World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. try-ra elhasalt mindkettõ, ez vicc...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
egyik loot EZ a druci staff volt (szerintem tök jól néz ki), a másik meg a healelõs sámánpala pajzs.
"I’m Mr. T. And I’m a Night Elf Mohawk."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ಥ_ಥ
Beállítottságom 70% pve 30% pvp. Csak ugye most az van, hogy egy 25-ös kontentre max 2 hunter kell, meg 139 lock. Ez így lesz ssc után is? mainként csak az egyiket viszem.
Shortstop
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
av abban különbözik a többi bg-tõl, hogy ott nem vagy úgymond rákényszerítve arra, hogy küzdj, ha gyõzni akarsz, mert anélkül is jön a honor. ha a 4 tornyot betekerik, s nem gyõztök, az se nagy gond, nem jössz ki sokkal rosszabbúl vele, mint az, aki nyert, s 10-15 perc alatt lemegy 1 av.
ab, wsg, eos tök más tészta. ott ha kiesik 1 ember is a 15-bõl, aki slackel, azon már elbukhat a bg. 40 embernél ha kiesik 1-2 azt viszont észre se nagyon lehet venni.
mellesleg ez az egész reportolási rendszer av-n egy használhatatlan marhaság. minimális kreativitással ugyanúgy lehet slackelni av-n, mint elötte, tényleg csak max arra jó, hogy azokat kiszûrje, akik makróznak, vagy valami külsõ program irányítja a karijukat.
ja mégvalami, az aláírásod nem kéne átírni már végre? 😊
akármelyik kicsit is komoly guild meglátja, alapjáraton ignore-olni fogják, mert:
1. tükrözi az illetõ primítségét, aki megcsinálta,
2. ha bevennék a guild-be, saját magukat járatnák le vele
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Shaime:
Én nyugis vagyok, nincs karim már BS-en 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
csak azért csináltam itt a karaktert meert fogalmam sincs 😄
csak sokat hallotam rola gondoltam megnézem mi van itt mage pedig elég szépen halad bár most én go alvás mert 14:00-19:00ig suli van ;(
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tultettem magamat azon ,hogy amikor belogoltam és mentem farkasokat ölni melletem egy Kakafej nevü lv1-s warrior picsafüstt nevü priest majd késõbb találkoztam egy anyádfaszat nevü dwarf rogue-al ^^ ezt igy sikerült lenyelmnem beértem a városba mit láttok? generalon,traden,lfg channelen magyarul megy a duma a külföldieket meg már nem érdekeli ,hogy kb 90%-ban magyarul megy a duma megyek westfall poros utján mindenhol magyarul beszélnek ez a server egy teljesen más világ 😊
csak a neveket nem értem.. pl Szarómanó 6x-es ne hunter.. dee mért?
aah <#hehe>#hehe>
Beállítottságom 70% pve 30% pvp. Csak ugye most az van, hogy egy 25-ös kontentre max 2 hunter kell, meg 139 lock. Ez így lesz ssc után is? mainként csak az egyiket viszem.
erre a mage-re ugy gondolok mintha ujrakezdtem volna a wow-t semmi lv70s semmi pénz segitség etc.. illetve gondoltam
Kaptam ma egy levelet "unknow" -tol ez volt a feladohoz irva 150g és 4db 16slots táskát.. ^^
nem tudom ki volt az tényleg de köszi szépen 😊 mount és tatyo probléma megoldva <#eljen>#eljen>
http://www.flickr.com/photos/bubue/
kb 3 hónapja abbahagytam wow-ot.. roguem volt 67-es.. Most erõsen gondolkozom, hogy ujra elkezdem, csak nem tudom mivel.. Szeretnek Raidre járni, meg PVP-t is tolni néha...
Nálam mage kizárva...
Druidán, és Paladinon gondolkodtam, Roguet kezdenek legszivesebben megint, csak megunnám, meg nem nagyon lenne helyem raidekben 😞
Szerintetek mit éri meg mostanában kezdeni All/horda oldalon, amit visznek is rendesen raidekbe...
PSP user n\' soon ps3 user too :)