UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nekem meg mindig maxon megy a torrent. Bár nekem vannak kapcsolataim a kommandósoknál, szval... xD
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Necro
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
What about the forests?
steam, origin: ACE_hun
Megrendeltem a társasházi 30-as csomagot, 1 év hûségidõ és a számlán havi 4500 ruppóval keisebb összeg lesz 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
friss gép,friss win7 install..ami mindent felismer a gépben,alaplapi drivereket,mindent..realtek hálókártya az alaplapon..
automatikus frissítés-figyelmeztetés...pipálom,szedem,hálókártya elmegy..rendszer visszaállítás hozta vissza,azóta azt a realtek frissítést kihagyom a listából...lehet nálad is valami hasonló..xp frissítés bekavarhat?
mi lehet az oka annak, hogy megszakad a netem "korlátozott a kapcsolat ill. nem jött létre" reboot után se lesz, csak full modem restart után.
upc azt mondja:
1. vigyem el a gépet informatikushoz
2. szar a windowsill az update, használjak linuxot
3. használjam a google-t keressem meg a win hibáját "keresek rá a 192-es ip címre"
mondom értek hozzá, mondom mondd akkor melyik KBxxxxx fájlt szedjem, ill. rakjam fel, vajon mit talál a google egy belsõ ip cím tartományra
na ezt kommentáljátok, de ezt megírom az ms technet fórumára
kérem segítsen aki talát megoldást erre a problémára ill. szenved vele
makett.tk
nem tudom upc mi alapján korlátoz, mindenesetre érdekes jelenség volt
jelenleg 0-10 KB/sec a torrentes adatmozgásom, éppen zöld minden nyíl, semmi nem moccan
nem lakótelepen lakom, szóval még a "szomszéd tölt" se hihetõ indok
egyszerûen leblokkolták a torrentet (ftp/http fullon megy)
és nálam is megszakad állandóan
itt legalább az a része mûködik
nekem utorrent 1.9 betával se mmegy... sõt lehet hogy látják kódoltan akarok torrentezni aztán méginkább kiszúrnak <#falbav>#falbav>
a torrentlimitet az 1.9 beta 144470 feltudod oldani nekem ez muszik.
Linux Mint 13 Cinnamon
legutóbb azures-t próbáltam azzal se mûködik <#fejvakaras>#fejvakaras>
na végigvettem mégegyszer a lehetõségeket.
a routert kihagytam csak a modem en keresztul megyen a net így is megszakad . akkor a hálozatban upc van a hiba. érdekes csak torrentezés kozbe jelenkezik a hiba mikor max sávszéllel jon a dolog és mellette bongésznék. eddig nem volt jelemzo ilyen baj csak akkor jott a szakadás mikor feltoltottem és ugy probáltam mellette bongészni.
Másik érdkesség hogy most csak modemes kapcsolat esetén megszakadás után ujráll a kapcsolat magátol egy ido után de ha a router is van akkor csak a router ujrainditása után lesz net.
valakinek ezirányu tapasztalata?
Linux Mint 13 Cinnamon
amugy meg még egy évig él a hûségszerzõdés úgyhogy maximum sebességet emelhetnek, de árat azt nem!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Linux Mint 13 Cinnamon
Nekem tegnap óta szarakszik a netem. valami gebasz van. mindig megszakad de már nem ugy mint régen hogy várok egy kicsit és visszajon. hanem csak ha routert ujrainditom akkor van csak net. gondoltam arra hogy router gond de az is kizárva mert ha kihagyom és direkt modemrol megyen akkor is megszakad a rohadék. már sík ideg vagyok.
már a win 7 hetet is ujraraktam arra gondolva hogy valami op hiba de nem.
Linux Mint 13 Cinnamon