22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • RBJ
    úgy látom hiába a nagy sávszélesség ez nem fog stabilan menni max sávszélességel soha.
    a 15 Mb em legalább mindig padlon ment.
    most meg 1000 seed nél is mondhatom , hogy 70% os a 30 Mb em.
  • item
    Tegnap teszteltem kicsit..

• RBJ
    ááááá. bepisilek.
    koszi a linket tegnap regiztam modem restart . semmi.
    ma olvasom az előző hozzsz. na mondom megint kihuzom a modemet és jujujj.
    dupla lett a sebesség 30 Mb hurrá.

nyiregyháza.
  • scarabeus86
    Pont ezt csináltam én is tegnap. Beregiztem újra, 30 sec modem kihúz, aztán vissza, de akkor még nem emeltek. Éjszakára mindig áramtalanítva van az egész gép+modem, és mára már 30/3-as a netem. Persze múlt héten bent az ügyfélszolgálaton direkt rákérdeztem, hogy mi a teendő, ott azt mondták, hogy csak várjak. Hát várhattam volna november 15-ig...
  • item

30 perce ujraindult a modemem, és megy a négy csatorna

Itt irta valaki hogy ha beregisztrálod még egyszer a modemed akkor a szolgáltató által adott időpont elött már megkapod az új emelt sávszélt. A regisztráció után 36 órával életbe lép az emelt sávszél. Namost én megtettem ezt a reggelést, modem kihuz,vár 30 sec modem vissza eredmény nem változott semmi egészen idáig, azaz fél 1 kor ujraindult a modemem. És most megvan mind a négy csatorna

De az is lehet hogy bent oldották meg a dolgot , mindegy akkor nekik is köszönöm!! lényeg hogy megy..
  • item
    A helyzet az hogy mikor nekem bekötötték (szept 9) ugyan ez a firmware volt meg, az új szept 15-én 14-órakor töltődött le.

Van egy olyan érzésem hogy ez a fő bibi:

Registration RSP rejected unspecified reason;CM-MAC=00:23:.....;CMTS-MAC=00:17:.......;
    CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;

valamiért nem tud rendesen regisztrálni,legalább is én ezt tudom leszűrni belőle..

(A CM-MAC és a CMTS-MAC címet kipontoztam...)
  • pyrohun #18853
    ja megvan:

Firmware Name: SBV6X2X-1.0.0.4-SCM-00-SHPC
    Firmware Build Time: May 14 2009 23:17:17

És én is most FP60-as vagyok, nemrég váltottam vissza 120ról.
  • pyrohun #18852
    hol nézed meg a fw-t?
  • item
    Bocs elirtam az elsőnél nem SHCP hanem ugyan úgy SHPC mint az enyém...
  • item
    Blekk Síp kolléga rendes volt és elküldte nekem a modeme firmware adatait, ő FP60-as nekem FP120 van.

Viszont az érdekelne hogy más FP120-as emberkének melyik és mikori a firmware-je??!

Blekk Síp (FP60): Firmware Name: SBV6X2X-1.0.0.4-SCM-00-SHCP
    Firmware Build Time: May 14 2009 23:17:17

Enyém (FP120): Firmware Name: SBV6X2X-1.0.0.5-SCM-02-SHPC
    Firmware Build Time: Aug 26 2009 19:28:51
  • scarabeus86
    Na tessék...
    Múlt héten azt mondták az ügyfélszolgálaton h várjak, hamarosan emelik -.-
    Na akkor nemsoká beregizek újra, mert soká lesz még november 15.
    A modem restart ugye az, hogy áramtalanítom pár percre?
  • RBJ
    asdff.

koszi a linket . és lőn ott tényleg fiberpower 30 ba vagyok. koszi mégegyszer. és restartolni kell a modemet azt ija.
  • bakvarnyu
    Neha megszakad de nem annyira vészes.
  • asdfff
    Amennyiben a sebességnövelés befejezési dátumát megelőzően szeretné igénybe venni internet szolgáltatásán a
    megnövekedett sebességeket, újra regisztrálnia kell a modemét a UPC Magyarország Kft. hálózatán. A művelet
    mindössze két percet vesz igénybe, a regisztrációt a http://pcreg.upc.hu oldalon végezheti el. A regisztrációt követő 36
    órán belül biztosítjuk a megnövekedett sebességeket internet szolgáltatásán.
  • bakvarnyu
    nekem kellett a modem ujrainditas
  • bertino
    én is hallottam már sokmindent.
  • werkfilm
    semmit se kell csinálnod, egy szép reggel majd gyorsabb lesz.
  • RBJ
    az elso mondatnál lehagytam a kérdojelet.
    kérdés volt.
  • RBJ
    Látom már power 30 lesz. nyíregyházán volt már sávszélesség novelés.
    ehhez gondolom majd kell modem restart.
  • RBJ
    Most nézem , hogy a régi csomagok eltuntek.
    én elvileg silver voltam 15Mb/2Mb az változott vagy átkerult másik csomagba?
  • b4rc4
    Hello,

