World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
nem kotelezo elolvasni de ha valakinek lenne epito jellegu velemenye azt megkoszonom.

en ma szereztem meg a kara kulcsot meg most latom hogy mi van meg elottem hetveneskent, és korantsem olyan mintamilyennek hittem hogy majd max szinten behal az elet. lehet menni raidelni, meg szerezd meg ennek a kulcsat meg a szemuveghez azt amit instakban dobnak satobbi. instat is nehez osszehozni neha mivel mikor meglesz az 5 player valamelyik kilep satobbi. sajnos a guild amiben benne vagyok nem teszi meg lehetove hogy akar karazhanba lemenjunk. randomolast en meg meguntam. aztan mikor elhatarozom hogy akkor belepnek egy masik guildbe es elkezdek erdeklodni elhajtnak azzal hogy nincs felvetel, szar a szerkod, nincs raid tapasztalatod satobbi. hat pont ezert szeretnek egy olyan guildbe ahol ezeket el lehetne kezdeni megtapasztalni. de nem lehet. de ha megis azt mondjak hogy add le a jelentkezesedet akkor elkerik meg a cipod meretet is. meg hogy talentolj majd at ha valaki azt mondja. ja slagotok van? azert jatszok hogy szorakozzak nem azert hogy masoknak ugraljak, meg uljek napi 12+ orat. anyatokat. szoval ha nem vagy full kocka es van egy kis dolgod a nagyvilagi eletben es epitgeted az almodat akkor a wow nem neked valo. ezt megtanultam az utobbi par napban.

a weblap is lassú mint a fene... gondolom túl sok pezsgõt hûtöttek be, és a frigó elszívja az áramot a szerverektõl
vagy valami hasonló

szemmel láthatólag nem megy

k O T T A
én is mennék raidelni de a mi szerverünkön a magyar guildek mind feloszlottak mire 70 lettem a palával és max t4 25fõs raidekre jártak csak
nem is tudom valaha ssc+tk-ig eljutottak-e
most meg már csak kara meg zulaman(hozzáteszem 80fõs guild és idáig jutottak pedig 40-50 aktív emberük van)
a mostani t6 raidekre meg már nem nagyon lehet bejutni ha ssc-tk is kimarad
én erõs pve beállítottságú vagyok de sajna nem jött össze még gruul se pont guildhiány miatt
meg is untam a palát mára csak napiqfarmolókari lett

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

folyton disconnectre vag bejelentkezesnel van vkinek otlete mi lehet?

anti hero

teljesen jó felszerelés, bár ha némi tanácsot megengedsz:
- a defense kicsit sok. igaz hogy a tankönyv 415 defenset ír elõ medvéknek, de a tankönyv nem szól a resiliencrõl. a tooltip a 415 defensre azt írja, hogy decrease chance to be hit and critically hit by 2.6%, valamint a 31 resiliencedre is ír 0.79%-ot. Mivel a kettõ összeadódik, célszerû némi defenset levenni, és inkább valami mást felvenni helyette (például defes gemet staminásra cserélni). A kettõ együtt legyen 2.6%
- sityakra inkább a cenarionos enchant
- köpenyre 12agi
- nadrágra LW armor kit, 30 stamina + nemtommennyi agi
- erõsen ajánlott a vindicator cipõ, majd a bracer - könnyû õket megszerezni bg-bõl

Shortstop
ha nem akkor miért nem. köszi

Shortstop
és egy ilyenben?

ilyen

The Garrett
boven jo ez. mindenki ilyenekbe kezdte, azota meg csak nerfeltek folyamatosan 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

burki6
Hi every1! Azt szeretném kérdezni, h ilyen gearrel raidelhetek Karában? Ha túl gyenge, akkor kérlek adjatok tanácsot, honnan szerezhetnék jobbat?

Lazarus
NÉLKÜL*
Lazarus
Elég hülyebiztos a játék, szerintem angoltudás is el lehet vele boldogulni ha találsz egy magyar guildet
Narxis
Kell hozzá egy alap angol tudás, de nem vészes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

És szükséges egyáltalán, hozzá erõs angoltudás, vagy elég, ha az ember tudja az alap szavakat? (load, select, quik, save, stb.)
Shortstop
sajna ez egy ilyen üzem.

Narxis
Nem létezik és nem is lesz.

