World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg próbálta már valaki 25 fõs raidben hogy ott mennyire funkcionál most a retri pala?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De hát analfabétáknak is kell lenni ezen a világon.
csak kár h a cs-t basztatni fogják köv patchben
vagy csesztessék 110%wep dmgre csak akkor végre holy dmg legyen ne pedig physical
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
1. ha US-t tettél fel akkor simán nem fog felmenni
2. rosszpatchelni nem lehet .. xD mert mindig a legujabbat szedi le
szóval ne játsz tört serveren mert csak ott kell de-patchelni egybként is
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
aszt mongyátok már meg hogy mijen karit indícsak hogy megöjjek mindenkit mert aszt monták hogy varlokkot mert az naggyon erõss és mindenkit megtud ölni vagy inkáb hantert válaszoljatok. köszi
/inaktív/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
4ik karit huztam fel lv65-66ig de egyszerüen nincs erõm belekezdeni abba a ***** blade edge mountainba 😞 pedig már csak 4 kari választ el a 8 lv70s accounttol ;(
asszem 2 nap szünet :p
hogy mért irom? nemtudom olyan jó hogy nincs iskola és annyi szabadidõm van mint a fene xD
nincs is szebb annál, mikor saját magát cyclone-ozza be 😊
továbbá pummel mellett van még intimidate shout is, amivel szintén lehet spellt törni, vagy elvetemültebbek talentelhetnek concussive blow-ra is, ami szintén 5 sec stun 45 sec cd-vel
továbbá feralmaci ellen ajánlott a demo shout, thunderclap, és 5 sunder is szvsz...
mikor átvált catbe hogy leszedje magáról akkor vágd szájba
bashböl trinketezz ki cyclonet meg spell reflect^^
V9ykn8_TZL0
retripala, frostmage, feral druid és lassan az enha sámánt is feltápolják annyira hogy megegyen 2 másodperc alatt
Én ennyiért vettem.
Szerintem Karácsony elött megint leviszik az árát....
Szeretnék kérni véleményt meg segítséget tõletek! Kezdõ vagyok olyan szinten hogy wow om sincs de nekem sokba kerül 16E, nem tudtok valami mondani errõl(https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?products_id=1930) az online os vásárlásról megéri, meg hogy hogy mûködik?
Elõre is köszi a válaszokat!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"