Ma délben ment a feltöltés 350-400kb/s-el, erre 3másodperc alatt lemegy 40re.
    Ez is a UPC korlátozás miatt van ami a p2p-re vonatkozik...?
  • deicide
    Üdv...

nekem a héten kötötték be s 60/bronze-felvelős cuccot..

h'ál istennek de jó hogy a mostani felveszlek készüléken csak antenna bemenet van még véletlenül sem tudod másba bedugni az antenna kábelt!
    nem gyenge..!
  • vénfarok
    aham, de mennyire jó a upc? azt hallottam h sz@r online gamelésre, mert sokszor megszakad,stb
  • werkfilm
    már csak az ár miatt is, annál meg biztos gyorsabb lesz
  • vénfarok
    a fiber power 120 mennyire jó? a mostani netem 18mbit-es és havi 10400-at fizetek, megérné lecserélni fp120ra?
  • Zsoltika 007
    Minek? Ott van a faq-ban.
  • kabel15
    Azt a linket ahol meg tudod nézni hány GB feltöltésnél jársz, azt nem lehetne kirakni bannerbe?
    F.A.Q alá vagy valahova?
  • scarabeus86
    Fiber Power 30 -.-
  • item
    Na ittvannak a modem adatok:

log
    status
    config
    signal

Bekk Síp konfigjához képest pl a signal képen a power level is egy kicsit fura nekem, neki -3 -4 nekem meg 8
  • item
    most mértem...

• item
    Hát remélem rendberakják, még az is lehet itt moxerolnak valamit a kábelhálózaton,és emiatt "döglődik" vagy nem kap rendes csatornát a modem. Mindenesetre érdekes hogy simán ment a cucc egyszercsak meg beált ilyen profilra.
  • item
    Még messze nem értem el 100GB nál járok most.
  • pyrohun #18827
    hmm, érdekes. lehet, hogy peched van a modemmel, de tapasztalataim szerint ez a technológia még sokszor a upc-nek is magas, annyira új.
  • werkfilm
  • Blekk Síp
    Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön adatforgalma elérte az ÁSZF-ben meghatározott túlzott mértékû használatnak minősülő mennyiség 80%-át.
  • item
    Na mondom mi a helyzet, felhivtam a upc-t beszéltem egy technikai emberrel megnézte és valóban aztmondja hogy igazam van nincs valami rendben a szolgáltatással. Továbbadja a megfelelő csoportnak akik kivizsgálják a problémát. Arra kért 72 óráig várjak,ha nem javul meg akkor keressem őket.

Gyakorlatilag 4 csatorna helyett 1 csatornát használ a modem ahogy letudtam szűrni a logból eddig ugyan úgy mint Blekk Síp-nek megvolt mind a 4 csatorna szakitott is mint az állat. Most meg 40-el megy viszont a feltöltés az meg majdnem teljesen 100% os...
  • Blekk Síp
    Nm (:
  • item
    Nagyon szépen köszönöm!

Amúgy közben utánnanéztem,hogy ha a receive is zöld akkor sima 2 csatornán megy a net a docsis 3.0 szabványú modemek pedig tudnak egy un channel bonding funkciót, ezze 4 csatornán sokkal nagyobb sávszél biztosítható, ahogy a te konfigodban is látható a signal menü alatt. Na valahogy nekem ez tűnt el vagy lehet moxerolnak valamit a kábeltévéshálózaton és lehet a modem automatikusan 2 csatornára váltott. Vagy rossz konfig töltődött le a modemembe??!

Estére megnézem,változott-e...

Köszi mégegyszer!!
  • Blekk Síp
    Szóismétléspówa.
  • Blekk Síp
    Nekem FP60 van, nekem a le és fel is max (60/6) itt vannak a dógok:
    config
    log
    signal
    status