World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek a nevek se nem ötletesek, se nem viccesek, csak szimplán annak a primitívségét tükrözi, aki létrehozta...
Keresik a palatankot? Ez nekem még uj😊
Amugy PVE-zni szeretnek foleg, de mellette PVPni is, nemtudom mennyire hasznalhato pala pvpben, csak nem rossz annyira 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
BT/Hyjal sokmindenben megkozeliti, sajnos monumentalitasban elmarad.
Kov. kiegben megoldodik ez a kerdes is, vagy mar Sunwellben.
most amúgy szinte mindenhol keresik a palatankot
druida.. hát bátyámnak az van(nekem nemjönbe)
feralként könnyû szintezni 70en ha moonkin leszel ugyanazt a szart kapod mint a retri paladinok
cicadps az nemrossz macitank elmegy, restoban meg kiváló healer sztem
druida nem egy túl egyszerû kaszt de izgalmas
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy a paladin egy trilobita ami párszázmillió éve kihalt szóval több tiszteletet!<#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Lenne egy kérdésem. Van egy 70es holy palám 1200-as healing uppal, és emellé a gear mellé szeretnék egy dmg uppos geart is. Milyen típusú cuccot keressek? Inkább PvP vagy lehet PvE itemekben is ilyet találni? Mert eddig leginkább mail cuccokat találtam +dmg és +healinggel, plate-ben igen keveset.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
az egyik a `vicces` nevek, amin en jokat tudok derulni. de egy kulfoldi ugysem vagja, hogy mit jelent...
a masik a magyarul dumalas, mi szerintem is minosegi bizonyitvany...
persze annak aki félévvel az insta kiadása után jutott be, már elfogadható szintre volt nerfelve.
Nax szerintem minden szempontbol egyedülálló insta volt, nem volt / lesz hozzá hasonló soha többet. :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ಥ_ಥ
Most eppen 1-ig toltam, de teny, hogy altalaban ejfelig, es persze akkor is kevesebb a pont, de igy maris teljesen ertem, hogy miert!
(Mindig tanulok valami ujat ebben a jatekban!)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ಥ_ಥ
t0ma miért fáj az neked ha egy magyar guild halad a progressbe és olyan arcok belinkelik a screenjeiket ide akik részesei voltak a killnek?Örülj vagy ne foglalkozz vele max ránézel a képre megnézed az ui-kat hátha találsz oylan addont amit te is használhatsz.Valóban sokmindent lehet csinálni ebben a játékban leginkább farmolni, csak pl hülyén nézne ki ha valaki belinkel egy screent hogy aznap a 258. primal waterjét farmolta ki vagy az is hogy valaki egy nap alatt összeszedett 45 badge-t.
aut viam inveniam aut faciam
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sztem meg viccesek ezek a nevek. bar en nem vagyok ojan kreativ, hogy kitalaljak ijeneket.
ಥ_ಥ
viszont azt nem számolja, hogy adott player minden egyes lezúzása után kevesebb honort ér már neked.
ezért kapsz kevesebb pontot a nap végén.
az ember azt várná, hogy na itt is lesz 2 hetes wipetúra, de nem...
ez gáz...vagy mégsem? <#idiota>#idiota>
TSW: Tunderke
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Mostansag kezdtem PVP-zni, BG-n, tehat meg vannak szamomra ujdonsagok benne.
A kerdesem az lenne, hogy miert van az, hogy az osszegyujtott Honor pont nem megy at teljesen masnapra? Mindig csak kevesebb. Tegnapi eredmenyem megneztem, 4890 korul kaptam pontot, es ebbol reggelre csak 4005 lett "jovairva".
Adozni kell utana vagy micsoda? Ez a normalis, vagy netalantan ez hiba? Vagy van egy szorzoszam, hogy mennyit viszek at?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA