166745
  • picket
    Az utolsó párszáz hsz-ből annyi információt lehetett leszűrni, hogy aki nem 101 gombos, fehér billentyűzetet vesz, az nerd. Ezek után csodálkozol, hogy az emberek elszórakoztatják magukat más dolgokkal? Flame, idióta képek, okos ember áthajózott másik szigetre. Ez van.
  • Narxis
    :D:D:D:D
  • gatyo
    Én nemigaz szeretnék Lynx barátja lenni... az utolsó guildtali óta nagyon megváltozott:

• BEAST #127724
    nem, az en vagyok :o
  • Foglaltnick
    hát ha lenne három éves kölköm, akkor max annak a szinvonala lehetne
    mindenesetre azért nem törlöm, mert annyira szét van offolva a topik, hogy teljesen feleslegesen törölném ki a beírásait, pontosan egy szinten van a többi aktív fórumozóknak a 75%-ával, akik annyit képesek magukból kiböfögni hogy %frakció%/%class% a zisten, valamint %frakció%/%class% az gay, továbbá ugyanez pvp/pve körben.
    Anno nekem is volt ilyen időszakom, akkor még C64/C+4 témakörben, de az húsz évvel ezelőtt volt, és hamar kinőttem. Mindazonáltal kegyetlen fárasztó ötvenesével törölni a postokat, és amíg a közösség nem moderálja magát legalább fele részben, addig én max reportolom a durvább féleszűeket, de komolyabb erőforrásokat nem mozgatok a dolog érdekében
  • Gumbo
    lehetek a barátod?
  • Lynx_TWL
    gamemaster + fansite kapcsolat
  • Lynx_TWL
    nem
  • Chris
    Te kaptad Hancuéktól a pingámányod miatt ugye?
  • Davidus
    akkor add oda a beta kulcsod!
  • PJack
    sokkal jobb így, köszi szépen :)
  • Lynx_TWL
    rakás szar, 30 bugot jelentettem kb aztán 2 nap alatt meguntam.
  • Lynx_TWL
    tévedsz, mert ilyen jót nem röhögtem még malav haverján
  • capaszabi
    nemtudtam :S azt hittem, hogy acchoz regeled kulcsot, ez ok, de emailcim a jelszo, mivel vmi ilyesmit olvastam.
  • Calver
    mégtovább víve a gondolatmenetet: ha már ST/AP enchant, akkor Savagery, Potency ugyanis 1h fegyverre való. de mégtovább gondolva: Fiery több dps-t ad paladinnak legszebb tudomásom szerint mint Savagery - ennek oka h SoC/SoB-ról procol -, szóval szintezésre mindenképpen Fiery. S2-es free epixre meg mehet szép kis Executioner, de az már másik történet.
  • dartonita
    Hat joesellyel eddigre mar 350 fole huzta a szakmakat,es eleg penzt tud termelni ahhoz hogy egy 100-150gs enchant ne okozzon gondot.
    Fegyverekben igazad van,bar a voidaxe relative konnyen megszerezheto 15perc alatt.70en majd ugyis elgondolkozik hogy retri es szinte allastalan paladin marad e vagy jon a retalent :)
  • Mighty
    Lehet, valamelyik addon okozza. Próbáld ki addonok nélkül is.
  • Calver
    Honed Voidaxe igazándiból akkor jó ha nincs más, és akkor is leginkább Seal of Blood-al, 3.4-es speed csöppet gyors Seal of Commandhoz. legjobb a Hatebringer lvl 68-ig, ahol váltja az AH-ból kidurható The Oathkeeper.
    enchantból én spec fiery-t használtam szintezéshez, Potency "csöppet" drága olyan cuccokra amit pár szint mulva kidobsz.
  • Tatyla
    cseréld le ezt a kártyát gyorsan,de mondjuk számít a proci és a memória is...
  • PJack
    szóval nemtudjátok?
  • Tatyla
    grrrrr..[irigy]
  • Tatyla
    csináltam saját Stream csatornát este valószínű bekapcsolom SWP raid alatt...
    elérhetőség majd akkor...
  • dartonita
    Picit elbasztam a linket,sry.
    Szoval honed voidaxe es enchant weapon - potency.
  • dartonita
    Ahogy pedig felnottel 64-65re,irany Nagrand es mindenkepp szerezd be ezt
    http://www.wowhead.com/?item=25762
    a ring of blood chainbol.
    Rateve egy
    http://thottbot.com/s27972
    ehhez hasonlo enchanttal igen szepen lehet farmolni es kuldizni egyedul is.
  • WiLDoR
    a csillagok stimmelnek, tényleg 10 csillag a pass-om, de a másikat sajna elqrtad, igy te sem nyertél hangszórót
    IJ tipikus esete
  • Calver
    rögtön 60-ra, solozáshoz valami ilyesmi ajánlanék: 2/8/41
    utána maxold Divine Strengtet, majd 2/2 Guardian's Favor, és rakd ki BoK-ot vmint Imp. RF-et. ha akarsz instákat healelni érdemes még mindig megtartani 41 pontot retben és kirakni mondjuk ezt a 13 pontot holyban, de így a Precision hiánya fájni fog. nagyon.
    fegyverből meg Blade of Misfortune a nyerő 60-on, ha tudsz szerezni AHból. ha nem, Hellreaver rampartsból, de előbbihez képest ez egy szemét. ezek után lényegében vadássz minél lassabb 2h fegyvereket.
    solozás kb ugy néz ki retként h felrakod Blessing of Wisdomot, Rightous Fury-t (ha ki van talentolva a -6% dmg) és gyaksz. izgalom a köbön.

