UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehh tényleg 😄 de legalább van indokom: rossz a szemem 😄
Amúgy azért kell, mert megakartam nézni a jelszintet
Receive Power Level
3.9 dBmV
Transmit Power Level
49.0 dBmV

Zsír új kábelek vannak a lakásban, mert bekötötték a digitál tv-t, amihez a régi koax nem volt jó. 😊 az új vastagabb is 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

bertino
nem kellene sokat visszaolvasnod pedig és talán tudnád...

<#vigyor2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Melyik az az ip cím, amivel megnézhetem a modem adatait? Sosem tudom 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

kryst
Értem köszi!

werkfilm
ha most is értékesített csomagban vagy akkor automatikus jövõ hó végéig.

kryst
Ha, most 1-el felemelik a sebességet. Akkor, ezt automatikusan mindenkinek emelnek, vagy ezt külön kérni kell majd?

CzGobe
mi a jó jelszint?
(Receive Power Level 3.7 dBmV, Transmit Power Level 46.7 dBmV)

eom$

Datanet kakin mér, speedtest-en próbáld.

steam, origin: ACE_hun

mflex
GOLD: érdekes a letöltés több, a feltöltés kevesebb....

What about the forests?

Készülhetünk az 50 megás internetre

Talán megkezdõdik a verseny...

skate00
sorozat+ melyik upc direct csomagban tom elérni :???

Mike at home
speed testen is pl. atlanta elérhetetlen volt, most 120 ms a ping
Budapest pedig 0

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Receive Power Level
-1.6 dBmV
Transmit Power Level
42.0 dBmV

jelszint hasonló a tegnapihoz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hm... el ne kiabáljam, de most ebben a pillanatban úgy mûködik, ahogy kellene

Mike at home
Receive Power Level
-1.1 dBmV
Transmit Power Level
42.2 dBmV

ez milyen?

nem
lakótelpcsi
eddig semmi baja nem volt, most hogy váltottam elõfizetést, modemet, de minden más ugyanaz, elszaródott az egész
most is szar, semmi nem változott
kattintok, tépelõdés, oldal nem elérhetõ, vissza, újra kattintok, bejön az oldal
ez így bizony nem normális, és nem a tûzfal vagy a router miatt van

ChaosTeam
Mi is tervezzük bekötni a Digi netet az UPC mellé egyenlõre, hogy meglássuk valóban jó-e, nincs vele gond, megy rendesen... aztán majd júniustól felmondjuk az upc-t, addig van hûség, addig Teszteljük a digit és döntünk az upc felmondásáról...
werkfilm
már ahol

családi, de már helyre rázódott hála a jo égnek! Már alig várom a digit, egybõl átmegyek az tuti. Egyébként tudtok valamit a digirõl? Korlátozás vagy valami ilyesmi van náluk? Vagy abszolut tiszta az egész? Mert pl a DC++ ról sem tudok letölteni évek óta. És szerintem az sem illegális szoftver.
És hogy mit töltök le, családi képet, vagy zenét, vagy filmet ahhoz meg totálba de semmi közük nincsen.
Remélem rájönnek minél hamarabb a hibájukra és megorvosolják, mert eddig minden chellostóül csak a panaszt hallom. Szerintem ez nem tesz jot a UPC nek... szerintem.... És ami a legszebb, hogy egyre több a konkurencia a UPC vel szemben.😊
gduck
http://192.168.100.1/

UI: családi házban laksz? UPC kábelTV-d van?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

werkfilm
valaki szivárogtassa már ki a jövõ havi árakat hogy tudjuk mikor érdemes váltani 😊

miért van az hogy nem jelentkezik be a utorrent 1.9? és abszolut 1 klienssel sem tudok letölteni? nemtudja valaki? már tök kezd elegem lenni a chelloból. besem jelentkezik. Egyszer olyat irt hogy váltsak portot, megtettem de azota semmi. Másnak is volt ilyen hibája?
Nekem meg mióta megemelték a garantált sávszélt a max felére, azóta napközben le vagyok korlátozva a garantáltra(10M), és csak este felé jön meg a 20M. Nem mintha ez olyan hatalmas probléma lenne(ritkán lehet kihasználni a 20 megát), de kíváncsi vagyok van -e ilyen másnál is. A feltöltésem az mindig megvan 3 megabit. Fehérvár amúgy.
Mike at home
jelszintet hol tudom megnézni?

