22959
-
ACE #18097 Te lenni kicsi kínai occsó UPC marketinges? :D -
#18096 Ezzel basztál rá hogy most léptél ki :DD Hidd el..tökéletes, nemdrága ( mostmár ) ígytovább upc (Y) -
#18095 jauvanakkor. -
#18094 UPC egy merő gusztustalanság...Iszonyat drágák,lassítják a letöltést bizonyos oldalakról(ocsmány dolog korlátlannak hirdetni az ilyen internetszolgáltatást).
Le is léptem tőlük amint volt esély komolyabb szolgáltatóra...
I LOVE DIGINET! -
#18093 ha egy kisebb upc viszonteladói irodából rájükeresztenél egy üzletkötőt az fél óra alatt eladná az egész háznak a tv-t féláron +25 csatornával és máris vehetsz olyan netet amilyet akarsz. -
#18092 Jó de ez is genyaság ha belegondolsz... Most egy olyan házban ahol én lakom, esélytelen. Pedig ÉN hűséges vagyok ehhez a mocsok céghez :) De a többi ember szarik rá és TUTI nem fog a kedvemért aláírni 2 évet... -
tompka #18091 Mert még nincs sima akciós ára. Majd akciósan kb pont a duplája lesz, vagy 1-2Ft-al kevesebb :D -
#18090 az a g*ciség, hogy anélkül pedig több, mint a duplája... -
tompka #18089 Mondjuk ez az internet 30 nem annyira új :)
A 120-as net társasházi akcióban 7500Ft :) -
#18088 Mondjuk ez meglepően olcsó... Meg is lepődtem hogy ilyen akciók lesznek nálunk :O
fiber 120 az mennyibe fáj? -
#18087 Fasza! :) Nálam pedig csütörtökön kötötték volna Fiber 120-ast. Ki is jött a srác, hozta a modemet, de nem tudta beregisztrálni, mert a UPC-nél lehalt valami szerver, ahol a modemreget kell csinálni... ehhehh, pedig ő tényleg lelkiismeretesen telefonált is vagy 3x. Úgyhogy jövő csütörtökön újra próbálkozunk :) -
#18086 Új társasházi akció (Y) :)
[IMG][/IMG] -
#18085 Valószínűleg nem az Internet-szolgáltató szakítja a kapcsolatot.
A torrent sajátossága, hogy egyszerre képes több száz kapcsolatot nyitni (a szimpla webböngészés egyszerre csak pár darabot nyit).
Ez a szimpla otthoni routereket, kábelmodemeket kissé megterheli. Ráadásul a Windowsban alapból korlátozva is van az egyszerre nyitható kapcsolatok száma.
Javaslataim:
* csökkentsd az egyszerre megnyitható kapcsolatok számát
* kapcsold ki a DHT-t és a PEX-et
* csökkentsd a Bittorrent kliens által használt adatátviteli sebességet és időzítsd a letöltéseket az éjféli órákra (akkor kevesebben használják a netet) -
#18084 Nekem valami hasonló van, csak súlyosabb: Amíg nem torrentezek, addig kifogástalan a kapcsolat. Ahogy benyomok egy torrentet - és töknyóc, hogy egy ingyenes op disztrót kapok le, vagy egy filmet -, x idő után leszakad a gépem a netről. Szó szerint, olyan, mintha a UPC bontaná a gépemmel a kapcsolatot. Ilyenkor csak amodem restart segít, és amíg nem kezdek torrentezni, nincs semmi bja. Ahogy beindítom a torrentet, x időn belül ismét leszakít...
Ezt megteheti a szolgáltató? Mi alapján dönti el, hogy én p2p adatforgalomban milyen anyagot töltök és mi alapján dönti el, hogy én márpedig jogsértek?
Ez ellen nincs valami módszer?
(természetesen a torrent forgalom titkosítva van, legújabb utorrent klienst használok, modem teljesen új, sőt a kábelek is, most volt teljes csere, de már előtte is ment ez a játék) -
#18083 Bocs, nem néztem meg a faq-ot. -
ACE #18082 Amikor úgy fogalmaztam, hogy "régi helyen", akkor igen, erre a helyre gondoltam, és én be tudok lépni a jelszavammal és 0 Gb forgalmat ír áprilistól kezdődően folyamatosan... -
#18081 Annyira azért nem érdekel a forgalmam, hogy utánajárjak. :) -
#18080 Elvileg 1 évente kapsz új jelszót. -
#18079 forgalom.upc.hu
Bár nekem már jó ideje nem működik a belépés a régi usernév/password párossal, de biztos jó :) -
ACE #18078 Természetesen igen. -
#18077 A FAQ -ban lévő linken nézed? -
ACE #18076 Tudja valaki, hogy a UPC oldalán hol lehet most megnézni a havi forgalmat? Mert a régi helyen már egy idő óta nem mutat adatforgalmat... -
#18075 Az EuroDOCSIS 2.0-s modem, elméletileg 50Mbit/s-ig jó
-
rimer #18074 Jaja, alapból az volt feltelepítve...azzal is rossz volt, azért raktam át 1.9 beta-ra. -
ACE #18073 1.8.3-as végleges utorrent-et prószáltad már? -
#18072 1221 -
bence2008 #18071 Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudom megkapni a upc-s felhasználónevem illetve jelszavam, a forgalommérésbe akarok belépni de nem tudok. Mivel történt itthon egy kis változás ezért szerződést kellett módosítanunk, amelyen az öügyfél azonosító ugyanaz mint a régin de ezen nincs jelszó se felhasználónév. Ami a régi szerződésen van azokból pedig nem működik semmi. illetve próbáltam az elfelejtett jelszó pótlását, azt írta hogy kiküldte ajelszót, de mivel nem tudok belépni nem is tudom megnézni. Köszi előre is -
Dodo55 #18070 Az a 30 megabit az pont annyi, vagy lehet több?
Mert nekem az internet 30 31mbit körül van, Motorola modemmel.
Amúgy már 512-es light óta ez a modem van, eddig gond nélkül vett minden sávszél emelést, úgyhogy így utólag meg vagyok lepődve, hogy ezt adták 4 éve a legolcsóbb csomaghoz, mások meg akkoriban örökké panaszkodtak, hogy szart kaptak(webstar, meg ilyen olyan márka), elromlik, nem bírja az emelést, stb. -
rimer #18069 Sziasztok!
A problémám az, hogy amint bekapcsolom az utorrentet rögtön belassulnak az oldalletöltések. Általában minden oldalt egyszer kétszer frissíteni kell mire normálisan bejön. És olyan, mintha ciklusokban jönne ez a hiba. Egy ideig normálisan mûködik a böngészés, aztán jön a hiba...kis pihentetés után megint normális és így tovább, mintha betelne egy virtuális puffer. A torrent ezzel szemben mûködik, bár a feltöltés nem teljes sebességgel.
A rendszer:
Upc chello net
modem
router
2 gép
A router az egyik gép MAC címét használja, így lett beregisztrálva a upc-nél.
Amiket eddig próbáltam:
-cfosspeed feltelepítve és normálisan beállítva
-utorrent 1.9 feltelepítve
-router tûzfal kikapcsolva
-minden tûzfal eltávolítása a géprõl
-utorrent által használt port tesztelése(eredmény zöld pipa, tehát a netes teszt szerint használható a port torrentezésre)
-windows tûzfal kikapcsolva
-utorrentben a kapcsolatok, sebességek, szálak korlátozása
-antivírus működése lekorlátozva (avast 4.8, mivel a smart securityvel már megszívtam)
-windows reinstall
Egyik sem segített.
Olvasgattam itt a fórumon, korábbi üzeneteket, és mintha ez a forgalompriorizálás kavarna be, de megoldást rá nem találtam sehol.
Valki tud, valami konkrétat, hogy mi a fene folyik itt? -
#18068 hmm, ok, köszi a felvilágosítást :) -
#18067 Az új modem egyszerre 4 csatornát használ (4x30Mbit). A jelenlegi modemed meg csak 1 csatit :) Ne csinálj semmit, felesleges -
Grifidos #18066 Igen, van....
Inkább no comment. -
#18065 Szerintem semmit,de azért kíváncsi vagyok...hátha...:) -
#18064 No megrendeltem próbraképpen a fiberpower 120-at, elvben jövő csütörtökön jönnek modemet cserélni. Kérdés, hogy vajon addig érezhető lesz-e már valami változás, vagy nem is aktiválják vajon, csak majd az új modemmel..?
Ha nem jön be, lemondom, azaz visszaváltok egy kisebb csomagra, de érdekel a gyakorlatban is, hogy mit tud :) -
ACE #18063 Nekem ilyet csinál a net, amikor azok a kis szakadások vannak, akkor nem megy semmi arra az 5-10 mp-re.
Ahogy a képen látszik, ez olyan 15 percenként bekövetkezik.
Másnál van ilyen?
kép -
tompka #18062 Villog? :D Nem lehet, hogy folyamatosan elmegy a jel, majd vissza egy fél mp alatt? Esetleg nézd meg a jelszintet, hogy ugrál e. Ha nem, akkor 1221 -
jo01 #18061 Nem tudom hogy ezt ide kell e írni de lenne egy kis gondom. Ha bekapcsol a UPC és például rámegyek a discaverire az a kék ablak ami bejön oda az van írva hogy milyen műsor megy meg ilyenek na az villog és nem tünik el valaki tud segíteni!!!!4444 -
tompka #18060 Csak azok szerepelnek benne, amik elérhetőek. Ebbe beletartozik a társasházi akciós ár is. -
ACE #18059 Belépsz ide: link
Ott beírod az előfizető nevét, ügyfélszámát, és már láthatod is, hogy nálad mire fizethetsz elő, meg mire nem. Illetve fingom nincs, hogy itt minden szolgáltatást beállítanak, és később szólnak, hogy bocs, de ezt nálatok nem lehet, vagy csak eleve azokat lehet megrendelni itt, amit lehet. Elvileg ez utóbbi a logikus, mert ez egy online megrendelő oldal. -
tompka #18058 Elég jó érzés, hogy a városunkban van az ország leggyorsabb lakossági nete
Bár UPC ügyfél vagyok, de akkor is. Pár méterre van a másik koax :D