22959
-
tompka #17855 Hehe itt stabil a net. Mint mindig :) -
#17854 Szükségállapotot vezetek be :D:D:D -
TomBond #17853 Szintén szolnokon vagyok túl sok gondom nincs vele, viszont szinte minden nap újra kell indítanom a modemet, utána megy "rendesen". -
#17852 Budapesten is legalábbis nálam ez a helyzet... de szerencsére még hűségem van hozzájuk aug végéig... -
K Ace #17851 Helosztok. Halljátok itt Szolnokon ez utóbbi napokban nagyon hulladék lett a net. A weblapok hol bejönnek, hol nem, ftp ről letölteni szinte nem is lehet, mert alig csatlakozik fel, vagy ha felcsatlakozik akkor meg is szakad egy pár perc után. Másnál is ilyen? Szinte használhatatlan a net. -
#17850 itt is jó, év elején voltak hasonló gondok mint amiket írtatok, de pár hét alatt elmúlt, azóta ha hetente 1x újra kell indítani a modemet -
#17849 Nekem minden jó... -
vodMarci #17848 Úgy látom nem csak nálam rossz a net.MSN ledob,youtube videók nem töltődnek be úgy ahogy kéne,nem tudok letölteni se,mert vagy nem tölt semmit,vagy 50%-nál megáll.. pénteken kijöttek a upc-s emberek,azt mondták minden rendben,a szart.. csak az a baj,hogy nálam lassan a 2.hete rossz. -
#17847 a hetvegen nalam is szarakodott a net... ossze-vissza szakadozott, instabil... -
#17846 végre itt a hétvége, megynnénk haverokkal játszani, erre szombat este 9 kor a 25/3 as netem 1/3 as lesz és szetmegy a külföldem.
kismillio modemrestart, 1 ora kurvaanyazas, fogtam földhözbasztam a modemet párszor, visszadugom, erre megjavult. gg alig 90 perc szarakodas utan.
telefonalni folosleges, nem segit semmit, csak magamat idegesitem fel vele. -
#17845 faszom kivan már ezzel a szarral rapidnál is ugyanaz van már mint torrentnél hogy félóránként restartol a modem 90%nál megszakad a rapidos letöltést azt már baszhatom ha visszajött a net akkor is -
#17844 mi a redvás k..va anyja van ezzel a köcsög upc-vel??? egésznap szarakszik a net...online game 100-150 es ping...kezd elegem lenni ebből a szarházi cégből...persze ez már nem az első eset de most telt be a pohár.... -
technopeter #17843 Kössz a választ
-
#17842 1. van digi topik, használd a keresőt
2. honnan tudjuk hogy hol laksz? így nem tudjuk van e nálad kábeles net
3. ha tudnánk is hol laksz, biztosan nem néznénk meg helyetted... hisz a digi oldalán te is meg tudod nézni -
technopeter #17841 Nekem semmi problémám nincsen az UPC-val. A digi-netbe csak parabola van? nállunk nincsen kábeles net? és igaz ha vihar van akkor egyből elmegy? -
TomBond #17840 Napok óta zaklat a UPC telefonon. Szerdán megbeszéltük, hogy csütörtökön délután hívnak, de egész csütörtökön nem kerestek, erre tegnap megint. Nem keveset elegem van belőle! Társasházi ajánlatot akarnak tenni ... még nem tudják hogy ha lejár a hűségem (jún.30) megyek a digihez. -
#17839 Én ma végig 1990kb/s-al tudtam tölteni 1600helyett. -
#17838 Hát nem tom mi van most UPC-vel... Speedtesten 1300-as pinget mér, meg 600-ast, command - ping origo.hu -ra meg "nem érkezett válasz".
