22959
-
#18257 "Itt viszont szó nincs üzleti felhasználásról"
Honnan tudod?
"az feltehetően üzleti csomagot választ"
upc-nél nincs külön üzleti csomag, illetve gondolom ott is van béreltvonali hozzáférés, de ugye ezt te sem gondolod komolyan... 128kbit vagy 1mbit 10x annyiért? lomár... -.-
"Valahol igenis tragikus, hogy mostanra eljutottunk odáig, hogy remeg a keze a kedves állampolgárnak, ha 4 teljes órára nincs internet, tévé, telefon szombat este."
Senkinek nem remeg a keze, ezt csak te fogod fel így. Ki vagy te, hogy elítéled azt, aki kifizet havi X ezer forintot egy szolgáltatásért, ami órákra, vagy jelen esetben akár egy napra is nem elérhető? Gondolkozz már picit... De ha a bérleteddel nem engednek felszállni a metróra mondjuk 1 napon keresztól, vagy az autóddal nem engednek rá az M7-esre, akkor gondolom szép kussban ülnél és inkább mást csinálnál, igaz? -
#18256 Én olyankor takarítok,autók mosok vagy a kutyám idegesítem és közben anyázok. -
Garfield #18255 Itt viszont szó nincs üzleti felhasználásról, ne keverjük ide, meg aztán aki munkára használja, az feltehetően üzleti csomagot választ, feltehetően jobb rendelkezésre állással, nemdebár?...
Valahol igenis tragikus, hogy mostanra eljutottunk odáig, hogy remeg a keze a kedves állampolgárnak, ha 4 teljes órára nincs internet, tévé, telefon szombat este. -
Grifidos #18254 Már régen elvesztette...
(egy ex upc előfizető azaz szerény személyem) -
#18253 a UPC elvesztheti a p2p warezháborút. -
#18252 "menj asztalt borogatni az ügyfélszolgálatra, ha az időd engedi"
felesleges, és csak magaddal cseszel ki, mert lehet, hogy utána elégedett leszel, hogy na ennek megmondtam a magamét, de ettől még nem fog gyorsabban intéződni a problémád, sőt. Hisz te az ügyintézővel vitázol, már pedig ő tehet a legkevésbé az egészről, nem ő fog kimenni, megjavítani a hibát. Csak egy közvetítő réteg, akivel hiába ordibálsz. És hiába kéred akkor a főnököt, akivel vitázhatsz, őket sem itt, sem máshol nem fognak odahívni. Mit tehetsz? Váltasz szolgáltatót, ha alapos indokod van, fogyasztóvédelemhez fordulsz. Ezek még mindig többet érnek, mint a felesleges vitázás, és a hasznuk is teljesen megegyezik = nulla.
"Nem azért dolgoznak meg egyesek a pénzükért, hogy aztán a semmiért fizessenek, aki ezt ellenkezőleg gondolja, akkor nem tudja mi az a munka."
ezt meg már írtam, hogy akinek nincs rálátása magára a rendszerre, és annak komplexitására, az azt mondja, hogy ez nem munkatempó, ez az ügyintézés egy semmi. Azért ez nem így van, és ismételten mondom, a konkrét hibaelhárítást sokszor nem is maga a szolgáltató végzi, hanem alvállalkozók, amely fajt senkinek sem kell bemutatnom, minden munkaterületen áldják a munkamoráljukat.
Ettől függetlenül, a 24 órás kimaradáshoz: telefonáltál egyáltalán az ügyfélszolgálatra, hogy gond van, megkérdezted ismerőst, nála jó volt-e? Tudom, egyszerűbb a fórumon szidni őket, meg morogni, de a segíts magadon, isten is megsegít elv itt is alkalmas. A te érdeked.
És hidd el, én is tudom, milyen az, mikor elmegy a net folyton, vagy mikor az áramszolgáltató másodpercenként kapcsolgatja az áramot le és fel, ezzel a műszaki cuccok élettartamát "hosszabbítva", szóval tudom mennyire idegesítő ez, de hiába csapkodok, idegeskedek nem lesz jobb. Tanulság? Sajnos a mai Mo-n NEM elég egy vonalas internet annak, akinek ez létfontosságú a munkához, egyéb tevékenységhez, ez van. A brutális árak meg köszönhetőek a monopolhelyzeteknek, a nulla konkurenciának, mert ha a falukban, ahol csak egy szolgáltató van, lehet adni a négy megás netet telefonnal 12ezerért, akkor annyiért adják, úgy is fizeti az ember, ha netet akar. Többek között ezért, meg az ügyintézések miatt fordul ki a belem az olyan szlogenek miatt, mint a nálunk ön a fontos, csomagjainkat az ön igényei szerint alakítjuk, stb. -
#18251 Bocs de csöppet beszűkült a látóköröd.
