22959
-
#18217 -
#18216 Vesd be a lompost asszonynál, és meg van oldva az este... -
Garfield #18215 Már elnézést a trollkodásért, de...
Komolyan mondom, mindig hihetetlenül szórakoztató tud lenni számomra, amikor valaki lepukkant drogosként, elvonási tünetek közt remeg, mert nem megy a kábeltévé és/vagy internet négy(!!!) órája.
Könyv, mozi, valami?
"Milliók vágynak a halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon." -
#18214 Pesterzsébeten este fél nyolc óta nincs sem UPC-s kábeltévé, sem internet, sem vonalas telefon. Egyszer három teljes percre visszajött, de azóta stabilan nulla a szolgáltatás. Betelefonáltam még nyolckor, dolgoznak rajta - sablonválasz.
De ez milyen albán mocsok szolgáltató már? Az ötvenedik alkalom ebben az évben, de ilyen hosszú még nem volt, pont hétvégén, este... Undorító, egy szennyes dél-amerikai kisvárosban különb szolgáltatást nyújtanak, mint ez a mocsadék szopós cég itt. Még jó, hogy a telefonom netelérését rá tudom húzni a gépre, de ettől még nincs se vonalas telefonom, se tévéműsorom, se internetem, amikért cserébe ugye rohadt pontosan érkeznek meg a számlák. Akasztani kéne ezeket a férgeket én mondom.
Hamarosan éjfél, tehát most már lassan négy órája nincs se telefon, se tévé, se net. Szánalom. -
#18213 Tudnátok mondani valamit a upc műholdas tv szolgáltatásáról?
Igazából az érdekelne hogy viharban is jó a kép? Csak az espn miatt szeretném és nem szeretném ha ez a kép kárára menne rossz időben.
köszi!
-
tompka #18212 Nem nullázódott le a forgalom mérő. A júliusit augusztushoz számolja. Júliusi meg 0
Másnak is ez van? -
technopeter #18211 köszönöm szépen! -
#18210 300GB.. -
technopeter #18209 holnap helyett hónap -
technopeter #18208 2 giga után? Tudom hogyha x gigát töltök le 3 egymást követő holnap akkor van gáz, csak nem emlékszek a mennyi. De nem 2 giga -
#18207 te kérdezted hány giga után van gáz, válaszoltam! -
technopeter #18206 ? -
#18205 2 -
technopeter #18204 A forgalommérő még mindig nem működik?? Vagy csak nekem nem jó? Hány giga adatforgalom után van gáz? Előrre is köszönöm! -
#18203 megváltoztatod a halókártyád mac címét, és újra regeled a modemet
nem éri meg -
-
#18201 Mi van, a régi selejtes?
Vagy csak rossz voltál valahol és banolták? :P -
#18200 uj IP-t hogyan tudok kérni?
-
#18199 nálam mostanában nincs gond
*kop* *kop* -
1Gry1 #18198 Csak nálam szakadozik néha az utóbbi héten a chello? (modemet resetelni kell csak ugy lesz jó) -
#18197 derék
-
#18196 Újabb UPC-s speedtest -
#18195 Nézegette a kábeleket és ennyit mondott + hozzátette hogy 4 tv-t nem bír el a rendszer a nettel együtt. (silver a net) -
#18194 gyenge a jel és nemcsináltak akkor semmit? ennyivel le lett tudva? :D -
#18193 Sziasztok. kb 4 éve köttettem be a netet és most nem tudom miért folyamatosan szakad a net és a modemem is furán kezd villogni. Kihívtam a UPC-s embert aki azt mondta nekem hogy a kábelben gyenge a jel (hozzátestem ők húzták be) és ezért szarakodik a net. De sztem a modemmel lehet valami amit basznak kicserélni. Egyébként a tipusa a webstar telefon csatlakozós modeme. Viszont telefon már nincs hozzá. Valami tipp kéne hogy hogyna tudnám kicseréltetni a modemem vagy hogy mi lehet a probléma. -
#18192 pech. -