Mike at home
no megkaptam a UPC-tõl a szabványválaszt
távdiagnosztika, bittorrent, tûzfal, blablabla

szivem szerint az ügyintézõnek már írnám is vissza a választ
- nem használok filecserélõt
- semmi nem változott, csak az elõfizetés és a modem, úgyhogy nem nálam kellene keresni a probléma forrását

arról, hogy fél nyolctól reggelig miért nem volt net, egy büdös szót nem irtak

Balumann
Érdekes, ilyen nálam is elõ szokott fordulni, bár azért sokkal ritkábban, tehát így hetente 1-2x. Ugyanígy, letöltés közben kialszik a led és újra kapcsolódik, mintha resetelne a modem.

gduck
Ok, akkor most már ezt is tudom 😉
Az biztos hogy nálam tök stabil a net 😄

pyrohun
Ha a trasmit 30 fölött van, akkor az már elvileg jó, inkább a 8 dBmV a SOK, annak kellene a 0-hoz közelítenie.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

gduck
Szar a jelszinted!!!! Nyugodtan jelentsed le hibára, ott vmi gubanc van (beázott erõsítõ, stb.)

UI: Nálam pl. a digitális kábeltévé box beüzemelésénél a szerelõ addig nem "adhatta át" a munkáját, amíg a box modemének 52 dbmV alatt volt a Transmit Power Level-je!

Kétlem. Nekem október közepe óta szakad a net idõnként. Most 4 napja semmi letöltést nem indítottam el, az égvilágon semmit nem töltögetek, csak WoW fut meg MSN, és így napi 1x vagy 2x megy el a net olyan 30-40mp-re. A jelenség annyi, hogy elalszik az online led, majd ezután elkezdi keresni a hálozatot, s ezt meg is találja idõvel. Tehát terheletlenül is elõjön a hiba, csak ritkábban. Amint elinditok valami torrentet, max fél órán belül 100%, hogy egyszer elmegy a net, s általában még óránként egyszer elmegy 2-3x.

Az ügyfélszolgálat hivogatását én már meguntam, én dec közepe óta emailben kommunikálok velük. Minden létezõ kábelt, kábelvégzõdést, elosztót kicseréltek, a 4.-tõl a földszintig haladó teljes kábelt is, a földszinti kábelszekrényben lévõ csatlakozókat.

Nem fogják fel, hogy nem egyedi hibáról van szó, minden alkalommal leírom a levélben, hogy minden csere megtörtént, 4. modemet használom, mert már annyit cseréltek, mert folyton szerelõt küldenének modemhiba cimszóval, de már elhajtom õket. Szerencsétlen szerelõt kiküldik és már nem tud mit csinálni, mert nincs mit átnéznie/cserélnie.

Ja és két utcányira lakik édesapám, szintén Chellos, neki is elmegy a nete ugyanigy. Lehetne ott egy mûszakisnak annyi esze, hogy az elolvasott infók alapján levonná a következtetést, hogy nem lehet egy lépcsõházban a hiba, ha az adott kerület másik utcájában is ugyanaz a hibajelenség...

No mindegy. Lényeg, hogy az elmúlt 4 hónapra kaptam 8ezer Ft jóváírást, most a legutóbbi számlám így csak 1100 Ft volt 😄
Most sikerült már végre azt elérnem, mivel az általam írt levélnek ugye nyoma marad a rendszerben, nem úgy, mint a telefonnak, amire jön az automatikus "felveszek egy munkalapot és kiküldök egy szerelõt" válasz, s ezzel le is zárja a hibabejelentést, szóval mostmár van egy UPC-s hapsi aki felhivott miután volt a szerelõ, hogy megjavult-e, teszteljem hétfõig, aztán majd újra felhiv, hogy mit tapasztaltam. Hívott is becsületesen hétfõn, mondtam neki, hogy a hiba továbbra is fennáll, elmondtam ismét a tapasztalataimat, továbbította megint a mûszakiaknak.

Nem tudom, hogy megoldódik-e egyszer, de tuti a központban van valami gond.

Ha a fejállomás lenne leterhelve, akkor hamarabb jelentkezne lassulás (márpedig mindig max sebességgel tudok tölteni és stabil is ez a sebesség) illetve packet lossoknak kéne megjelennie, de ez egyáltalán nincs.

Lehet, hogy ez a p2p korlátozó/monitorozó cuccuk kavar be valamit, vagy a központban van fizikailag valami gebasz, de, hogy az ONLINE led egyik pillanatról a másikra való kialvása, majd újrakeresés után rögtön helyreállása nem zaj/csatlakozóhiba eredetû, az szerintem 100%.

