World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

perpill a lock.

grid, mas nem is kell. esetleg meg clique.

Shortstop
dps-re melyik a jobb a wlock vagy a mage?

mesterem, 1 világ dõlt most össze bennem <#rinya><#sir><#rinya>

Jó a healbot de szerintem a grid jobb de izlés dolga.Mig holy tallenten voltam én gridet használtam könnyen áttekinthetõ egyszerû a kezelése próbáld ki mindkettõt és ami jobban bejön azt válaszd.
Lazarus
1.5 sec, bár ehhez is ott kell lenni a szeren ^^
[HUN]Crassus
instant spellt? nagyon pro vagy😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lazarus
nyilván elnyomom de ciklon után jön a root vagy fordítva... de most hogy így belegondolok. asszem spell reflectezni fogom a ciklont
tigeroo
healernek mondanátok 1-2 hasznos addont?😊

-healbot
s0n1c
pvp trinket
L2P <#mf2>

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
Warriorral hogyan lehet kinyírni mackódruidát? Ha neadjisten sikerül letornáznom a HPját egy elfogadható (execute) szintre akkor ciklonozik, lerootol és szarrá fossá healeli magát, visszabújik maciba és folytatja amíg ki nem nyír
[HUN]Crassus
ja és resto druidot sem lehet leverni 1v1😛😊 mondjuk nemtudom mibe halok bele,de képtelenség még állandó MS-el is leverni😛

BEAST
Jo a BoK mert BGken is szeretem buffolni az embereket, es legalabb az mindenkinek jo 😊 ... arrol nem is beszelve hogy a legtobb jatekos csak magat buffolja es leszarja a tobbieket 😊 Kovetkezo patchtol viszont lehet hogy at kell allnom prot pontokrol holyra meg retrire hogy , max majd lesz imp BoMom. Divine Purpose azert jonne jol mert a pala cuccokon amugy is gagyi a resilience, most van 150 korul ez kb -7% crit damage rajtam, azert ilyenkor jol jon az a 10%.

Nem tudom, spriesttekkel meg nem igazan volt gondom, amiket vegkep nem tudtam elverni azok a resto druidak meg a disc papok ... ugralnak ossze vissza szart sem sebeznek, de olyan szinten kihealelik magukat vagy egy tarsukat hogy meg sem erzik hogy utom oket.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
lol tudom nem 1v1,de a Disciplina papot nembírom megölni 1v1 ben.....totál esélytelen vok:S

ASZT használd aminek szükségét érzed, ha csak most kezdted akkor majd kialakul. Például attól még, hogy Crassusnak kenõcs kell a pattanásaira lehet, hogy neked meg abszolut nem.

Slipknot
koszi az infot sracok egyebkent majd ha felnovok sp leszek... egyszer... 😄

Itt és itt megtalálsz mindent.Igazából egyenlõre csak olyan addonokra van szûkséged amik a tájékozódásban helymeghatározásban segítenek esetlag class specifikusokra de arra sem nagyon.lvl 70-en meg ugyis a guilded által javalott addonokra lesz szûkséged de próbálj arra törekedni hogy ace alaput használj jóval kisebb memóriát vesz el ill ha letöltöd az autoupdatert akkor egy kattintésra frissiteni tudod õket egyszerre.Ez patch napokon mókás leginkább mikor 2 millió ember próbál egyszerre updatelni.
Lazarus
class?
Narxis
WoW nude

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Slipknot
Udv ujonc vagyok a jatekba nem reg keztem. Egypar fontos addon utan erdeklodok hogy miket lenne erdemes hasznalni.Ha a teljes nevet leirnatok ami utan ratudok keresni nameg hogy mit tud aszt megkoszonnem, de a linkert jobban orulnek koszi puszi 😄

Érdekes tallentfa de teljesen jó pl arénába vagy instázni ha ragaszkodsz a BoK hoz.Sima bg-re nem érdemes kirakni ugyanugy a guardian 's favor-t sem a devo aura meg abszolute nem kell de hát a kingsnek vagy a precision-nak az az ára.