Sziasztok
Visszaolvastam néhány oldalt, de nem találtam választ arra a kérdésre, hogy: létezik-e valamilyen magyarosítás a játékhoz?
(Olvasd végig a topicot, tanulj meg angolul, barátod a gúgl, stb válaszokra: Nagyon hosszú a topic, az angolom nagyon kezdõ, nem találtam sehol a google-nÛ). Szóval ismerkednék a játékkal. Létezik valami leirás, hogy mit, hogyan, FAQ??
Sokra nem mész már vele.Hatvanon még a casterek ellen jó volt ha másra nem is arra hogy kötözz egyet magadon vagy healelj egyet de hetvenen semmit nem ér.Akkor inkább szintezd ki a jewelcraftot és készits magadnak egy fealsteal boart az hetvenes malac,30 másodpercig harcol meletted charge-ol és a trinket 68 ap-t is ad.Bg-re néha berakom most is ezt a malacos trinketet igaz sokat nem ér de le lehet vele döbbenteni az ellenfelet.
Oldern the 1st
Ez nem RP channel.
Bárki indíthat Death Knight-ot.

arénában nem de bg-n lehet használni

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Lehet tudni, hogy a halállovagként milyen kasztok születek majd újjá?
tigeroo
hy! haveromékkal voltunk scholoban és egy questet megcsináltunk amiben ez volt a jutalom...szerintetek ezeket a drágákat lehetne arenában használni, megérné-e?😄
Shortstop
rugónál melyik talent ággal érdems szintezni?
tudom hogy ésszerûnek hangzik a combat de akkor a másik kettõ milyen helyzetekben, hova ideálisabb?

Igazából a paladin retri setje sem ideális és a t4-es setel kell ötvözni meg ugy kell kikövezni hogy meglegyen a 79 hit rating.Amennyiben valaki csak az s1-et használja annek lófütty agilitije és intellektje nem lesz ill elmisselget.Azért alapnak nem rossz és kis átalakítással használható akár maggi-ig is ha jár még oda valaki.Viszont könnynen beszerezhetõ és nem drop függõ.
Botond
Csak a feral druid nem. :-P Annak s1 egy fos. :-P Mert minket mindenki csak bánt, még a blizzard is. Givf feral druid lovein. :-P
Count Adyn
Ez jó😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Egyébként ezzel az S1 honor gearrel elég jó tápot kapott a warlock meg a mage szerintem"

mert a többi class nem, mi?
(semmivel se kapott több tápot, mint a többi class)

Unknow
Hm...hát a casterek se jártak rosszul, nálunk most pve - pvp gear keverés van. S1 + something pve gear azért nem rossz dolog, mi ezzel szoktunk HC-t menni. Eddig bevállt...

Egyedül az zavar,hogy mostmár minden második ember ugyanúgy néz ki, és oda az egyediség a karakterekben.

Aréna meghát....poén mikor összefutunk 1300-1500 ratinges venge + s1 gear combos idiótákkal, és meg se tudnak mozdulni, aztán meg nézünk mikor a mercis groupoktól meg ki kapunk. Itt azért asszem kijön a skill ^^

Egyébként ezzel az S1 honor gearrel elég jó tápot kapott a warlock meg a mage szerintem 😊
shaime01

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tatyla
<#mf1><#eplus2><#hehe><#banplz><#taps><#nezze>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

😄DDDDDDDDDDDDDDddddddddd

ez vmi álreg lehet :d
lynx!

anti hero

raziel.
húzd a forrásodat a fütyidre -.-

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Ebbõl http://mooo.sytes.net/page.php?3 honnan tom hogy megöltétek õket?:S
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
Nem igaz, mert én lesoloztam.

Csá all!
Igaz hogy még senki sem tudta megölni Illidiant és Archimondet?:S
Forrás: Haverom
Nem nagyon hiszek neki ezért kérek itt választ😊
Lynx_TWL
haverod

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hát te meg ki a fasz vagy?
;o

anti hero

raziel.
aha durva volt...fél ora kb...na én megyek egy bgt majd re /afk

szerencse a kiirásom se régi -.-

Lynx_TWL
ugye azért heroicoztunk ma, mert pvp epic az ölünkbe hull?

most mit vitatkoztok ugyis en vagyok a legjobb

raziel.
najo te istenem najo...nc

Lynx_TWL
nubok

Lynx_TWL
azt csinálni amit nem szeret, egy olyan helyen ahol azért fizet, hogy azt csinálja amit szeret...

Botond
Nem szeretik,csak a kisebb ellenállás felé nyomul mindenki, ami teljesen természetes emberi magatartás.
Shortstop
köszi

Narxis
Simaban is esik.

Lazarus
vagy 10 badgeért vehetõ