22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • item
    És milyen csomagod van és mennyivel jön,ha megkérlek leirnád nekem illetve egy-két screenshot-ot ha nyomnál a modem belső oldaláról?!

IP: 192.168.100.1
    status fül ,log fül, signal fül, configuration fül

Főleg a log érdekelne hogy neked mikori dátumok vannak és pl a szoftverfrissítés mikor jött le. Az enyém sept 15 14 óra körüli most nem tudom pontosan...

előre is köszi szépen a segítséged..
  • Mighty
    "A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. november 15-ig."

Nekem nem kellett újraindítani annó, mikor 15-ről 30-ra emeltettem.
  • hexcode
    De eddig úgy volt és semmi.. amúgy meg nem újra kell indítani a modemet az új konfigért?:)
  • Mighty
    Hát, ha nincs áram alatt a modem, akkor nem is fogja megkapni az új konfigot :)
  • Blekk Síp
    Nekem csak a Recieve és a Link kék.
  • bertino
    akkor türelem :)
  • hexcode
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki hogy 13-ba, annak is Újpest felé eső részén volt-e már sávszélemelés? Mert nekem még mindig Chello Bronze-m van:( 4/1-es, ami mondjuk minden mérésnél 4/2:D
    Egész estére lekapcsoltam mindent, semmi nem volt áram alatt, és még így sincs semmi..
  • pyrohun #18812
    vistán és win7-en nincs rá szükség.
  • Gerygrey
    Fiber Optimizer csak XP alatt optimalizál, Win7-tel nem lesz gyorsabb tőle a net?
  • Gerygrey
    Az kell? Eddig sosem hallottam róla
  • item
    Üdv urak! nekem szept 9-én kötötték be le is mértük a upc-s emberkékkel 96mbit/s volt lefele felfele meg 9.5, na most az éjjel vettem észre hogy az egyik led ami eddig kéken világított az most zöld és 96 helyett csak 45-el jön, és megnéztem a logokat volt egy software frissítés a készüléken...
    Kérdésem azlenne másnak is volt-e ilyen??

A választ előre is köszöönm!
  • bcsaba73
    El se hiszem,lekapcsoltam a vírusírtót a sebességmérés idelyére és rögtön 40Mb-et mértem!!! Avast a vírusírtóm,valaki írjon már egy jó írtót ami megbízható és nem fogja vissza a sebességet. Köszi
  • bcsaba73
    Megtaláltam az adapter dobozában azt a bizonyos kábelt,kicseréltem,ugyan az a szintu,15 Mb.
  • bcsaba73
    Az fent van.
  • bcsaba73
    Nem,azt se tudom mi az.
  • daemonervosa
    5/5 pont ! :)
  • gduck
    FiberPower optimizer progi fent van?
  • xido
    várjál...kat.5ös kábelt azt kaptál hozzá modem és pc közé?
  • bcsaba73
    Nálam a 60-as fiber 15 Mb-nél még mindíg nem mért többet egyik mérővel se,holnap mostmár felhívom őket....több mint egy hete meg van..
  • Grifidos

Ez király lehetett!
  • xido
    Ma ugrottam analóg start/chello goldból át digi bronze/fiber 60-ba..telepítés utáni speedtest:61.60/6.44 mbps
  • bcsaba73
    Na ez az ami nem jellemző a upc-re hogy felhivogatja az ügyfeleket lejárt szerződés miatt!! Nekem fél éve volt most lejárva,tudtam róla,de senki még csak meg se próbált felhívni...
  • tommygear
    na ma felhívtak, hogy 1 hónapon belül lejár a szerződésem és megkérdezték milyen csomagban szeretnék maradni a továbbiakban, mondom digikábel azon belül topnet fél perc csend utána próbált még magyarázni mondom kössz nem
  • Netes
    a routerrel meg nyilvánvaló h narancsárga, nem gigabites
  • Netes
    nálam nem vitte narancssárgán kb max 40megabitet mért mindennel
  • pyrohun #18794
    de hiába narancssárga, attól még viszi a 60 megabitet. legalábbis nálam a 100 megás routert rákötve narancssárga volt, de megvolt a 60.
  • Netes
    nekem fiber p 60-asom van és nálam is narancssárga volt, azért írtam le h mit kell tenni, nálam azóta minden ok!

sebességmérés http://www.upc.hu/kabel-internet/fiberpower ott meg katt a mit tud az ön internete fülre majd begin test
  • Tigristank
    120 helyett 100 Mbit, mekkora katasztrófa. :)
  • pyrohun #18791
    elvileg 60-nál menni fog, de 120-nál nyilván nem.
  • Netes
    !!!!UPC FIBER POWER 60 és 120 -as nál ami nagyon fontos, hogy akkor jön max sebességel a net, ha a modemen nincs narancssárga villogó led, sok esetben hiába van az alaplapon gigabit ethernet adapter (integrált hálókártya, egyszerűen csak 100 mbit-esnek írja ki a a kapcsolatot), UPC fiber p 60 és 120-nál a hálókártyának azt kell kiirnia hogy helyi kapcsolat 1,0 Gbps elsőnek ezt kell leellenőrizni, ha nem ezt látod, akkor hálókártya csere!!!!!! Ami 100%, hogy működik az az asus nx1101 gigabit ethernet adapter, külön leddel is jelzi a gigabit kapcsolatot.
  • pyrohun #18789
    igen, kb. erről beszélek ... :)
  • Netes
    Itt kell a UPC-seknek a sebességet mérni, nem a speedtestten http://www.upc.hu/kabel-internet/fiberpower
  • mflex #18787
    Pedig nálam jó

• Tigristank
    Köszönöm!
  • pyrohun #18785
    igen, kb. minden 5. embernél jó és főleg az alacsonyabb sebességeknél (30mbit-ig), afölött általában (és csomó embernél egyébként is) szarul mér.

http://ftp.fsn.hu/testfiles

Indítsatok el 5-6 fájlt egyszerre onnan, na az megmutatja a valós sebességet.

Speedtest pl. nálam budapesti szerveren nem megy 30mbit fölé, miskolcin meg egyből 61mbit.. De pl. 1 hónapja a budapestin is mért 55-öt - egyszerűen összevissza...
  • passatgt
    teljesen jó nálam
  • pyrohun #18783
    felejtsétek már el a speedtest.net-et...
  • Mighty
    ftp.fsn.hu
  • Tigristank
    Valaki be tudja linkelni azt az ftp-t, ami valami nagy fájlt tartalmaz, és sebességmérésre használják? Régen párszor be lett rakva, de most nem találom. :S
  • Zsoltika 007
    Az a baj hogy sok cég nem tudja/akarja megfizetni a gigabites hostingot havi 40-50 ezerért. Ezért 100 mbitesre dugják mert az csak ötödébe kerül.