World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS: az a ****láma alli hülyegyerek meg, aki recapelte SH-t és miatta elveszett a BG, szopjon le keresztbe.
mindegy szarok bele...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Megvárom/megakartam/míg feliszod magad a lokkos csata után,erre betámad egy allis rugó elkezdem leölni erre felpattansz és jössz oda az ingyen killért.....szánalmas!Még jó ,hogy az a druida nemhagyta annyiban....
Szánolom ember vagy! Gondoltam nyomok veled egy jó kis 2v2-t,de gusztustalanul viselkedtél,megérdemelted a sorsod....
*köpnöm kell egyet
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
#116471 a l2 prot pedig paladinra értettem ("l2 prot pally").. lehet warrioral krva szar szintezni prot talenten de paladinál teljesen más.
szani. ^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a prot warrior szar, semmit se lehet vele leszolózni <#idiota>#idiota>
az "okosok" azt mondják fórumokon, hogy a bestof kombo jelenleg:
- main hand: executioner
- off hand: mongoose
aztán utána elökapartam újra, és utána vittem fel 28-ról 70-re.
Ja amúgy meg tudnátok mondani, hogy 40-50 között hol érdemes farmolni? Feralasban a Gordunni Ogrek jónak tûnnek, de ha van valakinek valami tippje, szóljon!
ಥ_ಥ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A tallentek pedig lassan egy éve ugyanazok van amit buffoltak van amit nerfeltek de ugyanaz.A holy paladin kiváló mt healer pl csapat healer már kevébé jó.Bármi másra pl questelni, farmolni abszolute alkalmatlan.
A prot pala több targetre kiváló tank de bármi másra alkalmatlan.
Amugy lvl 30 ig tökmindegy hogy milyen tallenten kezd odáig meg rájön a paladin mûködésére erõsségeire -gyengéire ha kisérletezõ kedvû ugyis kipróbálgat sokmindent esetleg utánaolvasgat
szani
😊
http://athene.movielol.org/
minden paladinból ilyen ember lesz a 70 szintnyi szivás után...
ಥ_ಥ
MC pedig 10 fõvel csinálható, legalábbis páran ismerõsök közül úgy szoktak járni. Az eleje pedig akár 5 fõs partyval is 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A prot paladin szólóban talán a leglassúbb mivel alig van mannája a self healre is.Még holyn is gyorsabban lehet haladni.Óriási különbség van most hogy végre nem holy tallenten vagyok csak a bányászásnál is holyn el csapkodtam akár 20-30 másodpercig is egy mobot ha behuztam és órákat repkedtem.Jelenleg ha primal earthre van szûkségem (márpedig ipari mennyiségre van szûkség mindíg) elugrom nagrand déli szélére az earth elementálokhoz 20 perc alatt összeszedek 8-10 primal earthet ugy hogy oret egyáltalán nem is látok csak irtom és bányászom az elementálokat.
-
prot talenten meg sokal értelmesebb és könnyebb fejlödni mivel egyszere több mobot is behuzhatsz.. és van Reckoning ami elég sokszor procol prot pallyval nagyon gyorsan lehet fejlödni gyorsabban mint retrivel szerintem
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A retri paladin most egész kellemes és játszható class pláne hogy a követketõ patchben megint kap egy kis buffot.
Eddig bg-ken valóban nem sok vizet zavart a retri paladin most viszont csak a nagyon gearelt warrior a spriest valamint a a discpriest okozhat gondot, ha cd-n van a trinket meg a bubi is minden más önfeledt szórakozás<#vigyor2>#vigyor2>
Még az lenne a kérdésem, hogy a külön léteznek e burning crusade-es serverek? hoyg megy ez ha megvabn a kieg akkor milyen szervereken játszhatok?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Valaki megtudná mondani, hogy mi ennek az addonnak a neve. Hasonló lehet, mint az energytick csak gondolom itt az autoattackok közti idõt méri.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
holy: ez gyógyít
prot:ez "tankol", tehát olyan harcos, aki instában felfogja az ütéseket)
retribution: hát ez pedig iszonyat sebzést tud bevinni, és általában ezzel a talentággal szinteznek a palák (az elõzõ kettõhöz képest gyorsabb vele fejlõdni).
A paladin sokmindent képes "mûvelni".Például: Használhat pajzsot, különféle aurái vannak, tud ilyen "szent" védõ burkot csinálni maga és társai köré, amiben kis idõre sebezhetetlenné válik, és képes erõs páncélokat hordani. Van pár "szellemûzõ" spellje, az undeadok ellen nagyobb sebzést tol, tud gyógyítani, stb...
A paladinoknak harci lovuk van (Egy speciális küldetéssorozat után kapják meg, csak a paladinoknak lehet ilyenjük, de fajtól/frakciótól függetlenül)
blood elfként meg lovon ülni hát 4 féle képpen tudsz
1. exalted undercity-vel
2. 30ab 30wsg 30av mark
3. kifarmolod Baron mountját (<#hehe>#hehe>)
4. el ninjázod fiery warhorse-t kara elsõ bossbol
Tavasszal elkezdtem wowozni, warez verzióval tört szerveren, nem jött át a dolog, naon üres és szar volt. Több haverom mondta, hogy eredetiben nagyon élvezhetõ a dolog és ami a havidíjat illeti egyel kevesebbszer részegedik le az ember, úgyhogy megfordul ta fejemben hogy amint megkapom a fizumat megrendelem a wowot meg a kiegjét.
A blood elf faj szimpatikus nekem azonosulni is tudnék egy blood elf karakterrel, pl egy paladinnal. Az lenne a kérdésem hogy az ún belf paladin (blood knight ha jól tudom) milyen képességekkel rendelkezik? Remélem nem ilyen light meg divenos cuccai vannak. Másik kérdésem az lenne, hogy lovat tudok használni hátasként belffel? elõre is köszönöm, bocs ha noob vagyok sziasztok