World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amennyiben instás cucuccban mész bg-re csak magadra vess.Hiába ütsz akkorát mint másfél liter whisky ha egy gramm resilenced nincs.A két dolog teljesen különbözõ geart igényel ill semmi köze a jól megírt algoritmusok scriptek halmazának ahoz amit egy másik játékosal szemben kell alkalmazni.Ne sajnlád attól azt az s1 setet aki napi egy-két órát bg-zve ugy két hónap alatt összeszedi a kis cuccát.Aki olyan szerencsés hogy a guildje egybenmaradt a bc megjelenése óta is és progressel az ugysem bg-zik mert vagy raidel vagy a raidre szûkséges kellékeket szerzi be aki meg megunta a raidelést vagy szétesett a guildje az meg had szedje össze a per pillanat szólóban megszerezhetõ legjobb felszerelést pár hét hónap alatt.
rosszul értelmezed kicsit a dolgokat...a probléma hogy a 70-es normal instákat mint alap fogalmat eltörölte a blizz és ennek hiányát érezve postoltam pár sort érdeklödvén más is igy érzi vagy sem. nem hinném hogy én beképzelt majom lennék aki azt hiszi ö fasza gyerek mert többet játszik mint mások és ezáltal lenézhetek bárkit is...vannak emberek akik többet játszanak a játékkal mint kéne én is ismerek közülük párat söt én is voltam valamikor barom hogy többet játszottam a keleténél én tanultam a saját káromon és meghuztam a határt lehet csak azért mert 30 fölött néha az ember nem csak sapkatartónak használja a fejét. Ezen kivül ha ismered a játékot és volt már szerencséd nagyobb instákba lejutni beláthatod hogy a szórakozás és könnyed idõtöltéshez párosulnak olyan dolgok ami nem feltétlen a kellemes idõtöltéshez tartoznak. Bár ezek a dolgok is máshogy müködnek embereknél. A munkát vagy a tanulást is élvezi az ember de ezekhez is társulnak olyan dolgok amiket kénytelen vagy megtenni hogy müködjön az egész. Ha ezen felül valakit megsértettem bocsánat nem volt szándékos. Ez a no life dolog meg kicsit unalmas dolog ennyi év után te nem ismersz engem én sem téged hogy kinek milyen az élete mindenkinek a magánügye lehet te csinálod jól lehet én kitudja...senki majd 60 év mulva mindenki leirja hogy sikerült és akkor sem leszünk oksobbak.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Lacee
ott a pont 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lynx_TWL
én elértem mindent amit akartam. (kivéve a bloodfang setet, senki nem akar 70esként csicska raidelni)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
korlátolt vagy

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
napi 1 óra pvpvel majd fél év múlva mutasd a screenshotot, had gratuláljunk az elsõ s1 gearhez😄

๏̯͡๏﴿

Mr Hyde
De tudod õk esetleg pénzt keresnek, és ne adj isten van barátnõjük, vagy netalántán családjuk.

Nem mindekinek egy mmo az élete. -és nem mindenki egy mmo-ban akar érvényesülni.

picket
A fõ problémája, hogy keveri a casual és idióta fogalmakat. Kocka is lehet hülye, casual is lehet hülye. A casual és a kocka között rendelkezésre álló idõ, és játékra fordított energia a különbség, nem pedig iq és egyéb szintetikus mutatók.

ಥ_ಥ

Jockey
nem tehetsz róla idióta kocka vagy, tanulj meg játszani és akkor nem gyaknak agyona casualok, mert ha tudnál játsztani, valszeg nem sírnál itt ilyen faszságokon böff

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
waoww, ez szép pown, még nekem is tetszett :-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
"Hát igen! Casualok soha nem érdekeltek , nem is fognak , igy jártak/járnak ,99%-uk vérpistike ,mellesleg még 70es szinten is full kezdõknek tekinthetöek , nem tudnak semmit , nem értenek semmihez , szaros cuccokba rohangálnak , nem jutnak 1-rõl a 2-re ,bonyolultnak tartanak szinte mindent , szvsz mégis játszanak mert vmi a végtelen közül tetszik nekik és elvannak a maguk kis nyúb világukba a többi casual társukkal egyetemben!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elárulok egy titkot: nekik valószínûleg van életük, neked meg szerintem nincs :x

