166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#126722 -
#126721 naja...nekik már nemlesz életük csak a kockaság kb...előre sajnálom őket.de télleg ahogy beszélgetek velük olyan mintha nem is tudnának semmit a világról csak a wow van meg hogy matyiznak kb de kajak ilyeneket irogattak.nemértem a szülők ezt hogy hagyhatják ... -
#126720 Nah így már világos, így tudtam én is:), köszi mindenkinek a segítséget, lehet 1x-2x befogok még írni feltöltéssel kapcsolatban ha nem világos vmi:) -
#126719 igen. a játék ingyenes (hisz leis töltheted a hivatalos oldalról)
a cd kulcsért fizetsz, amivel csinálhatsz accountot.
ha két gépen akartok egyszerre játszani, akkor két különböző account kell (amihez előbb megkell venned 2x a játékot plusz 2 burning crusade plusz a feltöltés) -
#126718 Nem akarok lámáskodni tényleg csak nem akarok kiadni +7000 Ft-ot. Akkor ha megrendelek 1 példányt azzal létretudok hozni 2 accot?-mert tudtommal 1 kódsorozat van a dobozban amivel 1-et lehet nem?(lehet rosszul tudom) -
#126717 mi itt mind egy példánnyal játszunk évek óta. -
Chris #126716 Hehe, ezen jót röhögtem, fél év és tele lesznek a fórumok olyan kommentekkel, hogy "azér' szar a wow, mert csak 4-5 éves hülyegyerekek játszanak". :D Szép kis evolúció, anno a léhűtő huszonéves egyetemistákat szidtuk, később amikor ezekből lett sok ők szidták a 18-as korosztályt, aztán azok a 14 éveseket, most meg már ott tartunk, hogy a 10-12 évesek a hülyék. :D
Szülői taslik tömkelege kell mindegyiknek. -
#126715 Azt tom persze hogy 2 account kell de ehhez 2 példány is kell mert az aktiváláshoz szükséges kód abban van ahogy tigeroo írta nem?, de akk most melyik igaz?:D -
#126714 egy peldany eleg, de egy account nem. -
#126713 1 példány, 1 account, 1 játék, 1 gép
-
#126712 Sziasztok újra!
Ma rendelém a játékot, de lenne előtt egy kérdésem amiben nemvok teljesen biztos. Úgy emlékszem, h ha két fő akar játszani két külön gépen akkor nem elég 1 példány ugye? -
#126711 Kérj meg egy haverodat,ha van,hogy húzzon végig az insán.Én ezt csinálom. -
#126710 1re jobban elmegy a kedvem a wowtól mióta a roguemat húzom.amikor solozok nopara de ha insta vagy akármi végig 10-12 éves kis verebekkel találkozok elég idegesítő... -
#126709 Najó,a választ ugyis tudod,szal nem megyek bele.:)
Kicsit elszomorít,hogy mindenki a DK val foglalkozik,orrba-szájba öntik a videokat is róla. -
#126708 nem tudok. valami hibát nyom az msn:p -
#126707 Csak gondolom a DK miatt.
Ezért kérdezlek titeket,hátha több infótok van.:)
-
#126706 5 fos contentbe minek offtank? :D -
#126705 gyere msn :o -
#126704 miért kerülne ki az offtank szerepből? -
#126703 Bazd,minden kasztból van lassan 70-es karim,ne mond mivel szeretnék játszani,mert minden kasztal szeretek. :)) -
#126702 végre egy új oltás, repül a tíz pont. -
#126701 "erőssebb"
enyém meg elvégezte az általános iskola második osztályát. -
#126700 Köszi,ilyen véleményeket keresek.Valahol olvastam,hogy ha hiler is,nem pap.
Sámán lenne a jó választás?Vagy Paladin?
Druida gondolom kikerül az offtank szerepből és beáll a hilerek soraiba,vagy ahogy most lentebb olvastam a balance ágat erősítik?
Szóval ilyen infókat szeretnék tudni,véleményeket.Ha tudtok osszátok meg velem.:) -
#126699 amivel szeretsz játszani bazd
ez egy játék, még az önéletrajzodba sem tudod beleírni -
#126698 Itt nem csak a raidre gondolok,hanem az 5 fős instákra,PvP-re.Ugy általánoságban kérdeztem,nem konkrétan high end területre.
Én azt látom,hogy mindenki a DK val foglalkozik,mert új és hogy milyen jó,de a régi kasztokról nem sok infót találtam.(Lehet nem jó helyen kerestem)
-
#126697 hát ha mindenki az új kaszttal akar majd fejlődni, akkor szerintem érdemes healert húzni, a tank vagy dps-t leszámítva arra biztosan alkalmatlan a DK. -
#126696 es szerinted errol milyen info legyen, amikor még a max szintet sem lehet elérni betaban, nemhogy raidelni? -
#126695 Fent van a mottoban az én apukám erőssebb.
De ha már itt tartunk.Próbálok keresgetni Beta infókat,de még sehol nem találtam arra utalást,melyik kaszt lesz igazán támogatva és melyik fog a feledésbe merülni.
Ezt arra értem,hogy milyen kasztot érdemes elösször feltolni 80-ra (DK most nem számit),hogy ne azt kapd,bocsi de te nem férsz be a csapatba.
-
#126694 Szerintem meg lottózz, mert azt is kb ilyen valószínűséggel tudod kitalálni, mint hogy ki kit fog elverni. Mellesleg mi fogjuk elverni a f@szodat csalánnal, ha mégegyszer megkérdezed az ud drake mountot -
#126693 Leeroy >>>>> lynx -
#126692 csáó all
Undead Drake mountot honnan tudok szerezni majd?
amúgy szerintem a retris pala elveri majd a balance/feral druidot -
#126691 Ja, igen azt tudom:D (elfelejtettem :P) -
#126690 Shattrattban van egy be csaj, akit úgy hívnak, h Haris Pilton. xD -
#126689 Hm ezt te hol találtad?:D -
#126688 Tank is jó CC 3 mobot legalább fogni kell warrival:P:) -
#126687 Haris lemaradt egy s -
#126686 nme tudom volt e már de én ezen felnevettem Achievement ablakba:
My Sack is "Gigantique"
Equip Hari Pilton's "Gigantique" Bag
:D -
ShaiHulud #126685 nah hat nicns vip szarom, szoval szerksztes sincs:P
es igen wotlkban a balance dru lesz az elemental shaman legjobb baratja :) 5% crit es 6% nature damages debuff. -
ShaiHulud #126684 raidre meg ott a 3% hites buffja (bar ugye erre csak akkor lehet epiteni ha a balance dru 100% os attendancevel kepes letezni:)) -
ShaiHulud #126683 ez nem igaz, balance dru igen is nagyon szep dpst tud tolni (persze nem wrath spammel:P )
amiert nem szoktak balance drut vinni, mert nincs ccje (leszamitva a cyclonet) es ugye a sok nyomorek nem kepes kipucolni egy gagyi 5 fos instat 3 cc nelkul.