22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • pyrohun #18137
    valóban, nem nyújt sokkal többet...
  • Blekk Síp
    Hát akkor ez eddig lóFA.
    Golddal nekem 3,2Mbyte-al jön a torrent, és a feltöltés is ok.
  • pyrohun #18135
    No megvan a FiberPower 120 :)

Tapasztalataim:

- webről, ha több szerverrő töltök le egyidőben több fájlt, akkor valóban hozza a 120megabit (15Mbyte/sec) sebességet
    - egy szerverről töltve egy fájlt a sebesség eddig sosem ment 4Mbyte / sec fölé - nyilván itt már az adott szerver netkapcsolatánál van a szűk keresztmetszet, hiszen ugye sok szerver még most is csak 100Mbit-es kapcsolattal rendelkezik...
    - torrent: na ez egy érdekes történet :) EGY DARAB torrent-et töltve elértem 3,8 - 4Mbyte / sec sebességet is, ha sok volt a seeder. Viszont ha több torrentet töltök egyszerre, akkor általában 1Mbyte / sec sebességen osztozik az összes - ez nagyon furcsa, ezt még tesztelem tovább.
    - speedtest.net nem megy 55megabit fölé, viszont a webről, vagy ftp-ről konstans 120 megabit megvan, szóval a speedtest az már nem mérvadó ilyen sebességnél
    - a feltöltés egyelőre gyengélkedik: 5-7megabit / sec, sajnos ez a gyenge pont, ez már látszik - illetve a torrent problémát még kell tovább tesztelgetni :)
  • werkfilm
    én eladnám a gépem
  • Zsoltika 007
    Én meg win7 rc-t raknék.
  • pyrohun #18132
    Hmm gyerekek, lehet, hogy 1,5 óra múlva már Fiber 120 lesz... :)
  • Mighty
    Én vissza tenném az XP-t.
  • Snowmanusz
    Na most már teljesen nemtudom hogy mi lehet a gond. Már mindent megpróbáltam ami hátha javított volna a problémán. Újratelepítettem a hálózati kártyát, kikapcsoltam minden védelmező progit, kicseréltem a kábelt(amit már vissza is raktam ahogy volt),szóval totál nemtudom mi van. A ping mindig 494 budapesti szerveren, de nyíregyházin max 26, az online játékban meg 702Marad az ügyfélszolgálat hívása aztán majd 1 hónap múlva csak kiküldenek vkit... Lehet, hogy Vista miatt szar a ping, mert a régebbi gépen XP fut. Quad core-os a gépem szóval hardverileg elég Vistához bőven. Május 19.-én raktam új rendszert, de ahogy néztem a fórumon levő dolgokat már május elejétől ilyen volt a net.
  • tompka
    Olyan társasházban lehetséges a társasházi kedvezmény, ahol minimum 8 lakás van.
    Ha a házban megvan az 50%-os rész, akkor mehet az akció. Nem kell mindenkinek igénybe venni ezt a társasházi cuccot.
    Lépj be a webshopba. Nézd meg, hogy szerepel e ez az akció.
    Ha nem: 1221 vagy keresd fel az irodát. Kérd meg őket, hogy nézzék meg a ház upc előfizetői részét. Ha megvan az 50% akkor mehet. A közös képviselő által kötött keretmegállapodás meg csak duma. :D Nem kell hozzá ilyen.
  • Garfield
    Ha ugyanazon routeren lógó másik gépről 10-es a pinged, akkor nem lehet, hogy nem a UPC-nél van a hiba?...
  • Snowmanusz
    Hello! Nekem a sebességemelés óta 400-500 a ping (Chello Silver) online játékok most halottak számomra. Hogyan lehetne ezt csökkenteni? Már újraindítottam a modemet és a routert is de ugyanaz. A gazdagépen nagy a ping de a másik gépen ami a routeren keresztül kapja a netet azon max 10 a ping. Előre is kösz a választ.
  • Garfield
    1. Keress rá a topikban az "elégedve" szóra...