Én is rohadt ideges lennék hasonló helyzetben, mivel MIND A 2 MUNKÁMHOZ ELENGEDHETETELEN A FOLYAMATOS INTERNET KAPCSOLAT.
Nem tudom miért kell mindig a rosszat feltételezni a másikról? -
Grifidos #18250 A "korlátlan" szó a hozzáférésre vonatkozik nem az adatforgalom mikéntjére. -
1Gry1 #18249
Most egész jól megy minden :) -
tompka #18248 hmm.
Nálunk net kimaradás eddig 2perc volt. Az is csak a D3 fejlesztés miatt. A digitális tévéadásuk is csak azért szenved nálunk, mert a mediabox károsodott. Ki kell cseréltetnünk. Maga a szolgáltatás szuper. Szval te elég elzárt helyen lakhatsz :D
Amúgy a net meg korlátlan! Nincs megszabva, hogy hány órától meddig böngészhetsz :D -
#18247 A torrent korlátozást mondjuk leszarom, bár az sem egy fair és tisztességes dolog, miután korlátlan netként hírdetik a szar szolgáltatásukat. Ha nem lehet torrentezni, vagy csak korlátozásokkal, akkor az ugyebár nem korlátlan. Vagyis hazudnak, vagyis tisztességtelen aljas piaci szereplők, akik az emberek becsapásával kívánnak ügyfeleket magukhoz ragasztani, ergo csalók.
Az meg nehogy már természetes legyen, hogy hol itt, hol ott órákig és napokig tartó üzemzavarok állnak fent. Elmondom neked: Ebben az évben nem volt olyan hónap, hogy ne lettek volna több órás kihagyások. A modemek, amiket kiszórnak a felhasználónak, szart sem érnek, nálam egy év alatt háromszor kellett cserélni és nem töltöm szét az agyam és nem megy nonstop a gép. Egyszerüen szar a modem. Mindez egy szar szolgáltató ismérve, nem pedig egy olyané, amelyikre azt lehet mondani, hogy kiegyensúlyozott, megbízható, jó. Cáfold.
(és akkor a digitális tévéadásuk megint csak havi szintű szarakodásairól nem beszéltem, sőt arról sem, hogy ha elkezdek letölteni valamit, akkor random módon előfordul, hogy egyszerüen letépi a szolgáltató a gépet a netről, kapcsolatot bont és lehet resetelni a modemet, pl. demók, pl. free cuccok. Ugan, most annak akarod bizonyítani, hogy ez egy szinvonalas szolgáltatás, akinek 24 órán keresztül nem szolgáltattak és ezen kívül idén egy halom hányinger lépésük volt? Azt is be szeretnéd bizonyítani, hogy a fehér az fekete és a háború az béke és a csúnya az szép?) -
#18246 Mely magyar fórumok? hwsw-s meg az sg-s upc topicot szoktam olvasgatni. Itt és ott is többnyire a torrent lassítás és a korlát miatt panaszkodnak, amik közül egyik sem hiba.
Mint írtam, üzemzavar minden szolgáltatásban előfordul. pl e-on esete a téli áramszünettel Zala megyében. Nem 1, nem 2 óra alatt állították vissza a szolgáltatást. Ha jól emlékszem több napig tartott a káosz. -
#18245 Érdekes... Pontosan 24 óra elteltével jött vissza az összes szolgáltatás. Mintha tervezett leállás lett volna...(???) Örülök annak, hogy volt, aki megértett.
Mighty: Kicsit járj azért ennek utána, tele vannak a magyar fórumok panaszkodó UPC-s ügyfelekkel. -
#18244 Első mondatoddal egyetértek. Bár nem asztalborogatás oldja meg, hanem ha rendesen, emberhez méltóan adja elő a panaszát.
Másik bekezdéshez pedig csak ennyit fűznék hozzá: Senki sem fog idejárni és leírni, hogy ma is remekül ment a net, tv kutyafüle, mert minek?
Panaszból meg még az SG-s upc előfizetők létszámához képest is elenyésző, ami itt van. Csak akkor fenék van kerítve némelyikhez, hogy az nem igaz. -
#18243 Akárki akármit mond, én padavan mellett vagyok. Padavan, holnap mindenképp menj asztalt borogatni az ügyfélszolgálatra, ha az időd engedi, mert azért ez már gáz egy ilyen nagy cégtől.
