166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#127687 AB buff le fog esni mindneképpen, mert 3mp-enként lehet castolni az 51 talentes új instant spellt (kb. uúgy sebez, mint egy pompyro) Nagy spirit buff is jön + új mana költség csökkentő talentek, improvedarc miss sem kerül már többet + manába, Arcane Brilliance-on van egy jó írás az új pve mageről. -
#127686 Arcane még lutri, nehéz haste-el jó rotát kialakítani, állandóan piszkálják az ABart és MBart. Az AB spam irgalmatlan DPS, de szinte lehetetlen hozzá összeszedni a szükséges manát, ráadásul 30%+ haste kell, hogy ne hulljon le a buff egyetlen pushback (boss AoE vagy mozgás) miatt. PvP-re egy bizonyos szintig biztos jó, de szerintem 2200 fölött marad majd a Frost. Utóbbi a nagyon komoly WE uptime (optimális ideig tartó bossfight esetén 65%+), dupla IV és FoF miatt elég komoly lehet, ráadásul managondok kizárva, jó utility, Barrier, dupla IB.
Fire meg olyan, amilyen. A 100% proc instant Flamestrike, World in Flames, az AoE critekre chainprocoló Hot Streak miatt tényleg lehet AoE-ágnak hívni. A gond az, hogy a Blizzard nagyot critel, és FoF után kétszer is 100%-ban (lehet, hogy ez nem WAI), és a sima AE spam sem lebecsülendő. A living Bomb meg a mostani állapotában nem nevezhető PvE AoE spellnek. -
#127685 Persze, még rengeteg minden fog változni addig. Arcane viszont, ha amrad így nem kiegészítő, hanem main build lesz. -
#127684 Én még nem tudom, fire-re én mindig csak néhány pontot raktam, többnyire frost voltam, most arcanre raktam fire helyett azt a néhány pontot amúgy nagyrészt frost. Úgy leszek ezzel mint BC előtt, kijön a kieg és majd akkor meglátom. -
#127683 Most van egy rendes single dps ág az arcane, és egy nagyon jó pvp a frost, a fire ezzel a sok aoe-val egyenlőre kicsit felfoghatatlan, hogy mi akar lenni, de ha tényleg lesz rá szükség, akkor mind3 ágnak lesz létjogosultsága, mondjuk én mindenképp arc-ra megyek. -
#127682 Na igen. Két kedvencem van jelenleg. Beismerik, hogy az elmúlt 2 évben a Druid mekkora OP lett a túlskálázódó Lifebloom miatt, és hogy erre figyelni fognak a kiegben. Másik, hogy elismerik, a talentkölcsönhatások, skálázódás és elnézett sacrifice miatt a lock DPS durván elszállt, plusz az AoE is a SoC miatt, és hogy kiegben majd a mage lesz az AoE isten, valamint a lockok ST DPS-ben sem fogják lenyomni BEÁLDOZOTT pettel, csak ha kint van a pet (micsoda változás).