2. Ez a topik, mint az interneten található megannyi, fikatopik és -blog, nagyon durván torzít, csak sokan nem veszik észre az átverést. Ebbe a topikba előszeretettel írnak habzó szájú fikázók, aki viszont meg van elégedve vele, az nem fog csak úgy idejönni, hogy jónapot, én teljesen meg vagyok elégedve a UPC-vel. Így viszont csak a fikázás fog látszódni, viszont ebből határozottan butaság azt a következtetést levonni, hogy a UPC-vel csak baj van.
  • Stefling
    Na ilyen is rég volt, hogy megelégedésről is szó van :D
  • scarabeus86
    Nekem is silver netem, van, kb 2 hete köttettük be, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Azelőtt 1M/128k ADSL netem volt, ahhoz képest ez nekem hipergyors :)
  • Dottor Enzo
    Érdekes, egész eddig korlátozva volt a silveres netem, de ma reggel óta folyamatosan bármit töltök le vagy fel max sebeséggel jön minden, sőt a kettő egyszerre: 260 kbit/s fel ás 1,7Mbit le, remélem most már marad
    kopp -- kopp :D
  • Mighty
    Webshopba beléptem, internet csomagok között ott volt a társasházi net. Megrendeltem, megcsinálták.
  • somdav95
    idejöttek, és hoztak egy lapot, amin bevolt karikázva h mit kaphatunk akcióba :D ennyi.
  • dstern
    Tudna valaki segíteni, aki már részt vett a társasházi akcióban?
    Az oldalukon az apróbetűs rész ugyanis eléggé zavaros számomra...
    Ahogy írják: "A társasházi ajánlatot legalább 8 önálló ingatlannal rendelkező társasházak/lakószövetkezetek vehetik igénybe, ahol a tulajdonostársak, illetve tagok legalább 50%-a előfizetői szerződést köt a szolgáltatóval, a Társasházi kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatásokra."

Ez most mit jelent, azt hogy a lakók felének UPC-snek kell lennie, vagy hogy a lakók felének részt kell vennie a trásasházi akcióban? Mert itt nálunk mindenkinek van minimum kábeltv-je a UPC-től...
    Valamint, ezt most simán megrendelhetem a neten, vagy csak közös képviselőn keresztül? Vagy egyáltalán hogy ment nektek az átállás?
    Előre is köszi ;)
  • ba32107
    Hmm, nem hangzik rosszul. Most nincs egy számla sem a közelben, de amúgy családi házban lakunk, szóval szerintem nincs ilyen. Végülis délután mindenképp bemegyünk a UPC-hez, szóval majd megkérdezzük, csak előre szerettem volna tájékozódni.
  • Mighty
    Nézd meg a webshopban, hogy lehet-e nálatok társasházi csomagot választani (előfizető neve és az ügyfélszám kell a belépéshez.
    A 30/3-as 3800 HUF 2010. augusztus 31-ig tartó hűségnyilatkozattal.
  • werkfilm
    csomagváltási díjat kell fizetni, de úgyis fel fognak ajánlani vmi olcsóbb havidíjat a silverre és érdemesebb azon maradni
    korlátozás meg minden más ugyanaz minden csomagban.
  • ba32107
    Hello! Most Silver csomagunk van, hűség nélkül. Ha szeretnénk Bronze-ra csökkenteni, akkor azt minden további nélkül megtehetjük, igaz? Adatforgalom korlátozás abban a csomagban sincs?
  • precision
    felejtsük már el a digit
    aki arról a szolgáltatóról szeretne diskurálni, fáradjon át a megfelelő topikba
    itt senkit sem érdekel, a flame ami miatta van meg pláne nem :)
  • Dundidio

• ChaosTeam
    Ez az egész totál felesleges vita meg beszólogatás.
    Van akinek nincs választási lehetősége, az ha akar, ha nem marad UPC előfizető.

Akinek van választási lehetősége eldönti ő mit akar, ha ő UPC-nél akar maradni 2x annyiért, az az ő dolga, senkinek semmi köze hozzá.

Valakit korlátoz az UPC, valakit nem, akit korlátoz érthető, hogy menni akar, akit nem korlátoz részben érthető, hogy nem akar menni.

