UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
bocs de mi a bánatér szól 10 hsz-bõl 9 a digirõl?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Stefling
Semmi gond nincs DIGI-éknél köszönik szépen 😄 mindig is lassan terjszkedtek, nagyon sok munkájuk van, nem gyõzik, idén rengeteg helyre behúzták már magukat, és még messze van az év vége.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Most indultak el 😄
Nekem meg mindig maxon megy a torrent. Bár nekem vannak kapcsolataim a kommandósoknál, szval... xD

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

NecroJoe
Két napja megy a torrent és nem disconnecteltek le. Bizakodjak, vagy várjam az ablakon beugró kommandósokat? 😊

Necro

Sztem nem, de kérdezd meg õket 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

mflex
Fõleg, hogy ide februárra igérték, ok igaz gyorsabb a net meg olcsó, de szerintem valami gond ezekkel...

What about the forests?

Ha ezt mondták akkor 1 éven belül nem is nagyon valószínû, hogy lesz DIGI, nagyon belassultak a fejlesztésekkel...

steam, origin: ACE_hun

Mighty
Mindegy. Ma hívtak Digitõl, hogy belátható idõn belül még nem jönnek hozzánk 😞

Megrendeltem a társasházi 30-as csomagot, 1 év hûségidõ és a számlán havi 4500 ruppóval keisebb összeg lesz 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tuti nem...

Mighty
Kérdésem lenne: ha szerzõdök a társaházi csomagra (15 mbit), akkor vajon ki tudok szállni a hûségszerzõdésbõl, ha magasabb csomagra (gold) váltok?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

m1garand
próbáltam többféle drivert de nem változik semmi

makett.tk

m1garand
nekem csak modem reboottal lesz újra

makett.tk

Stefling
Egyik haveromnál megint elbaszódott anet, a bronze van neki, és felhívta a majmoakt, hogy mivan már megint, 1 hete sincs hogy megcsinálták, megnézte a nõ a gépben, és mondta nem a megfelelõ erõsségû jelet kapják, szal 72 óra mire lépnek ja és a telefon is szar 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Picit off,de talán érdekességképpen kapcsolódhat..
friss gép,friss win7 install..ami mindent felismer a gépben,alaplapi drivereket,mindent..realtek hálókártya az alaplapon..
automatikus frissítés-figyelmeztetés...pipálom,szedem,hálókártya elmegy..rendszer visszaállítás hozta vissza,azóta azt a realtek frissítést kihagyom a listából...lehet nálad is valami hasonló..xp frissítés bekavarhat?
passatgt
nekem is ue a gondom, de ha kihúzom a kábelt a gépbõl, majd visszadugom, úgyis lesz kapcsolat újra

m1garand
Segítsetek!
mi lehet az oka annak, hogy megszakad a netem "korlátozott a kapcsolat ill. nem jött létre" reboot után se lesz, csak full modem restart után.
upc azt mondja:
1. vigyem el a gépet informatikushoz
2. szar a windowsill az update, használjak linuxot
3. használjam a google-t keressem meg a win hibáját "keresek rá a 192-es ip címre"

mondom értek hozzá, mondom mondd akkor melyik KBxxxxx fájlt szedjem, ill. rakjam fel, vajon mit talál a google egy belsõ ip cím tartományra

na ezt kommentáljátok, de ezt megírom az ms technet fórumára

kérem segítsen aki talát megoldást erre a problémára ill. szenved vele

makett.tk

passatgt
sejtésem van

nem tudod, de mondod... LOL

passatgt
nemtudom mennyi a seed acc, de szerintem egy rapidshare premium-al jobban járnál

ChaosTeam
Én már rég meguntam ezt a p2p korlát megkerülsése dolgot, és befizettem egy seed accra... azóta igaz némi pénzembe kerül, de legalább nem idegeskedem az upc miatt és az arányom is igencsak jól áll 😄
Desiderata
és külföldi oldalról származott a torrent, szóval lehet hogy a "magyar tracker feketelista" alapján való szûrésben tényleg lehet valami
Desiderata
ja, és tegnap volt olyan hogy megjelent egy amerikai domain-es peer, amitõl felugrott a feltöltésem maximumra, de csak nála, aztán amikor lekapcsolódott akkor megint visszaesett
nem tudom upc mi alapján korlátoz, mindenesetre érdekes jelenség volt
Desiderata
pár hete még nekem is maxon ment napközben is
jelenleg 0-10 KB/sec a torrentes adatmozgásom, éppen zöld minden nyíl, semmi nem moccan
nem lakótelepen lakom, szóval még a "szomszéd tölt" se hihetõ indok
egyszerûen leblokkolták a torrentet (ftp/http fullon megy)
passatgt
nálam is, pl tegnap a feltöltésem 2kb körül volt, weblapok nem jöttek be, viszont 128k-s online rádio itunes-ba hibátlanul ment

