22959
-
#18899 Hát hogyne. :D -
csul1337 #18898 Na utána érdeklődtem, hogy a társasházi kedvezménnyel rendelkezők megszívták mivel nekik marad minden a régiben. :( -
Netes #18897 jah jelszót módosítják a régi chello extrémeseknél mindig, telefonon mondták nekem is hogy mivel fiber power 60-om lett új jelszót kreáltak! (kiküldeni luxus) -
Netes #18896 ez az egész emelés megint a jó nép átverése (gondolkozzatok!!!) nézzétek a mostani árakat upc honlapon és azt is hogy most mennyit fizettek....nah ki jött rá? -
hexcode #18895 már rég megtörtént.. és meglepődve tapasztaltam hogy fiber power 30-om lesz, pedig 4/2 az átlaga a speed tesztjeimnek:D -
#18894 Ne értetlenkedjél már! Időnként néha elévül a jelszó nekem is volt ilyen anno. Telefonálj be! -
hexcode #18893 jó, de én pl adatforgalmat sem tudok megnézni vele.. de akkor majd 1221 -
#18892 csak hármat olvass vissza mindig ha beírsz vhova. -
hexcode #18891 Helló!
A pcreghez milyen papíron kéne hogy legyen a SID, vagy felhasználónév, és a jelszó? A chellot 2005. első hónapjaiban kötöttük be... ami azon van emailcim (chellos!) meg jelszó az sehova sem jó, persze ha az kell a pcreghez:S -
bcsaba73 #18890 Letöltöttem egy filmet most reggel teljes 60 mb-es sebességgel pár perc alatt lejött,és rögtön utána csináltam egy sebesség tesztet,akár hiszitek akár nem 20 Mb-es sebességet alig érte el a teszt. Ezt érti valaki mitől lehet? -
#18889 végre normális eredmény, 56,6/6,2mb... egyszer az életben nem mérte félre -
#18888 1221 ad új jelszót, néha megváltoztatják biztonsági okokból -
#18887 ban -
nyeremenyjatek #18886 http://nyeremenyjatek.dy.hu ezt ajánlom mindenkinek nagyon jó oldal! -
#18885 miért van az, h az adatforgalmamat meg tudom nézni, de a pcreg-hez nem tudok bejelentkezni? :( -
#18884 FAQ-t, lehet frissíteni kellene már XD, nem csak a bannert ^^ -
#18883 Vagy dolgozónet csomagra vált mellé. Nekem is az van, nem sok pénz, de ez is valami. -
#18882 Válaszolok helyette... -->> -
#18881 Ez milyen kérdés már?
RBJ: akkor lesz olcsóbb, ha elfogadod a hűségidőt. -
#18880 :D:DD: -
#18879 szeretnéd, hogy lemenjen ? -
#18878 Kérdeznék
elvileg silveres voltam lettem most fiber p 30 as.
ha jol tudom 7900 fizetek érte.
az árnak nem kellene lemennie?
-
#18877 Itt hajigálózunk a MB okkal anno mikor elkezdtem a netet 512 Kbit volt.
volt , hogy hegy hétig ment folyamatosan DC ++ mig lejött valami.
Hát igen telhetetlen az ember.
azt mondom hogy 15Mb elégséges mindenre. de hát nem haragszok meg a upc re ,hogy most 30 lett. -
csul1337 #18876 Nincs semmi gond az upc-vel legalább is nálam tökéletesen működik 6 éve, na jó volt kb 3 hónap amikor online gamere nem lehetett használni mert lag az volt rendesen. Viszont azóta semmi gondom nincs vele. Szerintem az ország legtöbb pontján megbízható, gondolom azért vannak túlterhelt, elavult régiók. -
#18875 Pedig hidd el! Neki az. -.- -
#18874 300GB -
#18873 Sziasztok kellene egy kis segítség.
El értem a forgalom.upc.hu szerint a 140 Gb-ot.
Meddig mehetek korlátozás nélkül? 250 Gb
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
#18872 van ez így. -
piamania #18871 Na basszus már ez is kilőve a számomra.A faszom ki van már,hogy kecsón nincs rendes szolgáltató,aki gyors netet adna.Most rohadt mérges vagyok. -
#18870 vagy a 14 eves kor alatti lányok (axao axao) -
#18869 jo a upc, csak túl sok ügyfele van már
alapból korlátozni kéne a nethez jutást az országban. pl a minden szart letöltögetők meg 247 fórum/blog flamelők kaphatnának x hónapos eltiltást az összes szolgáltatónál, és máris nem lenne gondja a maradék ügyfélnek -
#18868 a upc es a megvaltas szó nem igazan emlithető 1 postban :) -
#18867 Akkor te még szerencsés voltál. 3 ismerősömnek is az van. Szakadozik nekik orrba szájba. -
piamania #18866 tudom,tudom.De igazából a kapcsolattal nem volt sose gondom,csak nagyon drágák,ahhoz képest,hogy milyen sebességűek a csomagjaik.Kecskeméten elérhető,akkor a fiber power 15 vajon?Lehet azt csinálni,hogy csak netet fizetjük elő náluk? -
#18865 Fibernet után még az is jobb ha a hátsódba dugod az utp-t :D Fiber power megváltás lesz azután a hulladék után. -
piamania #18864 Kecskeméten lakom,nem tudom,hogy itt elérhető lenne-e a fiber power .Digi nincs,de nem is panelben lakom,fibernetet készülünk ott hagyni,még a T-home-mal szemezgetünk,de a net ott se olyan gyors. -
#18863 Az attül függ van-e digi :D Ha van akkor az. Ha nincs akkor ez. Ha helyileg van olcsóbb de gyorsabb akkor az. Ennyi. -
piamania #18862 Hello!
Szolgáltatót készülünk váltani és most nézegetek a neten.Az lenne a kérdésem,hogy mennyire megbízható a UPC?Fiber power 15-re gondoltam.Megérné?Megbízható csapat?Azt lehet,hogy csak a netre fizessek elő hozzájuk?köszi szépen a válaszokat. -
#18861 Ez még egy jó mérőhely:
-
#18860 Szerintem meg a 120 hoz képest nagyon hasít, ha megnézed a 14.4-el is ment ami ugye olyan 115mbit/s valakinek még a 100 at se éri el.
A 13.6 (108mbit/s) meg stabil volt amig le nem álitottam a letöltéseket,