Nem tudom, hogy miért olyan lehetetlen és elképzelhetetlen dolog az a UPC számára, hogy a központ egyszerûen eldobja a vonalat, bontja valami a kapcsolatot vagy valami, s ezután a modemem szépen újrakeresi a központot. Hát egyszer csak lesz valami. Vagy megjavítják, vagy a folyamatos számlajóváírási igényeknek köszönhetõen annyit fizetek havonta mintha Digikábelem lenne, és akkor elviselem az idõnkénti szakadást 😄 Ha viszont beindul végre az utcámban a digikábel, és a upc továbbra is vacakol, legalább lesz okom azt mondani nekik, hogy köszönöm, fél évnyi panaszok után felmondom a szerzõdést.

Elvileg gondolom ilyenkor felbonthatom a hûséget, mivel képtelenek a hibát elhárítani.

Sp0ngeb0b
Érdemes egy ip cserét is végrehajtani....

werkfilm
vidd át a modemet és nézd meg nála is hogy szakad-e

bertino
vágom milyen.
jó szar.
nálam is pontosan ugynez volt a jelenség mikor sávszélt emeltek, mint itt mostanság mindenkinek.

Mike at home
haveromnál, aki szintén upc-s és légvonalban max 1-2 km-re lakik, nála semmi baj nincs

Mike at home
hát, lehet
de lassan idegbajt fogok kapni
rákattintok egy linkre
az oldal nem elérhetõ
vissza
rákattintok újra, betölti az oldalt

letöltés dettó: néha megy 1,2-vel fél perc múlva áll nullán

így hálózaton sem lehet játszani

precision
nekem terayon van, ez sem jobb ezek szerint

Bazinga!

Mike at home
vissza fogom kérni a motorola modemet
kritikán aluli ami most megy

Receive Power Level
8.0 dBmV

Transmit Power Level
44.0 dBmV

bertino
nem a modemmel lesz ugyse baj, ha csomó embernél ugyanez a jelenség... 😊

Mike at home
csakhogy én nem torrentezek, egyáltalán nem, de most jelenleg totál instabil az egész, néha jó, máskor az egész áll, és eddig ilyen a Motorolával nem volt

gduck
Be kell jelenteni hibára!

UI: milyen jelszintet mutat a modem?

bertino
lehet hálózatfejlesztés miatt van ez a sok szarakodás...

precision
nincs, comodo van fent, de ki van engedve utorrent
amugy néha szokott menni, van amikor fél óra utorrent után szarik be, tehát nem ezzel van a gond

Bazinga!

werkfilm
nod/smart security nincsfent? ha van akkor web access proteciont kapcsold ki vagy vhogy engedd át rajta utorrentet, amiatt lehet ilyen gond.

precision
p2p miatt van tuti
amíg nem torrentezek, stabil, napokig a net
amint indítok egy utorrentet, mintha nullázódna az egész, értem ezelatt, hogy a modemen semmi különöset nem látok, mégis 0kb/s van az utorrentben, és nem jön be semmi weboldal
ha bezárom az utorrentet, 1-2 perc és fura mód visszajön a net

egyszóval: szánalom

Bazinga!

Mike at home
ja engem nem fog érdekelni, én bizony kicseréltetem velük

werkfilm
itt évek óta olyan modem van, és csak most január óta vannak a rendszeres szakadások, van amikor elég újraindítani, de néha a tv is leáll mellé és órákig semmi. ha hívod õket akkor közlik h "nem látnak hibát", aztán 5 percen belül megjavul... bár mostanában jobb, de volt pár hét amikor majdnem minden nap volt vmi gond.

Nekem szintén SA és szintén, néha óránként vannak szakadások, Aszondták ügyfélszolgálaton, hogy az áramellátás ingadozása, vagy a P2P programok okozzák 😄 Vicces.

Mike at home
tegnap fél nyolctól, csak nálam volt kurvanagy szakadás? még éjfélkor modemregisztrációs oldalra dobott, de még az sem mûködött
felhívtam a 1221-et, közölték 7 perc, aztán bontotta a vonalat, na mondom, jól van, majd reggel
egyébként amióta elvitték a motorolát, és itt van helyette az SA, naponta vannak fél perces szakadások

Miért ne lehetne?

werkfilm
ne csûcsidõben hívd õket, hibabejelentés éjjel nappal van.