22959
-
#18859 úgy látom hiába a nagy sávszélesség ez nem fog stabilan menni max sávszélességel soha.
a 15 Mb em legalább mindig padlon ment.
most meg 1000 seed nél is mondhatom , hogy 70% os a 30 Mb em. -
#18858 Tegnap teszteltem kicsit..
-
#18857 ááááá. bepisilek.
koszi a linket tegnap regiztam modem restart . semmi.
ma olvasom az előző hozzsz. na mondom megint kihuzom a modemet és jujujj.
dupla lett a sebesség 30 Mb hurrá.
nyiregyháza. -
scarabeus86 #18856 Pont ezt csináltam én is tegnap. Beregiztem újra, 30 sec modem kihúz, aztán vissza, de akkor még nem emeltek. Éjszakára mindig áramtalanítva van az egész gép+modem, és mára már 30/3-as a netem. Persze múlt héten bent az ügyfélszolgálaton direkt rákérdeztem, hogy mi a teendő, ott azt mondták, hogy csak várjak. Hát várhattam volna november 15-ig... -
30 perce ujraindult a modemem, és megy a négy csatorna
Itt irta valaki hogy ha beregisztrálod még egyszer a modemed akkor a szolgáltató által adott időpont elött már megkapod az új emelt sávszélt. A regisztráció után 36 órával életbe lép az emelt sávszél. Namost én megtettem ezt a reggelést, modem kihuz,vár 30 sec modem vissza eredmény nem változott semmi egészen idáig, azaz fél 1 kor ujraindult a modemem. És most megvan mind a négy csatorna
De az is lehet hogy bent oldották meg a dolgot , mindegy akkor nekik is köszönöm!! lényeg hogy megy.. -
#18854 A helyzet az hogy mikor nekem bekötötték (szept 9) ugyan ez a firmware volt meg, az új szept 15-én 14-órakor töltődött le.
Van egy olyan érzésem hogy ez a fő bibi:
Registration RSP rejected unspecified reason;CM-MAC=00:23:.....;CMTS-MAC=00:17:.......;
CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
valamiért nem tud rendesen regisztrálni,legalább is én ezt tudom leszűrni belőle..
(A CM-MAC és a CMTS-MAC címet kipontoztam...) -
#18853 ja megvan:
Firmware Name: SBV6X2X-1.0.0.4-SCM-00-SHPC
Firmware Build Time: May 14 2009 23:17:17
És én is most FP60-as vagyok, nemrég váltottam vissza 120ról. -
#18852 hol nézed meg a fw-t? -
#18851 Bocs elirtam az elsőnél nem SHCP hanem ugyan úgy SHPC mint az enyém... -
#18850 Blekk Síp kolléga rendes volt és elküldte nekem a modeme firmware adatait, ő FP60-as nekem FP120 van.
Viszont az érdekelne hogy más FP120-as emberkének melyik és mikori a firmware-je??!
Blekk Síp (FP60): Firmware Name: SBV6X2X-1.0.0.4-SCM-00-SHCP
Firmware Build Time: May 14 2009 23:17:17
Enyém (FP120): Firmware Name: SBV6X2X-1.0.0.5-SCM-02-SHPC
Firmware Build Time: Aug 26 2009 19:28:51 -
scarabeus86 #18849 Na tessék...
Múlt héten azt mondták az ügyfélszolgálaton h várjak, hamarosan emelik -.-
Na akkor nemsoká beregizek újra, mert soká lesz még november 15.
A modem restart ugye az, hogy áramtalanítom pár percre? -
#18848 asdff.
koszi a linket . és lőn ott tényleg fiberpower 30 ba vagyok. koszi mégegyszer. és restartolni kell a modemet azt ija. -
#18847 Neha megszakad de nem annyira vészes. -
asdfff #18846 Amennyiben a sebességnövelés befejezési dátumát megelőzően szeretné igénybe venni internet szolgáltatásán a
megnövekedett sebességeket, újra regisztrálnia kell a modemét a UPC Magyarország Kft. hálózatán. A művelet
mindössze két percet vesz igénybe, a regisztrációt a http://pcreg.upc.hu oldalon végezheti el. A regisztrációt követő 36
órán belül biztosítjuk a megnövekedett sebességeket internet szolgáltatásán. -
#18845 nekem kellett a modem ujrainditas -
#18844 én is hallottam már sokmindent. -
#18843 semmit se kell csinálnod, egy szép reggel majd gyorsabb lesz. -
#18842 az elso mondatnál lehagytam a kérdojelet.
kérdés volt. -
#18841 Látom már power 30 lesz. nyíregyházán volt már sávszélesség novelés.
ehhez gondolom majd kell modem restart. -
#18840 Most nézem , hogy a régi csomagok eltuntek.