És ezek a problémák másfél éve fennállnak, mi az istenért nem lehet javítani? Át kell írni pár értéket, kész. Nevetségesek. Egyébként szerintem végre feleszméltek és kivágták az egész mage designer bandát, mert kizártnak tartom, hogy a WotLK talenteket ők rakták össze. -
#127681 Ja a tisztán látás kedvéért én Live-ról írtam, betat nem nagyon követem. Azt olvastam én is, hogy aoe király meg minden, hát kíváncsi leszek. Van magem, első karakterem volt a játékban, a mai napig imádom szóval örülnék ha nem csesznék el. -
#127680 Az arc vonal nagyon át lett írva, ha így marad az no1 dps lehet raid-ekben. Meg persze kérdés, a raid-ek mennyit változnak, azt írták, hogy még kevésbé lesznek a fight-ok statikusak, és kkomoly aoe dmg is kelleni fog, akkor végülis érthető az új fire is. -
#127679 Szerintem mage ügyben a Blizzardnál teljes a káosz, látszik azon is, hogy most mennyit variálnak betaban. Ha meg nem az lett a mage aminek akarták akkor úgy mégis mi a faszt csináltak? Mert, hogy többnyire az új ikonokon kívűl nem sokat változtattak. Persze Frost ágon voltak kellemes dolgok de ezek többnyire a pvp balance-ra irányultak. -
#127678 Hát én nem irigyellek, maximum pár napot tudnék bétával szarakodni, bejárni területeket aztán megunnám. Live-on is agyvérzést kapok a bugoktól, pl. amikor leesek a terület alá vagy evade-el a mob de közbe üt engem. Szóval én nem lennék jó beta teszter de azé jó mókázást. -
#127677 Én nem lennék béta teszter, előre látok mindent, élvezni igazán pedig még enm tudom. -
#127676 Egyébként vlhol volt egy blizz nyilatkozat, h a mage az elmúlt 2 évben nem abban a szerepkörben volt, mint amit akartak neki eredetileg (wlock seed of corr volt a legjobb aoe, és ezt nem akarták). Ez mondjuk már magában is lol kijelentés (ki gátolta őket abban, hogy ezen változtassanak?), de remélem nem ez az új fire vonal az, amit a következő 2-re szánnak. -
WiLDoR #127675 wotlk az fagyos, havas tájon fog játszódni.
tehát én télre tippelek, hogy akkor fogja kiadni a blizz.
méghozzá vhogy úgy, hogy fenyőfa alatt ott lehessen...
szerintem.
bár engem annyira most nem izgat mikor jelenik meg, még 20-25 perc, aztán belogolok, és irány northrend
...ne, légyszi, tudom, hogy geci vagyok, de nagyon ne utáljatok érte -
#127674 be is baszna, ha januárban jelenne meg:D -
#127673 Hát jah, elég lolwtfpwnz. -
#127672 Amúgy az új mage fire tree elég lol, vagy tényleg szükség lesz raid-ekben masszív aoe dmg dealerekre, vagy wotlk alatt nem lesz firemage. -
#127671 Úgy legyen, bár én nem igazán hiszek benne, lévén, hogy viszonteladók eddig mind januárt mondtak. -
#127670 Azt mondták blizzék, hogy nagy valószinüséggel idén. -
#127669 Nov3-ra van az előrendelés kiírva (ez azt jelenti, h az a legoptimistább időpont), angol boltosok szerint leghamarabb január. -
#127668 Mikorra vár6ó a WOTLK? -
#127667 Bazee, már Wildor is kaphat beta kulcsot ?! :) én 3 accal küldtem és mégse kapok, mekkora genyoság. :( -
#127666 Start Trek Online teaser -
#127665 jaj -
#127664 Wolgorn hagyd abba a spammat vagy el leszel távolítva a fórumból. -
#127663 Modik éppen gülüszemű vérpuffancsra vadásznak? -
#127662 Sztem tökmind1 kinek az alregje. Az biztos, hogy nincs fele olyan vicces se, mint amennyi helyet elfoglal. -
#127661 Linksz alregje-e vagy -
Wolgorn #127660 császtok
-
Wolgorn #127659 mindeggy...meek játszani vissza -
Wolgorn #127658 nem raksz be msn-edbe? -
Wolgorn #127657 mit mikó? -
#127656 És mikó? -
Wolgorn #127655 mivan?... -
Wolgorn #127654 [email protected] -
#127653 Add meg légyszi, majd regelünk vele orosz warezoldalakra. -
Wolgorn #127652 megadjam az msn címemet? -
#127651 Ez egy nagyon gyenge poén, amit itt csinálsz, viszont rengeteg helyet foglal. -
Wolgorn #127650 vettem rá de már vaan kép a bikiniről és msn en is áküldhetek -
#127649 Meggyőztél. Lemondom az előfizetésemet -
#127648 naon állat vagy, sztem küldj majd képeket is hogy hogy haladsz. nehogy rávegyél valami ruhát a bikinire!!!44!