#18191 Már bánom, hogy belevágtam a társasházi netbe... Digis szórólap alapján tv+net+telefon havi 3000 összesen minimum 6 hónapig 1 éves hűséggel. -
#18190 Airport extreme :D -
mbz #18189 jaja azt tudom németek is nagyon tárgyalják hogy melyik ruter tudja a tempót
Linksys 610N
Linksys WRT610N-EU
ezt a kettőt találtam hozzá
az első még tűrhető megoldás na de 40 eft 1 ruterért -
#18188 Vegyen switchet akkor már,minden gépnek más ip-je lesz. -
#18187 Ahhoz már Gigabites kellene :D de minimum 10/100-as router. -
mbz #18186 sziasztok
1 haveromnak be van kötvea fiber
de sajna a linksys 54G rutere édes kevés hozzá
ruter terén van valakinek valami tapasztalata hogy milyen lenne jó hozzá
-
#18185 Áramtalanítsd 1-2 percre a mdoemet és a routert is! De először próbáld ki csak úgy, hogy közvetlen a gépedbe dugod. -
#18184 Próbáld ki router nélkül,lehet hogy a router a bibi. -
K Ace #18183 Helosztok. Na az a nagy helyzet hogy már 1 hete átálltunk fiberpower 60-ra a termékinformációs oldalon is a silver fiberpower 60 ra módosult. A gond az az, hogy eddig csak a feltöltés sebessége lett 6mbit, a letöltés sebessége 12mbit. Elég érdekes értékek. Már volt többszöri modem restart is, de semmi. Az internetet 2 gép használja, és 1 router el van megosztva. Ez lehet az oka annak, hogy a letöltés sebessége nem nő? (A másik gép be se volt kapcsolva, szóval az nem terhelhette a netet, mikor a sebességtesztet csináltam) -
#18182 Ne aggódj,én már 1hete 10kb/s-al "netezek",lusta belgák legkorábban csak 10.-re tudnak kijönni hogy bekössék a kábelnetet,és kb 2hete rendeltük meg a netet...Mondjuk ez még mindig jobb minthogy ne lenne netem. -
Dodo55 #18181 Válság van ugye...
Hát persze, hogy fontosabb a kaja, mint a net időben befizetése.
A UPC irodában azt mondták augusztus közepéig kéne befizetni, addig nem lesz gond.
Hát ennek ellenére sikerült másnap 16 kilobit/s-re korlátozniuk...
Ezzel csak 2 gond van:
-A telefonos ügyfélszolgálat szerint rosszul tudták az irodában, magyarul át lettünk baszva
-1-2 éve a szemem elé került egy hírközlési törvény, és az díjhátralék esetén a legdurvább korlátozást 64/64 kilobit/s-ban határozza meg. A UPC véleménye erről az, hogy őket nem érdekli a hírközlési törvény, mert egyéni szerződési feltételeik vannak.
Azt nem tudom, hogy a hírközlési törvény az BTK vagy PTK kategória. Mert ha BTK, akkor egyéni szerződés így-úgy, a UPC bűncselekményt követett el, mert ez kb olyan, mintha én szerződésben feljogosítanám magam, hogy embert öljek, és erre a szerződésre hivatkoznék, amikor a rendőrség jönne letartóztatni.
Ha PTK, akkor sem vagyok benne biztos, hogy ezt egy szerződés felülírhatja.
A lényeg az, hogy jogos, hogy lekorlátoztak, elvégre nem fizettünk, de ha már nem kapcsolják kapásból ki, akkor adnák meg legalább azt a 64 kilobit/s-t, mert az már elég kb annyira, hogy böngészni lehessen vele, de 16-al a böngészés is kínszenvedés.
Nem tudom ez miért jó nekik, a 30 megabithez képest tök mindegy lenne nekik az a pár kilobit... -
#18180 nem olyan borzalmasan nehéz az, keresni kell vkit, aki elmagyarázza mi miért és hogyan és kész. -
scarabeus86 #18179 Hát lehet... viszont életemben nem használtam még routert, remélem hamar megtanulnám kezelni -
#18178 ja.
szal kicsit több értelme van, ha mégiscsak veszel routert.