és nálam is megszakad állandóan

Nálatok is szakadozik mostanában a net? Nálam naponta legalább kétszer megszakad és van, hogy fél óráig internet nélkül vagyok. A telefonban sincs olyankor vonal.
terribad
mert neked nem tölt a szomszédod is

bloody fucking murder

De ha látják, akkor nekem a "régi" 1.8.2-es verzióval miért megy maxon?

Desiderata
arról váltottam 😞 ott még a webet se tudta üzemeltetni t-online
itt legalább az a része mûködik

nekem utorrent 1.9 betával se mmegy... sõt lehet hogy látják kódoltan akarok torrentezni aztán méginkább kiszúrnak <#falbav>
passatgt
adsl

RBJ
de nekem vagy két napja csinája kezd idegesiteni pedig megorultem a sávszéleségemelésnek és ment gond nélkul vagy két hete. most meg 3 napja minden szaron szarakszik. vagy lehet megint tuják szûrni a p2p forgalmat.
a torrentlimitet az 1.9 beta 144470 feltudod oldani nekem ez muszik.

Linux Mint 13 Cinnamon

Desiderata
kicsit bõvebben? ez a proxys cucc?
terribad
usenet

bloody fucking murder

Desiderata
valaki mondjon már pls egy tuti módszert amivel a torrent limitet fel lehet oldalni

legutóbb azures-t próbáltam azzal se mûködik <#fejvakaras>
Nálam is ugyan ezt csinálja, kb azóta amióta sávszélességet emeltek. Ha fut a torrent kliens akkor pár percen belül újraindítja magát a modem. Még csak a sávszélességre sem érzékeny, ha alig tölt le vagy fel akkor is egy idõ után resetel. Hiába próbáltam a kapcsolatok számát kisebbre venni, az sem használt. Eddig azt hittem ez egyedi probléma..

tommygear
te meg mennyire nem
RBJ
de kis vicces vagy <#mf1>

Linux Mint 13 Cinnamon

tommygear
nem tudtam errõl az
tommygear
csókoljad a seggem
RBJ
Csokolom.
na végigvettem mégegyszer a lehetõségeket.
a routert kihagytam csak a modem en keresztul megyen a net így is megszakad . akkor a hálozatban upc van a hiba. érdekes csak torrentezés kozbe jelenkezik a hiba mikor max sávszéllel jon a dolog és mellette bongésznék. eddig nem volt jelemzo ilyen baj csak akkor jott a szakadás mikor feltoltottem és ugy probáltam mellette bongészni.
Másik érdkesség hogy most csak modemes kapcsolat esetén megszakadás után ujráll a kapcsolat magátol egy ido után de ha a router is van akkor csak a router ujrainditása után lesz net.
valakinek ezirányu tapasztalata?

Linux Mint 13 Cinnamon

passatgt
mi lol?

tommygear
sebességmérõ
Ezmiaszar?

tommygear
Miért? Nekem semmi bajom vele. Újrahúztam, és most már jó 😊

nincs semmi üzenet,
amugy meg még egy évig él a hûségszerzõdés úgyhogy maximum sebességet emelhetnek, de árat azt nem!

terribad
nézz chellos mailt, küldtek értesítõt az emelésrõl

bloody fucking murder

Eagle16
Nem tudom, rá fogok kérdezni telefonon. A beleegyezésed nélkül téged sem rakhattak volna át nagyobb csomagba...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

RBJ
a sebességel nincs gond mert plafonon megyen a 15mb sõt cseréltem a halokartya driverjét is sõt még a win 7 által javasolt halokari frissitést is leszedtem de mégse

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
az irja ki a hibánál hogy no internet acces.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Csokolom

Nekem tegnap óta szarakszik a netem. valami gebasz van. mindig megszakad de már nem ugy mint régen hogy várok egy kicsit és visszajon. hanem csak ha routert ujrainditom akkor van csak net. gondoltam arra hogy router gond de az is kizárva mert ha kihagyom és direkt modemrol megyen akkor is megszakad a rohadék. már sík ideg vagyok.
már a win 7 hetet is ujraraktam arra gondolva hogy valami op hiba de nem.

Linux Mint 13 Cinnamon