World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi ger?

Lynx_TWL
hi

๏̯͡๏﴿

nem bántásból, de ha szerinted a "Kakafej", "picsafüstt", "anyádfaszat" vicces karakternevek, akkor téged csak sajnálni tudlak, de komolyan, gondolkozz el 1 kicsit, mert valami komoly baj van a fejedben...
ezek a nevek se nem ötletesek, se nem viccesek, csak szimplán annak a primitívségét tükrözi, aki létrehozta...

wordsworth
Köszi a választ 😊
Keresik a palatankot? Ez nekem még uj😊
Amugy PVE-zni szeretnek foleg, de mellette PVPni is, nemtudom mennyire hasznalhato pala pvpben, csak nem rossz annyira 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

A minden szempontbol eros tulzas. (Nem nerfeltek rajta sokat, de nem is volt ra ido, ez a legnagyobb kulonbseg.)
BT/Hyjal sokmindenben megkozeliti, sajnos monumentalitasban elmarad.
Kov. kiegben megoldodik ez a kerdes is, vagy mar Sunwellben.

Azt szerintem mar sokan leirtak, hogy Kael utan mar csak nala konnyebb bossok vannak. Volt egy-ketto, ami megkozelitette, de azota megvaltoztak picit.

k O T T A
paladinnal a szintezés kínzás bár már elvileg könnyebb nekem pl a "rossz" emlékek miatt nincs is altom(pedig de vágyom egy fury warrira)
most amúgy szinte mindenhol keresik a palatankot
druida.. hát bátyámnak az van(nekem nemjönbe)
feralként könnyû szintezni 70en ha moonkin leszel ugyanazt a szart kapod mint a retri paladinok
cicadps az nemrossz macitank elmegy, restoban meg kiváló healer sztem
druida nem egy túl egyszerû kaszt de izgalmas

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Narxis
Egyértelmûen pala, mert ha esetleg betámadnak akkor végszûkség esetén bubi+hs és okosan, bátran megmenekültél.Ne is figyelj a spit macrokra. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wordsworth
hmm paladin vagy druid legyek.. nem tudok dönteni 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

k O T T A
jaj de szépen beszéli a spanyolt😊

amúgy a paladin egy trilobita ami párszázmillió éve kihalt szóval több tiszteletet!<#hehe>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

s0n1c
Egy ideig garrig most is járkáltunk mig meg lett az egyik warrorunk régi álma, több mint 1 évig hajtotta azt a kardot.Garrig 10-en simán lehet menni azért ragnarosig az azért kevés de egy 15 max 20 emberrel simán.Onyxiát öltük öten hakkart is heten ugyhogy szerintem egy 15 emberrel menne ragnaros is.
Fehercsoki
67 vok minnyá 68 és az érdekelne hogy az Evoker's Helmet of Second Sight elõtt milyen pre questeket kell megcsinálni és az hogy hol tudom ezeket felvenni,kéne az a fejes😊

Lynx_TWL
ketten levertünk elsõ két trashmobból egyet már 😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Van egy 70es holy palám 1200-as healing uppal, és emellé a gear mellé szeretnék egy dmg uppos geart is. Milyen típusú cuccot keressek? Inkább PvP vagy lehet PvE itemekben is ilyet találni? Mert eddig leginkább mail cuccokat találtam +dmg és +healinggel, plate-ben igen keveset.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

The Garrett
5-6 an szokták végigtolni talán 😄 max 8-9

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Annyi még hogy 789 shadow dmg up-ja van.
Egy tapasztalt lock tanácsa kellene. nemrég lett 70-es a lockom, affli talenten van. Karából öltöztetem még. A kérdésem, hogy érdemes-e kitalentelni az improved curse of agony-t. AZért dilemma ez, mert ha a CoA helyett a CoS-t használom, akkor ugye a többi affli cucc tickel rajta nagyobbat, a CoA meg önmagában sebez viszont nem támogat semmi más dotot. Kvesztelésnél és farmolásnál is közel azonos ideig tart egy mob kill akár a CoS-t akár a CoA-t használom.
2 db 60 as Timecard eladó 6500 ft / db, ha érdekel írj.

Botond
Errõl jut eszembe. Szerintetek milyen setuppal, hány emberrel lehetne most egy MC pucolást megcsinálni?:-) lvl70es alap epix geares emberekben gondolkozva. (t4,s1 pvpepix, heroic epixek)
Botond
Egy nap egy faszit BG vmi 10x ölhetsz meg, és folyamatosan kevesebb honor jár érte, és a 10. után már 0. Ezt ugye nem nézi a rendszer uptodate, csak éjjel vezeti össze az elszámolás, ebbõl van a lefelé kerekítés többnyire.
itt sztem 2 dolog van, ne keverjuk oket:
az egyik a `vicces` nevek, amin en jokat tudok derulni. de egy kulfoldi ugysem vagja, hogy mit jelent...
a masik a magyarul dumalas, mi szerintem is minosegi bizonyitvany...
The Garrett
hat cthun utan nem volt épp egyszerû naxxramas 😄

persze annak aki félévvel az insta kiadása után jutott be, már elfogadható szintre volt nerfelve.
Nax szerintem minden szempontbol egyedülálló insta volt, nem volt / lesz hozzá hasonló soha többet. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mer c`thun utan is jo nehezek voltak naxxban az egyes wingek, elso par bossai nem? hat persze, hogy nem. kael es vashj utan mh ban is es bt ben is az elso 3-4 boss nevetve megy le. aztan majd jonnek megint a falak, ahol a wipefest var.