Bárhogyis van, mindenkinek magának kell eldönteni mi a legjobb neki, mit akar és mennyiért, ezzel másokat cikizni felesleges.
  • pyrohun #18112
    Te meg örülj a diginek, meg a lakótelepnek, ahol laksz :)
  • somdav95
    leállnál ?-.-
  • Dundidio
    Pihenjél fiúcska!
  • tompka
    Amúgy már piszkosul idegesít(és nem csak engemet), hogy egy csomó digis jön ide, majd "upc fúj, digi a jó, a digit szeretem, a upc korlátozz mindent" szöveget nyomják. Ez azért már hányinger. Ez chello topic, nem digi. Kit érdekel, hogy te imádod a digit? Én utálom a T-Online-t. Mégsem szórom tele a T-Online fórumokat, hogy "Fúj"
    Menny be egy BMW szalonba, majd ordibáld a "Fúj BMW, Audi sokkal jobb, BMW egy rakás selejt" szöveget.
    1, Hülyének néznek
    2, Kiküldenek a szalonból
  • Dundidio
    Lenyűgöző szöveged van fiúcska...

Mivel nős vagyok,túl messzire nem kell mennem nőért vakarcska...

De tudod mit,könyveld el hogy most nagyon beszóltál itt valakinek az SG.-n és ez legyen redvás életed legnagyobb sikere!!!

-orevoár-
  • Grifidos
    Kár ezen vitázni, én is csak ebben a hónapban vagyok még upc előfizető.
    Az a nem mindegy gyerekek, hogy a digi és a upc között a havi alapdíjamban 11k a diferencia, és nincs p2p korlátozás.

Csak megjegyzem a p2p kapcsolatoknál is meg kell lennie a garantált sávszélnek az alá nem korlátozhatnak.
    Peace
  • tompka
    40/40Mbitet 10k-ért adnának. De nem tudom, hogy mennyire stabil. Ez üvegen jön. A másik meg kábeles net. Lehet olyat, hogy telefon-tv upc-s, a net meg a másik cégé ugyan azon a koaxon?

Csak mondom, hogy hiába van 40/40Mbites üveges net, meg 140/10Mbites kábeles net, mégis a upc-nek van a városban a legtöbb ügyfele. Van aki a másik cégtől ment jött át upc-re.
  • Garfield
    Torrent miatt rinyálók figyelmébe:
    A jelenleg 1,4 mbyte-tal töltött torrent két leggyorsabb peerje catv.broadband.hu-s IP-cím, 710 és 200 kbyte-tal.
  • ACE
    Ha meg ilyen netek vannak, és olcsóbb is, akkor meg lehet nálad van valami probléma, hogy hűség nélkül is ott maradnál, szerintem inkább nálad savanyú a szőlő, hogy hűséget fogadtál és nem tudsz megszabadulni UPC-től...
  • tompka
    Nekem eddig sem lassították a torrentet. 3,5-3,8MB/s le és 370-410KB/s fel. Eddig a letöltési rekordom kerek 4MB/s volt.

Ez az "I LOVE DIGINET!" itt a UPC CHELLO topikban picit pöcs növelő hsz.-nak tűnik. Ha ennyire szereted a digit, akkor mi a f@..é jössz ide, verni a pöcsödet? :S Maradj csak ott. Sztem mi upc-sek sem megyünk a digi részhez, hogy "I love UPC" Ha nem lenne hűségem, akkor sem lépnék le. Pedig van a házban a upc-n kívül 2másik szolgáltató. egyik 40/40Mbitet ad, a másik meg 140/10-et.
    Inkább szerezzé nőt, és ne itt verd ki.
  • Garfield
    izé, elnézést, természetesen 1,4 mbyte-ról van szó
  • somdav95
    Mivel nincs digi, és ez a legolcsóbb ár/érték arányba a legjobb, maradok is náluk :) Amúgy meg különös, én tudok 3.7mb/s-al is letölteni... Ennyit arról h lassítják a torrentet.. :)
  • Garfield
    Dehogynem lassítják a köcsögök a torrentet, az egyik magyar oldalról letöltött torrentnél is Silver csomagban csak 1,4 mbit/s-mal jött a cucc.
    Én csak azért fogok Digire váltani, mert ha már van nálunk is, akkor miért fizessek többet az internetért.
  • TomBond
    Tőlem egy havi számlát nyúltak le. Itt a számla hogy júliusra ki van fizetve, de amikor bementünk azt mondták hogy nullás ők nem tartoznak nekem. (bár a számlájuk is itt van meg a számlakivonatom is)
  • Dundidio
    És már nem is lassítják a torrent oldalakat,mi???

Gyökér egy team az,nekem akármit is ajánlhatnak...Leszerepeltek...

Ja,és kiküldött 3Ft(!)-os számlájukkal meg azt is bizonyítják hogy kisstílüek....

De hajrá neked,legyél hűséges előfizetőjük...