A divine porpuse sem kell szerintem viszont a sanctified judgement az nem árt ha van pláne majd a következõ patchben ahol azért jelentõsen buffolják.A focus nekem is hiányzik mivel teljesen szélsõséges 5-0-56-ot használok jelenleg.

Egész jó pláne úgy hogy a sok warriLoL úgygondolja hogy a paladin még mindig az inegy honor kategóriában van és leáll egyegyezni majd miután összeszámolja mennyit kapott be hirtelen 6 másodperc alatt megy nerfért kiálltani.

Az eye for an eye-n vaciláltam hogy kell e ill a crusade-n is ezek nélkül meglenne a focus de az eye az nagyon hasznosnak bizonyul casterek ellen.

Per pillanat egyedûl a spriest az ami okoz némi gondot de összeségében jó lett a paladin ezen ága is élvezzük ki addig mig szét nem nerfelik.
december elso ket hete(sacc)

Narxis
Szerintem augusztus a reális, késésekkel is számolva.De jó lenne ha már tavasszal jönne.

Lazarus
március (pluszminusz 1 év)
[HUN]Crassus
LICH king Mikor jön ki?😛

picket
amíg vannak olyan noobok, akik rád merik bízni 😄

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
nekem 30 goldok szoktak spawnolnia postaládába.
csak pár accot kell tudni ennnyi az egész

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
barátaiddal mi? ide jársz hazudni😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Narxis
Igen arról beszélek, szerintem max. tesztszerveren van/lesz.

Fehercsoki
De itt volt valahol egy link hogy valami Icy Veins jön és ice blockot meg minden mage megkap 30on.

Narxis
Nem hiszem, hogy idén.

Fehercsoki
Következõ patch mikor jön ki amibe mage új spellt kap?

mennék én ha nem fél órás sor lenne kazzakra...

BEAST
menj vissza te is jatszani! XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LOL, ma WSG-n 10 allis volt 1 hordás ellen (De így legalább nyertünk!!!) xDD

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

milyen kuss van mióta mennek a serverek <#idiota>

TDC Geronimo
teis

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
nub

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mar akartam irni, hogy takarodjon, lehet abbol ertett volna. ^^

Count Adyn
Mennyi idõ kell hogy leessen hogy hiába írod be 2 naponta rohadtul senkit se érdekel?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
most ezt hasznalom ... de ez igy hirtelen jott amikor visszajottem 😄 ... majd kov patchig ki kell talalnom hogy lesz Sanctified judgementem meg Divine Purposem xd ... bar ebbol csak az elso ami biztos hogy kelleni fog 😄 ... meg valahogy kellene a Spiritual Focus is , neha nagyon hianyzik ... viszont hirtelen csak igy jott ki a retri + BoK build :<

BEAST
ense farmolok 😄 max megcsinalok par easy daily kvesztet, a nyugdijas fajtabol ... pl a BGset meg a bombazosdikat, de ennyi xD

picket
A problémám az, hogy goldot farmolsz, és azt mondod, hogy az nem farmolás. Na most akkor velem van a baj, vagy veled? Pedig te még nem is hiszed azt, hogy egy stack virág spawnol a backpackben minden loginre <#idiota>

A pasziánszot játszhatom a barátaimmal, akikkel szívesen játszom? Ja nem? Akkor nagyon rosszul tippeltél, hogy mi nekem való :s

&#3237;_&#3237;

ha neked ennyire nem tetszik semmi a wow-ban, akkor minek szivatod magad vele?
pasziánszozz inkább az való neked <#idiota>

Fehercsoki
Bloodscalpon 66os human magem elcserélném palára vagy sámánra,mindegy hogy melyik szerver és allis vagy hordás.

Tafaya
Én elmorzsoltam egy könnycseppet amikor beléptem megnézni a tömeget, és Orgri main chaten épp egy lock szidta a Blizzardot, hogy mennyire feltápolta a huntert 😊

picket
látom mennek a szerverek, áttelepült a magasröptû beszélgetés barrens chatre <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Tafaya
Miért tenyerelnék rá? Írtam rá scriptet ^^