World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem tudom, spriesttekkel meg nem igazan volt gondom, amiket vegkep nem tudtam elverni azok a resto druidak meg a disc papok ... ugralnak ossze vissza szart sem sebeznek, de olyan szinten kihealelik magukat vagy egy tarsukat hogy meg sem erzik hogy utom oket.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A divine porpuse sem kell szerintem viszont a sanctified judgement az nem árt ha van pláne majd a következõ patchben ahol azért jelentõsen buffolják.A focus nekem is hiányzik mivel teljesen szélsõséges 5-0-56-ot használok jelenleg.
Egész jó pláne úgy hogy a sok warriLoL úgygondolja hogy a paladin még mindig az inegy honor kategóriában van és leáll egyegyezni majd miután összeszámolja mennyit kapott be hirtelen 6 másodperc alatt megy nerfért kiálltani.
Az eye for an eye-n vaciláltam hogy kell e ill a crusade-n is ezek nélkül meglenne a focus de az eye az nagyon hasznosnak bizonyul casterek ellen.
Per pillanat egyedûl a spriest az ami okoz némi gondot de összeségében jó lett a paladin ezen ága is élvezzük ki addig mig szét nem nerfelik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
csak pár accot kell tudni ennnyi az egész
๏̯͡๏﴿
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A pasziánszot játszhatom a barátaimmal, akikkel szívesen játszom? Ja nem? Akkor nagyon rosszul tippeltél, hogy mi nekem való :s
ಥ_ಥ
pasziánszozz inkább az való neked <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