picket
Nekem mindig igazam van, csak néha gépelek el emotikonokat <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Tényleg<#vigyor2>Kivételesen igazad van.Az illetékesek töröljék a postot és a picket regisztrációját.
Mayday
Koszonom a honorral kapcsolatos valaszokat Mindenkitol! 😊

Most eppen 1-ig toltam, de teny, hogy altalaban ejfelig, es persze akkor is kevesebb a pont, de igy maris teljesen ertem, hogy miert!

(Mindig tanulok valami ujat ebben a jatekban!)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

picket
Nézd meg mire válaszol, mielõtt reagálnál rá valamit, aminek semmi köze az egészhez! <#wilitng>

&#3237;_&#3237;

Anno a bc elött elwipeolgattunk akár hajnali négyig is aq20 ban meg bwl-ben hétvégén majd 4 órás alvás után reggel nyolctól folytattuk de nem hiányzik az az idõszak.A héttõl éjfélig tartó raid valóban a legideálisabb jelenleg is a sok zombi meg utána azt csinál amit akar<#vigyor2>

t0ma miért fáj az neked ha egy magyar guild halad a progressbe és olyan arcok belinkelik a screenjeiket ide akik részesei voltak a killnek?Örülj vagy ne foglalkozz vele max ránézel a képre megnézed az ui-kat hátha találsz oylan addont amit te is használhatsz.Valóban sokmindent lehet csinálni ebben a játékban leginkább farmolni, csak pl hülyén nézne ki ha valaki belinkel egy screent hogy aznap a 258. primal waterjét farmolta ki vagy az is hogy valaki egy nap alatt összeszedett 45 badge-t.
Ja, sztem is kifeJezetten égõ....
személy szerint én kifelyzetten égõnek tartom hogy, ilyen 'honfitársak' alapján ítélnek meg engem magyart a wowban. tudom csak egy játék de akkor is.

aut viam inveniam aut faciam

Count Adyn
Nehogy azt hidd, mi anno7 tõl éjfélig raid, éjféltõl 2-3 ig meg wsg premade honor farmot toltunk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
meg a lynx

&#3237;_&#3237;

no offense, de nem mindenkit erdekel a 70+-os content... eleg sok mindent lehet csinalni `komoly` (??) guild nelkul is mar a wow-ban...
sztem meg viccesek ezek a nevek. bar en nem vagyok ojan kreativ, hogy kitalaljak ijeneket.

Hajnali egy után már csak a wipeolók(most tutira lemegy..), mégegyprimalakármik, és a vámpírok vannak ébren.
Lynx_TWL
hajnali 1 után szerzett honort sem írja már át

picket
Az "újonc"-nak újra be kell állítani a guild bankkal kapcsolatos jogosultságait, ez állítólag megoldja. Szóval ahányszor tagot felvesztek, annyiszor újra.

&#3237;_&#3237;

a karakterlap mindig azt a honor mennyiséget tartja számon, amit bg-ken megkapsz kill-ek után is (+ bonus honor).
viszont azt nem számolja, hogy adott player minden egyes lezúzása után kevesebb honort ér már neked.
ezért kapsz kevesebb pontot a nap végén.

kael után sétagalopp kategóriába tartoznak ezek a boss-ok.
az ember azt várná, hogy na itt is lesz 2 hetes wipetúra, de nem...
ez gáz...vagy mégsem? <#idiota>

Hallomásból értesültem egy bugról, ami a guild bankot érinti. Folyamatosan toborzok és több, régi klánjában officer/guild master is kerülhet a klánba, így nekik nem kívánt lehetõségeik lennének új klánjuk bankjában. Hogyan lehet kiküszöbölni ezt, ha felvételkor rögtön a nálunk kezdõ rangot jelentõ "újoncot" kapja meg?

TSW: Tunderke

picket
ugyan hagyd, olyan itt senkinek nincs <#kuss>

&#3237;_&#3237;

Shongi
Amit a karakterlap kiír az csak becsült érték, álltalában kicsit kevesebb a valós.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Mayday
Sziasztok,

Mostansag kezdtem PVP-zni, BG-n, tehat meg vannak szamomra ujdonsagok benne.
A kerdesem az lenne, hogy miert van az, hogy az osszegyujtott Honor pont nem megy at teljesen masnapra? Mindig csak kevesebb. Tegnapi eredmenyem megneztem, 4890 korul kaptam pontot, es ebbol reggelre csak 4005 lett "jovairva".

Adozni kell utana vagy micsoda? Ez a normalis, vagy netalantan ez hiba? Vagy van egy szorzoszam, hogy mennyit viszek at?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

omg e-peen gallery.

Mi a vicc benne? 😊

Lazarus
<#vigyor3>
BEAST
meg te is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
( a prok megint játszanak )

Tatyla
lusta vagyok újjitani...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
itt a 3. boss képe

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA