World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A firereflectorok meg csak lvl60-as ellenfelek ellen hasznalhatoak igazan.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
csak ugy eszembe jutott xD
Adott egy mage elnyomn egy pyroblastot egy warriora aki reflect shieldezik visszaveri a pyroblastot ekkor a mage benyomja a fire reflectort akkor elvileg ugyanugy visszaveri a pyrbolastot ekkor a warrior is elnyomja a fire reflectort akkor megint visszaveri a mage-re de akkor a magenek az improved fire ward beprocol és visszaveri ujra a pyroblastot majd a warrior megint nyom egy reflect shieldelt és a magenek megint beprocol a fire ward.. és a warrioron loccsan a pyroblast!
EZ igy lehetséges?😄
megkeresném mi van a régi karimmal 😊)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én pl kiesik egy elemental gear azt greedelem mert éppen resto vagyok .. nem pedig "kell elemental gearbe" hülyeség duma..
mostmár legalább mindenkirõl tudom mikor kezdte a wow-t milyen guildben volt mikor LOGOLT be utoljára.. szóval pedobear is lefog bukni amint megtudom a karija nevét! 100% ,hogy még játszi! <#hehe>#hehe>
köszi 😊
Vagyis nem lett AFK és repoltolni sem lehet igazán,mert a mapen azt látod "védekezik" a bázison....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AV-s trinket ami visszavisz Frostwolf izébe, nem?
vagy lemaradtam valamirõl?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
meg ott akkor nem 3órát güriztem volna, hanem 5-öt, 1-2 wipeal
Ugyanez igaz hetvenen is a kék 5 fõs instás cuccokra.Pár nap battlegroundozással t5 szintû kiegészitõket lehet szerezni 25 fõsben meg ugyis dkp van mindenhol.Amelyikben meg nem az vagy nagyon haveri kör vagy szétesik 3 hét alatt lásd az utolsó jól sikeredett guild amiben voltam.Ott olyanokat öltöztettünk másfél hónapig akik addíg karahzanban sem jártak de hkm-gruul-magginál is tartották elsõre a markukat majd mikor meglett minden droopjuk sajnos nem értek rá.
Készült egy random csapat brd-be. én a lvl 52-es resto druidommal heal,
67-es prot. pala tank, voltmég egy 56-os enchancement shaman, egy 53-as lock és egy 51-es rogue.
Jó, elindultunk ment minden, sorra öltük a bossokat, volt kulcsa is a palának.
Az arenaban kiesett a shamannak az epix Savage Gladiator Chain(!),
Pyromancerbõl a Searingscale Leggings (ezek mind hunter/shaman cuccok)
Szóval karácsony volt neki :o)
Ja meg rogue-nak pár dps leather cucc...De én healerként sohasem needelek másra csak spellup cuccokra, szóval semmit nem vittem, a lockal egyetemben mivel nem esett semmi jó.
Végül elérkeztünk Ambassador Flamelash-ig, kiesett a Burst of Knowledge (12spell + healing upos trinket)
Megörültünk a lockal, need-need. Ám ekkor, a shaman benyögte hogy needelheti-e a healing gearjébe. Épp nyomtam lefele az entert, erre needelt õis. Persze hogy nyert a rohadék. Mindenki kérdezte, hogy most wtf? Akkor engem kiosztott, hogy én csak healing cuccokra needelhetnék, abból is csak a leather fajtára, és mivel ezen van dmgup is, neki kell, mert õ tud néha lighting boltozni is deep enchancement léttére...
Pogomonkey left the party.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A bs-en ne a hordásokat kérd hanem az allisokat akik itt fórumzanak hogy kinálljanak be pár zsákkal meg egy kis apróval és már is vidámabb lesz a vasárnapod.Azt hiszem a crassusnak is van a bs-en egy hordás mágusa ugyhogy majd beirhatod az önéletrajzodba ha összefutsz vele.
Crasus
Race: Orc
Class: Warrior
Level: 70
First Seen: May 29, 2005
2005 jun 1. tagja a Fü alatt társaság guildnek.
2005 Jun 03 - 2005 Sep 06 tagja a Hungarian Horde Guards guildnek.
2005 Sep 09 - 2006 Apr 15 tagja a Hungarian Elites guildnek.
2006 Apr 18 - 2007 Feb 05 tagja a Artum Inferniti guildnek.
2007 Jul 24 - nincs guildje.
2007 Aug 17 - Premade guild tagja.
2007 Oct 10 - tagja a Nimfas Corp guildnek.
esetleg ha valakit érdekel az önéletrajza
<#hehe>#hehe>
viszont most használni fogom brian kopp leveling guidejét😊
igy kérek mindenkit aki bloodscalpn van és hordás ,hogyha ezt a karit látják ne bántsák <#hehe>#hehe>
---
másik pedig szerencséje volt vagy gazdag?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
raidet meg nagyivben le**** már :p
Ah, a WoW Grand Finalt (3 vs. 3) Pandemic (Mage-Priest-Rogue trió) nyerte. Woot woot?!
Sajnos jelenleg az arénáról a régi szép Ravager-mirror korszak jut eszembe :/ (már aki érti)
Minap voltam egy wsg-n ahol egy blood elf retri paladin szinte csak warrior cuccban osztotta az áldást a prince-bõl esõ 2h baltával.4 ütés után egy gramm mannája nem volt arra sem hogy bebubizzon ugyhogy hammare of wrath meg /kiss
.Imstában különösen fontos a manna ha elfogadható dps-t akarsz hozni és a melee groupba nem fognak soha spriestet rakni.
ahol én járkálok mindíg a sámánok ilyenek...😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
needelnek clothra mert kell healre
needelnek leathere mert kell dps/ healre
needelnek mailre mert kell healer /dps-re
needelnek platere mert kell nekik healer dpsre tankra
aztán meg nyafognak ,hogy milyen szar nekik..
én kb ezért :p
mit utálnak még ennyire?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ja ez nem bug volt, hanem skill
๏̯͡๏﴿
szerencsére 2.3 óta ez nincs.. de azért vannak még érdekességek a wowban 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lécci
amúgy 5fõs instában is használható nem rossz dps
csak kéne dw és akkor lehetne seal of wisdom fent😄 meg command vagy blood eygszerre😄
dual wieldes talentet a paláknak😊