Másrészről, ez a upc topic, hova menjen az ember leírni a panaszát, ha nem ide, ez a topic erre való és senkit se lepjen meg, ha manapság csak a upc anyázás folyik, mert mindenki számára érthető. Nem azért dolgoznak meg egyesek a pénzükért, hogy aztán a semmiért fizessenek, aki ezt ellenkezőleg gondolja, akkor nem tudja mi az a munka.
Erről ennyit. -
#18242 Nem értem, tudja valaki amúgy mi az oka a hibának? Mert lehet az UPC-t szídni, közben ki tudja ki és mit csinált a környéken....
Gondoljunk csak a nem1x megtörtént "kábellopásokra", amikor 1-2 hulladékgyűjtő ember gondolta és elvitt egy halom kábelt eladni a méh-be, akkor is azon a területen pár napig nem volt se TV se Telefon, se Internet - és ez nem UPC volt hozzáteszem.
Ki tudja a te esetedben mi történt valójában... lehet valaki kábelt lopott, egyéb kárt tett valamelyik upc-s cuccban, ami miatt az van, ami.
-
#18241 Fú, szegény UPC, mindjárt telefonálok is nekik, hogy ne siessék el a 16 ezer forintos előfizetéseim szolgáltatásának biztosítását, ráér két-három hét múlva, mert szegényeknek ilyen csúf sorsuk van... Ugyanmár. Köcsög paraszt albáncigány mentalítású cég, amelyik képtelen folyamatos, megbízható szolgáltatást nyújtani, a supportjuk kevesebbet ér egy marék szarnál, cserébe nem olcsóak, és persze nem kapkodják magukat ha gond van, mert minek úgy sietni, max a köcsög ügyfél a semmiért fizet néhány napon át. (Egy év alatt három modemcserém volt, mert ilyen tetves papírmodemeket szórnak rá az ügyfélre és persze, hogy ha bejelentettem a hibát, csak harmadik nap szálltak ki, este nyolc után, mikor négytől-hatig volt megadva az érkezésük. ez is teljesen nc és abszurd).) Az ilyen cégeket meg kéne szüntetni a francba, legalábbis agyonbüntetni őket tízmilliókra, de még mindig az akasztás pártján állok, mivel miután a pénzemért SEMMIT nem szolgáltatnak, így nyugodtan állítom, hogy lopják a pénzemet - mivel nem kapok cserébe semmit. Szar simlis, balkáni banda ez és kész.
Ott vagyok meglőve, hogy itt csak ezek a tetvek vannak...
Ja, csak a naplózás kedvéért:
Tegnap este fél nyolc óta nincs se telefon, se tévé, se internet. Lassan 24 órája. - ha ez bárki szerint rendben van és elfogadható, akkor az szerintem elmebeteg. -
#18240 -
#18239 nem elmebeteg ő, csak dolgozott ilyen helyen, tudja hogy megy. Az átlagember le van szarva, csak fizessen. Sőt, egy bizonyos szint felett, ha sok hiba van felvéve egy emberhez, úgymond "problémás", akkor már a szolgáltatás lemondásától sem tartják vissza, mert nagyobb költség mindig futkosni hozzá, intézni a dolgait, mint amit a havidíjjal kompenzál ebből.
Ugyanakkor vannak esetek, mikor bizony a nagy pénzforrást jelentő, bérelt vonali ügyfelek, cégek sem hiba mentesíthetők akár egy napon belül, mert bár te annyit látsz, hogy egy vezeték bemegy a cég/házad valamely részére, onnan a modembe, és van net. Eközben azonban rengeteg központon megy ám át "az a vezeték", amelyek mind egyenként külön hibaforrások lehetnek. És egy ilyen cégnek valóban ez lenne a dolga, ezeket elhárítani azonnal, de ha erre törekednének, akkor minden központnál, és minden tizedik kliensnél lenne egy munkatárs, akik összehangoltan dolgoznának. Ekkor lenne megoldható az órán belüli javítás, ha esetleg nem cserélni kell elemet. De akkor gondolhatod milyen havidíjak lennének, hogy ezeket mind fizessék...
