22959
-
ACE #18339 És tudod mennyi a minimálbér Hollandiában? 1381 Euró... -
#18338 upc.hu -
#18337 25/3 havi mennyi most?15/2-rol átt akarok lehet menni csak nem tudom mennyibe fájna.
-
Kimi23 #18336 "mert én kertes házban lakunk" -Ha Te kertes házban laksz,akkor hiába várod a digit... -
#18335 "Szóval simán belehetne perelni őket ezért a huzásér."
Tedd azt. -
Xabinho87 #18334 Hát valóban megmosolyogtató.:) Lehet én tudom rosszul de az internet ára nálunk az egyik legolcsóbb. A hollandoknál a fiberpower 120 26 ezer forint itt meg 14-15 ezer ha jól tudom. Szóval az árakkal nem hiszem hogy probléma lenne. -
#18333 Rendesen fájt elolvasni a mondókádat. -
djzolieger #18332 az a baj hogy nálunk nincsen oszlop, mert én kertes házban lakunk, és az ut szélén vannak ilyen szürke baszások... valami UPC-s ott nézte meg a tag a jelszintet is...szal valószínű ott lehet a gubanc. Holonap kihívom őket már negyedjére, deha nemcsinálják meg akkor visszadom a modemet ezé nemvagyok hajlandó fizetni.
Más... megemlítettem egy barátomnak ezt a p2p korlátot... svácjban él...a töredéke kb a net ára az itthoniénak. Plusz.... nemtudja mit jelent az hogy p2p korlát... kivetette az itteni helyzetet... aztmondja hogy simán belehetne perelni ezt a céget mert a szerződésben senkinek nincs benne hogy lekorlátozza a p2p korlátodat... kérdem én ha nem illegális célra használod pl a dc++-t vagy a torrentet...akkor hogy cseréled át pl a családi vidókat ami 4 giga gb... ez felháborító... és azért hirdetik hogy 25 megás, meg 15 megás meg stb...oké hogy a garantált annyi, de akkor ménem irják ki a garantált sávszélt...minek hirdetik ugy hogy 15 megás meg 25 megát...irják azt hogy 7 mega meg 15 mega (durván) ÉN NE KISBETŰKKEL! Szóval simán belehetne perelni őket ezért a huzásér. Kész szánalom ez a UPC... alig várom már a digit.
Ennyi a véleményem igy tömören és röviden.
Ui: Oké hogy kielehet játszani meg van rá gyógymód meg ilyesmi. De szerintem SENKI SEM EZÉRT FIZET.!!! -
chicco24 #18331 Tök felesleges hibát keresni. Szerintem nem egyéni a probléma.
Én is egri vagyok,és kb 2 hete kezdődött,hogy hajnali 1től nem tudom elérni a külföldi honlapokat kb reggelig.
-
Zoelee #18330 Hello!
Nekem dettó ezt csinálta még nyár elején itt egerben, nekem is volt modemcsere, nekem is néha jól működött, de naponta mindig volt egy időintervallum, amin belül 2-3 percenként szakadt. Kijöttek upc-sek, cseréltek modemet, jelszint jó volt, azután kb 1 napig ment is rendesen, de később megint elkezdte. Kihívtam őket ismét, végignézték az egész ház kábelezését, azzal gond nemvolt, jelszint megint jó. Ezután eszükbe jutott, hogyha itt minden frankó, akkor lehet máshol van a hiba. Felnéztek ide a közeli oszlopra ahonnan a kábel be van húzva, ott cseréltek valamit, és azóta, kb 2 hónapja tökéletesen megy. -
#18329 Nálam utoljára ilyen szakadozás kb 2 hónapja volt, csinálta 1-2 hétig, aztán helyrejött. Sőt, nekem csak modem reset-tel tért magához állandóan. -
djzolieger #18328 ahhoz tudna valaki valami ötletet adni hogy miért van az hogy szakad a netem kb 5 percenként már 1 hete? Kijött a UPC már 2x, kicserélték a modemet éppen tegnap. Tegnap nappal egészen stabilan ment de este megint rákeszte, és még most is ugyanolyan. Már kezd nagyon tele lenni a hócipőm. Tudtok valami ötletet adni hogy mit csináljak most? Mert vagy kidobom a modemet meg az egész szar netet az ablakon vagy nemtom. De érdekes... amikor jönnek annyit mondanak hogy a jel is tökéletes, meghogy adtak még rá... mert ha alacsony lett volna a modemnek akkor mostmár biztos hogy mennie kell, de még mindiog fosh. Az uj modemmel is. valamikor bírja kb 10 percig, valamikor 1 weblapot nemtudok megnyitni.
Más.... a DC++ ra tudna valaki valami megoldást, hogyan tudnám cselezni a p2p korlátot?
Előre is köszi a választ.