Protection szintezéstől meg tarts távol magad, AoE Grind ide vagy oda, 1k+ mobot megölni szintenként nem ajánlott.
  • gatyo
    Segítek:

login name: wildor
    password: ***********
  • PiszkosFred
    Mert "hrrrrr... Wildor, en vagyok az apad... Hrrrrr"
  • WiLDoR
    a kulcs acc-hoz van rendelve, az account infóimat pedig még anyámnak se adnám meg, miből gondoltad, hogy te megkaphatnád?
    kis naív
  • capaszabi
    inkább add meg a kulcsot nekem, hogy amig alszol, énis tudjak mókázni
  • dartonita
    Szia.A sok marhafontos bindeles es kontroller spam utan azert valaszolnek :
    70ig eleg lazan el tudsz jutni prot es retri talent-en is,jomagam a retrit valasztottam.A geared pedig mar hellfire-en nagyon hamar le fogod cserelni quest rewardos kekekre.Ha a szakmadhoz illo repuzas is szukseges (pl honor holddal)akkor azert olvass utana hogy milyen sorrendben erdemes instazni/kuldizni,mert kesobb komoly szivas lehet elerni az exa-t.
    Sok sikert.
  • Chris
    Már így képek alapján is unalmasnak tűnik végiggrindelni +10 szintet, aztán honor meg repufarmolni. :D
  • antgecc
    Nem irigyellek egyáltalán. Én direkt nem is jelentkeztem beta tesztre, nem is próbálok accot szerezni hozzá. Nem akarom megunni a Lich Kinget még az elött, hogy kijön. Meg aztán szerintem el is veszti a varázsát így, hogy idő elött játszod.
  • panther112
    Házigazda alreg sztem, különben törölve lenne:D
  • Wolgorn
    már alszotok is de durva álmosak v tok
  • WiLDoR
    /me
    úton
    töltődünk
    megérkeztem
    solozzunk elitet
    az új nemzedék

többit majd holnap, joccakát :)
  • panther112
    Az a trainer, akihez eddig jártál meg fogja mondani.
  • panther112
    vagy, mint a 70-es fire:D
  • Magh
    Azért egy +75% damage ABlastot nem sebez túl egy ABar. Töltelékspellnek meg alkalmatlan, túl keveset sebez. Úgy éz ki, a legjobb megoldás jelenleg egy FrB vagy Fireball + ABar rota (a fire így egyben adhatja az Imp. Scorchot is), és ABlast spam váltogatása a manának megfelelően. Mindenesetre izgalmasabb, mint egy deep frost build, .
  • Netgear
    Mining skillt 150 után hol lehet tovább fejleszteni? mert néha azt kéri hogy 175 mining skill kell...