Az egyetlen gond szerintem itt, ettől függetlenül, az esetek kezelésével van. Ha belegondolunk hány kézen megy keresztül a probléma, a telefonálásodat követően, egy HD-s, akik néhol még bölcsészek közül is kikerülnek, egy pár órás oktatást követően, ők aztán teljes körűen ki tudják nyomozni, mi lehet a gond, kliens oldali, vagy szolgáltatói-e. Na ők aztán felveszik ezt hibára, holott lehet a szolgáltató részéről nincs is gond, csak valami felett elsiklottak, esetleg a felhasználó kevert el valamit, vágott el otthoni kábelt ágy lábával, stb. Hiba felvéve, akkor ez átkerül egy HD-sek felett álló központoshoz, asszisztenshez, akinek már több eszköze van vonalat vizsgálni, telefonon érdeklődhet, ez pár órás dolog is lehet. Ha itt nem talál semmit, másik ügyintéző felhívja az ügyfelet, újabb pár óra elteltével, ugye ettől net nem lesz, újabb találgatások, újabb hiba felvétel. Ekkor már a noc operátorhoz és társaihoz is átkerül a dolog, ők átnézik a dolgokat szerveroldalon, ha ott rendben, akkor elkezdik vizsgálni csomópontonként, és bizony van, mikor így sem tűnik ki egy hiba. Ez azonban még a jobbik megoldás, ami központilag elhárítható, hamar, külső beavatkozás nélkül megoldódhat. De ha valami gond az ügyfélnél van, akkor ugye jön a bonyodalom, ki kell adni a melót egy alvállalkozónak, akik általában tele vannak melóval, új bekötésekkel, a prioritása pedig valószínűleg nem lesz nagyobb józsi bácsinak, akinek nem megy a net, mint egy teljesen új ügyfélnek, akinek időre kell bekötni. Az alvállalkozónál van, hogy két napot is pihen egy hiba, mire ki tud menni, ekkor ugye még egyeztetés az efivel, mindkettő jó időpont, stb. És akkor kiderül, hogy a több napos munka hibája a kedves user figyelmetlensége, mialatt esetleg mások hibái sorakoztak, amelyeknél a szolgáltató beavatkozása kell.
És ennél még csak durvább a másik cég szolgáltatási területén igénybe vett szolgáltatás, mert ott a jelenlegi szolgáltatódnak jelented a hibát, azonban az elhárítás/vizsgálat a vonalat birtokló szolgáltatónak van átadva, mondani sem kell, itt sem kicsi tolódással. Ezért lehet az, hogy akinek a telefon egy másik szolgáltatónál van, akár CPS akár nem, lemondja az LDV szolgáltatást a vendégszolgáltatónál, az pénteken kikapcsolja a CPS-t, átadja a vonalad tulajának a módosítási kérelmet, azonban ők már akkor nem dolgoznak, nem vezetik át, így aztán hétvégén nem tudsz telefonálni, majd mikor megkapja a hét elején a kérelmet, s el is intézi az átvezetést, akkor.
Mit tehetsz? megszoksz, vagy megszöksz. sokan ajánlják a kisebb szolgáltatókat, akiknél kevés a felhasználó, őket azért megtartanák, de ott is ugyan ez a gond, ők sem csak úgy "szerzik" a vonalat, egy nagy szolgáltató vonalát bérlik ki, tehát ha vonali hiba van, ő nem fog tudni segíteni, hiába tenne meg bármit, ha a nagy szolgáltató szarik reá. Bizonyos prioritása van, de nem jelentős, és a többség csak gondként tekint rá, mintsem egy számukra jótékony megoldás. -
#18238 Mindegy srácok, világnézeti dolgokban úgy tűnik, nem fogunk megállapodni egymással, de nem baj.
TomBond, amúgy mire váltsak? T-Online-hoz nem megyek vissza, miután három évvel ezelőtt ki akartak rabolni. Digi meg sajnos itt nincs jelen. A legnagyobb szart kell elviselnem a magyarországi szarok közül, ez van.
Amúgy tegnap este fél nyolc óta még mindig nincs se net, se telefon, se tévé. Lassan de biztosan meglesz a 24 óra, ami szerintem ultra szánalom, miután nem egy sivatag közepén vagyok, hanem állítólag Európa közepén. Bár ez csak illúzió persze. -
#18237 hogy ne menne ki, nem globális veszély ez, lehet ellene védekezni elég egyszerűen, rengetegen dolgoznak ilyenkor is az utcán (jó hétvégén lehet hogy nem), többek között útépítéseken. Ha ez a dolgod, hogy bármely nap, ha hiba van, hárítsd el, akkor lehet hó, eső, napsütés, csinálnod kell... -
#18236 úgy még a upc kártalanító sem megy ki az utcára hogy ilyen halálos most az uv-b sugárzás!
mellesleg nem tudom hogy van-e kapcsolat a dolgok között, esetleg egy nagyobb összeesküvés, de itt a IX. kerületi bázisomon is meg van bolondulva a net, időnként kihagy egy picit, de az pont elég hogy megszakadjon az MR2 Petőfi a winampban. majd lesz valahogy. -
#18235 "Aha, szóval az természetes, hogy este fél nyolc óta nincs tévé, telefon, internet."
