166745
  • Wolgorn
    áthajóztam egy másik szigetre az elf-emmel
  • Wolgorn
    császtok
  • Jagumo
    Hello

izé, olvastam valami olyasmit h az alap wow ingyenes lesz 2009-től ez igaz? :D
  • Tatyla
    nem,azzal csak fagyasztod
  • Lacee
    nem, a törlés a lap alján levő cancel your accounttal történik.
  • Razputyn
    de ugye ott nem lehet kitörölni accot? mer karim nem akaorm elveszteni. amúgy köszi :)
  • Lacee
    egyiket visszavontam, erre mindkettő post eltűnt.. GG sg.hu :)

tehát: acc management -> cancel subscription
  • Mighty
    Kilöktél te joystickes :P

Változtasd meg a fizetési módot mondjuk GC-re.
  • Razputyn
    Hellosztok. Azt szeretném kérdezni h ha bankkártyáról fizetek elő a wowra azt h lehet megszüntetni? Egy darabig szüneteltetni akarom, lehet is is adom de nem akarom h megjegyezze a bankkártyám, mer automatán leveszi a pénzt ha lejár acc és ha eladom akkor se akarom nao nh akinek eladtam az é kártyámról játszom. pls írjátok le pontosan mer nem nao ntok angolul azért félek véletlen kitörlöm accom vagy nem tom. előre köszi üdv
  • voloume
    XD jó tényleg összekevertem... sry :P
  • Dr DeViLKiNG
    Ezen besírtam, ott a linken az eredeti meghívóról egy kép meg hogy honnan küldik, ugyanaz a szöveg mint amit Wildor belinkelt, és mégis fake. Ma tényleg itt a világvége
  • WiLDoR
    köszi a linket, megnyugtattál.

ugyanis abban van 1 ilyen:

"To: Your E-mail address you gave on the account-page (make sure it's valid!) or your guild leader
    From: [email protected] or a private @blizzard.com email address
    Subject: “Wrath of the Lich King beta test” or “Wrath of the Lich King Beta Invitation!” "

ez pedig stimmel azzal, ami nálam a subjectben van.
    amúgy acc. upgradelve a kapott kóddal, karik felmásolva, jön már le a kliens is.
    ha meg hackelni akarnák az accom, próbálkozni lehet, már acc manager oldalra se jutnak be, ha nem tudják az auth. token kódot x)
  • PiszkosFred
    Felmegy majd W baratunk a hivatalos blizz beta oldalra, beirja a kert/kapott azonositokat, es ha elfogadja, bingo, ha nem, akkor varja a valodit. Emiatt kar plusz rancokat szerezned... Nagy fiu o mar, meg fogja oldani, hidd el!
  • voloume
    ja igen.. és honan tudom hogy fakek ? 1.az egyik full fake.. nem ugyanaz a levél... 2. nem az msn cimem hasznalom woweuorpon és mégis oda kapom a meghivot ? .. csak wowos oldalakon használom az msnem..
  • voloume
    nyugodtan törölheted... fake.... mivel nem " <[email protected]> tól kell jönnie.. de ha olvasnál néha forumokat akkor tudnad...

hozzám már ennyi fake futott be:
    http://www.sg.hu/galeria/1199475437/11994754371218461858.JPG

itt van hogy kell kineznie stb :
    http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5102501089&sid=1
  • Chris
    Gondolná az ember, hogy idővel ragad rád a poron kívül más is az erőltetettségen kívül... rosszul. Kis önjelölt lángocska.
  • Chris
    Jól hangzik a dolog viszont kényelmetlennek tűnik. :D
  • picket
    Már utáljuk, minek erőlködne?
  • picket
    Nekem programozható gombú egerem van. Ezt a paradoxont oldjad fel. Akkor én nem egerezhetek? /cry
  • picket
    Esetleg tedd hozzá, hogy csak impotensek használnak ilyet. Neki tetszik, tehát valószínűleg meg fogja venni, de szólj le mindenkit, akinek ilyenje van. Ő is csak egy buzi impotens. Mert világít a kütyü. Korrekt.
  • WiLDoR
    bár mondjuk who-cares, hazamegyek mindjárt, azt kipróbálom.
    token van rendelve az acc-jaimhoz, nagy gond nem lehet :D
  • Lacee
    még nem sajnos... a meghívó non-transferable gondolom, ugye? :)
  • Davidus
    most arra gúrsz hogy mindenki megutáljon?:D
  • WiLDoR
    asszem kiküldték az opt-in key-eket, legalábbis nekem landolt egy ilyen levél a mailboxomban O.O

-----------------------------

Dátum: Sat, 9 Aug 2008 16:11:45 -0700
    Feladó: "WoW Expansion Beta" <[email protected]>
    Címzett: [email protected]
    Tárgy: Wrath of the Lich King Beta Invitation!