Zoli -
Livius #18327 Nálam is volt ilyen, pedig T-home DSL-es vagyok. Nem a net ment el, hanem valami útvonal halt meg külfödre pár percre. -
Xabinho87 #18326 Nekem is volt ilyen problémám éjjel. -
#18325 pár napja is volt ilyen, nem egyéni -
#18324 most próbáltam egy google-t, minden oké újra... érdekes, biztos restart volt valahol. gondolom az éjszaka közepén kisebb eséllyel van szüksége a tömegeknek az internetre, 20 percre "eltűnhet"... -
Kindred Blades #18323 Ugyanígy kiakadtam, Vista Ultimate oprendszer mellett, még a hiba is ez volt, egy 'diagnosztika és javítás' után viszont szépen behozza a google mailt. Próba cseresznye. -
#18322 az szerintetek mitől lehet, hogy néhány perccel ezelőtt (nagyjából fél kettő körül) megszakadt a net, és bár azonnal vissza is jött a kapcsolat, azóta nem tudok külföldi honlapokhoz csatlakozni? Találomra kipróbált címek közül az SG, index, origo és más oldalakat gond nélkül elérem, a belföldi fájlcsere is működik... de a facebook.com, a google.com, voila.fr, dailymail.co.uk-re a Firefox csak annyit ír ki, hogy "page load error: The server is taking too long to respond".
Ilyenkor mi a túró van, megint lehalt valamilyen router, mint májusban? Vagy csak egyéni probléma, nektek minden rendben? -
tompka #18321 Mi lenne? Neked most akkor internet 30 van. Gondolom Fiber Power 30-ra változik a neve. Ennyi :) -
#18320 meg, idővel úgyis cserélnék az összes modemet. persze ha még mindig hiány van akkor lehet visszaveszik :)
1Gry1: ugyanúgy megmarad ahogy a gold, manuálisan lehet módosítani felfelé majd akkortól. -
#18319 Nahkérdés jön innen is.
Goldom van és még van hűség, ha én váltok vmi fiber gyökérségre akkor nem lesz hűségem és visszaválthatok Silver-re?
Csak itt ugye már lenne modem csere is, ez így megoldható? -
1Gry1 #18318 Azt nemtudni hogy a panelekben árult csomagokkal milesz? (Nekem most 30/3as van) -
#18317 Ezt most nem értem, a silver szinte duplát kap, a gold meg le van szarva?
-
Xabinho87 #18316 És ez a módszer akkor még mindig használható? -
ACE #18315 Sokan így mondták már le, egyik nap növeltek magasabb csomagra, másnap meg lemondták. -
Xabinho87 #18314 Ezt most nem értem tisztán. Ha felfelé hűségnyilatkozatom van és egy drágább csomagra váltok (amire ugye nincs hűségnyilatkozat) akkor kötni kell az előző hűség miatt vagy utána le is mondhatom mert megszűnik a hűség. Mindenféle visszafizetés vagy plusz költség nélkül? -
ACE #18313 Plusz a bekötési díjat, az asszem olyan 30-40ezer Ft körül van... De az eredeti szerződésben asszem benne van. De lehet az egész hűségidőre be kell fizetned a kedvezményeket, mint a hitelnél... -
#18312 Azok a korlátok (gondolom itt a torrentre meg a letölthető adatmennyiségre gondolsz), az előfizetők nagyon kis százalékát érintik. Ergo, nem azon lesznek, hogy azt megszüntessék. -
#18311 köszi -
#18310 módosíts felfelé és megszűnik a hűség
egyébként az addig kapott kedvezményeket kell visszafizetned a hűség kezdetéig minden hónapra, kb a havidíj felét -
#18309 hi..ha nekem van még x hónap hűségem (nemtom mennyi) :D (majd megnézem :D) a kérdésem...ha fel akarom mondani mit és mennyit kell fizetnem?
vagy hogy van ez? :D vki help:D
-
#18308 Emelik a sávszélességet, azt netezhetsz 30mbit-el, nézhetsz weboldalakt és emailezhetsz.... minden mást korlátoznak továbbra is......
Inkább a jelenlegi csomagokat kellene megtartani és a korlátozásokat kivenni, ha már "bírja a hálózat", ha meg nem bírja akkor ez az új emelés is csak sima parasztvakítás... ( persze, hogy az... :D ) -
#18307 mikor emeltek úgy utoljára hogy bírta volna?
talán amikor 3ról 6mbit lett a max csomag, utána elvesztették az irányítást a ló fölött -
#18306 Azta! Ezt bírni fogja egyáltalán a szolgáltató? -
#18305 Nem!
Többek véleménye szerint (szeptember 7-től):
chello start (1024/512)-ból internet start (2048/512)
chello bronz (4096/1024)-ból Fiber Power 15 (15360/1536)
chello silver (15360/2048)-ből Fiber Power 30 (30720/3072)
"*A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. november 15-ig."
A goldból meg szerintem azért nem lesz fiber power 60, mert ahhoz már modem csere kellene -
#18304 Így van, legalábbis nagyon úgy néz ki.. :S -
#18303 szóvel uppot csökkentik 2-ről 1,5-re? -
#18302 Valóban, a névváltás is elképzelhető :) Akkor viszont nagyot emelnek a broze és silver csomagokon -
#18301 jah ez a valószínű, oda is van írva hogy
*A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. november 15-ig.
és a fiber power 60 meg 120 nem nő tehát csak ezeket növelhetik
akkor start 1 -> start 2
bronze -> fiber15
silver -> fiber 30
gold = gold 25 drágábban mint a 30? :D -
#18300 vagy duplázzák/háromszorozzák megint a kisebb csomagok sebességét mert olyan jól bírja a hálózat..