Ez valószinűsíti, hogy komolyabb probléma van és nem lehet ripsz ropsz megoldani.
"Kábé havonta vannak kimaradások, volt itt már három napos szünet is, biztos ezt is teljesen normálisnak kéne venni, mondhatni, jár a szolgáltatással, jó hogy nem kell neki örülni."
Azon kívül, hogy itt reklamálsz, a 1221-en megtetted a megfelelő lépéseket? Ilyen esetben én is nyomatékosabban reklamálnék. Én kaptam már vissza péntz, mikor nem, hogy kimaradás volt, hanem csak szar volt a ping. Utánajártam, megadták. Tedd ezt te is.
Egyébként meg hol élsz te? Szerinted ha külföldön meghibásodik valahol egy eszköz, akkor 1 perc alatt bemérik a helyet, megállapítják mi okozza a bajt és meg is csinálják? Pláne hétvégén, amikor biztos hogy kevesebb létszámmal üzemelnek, mint normál munkanapokon. Nyugodtan álmodozz ilyenekről, de ez nem létezik otthoni szolgáltatásnál. Ezért is védik le magukat az ÁSZF-ben. Bejelentéstől számított x óráig (vagy napig?) védik magukat. -
#18234 Hagyd, ezt már többen megpróbálták. :) -
TomBond #18233 Beszállok én is! Attól hogy itt vered az "asztalt" attól nem lesz jó a szolgáltatás! Ezt próbálták neked megmagyarázni! Ha nem tetszik válts! Én is azt tettem és még nagyon sok más ember. Ilyen egyszerű! Szerinted melyik SG-s fog tudni neked segíteni a szolgáltatás helyreállításában? -
#18232 Most már több mint 14 órája nincs se telefon, se internet, se kábeltévé. Ez szerintem egyedülállóan undorító gusztustalan szar szolgáltatás.
Fritz: Tehát szerinted is elfogadható ez és hülye vagyok, hogy kiakadok ezen. Ti amúgy észnél vagytok? Ez szerinted oké és normális? Valami rohadt nagy baj van az agyatokkal. -
#18231 "...hanem ELŐFIZETŐ, aki havi 16 ezret fizet azért, hogy a nap minden egyes másodpercében TÖKÉLETES szolgáltatást kapjon."
Ez hol szerepel abban a szerződésben, amit aláírtál?
Ekkora lelkesedéssel inkább az UPC-t kéne ostromolnod, mintsem a kockákat (SG) idomítanod. :) -
#18230 Igen! Inkább, mint hogy egy megalkuvó utolsó fos legyek. -
#18229 hm.
akkor életed végéig így akarsz szenvedni ? :)
mitől fog változni a helyzet ?
harcolsz a ki tudja hány milliárdos vagyonú céggel, ami szolgáltatja nálatok a netet és fél óránként sírni fogsz a fórumokon, hogy most miért nem megy már megint ez az áldottjó szolgáltatás, amiért annyit fizetsz ? -
#18228 Soha nem szeretnék még a közelében sem járni annak, amit te képviselsz, annyira iszonyatosan undorítónak, visszataszítónak tartom ezt a gondolkodásmódot. És nem is leszek a közelében, ebben biztos vagyok. -
#18227 senki nem mondta, hogy hitesd el magad, előbb-utóbb ugyse lesz más választásod.
