22959
-
#18379 megvolt, semmi használhatót nem mondtak, legalábbis én már mindent végigpróbáltam előtte, amit mondtak:( -
#18378 1221 -
#18377 rokonomnál sincs net... tegnap nálam sem volt, modem újraindít, örül... de a rokonomnál ez nem működik, 3× újraindítottam, ip címet frisítettem, semmi, már mindenhogy próbáltam, de nem jön vissza a net:/ esetleg valaki tud valami használhatót?
köszi előre is! -
red13 #18376 Sziasztok! Nagyjából már egy hónapja szar a netem. Általában reggel 8órától kb. délig 5 percenként szakadozik. Modemen villog minden eleinte aztán csak az online led. Ide a fórumra is alig bírtam feljönni. Délután, este, éjszaka általában jó. Telefonon ezeket elérni nem lehet, kapcsolgatnak ide-oda, majd olyanokat mondanak, hogy húzzam ki, írjam be hogy ipconfig stb marhaságokat, aminek semmi haszna. Bemenni személyesen meg kész gyötrelem, egész napomat ott tölthetném. Egyrészt rengetegen vannak, másrészt iszonyú lassú a kiszolgálás és van hogy senkit nem hívnak a pulthoz. Már 1 éve halogatom az egésznek a lemondását, mert főleg torrentre néha használhatatlan. Kb. fél éve voltam bent reklamálni, hogy nem lehet normálisan tölteni meg hogy szar az egész. Ilyeneket mondott a csaj, hogy lehet azért van, mert sokat töltök és így korlátoznak. Mire elmagyaráztam neki hogy mi hogy van, odaszólt egy másiknak, hogy te tudsz erről? Erre a válasz felém az volt, hogy a torrent az a filmes dolog? Mondom az, köszönöm szépen. -
#18375 nem adtál el elég wow accot a hónapban és a kínaifarmerek istene lesújtott rád -
Savmacska #18374 üdv tud nekem valaki valamit mondani h miért nicsn entem már 3napja ? ha van akkor is csak pár perce esetlegesen 1órára mint most is .. Tegnap si elmente délután 4kor, és még ma reggel sem, volt netem.. valaki tud valamit modani? Csak nema gépem szar ha hiozzá sem nyulok, és holvan net hol nincs... előre is kösz -
#18373 Már felhívtam többször is, és az öööö, izé, hát etc... igényesen megfogalmazott összetett mondatokból, próbáltam megfejteni, hogy vajon mit is akarhatnak mondani, de talán nekem kellett volna több iskolát elvégeznem, hogy az értelmi szintem eljusson arra, hogy megértsem, vajon mi a lófaszt akar nekem most "mondani".
A vége mindig az volt, hogy egy későbbi időpontban hívjam őket, jah ok ezt már értem :D
Az összes net szolgáltató (főleg a fönőkök), kényeztessen a szájával egy elefánt hímvesszőt!
-
Grifidos #18372 Hívd fel a digit, vagy küldj mailt.
Nálunk is csak júliustól volt rendelhető, hiába kábeleztek be mindent már októberben mert a upc-nek kizárólagos joga volt júliusig. Lehet hogyí nálatok is ez a helyzet. -
#18371 hát február nem tegnap volt -
én nem menekülök sehová, de lesz hozzájuk pár szavam.
a tkm kivan ezzel a céggel, lehet t-home lesz ebből, mert a digi csak balfaszkodik itt, holott még októberben lerakták a kábeleket, akkor azt mondták február, azóta is nagy csönd, semmi hír, de visszatérve, ez oltári nagy genyóság, fizetjük a legdrágábbat, és pont azokkal baxnak ki, holott nekem mindenből a legnagyobb csomag van, net, tv, telefon, mármint a fiber power-t leszámítva, de egyelőre kihasználatlannak tűnik nekem, ezért nem is akarok váltani rá.
