166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#126602 igen, van itt nézz körül: www.mpcheat.eu (regelsz és go, egyébként magyar)
De vigyázz tényleg mert ha észerveszik kapsz 1 rövid bannt, ha még1x észreveszik lehet h örökre bann, de lehet hogy csak 1 napos, vagy 1 hetest kapsz. -
#126601 Nah 300 lett úgy fél órányi dobálás után! :D -
#126600 Dr. Boom a te aldozatod. -
#126599 Persze, a játékban az első bann hullámmal azokat tiltották ki, akik ezt használták. :D
Btw kiegben alapzsákot lehet végre növelni vhogy? -
#126598 CSa all... letezik vmi fishing macro vagy addon vagy bot vagy ilyesmi? -
#126597 mármint a partról a vízben lévő halakat:P -
#126596 evad-re már nem adja meg:S régen a vízben dobáltam a halakat ha skill kellett:P:) -
#126595 Thx, nekem is olyasmi jutott eszembe, hogy olyan mobot kéne keresni, ami nem jön rám ha dobálgatom, először az evades mobokra gondoltam, de nem voltam benne biztos, hogy evadere is megadja-e a skillt. -
#126594 dobáld az elite démonokat dark portal lépcsőjénél, azok csak nehezen aggroznak -
#126593 Thrown wep skillt hogy lehet hatékonyan húzni? Most fogom kivenni a merci dobóaxot, de egyelőre 1-es a skillje... -
#126592 Az szép :D -
gatyo #126591 Wildornak szeretettel:
http://members.chello.hu/gatyo/left_hand_keyboard.jpg
JA és jár hozzá ingyen betűmatrica is, pink, sárga, és fehér színekben! -
#126590 Hát azért csak van 1 kivétel a lock -
#126589 minden 3 gombos kivéve amivel én tolom mert az 30 -
#126588 Szvsz az összes karakter 5 gombos class. Mindegyikkel kb 5 fontos dolgot csinálsz, ami legnagyobb részben meghatározza a karaktered, a maradék 5 gombot pedig néha-néha, mikor úgy hozza a szükség. -
#126587 Bal kezes vagy jobb kezes tök 8, egeret át bal oldalra, és WASD, meg lehet szokni, eleinte nekem is furcsa volt jobbkezesként pl a wasdot használni, és nem a nyilakat :D -
WiLDoR #126586 én még palával és sámlival nem is nagyon játszottam (asszem 40-es volt talán a legnagyobb mindkettőből -.-) -
#126585 nem, csak nem bindeltem még be quickbar slotokat mint a rugómnál és lusta voltam, ezért inkább visszamentem unholy/bloodra -
WiLDoR #126584 jah, ezért jött be neked a rugó is.
az ilyen 5 gombos class, még én is simán lazán kezelem (balkezesként), és még maradt igy is 3 mázsa felesleges gomb, ahová a különböző targetelési funkciókat be tudtam tuszkolni.
(na ezt más class-al eddig még nemigen tudtam összehozni) -
WiLDoR #126583 "ratyi ez a dk, nincsen stealthje."
tudom rá a megoldást.
night elf dk x) -
#126582 Ijj, menő. Alig várom már a dolgot: reroll DK, de nem azért, mert húdetápimba és mindenkit bever (ami sztem nem lesz igaz 80-ra), hanem azért, mert már minden karit gecire unok és egy olyannal akarok játszni, ami teljesen ismeretlen és mindenben újdonság. -
WiLDoR #126581 szerintem próbáld ki, hogy mennyire egyszerű ez valójában.
ha rosszúl számitod ki az alakváltást, már kapod is a nyakadba caster form-ban az intercept-et, vagy shadowstep-cheap/kidney combot, az pedig ~3000 armorral nagyon tud ám fájni.
szóval ja, én is látom a videokon, ahogy csinálják, meg arénában is, de ugyanezt megcsinálni már egy kicsit nehezebb mutatvány -.-
(btw healeltem már pappal is - instában + bg-n is, igaz már elég rég volt - azzal kicsit egyszerűbb móka volt ez) -
#126580 Mi az hol játszotok ki DK-val?:D :P -
#126579 legnagyobb burst damot azzal lehet tolni, 57en plague strikeal mac 800at criteltem, froston howling blasttal meg 2k fölött.
nem használtam frostot sokáig, mert túl sok skillt kaptam, és zavart:D -
#126578 Frost ág mennyire jön be? Ahogy olvasgattam a talenteket nekem az jött le, hogy simán jó pvp-re is, holott tankolásra ígérik. Mennyire működik a frost "élőben"? -
#126577 ratyi ez a dk, nincsen stealthje. -
#126576 Hello, Ragnaras-on játszok és hallottam az Unbeliveable pvp guild-ről de még nem láttam senkit onnan, szóval pls írjatok 1 jó magyar pvp guildet! (39 vok jelenleg)warlock -
#126575 Elég nekem látni, hogy mit csinálnak ellenem, elég nekem, hogy spanjaim miért nem akarnak restolámok lenni és miért mennek vissza feralra. nooblammer.... -
#126574 ha probaltad volna, tunnad, nemprobaltad, megis ugatsz rola, ez a nooblammer -
#126573 Hát biztos nagyon nagy valami... És biztos mindenki azért hívja őket noobrestonak, mert annyira bonyolult shiftet váltani, elszaladni a faszba, healelni kettőt és megint elszaladni. Hát én is gratulálok minden resto druidnak, aki ezt a hihetetlen bonyolult combot össze tudja hozni. És ha elfutás után még el kell nyomni 1-2 cyclone-t is, hát azok már csakis profik lehetnek... -
Wolgorn #126572 eredeti játék -
Wolgorn #126571 hogy lehet kedvencet szerezni? -
1Darton1 #126570 Ne tevedjunk nagyot, ez csak a BS, nem Magyarorszag. :) -
#126569 Szégyen -
magyarország 2008 -
Foglaltnick #126567 btw van itt valakinek igénye moderálásra? mert általában a dolgok egyszerűbb végét szeretem megcélozni, és csak magam miatt a franc se kattintgat ennyit, egyszerűbb kivenni bookmarkból a topicot -
WiLDoR #126566 btw le a kalappal minden druida healer elött, de komolyan, ezt a shift ki, heal, shift be, shift át másba, charge, shift ki, ciklon, heal, shift be, pounce, assist a dps-nek, targetváltás-hegyek, wrathspam, moonfirespam, ciklon, pet-re figyelni, root, heal, shift-ki-be, közben kite-olni a dps-t, stb. f@szom, ezt valami kib***ott nehéz leművelni...
legalábbis nekem nem nagyon akar összejönni -.-
szóval grat srácok, akik ezt leművelik frankón arénában, azelött magasan emelem kalapom... -
#126560 ha már grafika. Howling Fjord az MMO történelem legszebb zónája:) -
#126558 9800gx2n 9300as procival és 4 giga corsair rammal is ledadog aoc, szalz... -
Warden #126557 Apropó age of gépigény.Most hogy végre sikeredett lecserélni a gépemet kipróbálnám ismét, úgy hogy nem 20-25 fps-el megy nagyon low beállitások mellett.Esetleg ha van valakinek trial kódja megköszönném.
A wow is nagyon nagyon más lett 1680x1050 -ben wide screenel fullra felhúzva minden.