-
#18226 Mennyiben lesz jobb, ha kussolok? Ha mindig mindeki mindenről kussol és elfogad minden rosszat azzal a tetves magyar rabszolga lelkületével? És engem vígasztaljon a tudat, hogy másnak sokkal rosszabb? :D Na, ez is olyan tipikus szar felfogás. Tehát még mindig örüljek neki, hogy havi 16 ezer forintért se telefon, se net, se tévé, immár tegnap este fél nyolc óta. És ha nem tudok mit tenni, akkor fogadjam el a helyzetet normálisnak, és hitessem el magammal, hogy ez így van jól? Te elmebeteg vagy öcsém... :D -
#18225 nézzük realistán a dolgot.
mennyiben lesz jobb attól a szolgáltatás, hogy szidalmazod ?
gondolkodj egy cseppet.
meg azon is, hogy hány ezer másik előfizetőnek van sokkal nagyobb baja velük.
gondolod tudsz mit tenni ?
grat :D -
#18224 Azaz, a csendes többség nyomréksága, ja. Ezzel a felfogással soha semmiben nem lesz jobb, teljesen igaz. Inkább ugassuk le azt, akinek nem tetszik valami, feleslegesen bolygatja itt a poshadt tócsavizet, mit kell mindig lázadozni, örüljünk annak a kevésnek is ami van, nem? :D Pfejjjj, az ilyen felfogású embereket mennyire rühellem... -
#18223 ezért mondjuk azt, hogy nem lesz jobb. -
#18222 Aha, szóval az természetes, hogy este fél nyolc óta nincs tévé, telefon, internet. Ennyi pénzért... Mert hogy ez olyan kevés pénz, igaz? Az rendben van, hogy fél évben egyszer van valami, mondjuk 1-másfél órára. De ez? Kábé havonta vannak kimaradások, volt itt már három napos szünet is, biztos ezt is teljesen normálisnak kéne venni, mondhatni, jár a szolgáltatással, jó hogy nem kell neki örülni. Nevetségesen szánalmas ostoba hozzáállás ez, olyan tipikusan magyar, beletörődöm, megsemukkanok, kussolok szar.
Ez albánrománcigányországban biztos teljesen rendben van, én azonban kifogásolom, mert ez szerintem szinvonalon aluli, kezdetleges fos pocsék kiszolgálás.
Menjek át a t-online-hoz? Onnan jöttem el 3 éve, amikor kiszámláztak nekem decemberben visszamenőleg egy évet, amit egyébként haonta kifizettem már. Bizonyítottam a ostoba faszságukat, körberöhögtem őket és váltottam. De ez is (upc) egy szar balkáni banda, mint ebben az országban minden. -
#18221 Azért valljuk be, lehetetlent vársz el. Ennyi pénzért bizony ezt kapod. Minden szolgáltatásnál előfordulnak kimaradások. Áramszünetet biztos tapasztaltál már, csőtörés és még lehetne sorolni.
Nem tudom mi lehet nálad most a bibi, valószínűleg elpukkant valami a környéketeken. Ezt először be kell határolni, aztán mehet a szerelőbrigád a megfelelő eszköz kicserélésére/megjavítására. -
#18220 ászf-ben benne van, hogy 98%-os a szolgáltatás rendelkezésre állása, azaz 1 évben, azaz picivel több mint 1 hétig lehet olyan, hogy nincs neted
ha nem tetszik, lehet választani másik szolgáltatót, ahol szintén 98%-os a rendelkezésre állás:) -
#18219 "Elvárom, hogy AKÁRMELYIK pillanatban készenlétben legyenek"
ez tulzás, ha neked ez kell, rendelj bérelt vonalat és akkor majd készenlétben lesznek perceken belül egy hibánál...
"hanem ELŐFIZETŐ, aki havi 16 ezret fizet azért, hogy a nap minden egyes másodpercében TÖKÉLETES szolgáltatást kapjon."
erre detto.
hiába vársz jobbat, jelenleginél nem lesz sokkal jobb, akárhogy nyivákolsz sajna. -
#18218 Nincsen semmi de. Az internet a munkaeszközöm, a tévét a család nézné, a telefon pedig kommunikációs eszköz, amiért kőkeményen fizetünk, a szolgáltatás minden egyes percéért. Elvárom, hogy AKÁRMELYIK pillanatban készenlétben legyenek. Lehet ezt elröhögcsélni amíg nem nálad van a gond, ezért tart itt ez a szennyes ország, ahol. Ha nem nálad van a gond, akkor poénkodni kell rajta és nem érted, miért hőbörög a havi kemény összeget leperkáló felhasználó. Ha nálad, akkor a kurvaannyját mindenkinek. Részben jellemzi ezt a szar népet a hozzászólásod.
És nem lepukkant drogos vagyok - esetleg családkádat illesd ilyen jelzőkkel kisöcsém... -, hanem ELŐFIZETŐ, aki havi 16 ezret fizet azért, hogy a nap minden egyes másodpercében TÖKÉLETES szolgáltatást kapjon.