Egyre jobb, ez az UPC - még jó, hogy nem szeretik az ingadozó teljesítményt.... -
#17837 Na Salgótarjánban stabil packet loss átlag 4-5 másodpercenként. :/ -
#17836 Mára már meg is emelték 30-asra, viszont kiderült, hogy hűségszerződésem van a kábel TV-re :( Így most az marad a régi... -
#17835 bocs de mi a bánatér szól 10 hsz-ből 9 a digiről? -
#17834 Semmi gond nincs DIGI-éknél köszönik szépen :D mindig is lassan terjszkedtek, nagyon sok munkájuk van, nem győzik, idén rengeteg helyre behúzták már magukat, és még messze van az év vége. -
tompka #17833 Most indultak el :D
Nekem meg mindig maxon megy a torrent. Bár nekem vannak kapcsolataim a kommandósoknál, szval... xD -
#17832 Két napja megy a torrent és nem disconnecteltek le. Bizakodjak, vagy várjam az ablakon beugró kommandósokat? :) -
tompka #17831 Sztem nem, de kérdezd meg őket :) -
#17830 Főleg, hogy ide februárra igérték, ok igaz gyorsabb a net meg olcsó, de szerintem valami gond ezekkel... -
ACE #17829 Ha ezt mondták akkor 1 éven belül nem is nagyon valószínű, hogy lesz DIGI, nagyon belassultak a fejlesztésekkel... -
#17828 Mindegy. Ma hívtak Digitől, hogy belátható időn belül még nem jönnek hozzánk :(
Megrendeltem a társasházi 30-as csomagot, 1 év hűségidő és a számlán havi 4500 ruppóval keisebb összeg lesz :) -
ACE #17827 Tuti nem... -
#17826 Kérdésem lenne: ha szerződök a társaházi csomagra (15 mbit), akkor vajon ki tudok szállni a hűségszerződésből, ha magasabb csomagra (gold) váltok? -
#17825 próbáltam többféle drivert de nem változik semmi -
#17824 nekem csak modem reboottal lesz újra -
#17823 Egyik haveromnál megint elbaszódott anet, a bronze van neki, és felhívta a majmoakt, hogy mivan már megint, 1 hete sincs hogy megcsinálták, megnézte a nő a gépben, és mondta nem a megfelelő erősségű jelet kapják, szal 72 óra mire lépnek ja és a telefon is szar :D -
xido #17822 Picit off,de talán érdekességképpen kapcsolódhat..
friss gép,friss win7 install..ami mindent felismer a gépben,alaplapi drivereket,mindent..realtek hálókártya az alaplapon..
automatikus frissítés-figyelmeztetés...pipálom,szedem,hálókártya elmegy..rendszer visszaállítás hozta vissza,azóta azt a realtek frissítést kihagyom a listából...lehet nálad is valami hasonló..xp frissítés bekavarhat? -
#17821 nekem is ue a gondom, de ha kihúzom a kábelt a gépből, majd visszadugom, úgyis lesz kapcsolat újra -
#17820 Segítsetek!
mi lehet az oka annak, hogy megszakad a netem "korlátozott a kapcsolat ill. nem jött létre" reboot után se lesz, csak full modem restart után.
upc azt mondja:
1. vigyem el a gépet informatikushoz
2. szar a windowsill az update, használjak linuxot
3. használjam a google-t keressem meg a win hibáját "keresek rá a 192-es ip címre"
mondom értek hozzá, mondom mondd akkor melyik KBxxxxx fájlt szedjem, ill. rakjam fel, vajon mit talál a google egy belső ip cím tartományra
na ezt kommentáljátok, de ezt megírom az ms technet fórumára
kérem segítsen aki talát megoldást erre a problémára ill. szenved vele -
#17819 sejtésem van -
ladminka #17818 nem tudod, de mondod... LOL -
#17817 nemtudom mennyi a seed acc, de szerintem egy rapidshare premium-al jobban járnál -
#17816 Én már rég meguntam ezt a p2p korlát megkerülsése dolgot, és befizettem egy seed accra... azóta igaz némi pénzembe kerül, de legalább nem idegeskedem az upc miatt és az arányom is igencsak jól áll :D