22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Tigristank
    Hát hogyne. :D
  • csul1337
    Na utána érdeklődtem, hogy a társasházi kedvezménnyel rendelkezők megszívták mivel nekik marad minden a régiben. :(
  • Netes
    jah jelszót módosítják a régi chello extrémeseknél mindig, telefonon mondták nekem is hogy mivel fiber power 60-om lett új jelszót kreáltak! (kiküldeni luxus)
  • Netes
    ez az egész emelés megint a jó nép átverése (gondolkozzatok!!!) nézzétek a mostani árakat upc honlapon és azt is hogy most mennyit fizettek....nah ki jött rá?
  • hexcode
    már rég megtörtént.. és meglepődve tapasztaltam hogy fiber power 30-om lesz, pedig 4/2 az átlaga a speed tesztjeimnek:D
  • Zsoltika 007
    Ne értetlenkedjél már! Időnként néha elévül a jelszó nekem is volt ilyen anno. Telefonálj be!
  • hexcode
    jó, de én pl adatforgalmat sem tudok megnézni vele.. de akkor majd 1221
  • werkfilm
    csak hármat olvass vissza mindig ha beírsz vhova.
  • hexcode
    Helló!
    A pcreghez milyen papíron kéne hogy legyen a SID, vagy felhasználónév, és a jelszó? A chellot 2005. első hónapjaiban kötöttük be... ami azon van emailcim (chellos!) meg jelszó az sehova sem jó, persze ha az kell a pcreghez:S
  • bcsaba73
    Letöltöttem egy filmet most reggel teljes 60 mb-es sebességgel pár perc alatt lejött,és rögtön utána csináltam egy sebesség tesztet,akár hiszitek akár nem 20 Mb-es sebességet alig érte el a teszt. Ezt érti valaki mitől lehet?
  • Yoda001
    végre normális eredmény, 56,6/6,2mb... egyszer az életben nem mérte félre
  • werkfilm
    1221 ad új jelszót, néha megváltoztatják biztonsági okokból
  • scs17
    ban
  • nyeremenyjatek
    http://nyeremenyjatek.dy.hu ezt ajánlom mindenkinek nagyon jó oldal!
  • CzGobe
    miért van az, h az adatforgalmamat meg tudom nézni, de a pcreg-hez nem tudok bejelentkezni? :(
  • CzGobe
    FAQ-t, lehet frissíteni kellene már XD, nem csak a bannert ^^
  • Lord Nomak
    Vagy dolgozónet csomagra vált mellé. Nekem is az van, nem sok pénz, de ez is valami.
  • item
    Válaszolok helyette... -->>
  • Tigristank
    Ez milyen kérdés már?

RBJ: akkor lesz olcsóbb, ha elfogadod a hűségidőt.
  • Blekk Síp
    :D:DD:
  • bertino
    szeretnéd, hogy lemenjen ?
  • RBJ
    Kérdeznék
    elvileg silveres voltam lettem most fiber p 30 as.
    ha jol tudom 7900 fizetek érte.
    az árnak nem kellene lemennie?

• RBJ
    Itt hajigálózunk a MB okkal anno mikor elkezdtem a netet 512 Kbit volt.
    volt , hogy hegy hétig ment folyamatosan DC ++ mig lejött valami.
    Hát igen telhetetlen az ember.
    azt mondom hogy 15Mb elégséges mindenre. de hát nem haragszok meg a upc re ,hogy most 30 lett.
  • csul1337
    Nincs semmi gond az upc-vel legalább is nálam tökéletesen működik 6 éve, na jó volt kb 3 hónap amikor online gamere nem lehetett használni mert lag az volt rendesen. Viszont azóta semmi gondom nincs vele. Szerintem az ország legtöbb pontján megbízható, gondolom azért vannak túlterhelt, elavult régiók.
  • Zsoltika 007
    Pedig hidd el! Neki az. -.-
  • milk4
    300GB
  • holecsko10
    Sziasztok kellene egy kis segítség.

El értem a forgalom.upc.hu szerint a 140 Gb-ot.

Meddig mehetek korlátozás nélkül? 250 Gb

Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • bertino
    van ez így.
  • piamania
    Na basszus már ez is kilőve a számomra.A faszom ki van már,hogy kecsón nincs rendes szolgáltató,aki gyors netet adna.Most rohadt mérges vagyok.
  • daemonervosa
    vagy a 14 eves kor alatti lányok (axao axao)
  • werkfilm
    jo a upc, csak túl sok ügyfele van már
    alapból korlátozni kéne a nethez jutást az országban. pl a minden szart letöltögetők meg 247 fórum/blog flamelők kaphatnának x hónapos eltiltást az összes szolgáltatónál, és máris nem lenne gondja a maradék ügyfélnek
  • daemonervosa
    a upc es a megvaltas szó nem igazan emlithető 1 postban :)
  • Zsoltika 007
    Akkor te még szerencsés voltál. 3 ismerősömnek is az van. Szakadozik nekik orrba szájba.
  • piamania
    tudom,tudom.De igazából a kapcsolattal nem volt sose gondom,csak nagyon drágák,ahhoz képest,hogy milyen sebességűek a csomagjaik.Kecskeméten elérhető,akkor a fiber power 15 vajon?Lehet azt csinálni,hogy csak netet fizetjük elő náluk?
  • Zsoltika 007
    Fibernet után még az is jobb ha a hátsódba dugod az utp-t :D Fiber power megváltás lesz azután a hulladék után.
  • piamania
    Kecskeméten lakom,nem tudom,hogy itt elérhető lenne-e a fiber power .Digi nincs,de nem is panelben lakom,fibernetet készülünk ott hagyni,még a T-home-mal szemezgetünk,de a net ott se olyan gyors.
  • Zsoltika 007
    Az attül függ van-e digi :D Ha van akkor az. Ha nincs akkor ez. Ha helyileg van olcsóbb de gyorsabb akkor az. Ennyi.
  • piamania
    Hello!

Szolgáltatót készülünk váltani és most nézegetek a neten.Az lenne a kérdésem,hogy mennyire megbízható a UPC?Fiber power 15-re gondoltam.Megérné?Megbízható csapat?Azt lehet,hogy csak a netre fizessek elő hozzájuk?köszi szépen a válaszokat.
  • item
    Ez még egy jó mérőhely:

• item
    Szerintem meg a 120 hoz képest nagyon hasít, ha megnézed a 14.4-el is ment ami ugye olyan 115mbit/s valakinek még a 100 at se éri el.

A 13.6 (108mbit/s) meg stabil volt amig le nem álitottam a letöltéseket,