cöhhh -
djzolieger #18369 csodálkozol? -
#18368 Sajna nagyon úgy nézki :( Az eddigi "top" előfizetők lecsúsznak, menekülhetnek át más csomagba
UI: már persze ha jól értelmezzük az új ÁSZF-et -
lagos01 #18367 Kösz az infót -
14 és 16k, ha jól tudom... -
lagos01 #18365 A 60 Mb os és 120 Mb os netet mennyiért adják?Az oldalukon nincs ár. -
Livius #18364 Ha tényleg építik nálad az optikát akkor azt nagyon megéri előfizetni. -
#18363 ja igen azt nem írtam, hogy ugye a FiberPower 120-at rendeltem meg, de teljességgel kihasználhatatlan, szóval visszamódosítottam 60-ra pár napja. -
#18362 megnéztem az Optinet árait és hűség nélkül meg tv, telefon nélkül 15400 az 50/25 és ugye nincs p2p korlát.... A jelenlegi FiberPower60 az csak 50/6mbit, szinte ugyanilyen áron, még ha akarnék sem írhatnék rá alá hűséget, nem lenne olcsóbb + p2p korlát van, bár mondjuk nálam ez annyira nem látszott soha, viszont még a 6mbit up irányt SEM lehet elérni sokszor... -
#18361 loooooool :D -
Livius #18360 Mivel neki az van -
Garfield #18359 OFF:
Teljesen igaza van Liviusnak, van korlátozás: TopNet csomaggal a torrent csak 5,8 mbyte-tal jön le, pedig elméletileg 6,2 mybte-tal kéne jönnie. -
#18358 mondta egy barátod ? télleg ?
azannya :) -
Livius #18357 Hát ja csak megnézem én majd azt a digis netet évek múlva, mert ilyen árakat nem tudnak tartani. Jah és tudtommal ott is megy a korlátozás, Székesfehérváron, mondta egy barátom. -
ACE #18356 Árban csöppet elmarad DIGI-től, főleg mert DIGI-nél nem kell +Telefon+KábelTV, és 1 év hűség ehhez az árhoz... -
Livius #18355 Ja és nincs semmilyen korlát, optikai technológia, házig viszik az optikát. -
Livius #18354 Aha
Szeptembertől változnak még jobban az árak, mert elvileg lesz a T-homnak is 120Mb es csomag. Gondolom azt csak T-kábelen meg Optineten tudja csak adni, szóval ez csak jobb lesz szeptemberre. -
#18353 Miért az olyan jó / olcsó lesz? -
#18352 és az jobb is talán, mert emlékeim szerint nincs p2p korlát, adatmennyiségre viszont biztos ott is van figyelmeztetés és bizonyos idő után egyéb szankciók is.
más kérdés, hogy vlszleg drágább is. -
Livius #18351 Valószínű az lesz az Optinet. Kiválasztott lettél, örűlj neki. -
#18350 Elvileg az is jön majd hozzánk is. Lesz itt verseny kérem.
A szopacs az, hogy a kertesházakhoz egynél több kábeles internet szolgáltató nem nagyon megy. Nem akarom az életemet panelban leélni :) -
#18349 Nálunk a múlt héten a nagy T húzta be a kábeleit a házba, hát nem tudom... -
Zoelee #18348 Magyarázzák a büdös lóf***-t.....
Elegem van már hogy 2 havonta 3x ki kell őket hívni mert ők sem tudják hogy mitől szar az egész...
Amikor meg kijönnek, mondom nekik hogy mit mondott a telefonos munkatársuk, és azt mondják, hogy az hülyeség amit mondott... -
#18347 1221 végighallgatod a kis zenéjüket párszor és már magyarázzák is -
Zoelee #18346 Ezt magyarázza már meg valaki, hogy ez miért lett egyik pillanatról a másikra ilyen szar?!?!?!
-
#18345 Közel 10 év UPC-s internet előfizetésem csütörtökön megszűnt. Szép volt, jó volt, de a Digi áraival nem tudott versenyezni :( -
#18344 Aki esetleg akar ilyen accot csinálni, megteheti ezzel a linkkel:
https://www.getdropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk -
#18343 Na ja. Rengeteg ingyenes tárhelyszolgáltató van (pl dropbox 2 GB - ajánlásokkal +3GB). Oda feltolja a cuccát és megosztja akivel akarja. -
#18342 "kérdem én ha nem illegális célra használod pl a dc++-t vagy a torrentet...akkor hogy cseréled át pl a családi vidókat ami 4 giga"
ezen most hangosan felröhögtem...
igen, majd pont torrenten vagy dc-n fogsz 4gb-os családi videókat cserélni és KIVEL? vadidegeneknek osztod meg? lolmár... -
#18341 bazz nem akartam elhinni, de google is megmondta, hogy télleg annyi.
következőleg odamegyek -
#18340 csak annyi? pff, oda se megyek