én elvileg silver voltam 15Mb/2Mb az változott vagy átkerult másik csomagba? -
#18839 Hello,
Ma délben ment a feltöltés 350-400kb/s-el, erre 3másodperc alatt lemegy 40re.
Ez is a UPC korlátozás miatt van ami a p2p-re vonatkozik...? -
deicide #18838 Üdv...
nekem a héten kötötték be s 60/bronze-felvelős cuccot..
h'ál istennek de jó hogy a mostani felveszlek készüléken csak antenna bemenet van még véletlenül sem tudod másba bedugni az antenna kábelt!
nem gyenge..! -
#18837 aham, de mennyire jó a upc? azt hallottam h sz@r online gamelésre, mert sokszor megszakad,stb -
#18836 már csak az ár miatt is, annál meg biztos gyorsabb lesz -
#18835 a fiber power 120 mennyire jó? a mostani netem 18mbit-es és havi 10400-at fizetek, megérné lecserélni fp120ra? -
#18834 Minek? Ott van a faq-ban. -
#18833 Azt a linket ahol meg tudod nézni hány GB feltöltésnél jársz, azt nem lehetne kirakni bannerbe?
F.A.Q alá vagy valahova? -
scarabeus86 #18832 Fiber Power 30 -.-
-
#18831 Na ittvannak a modem adatok:
log
status
config
signal
Bekk Síp konfigjához képest pl a signal képen a power level is egy kicsit fura nekem, neki -3 -4 nekem meg 8 -
#18830 most mértem...
-
#18829 Hát remélem rendberakják, még az is lehet itt moxerolnak valamit a kábelhálózaton,és emiatt "döglődik" vagy nem kap rendes csatornát a modem. Mindenesetre érdekes hogy simán ment a cucc egyszercsak meg beált ilyen profilra. -
#18828 Még messze nem értem el 100GB nál járok most. -
#18827 hmm, érdekes. lehet, hogy peched van a modemmel, de tapasztalataim szerint ez a technológia még sokszor a upc-nek is magas, annyira új. -
#18826 -
#18825 Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön adatforgalma elérte az ÁSZF-ben meghatározott túlzott mértékû használatnak minősülő mennyiség 80%-át. -
#18824 Na mondom mi a helyzet, felhivtam a upc-t beszéltem egy technikai emberrel megnézte és valóban aztmondja hogy igazam van nincs valami rendben a szolgáltatással. Továbbadja a megfelelő csoportnak akik kivizsgálják a problémát. Arra kért 72 óráig várjak,ha nem javul meg akkor keressem őket.
Gyakorlatilag 4 csatorna helyett 1 csatornát használ a modem ahogy letudtam szűrni a logból eddig ugyan úgy mint Blekk Síp-nek megvolt mind a 4 csatorna szakitott is mint az állat. Most meg 40-el megy viszont a feltöltés az meg majdnem teljesen 100% os... -
#18823 Nm (: -
#18822 Nagyon szépen köszönöm!
Amúgy közben utánnanéztem,hogy ha a receive is zöld akkor sima 2 csatornán megy a net a docsis 3.0 szabványú modemek pedig tudnak egy un channel bonding funkciót, ezze 4 csatornán sokkal nagyobb sávszél biztosítható, ahogy a te konfigodban is látható a signal menü alatt. Na valahogy nekem ez tűnt el vagy lehet moxerolnak valamit a kábeltévéshálózaton és lehet a modem automatikusan 2 csatornára váltott. Vagy rossz konfig töltődött le a modemembe??!
Estére megnézem,változott-e...
Köszi mégegyszer!! -
#18821 Szóismétléspówa. -
#18820 Nekem FP60 van, nekem a le és fel is max (60/6) itt vannak a dógok:
config
log
signal
status