igen, akik már az új fajta hûség nélküli rendszerben vannak.
upc.hu, ócsóbb lett a zinternet feb1-tõl 😊
Chello silver 7500->7000 pl 😊
Chello silver 7500->7000 pl 😊
ehhh.. hány csilliárd kapcsolatod van neked nyitva egyszerre? 😊))
Én már rég az asztalt rúgnám 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
lol