UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy azért kell, mert megakartam nézni a jelszintet
Receive Power Level
3.9 dBmV
Transmit Power Level
49.0 dBmV
Zsír új kábelek vannak a lakásban, mert bekötötték a digitál tv-t, amihez a régi koax nem volt jó. 😊 az új vastagabb is 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
<#vigyor2>#vigyor2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
steam, origin: ACE_hun
Budapest pedig 0
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
-1.6 dBmV
Transmit Power Level
42.0 dBmV
jelszint hasonló a tegnapihoz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
-1.1 dBmV
Transmit Power Level
42.2 dBmV
ez milyen?
nem
lakótelpcsi
eddig semmi baja nem volt, most hogy váltottam elõfizetést, modemet, de minden más ugyanaz, elszaródott az egész
most is szar, semmi nem változott
kattintok, tépelõdés, oldal nem elérhetõ, vissza, újra kattintok, bejön az oldal
ez így bizony nem normális, és nem a tûzfal vagy a router miatt van
És hogy mit töltök le, családi képet, vagy zenét, vagy filmet ahhoz meg totálba de semmi közük nincsen.
Remélem rájönnek minél hamarabb a hibájukra és megorvosolják, mert eddig minden chellostóül csak a panaszt hallom. Szerintem ez nem tesz jot a UPC nek... szerintem.... És ami a legszebb, hogy egyre több a konkurencia a UPC vel szemben.😊
UI: családi házban laksz? UPC kábelTV-d van?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
távdiagnosztika, bittorrent, tûzfal, blablabla
szivem szerint az ügyintézõnek már írnám is vissza a választ
- nem használok filecserélõt
- semmi nem változott, csak az elõfizetés és a modem, úgyhogy nem nálam kellene keresni a probléma forrását
arról, hogy fél nyolctól reggelig miért nem volt net, egy büdös szót nem irtak
Az biztos hogy nálam tök stabil a net 😄
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
UI: Nálam pl. a digitális kábeltévé box beüzemelésénél a szerelõ addig nem "adhatta át" a munkáját, amíg a box modemének 52 dbmV alatt volt a Transmit Power Level-je!
Az ügyfélszolgálat hivogatását én már meguntam, én dec közepe óta emailben kommunikálok velük. Minden létezõ kábelt, kábelvégzõdést, elosztót kicseréltek, a 4.-tõl a földszintig haladó teljes kábelt is, a földszinti kábelszekrényben lévõ csatlakozókat.
Nem fogják fel, hogy nem egyedi hibáról van szó, minden alkalommal leírom a levélben, hogy minden csere megtörtént, 4. modemet használom, mert már annyit cseréltek, mert folyton szerelõt küldenének modemhiba cimszóval, de már elhajtom õket. Szerencsétlen szerelõt kiküldik és már nem tud mit csinálni, mert nincs mit átnéznie/cserélnie.
Ja és két utcányira lakik édesapám, szintén Chellos, neki is elmegy a nete ugyanigy. Lehetne ott egy mûszakisnak annyi esze, hogy az elolvasott infók alapján levonná a következtetést, hogy nem lehet egy lépcsõházban a hiba, ha az adott kerület másik utcájában is ugyanaz a hibajelenség...
No mindegy. Lényeg, hogy az elmúlt 4 hónapra kaptam 8ezer Ft jóváírást, most a legutóbbi számlám így csak 1100 Ft volt 😄
Most sikerült már végre azt elérnem, mivel az általam írt levélnek ugye nyoma marad a rendszerben, nem úgy, mint a telefonnak, amire jön az automatikus "felveszek egy munkalapot és kiküldök egy szerelõt" válasz, s ezzel le is zárja a hibabejelentést, szóval mostmár van egy UPC-s hapsi aki felhivott miután volt a szerelõ, hogy megjavult-e, teszteljem hétfõig, aztán majd újra felhiv, hogy mit tapasztaltam. Hívott is becsületesen hétfõn, mondtam neki, hogy a hiba továbbra is fennáll, elmondtam ismét a tapasztalataimat, továbbította megint a mûszakiaknak.
Nem tudom, hogy megoldódik-e egyszer, de tuti a központban van valami gond.
Ha a fejállomás lenne leterhelve, akkor hamarabb jelentkezne lassulás (márpedig mindig max sebességgel tudok tölteni és stabil is ez a sebesség) illetve packet lossoknak kéne megjelennie, de ez egyáltalán nincs.
Lehet, hogy ez a p2p korlátozó/monitorozó cuccuk kavar be valamit, vagy a központban van fizikailag valami gebasz, de, hogy az ONLINE led egyik pillanatról a másikra való kialvása, majd újrakeresés után rögtön helyreállása nem zaj/csatlakozóhiba eredetû, az szerintem 100%.
Nem tudom, hogy miért olyan lehetetlen és elképzelhetetlen dolog az a UPC számára, hogy a központ egyszerûen eldobja a vonalat, bontja valami a kapcsolatot vagy valami, s ezután a modemem szépen újrakeresi a központot. Hát egyszer csak lesz valami. Vagy megjavítják, vagy a folyamatos számlajóváírási igényeknek köszönhetõen annyit fizetek havonta mintha Digikábelem lenne, és akkor elviselem az idõnkénti szakadást 😄 Ha viszont beindul végre az utcámban a digikábel, és a upc továbbra is vacakol, legalább lesz okom azt mondani nekik, hogy köszönöm, fél évnyi panaszok után felmondom a szerzõdést.
Elvileg gondolom ilyenkor felbonthatom a hûséget, mivel képtelenek a hibát elhárítani.
jó szar.
nálam is pontosan ugynez volt a jelenség mikor sávszélt emeltek, mint itt mostanság mindenkinek.
de lassan idegbajt fogok kapni
rákattintok egy linkre
az oldal nem elérhetõ
vissza
rákattintok újra, betölti az oldalt
letöltés dettó: néha megy 1,2-vel fél perc múlva áll nullán
így hálózaton sem lehet játszani
kritikán aluli ami most megy
8.0 dBmV
Transmit Power Level
44.0 dBmV
UI: milyen jelszintet mutat a modem?
amugy néha szokott menni, van amikor fél óra utorrent után szarik be, tehát nem ezzel van a gond
Bazinga!
amíg nem torrentezek, stabil, napokig a net
amint indítok egy utorrentet, mintha nullázódna az egész, értem ezelatt, hogy a modemen semmi különöset nem látok, mégis 0kb/s van az utorrentben, és nem jön be semmi weboldal
ha bezárom az utorrentet, 1-2 perc és fura mód visszajön a net
egyszóval: szánalom
Bazinga!
felhívtam a 1221-et, közölték 7 perc, aztán bontotta a vonalat, na mondom, jól van, majd reggel
egyébként amióta elvitték a motorolát, és itt van helyette az SA, naponta vannak fél perces szakadások