Wrath of the Lich King™ beta test
    You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome!

In the beta test you will get an opportunity to play the new Northrend continent, the Death Knight hero class, and character levels above 70. We look forward to your feedback on the overall experience, including quests, monsters, zones, aesthetics, and more. We would also appreciate reports on any bugs you may encounter. These can be logged using the /bug command explained below.

Getting started:

In order to participate in the beta test, you must upgrade an existing retail account which has been upgraded with The Burning Crusade®, allowing you to connect to the Wrath of the Lich King™ test realms. The World of Warcraft®: The Burning Crusade® game client that you use must be patched up to version 2.4.2 or later in order to install the beta test client.

Go to http://beta.wow-europe.com/expansion to download the installer, and copy character(s) to our test realms.

-----------------
    stb.
    más is kapott már ilyet?
  • PJack
    öö ..[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002414298&no=127585]#127585[/URL]?
  • Mayday
    Sziasztok,

Van egy 60-as paladinom, most fogok Outlandre kimenni. Milyen talentet, felszerelest javasoltok, amivel jol el lehet questelni 70-ig?

Jelenleg eleg vegyes, mindenbol egy kicsi, de ezt szeretnem megvaltoztatni.

Koszi a valaszokat!
  • Fidelcastor
    Ezek a gamepadok saját memoriával és saját programozással készülnek, ergó megcsinálhatod azt vele mint bármelyik macro programmal. 0,001es(ilyen reakcióideje nem sok embernek van hogy lenyomja):)) késleltetéssel nyomja automatán vagy több macro programot futasson 1 gombnyomásra. Na ezekért jár a ban, ha simán használod az ilyen"kis"beépített segítség nélkül azért nem bannolnak.
  • Davidus
    pro koreaikat legalapabb fos 2ks teszkós billel tolják
  • Fidelcastor
    Arra is akarom használni de bármelyik MMOba is jó lesz. Razor csinálja+ élettartam garancia van rá:))
  • Fidelcastor
    15x4 féle fázisba programozható gomb van rajta 8 irányú d-pad 3 állású shift + 1 nagy piros gomb + ha az egereden több gomb van és hozzárendelsz ilyen ctrl,alt,shift-eket akkor ezzel meg3xrozod,akkor elég sok variácíó kijön(120 körüli). szóva leza kis szerkezet mindenre elég..Nem csak fps-re használják wc3at is ezzel tólják koreaiak:))
  • Lacee
    nekem ilyen billentyűim vannak, nubok:

warrior
    lock
    rogue
  • panther112
    Én már a G5 nélkül nem is tudom, hogyan tudnék hkey-t használni, annyira megszoktam. 15 parancs csak az egéren, iszonyú kényelmes, és lehetetlen vele rontani, nincs melléütés, stb. sztem ez igen komoly előny bárki számára. Amúgy a Razer lachesis még jobb, arra 27 hkey-t lehet rakni. Bill. szinte nem is kell már:)
  • Dr DeViLKiNG
    Biztos kényelmetlen, azért találták ki hogy csak lehúzzák az embert. BOSZORKÁNYSÁG, ÉGESSÜK EL!
  • BEAST #127613
  • Davidus
    aki billel szar az ilyen ketyeréktől se lesz jó:D
  • panther112
    Ez pl. egy ilyen, de láttam már egy csomó másikat is.
  • panther112
    Tudtommal a blizz részesedést kap egy ilyen bill után. Azon 4 vagy 6 progamozható gomb van. Na ezek után kicsit nehezen hiszem el, hogy kibannolja azokat a játékosokat, akik megvették azt a terméket. Azt meg még kevésbé, hogy a blizz+(talán logitech, bár ebben enm vok biztos) bill-t engedi, a többi programozhatót, pedig bannolja...
  • Calver
    itt a történet, google igen könnyen kidobta, érdeklődés hiányában soha nem olvastam végig, csak megragadt h volt valami ilyesmi

teszek rá hogy igaz vagy sem, soha nem állítottam hogy az lenne. ha valakit érdekel/használni akar ilyet, nézzen utána.
  • WiLDoR
    jól néz ki, vmi ilyesmit kerestem eddig...
  • BEAST #127607
    A ketto kozott van egy apro kulonbseg...