ಥ_ಥ

picket
Aha, szóval innen fúj a szél: nekem legyen jó, a többieknek meg szar. Térdre a teljesítményem elõtt pondrók. Sajnos nem így mûködik, ezért maximum kinevetnek az emberek. L2socialize with ppl. Én legalábbis nevetek ezen a dolgon. Ráadásul gondold át, hogy ha egy játékkal kapcsolatban a szókincsed "kemény munka", "szenvedés" és hasonlók, akkor nem siklott-e ott ki valami. A "szórakozás", "jó idõtöltés", és hasonló dolgokat kéne keresned, és lehet, hogy mások is azt keresik (pl egy-egy bg-n). Persze ettõl õk a köcsögök <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Hát igen! Casualok soha nem érdekeltek , nem is fognak , igy jártak/járnak ,99%-uk vérpistike ,mellesleg még 70es szinten is full kezdõknek tekinthetöek , nem tudnak semmit , nem értenek semmihez , szaros cuccokba rohangálnak , nem jutnak 1-rõl a 2-re ,bonyolultnak tartanak szinte mindent , szvsz mégis játszanak mert vmi a végtelen közül tetszik nekik és elvannak a maguk kis nyúb világukba a többi casual társukkal egyetemben!

pongi10: élõ példa vagy rá , grat 😄 , már 100x megválaszolták nked mindezt , de látom olyan hülye vagy ,h nem vagy képes felfogni és csak értetlenkedsz

Evvan gyerekek és egyre csak félhetünk , mert terjed a blizz kampánya és jön a sok-sok casual vérpistike faszláma...casualok ELÕRE!!!mert sohasem késö elkezdeni a wowot...

szerk.:apropó , érdekelne engem , meg sztem a többieket is ,h ha már itt tartunk akkor a régóta idejárók picket,wildor,lynx,beast,count adyn,davidus,tigeroo,crassus,botond,bhalage,danton,shaime stb. elmesélhetnék ugy röviden tömören ,h mit értek el eddig wow karakterjeik életében ,mit csinálnak jelenleg a wowban ?! realm , fõbb guildek esetleg ?...nubozást nem kérek ,köszi 😊

ne legyenek hátrányba az instázokhoz képest? T6-T5 vegyes cuccokban bemegyek av-re és a hátrányba lévõ s1-es halálra szopat mert neki ez jár? régebben még pvp cuccokért valamit csinálni is kellett, egy field marshal kb 2-3 hónapot ülte rongyosra a seggét most belogol napi egy órára és olyan geart szerez amivel ha kicsit ért a karakterhez röhögve megver. ezen felül engem nem zavar mivel 3 nap alatt minden end insta üres és van idö kicsit bg-zni de ez akkor is vicc és itt ismét azok szorulnak hátrányba akik még dolgoznak napi 4-5 órát hogy elérjenek oda ahova eddig nem sok csapatnak sikerült. ezen felül hiába megy napi egy órát bgre instázáshoz lofaszt sem fog érteni ha meg hc-ról beszélünk csak röhögni tudok ezeken. és már nem csodálkozom azon mikor a warrior instázna és tankot keres mert neki büdös vagy azt sem tudja hogy kell. napi egy óra bgzés nem segit megismerni a warrior vagyok érzést...

Oldern the 1st
Tört szerver?

lvl 10 es vagyok és a felkiálltó jel szürke
de ott tudom elvállalni a petes questet?
burki6
vagy hol találom azt a Oninath nevü npc-t (60.62)?Silvermoonba hol?

hoyg tudok kordinátával keresni?
Narxis
Hát igen, csak, hogy lehet azt megoldani egy MMORPG-ben, hogy napi 1 óra játékkal sokat fejlõdjön?99%, hogy ez a kockák játékkedvét veszi el, ahogy lentebb is írták.Ez egy óriási probléma lesz késõbb, az tuti.Talán erre lesz megoldás az új MMORPG amit a Blizz fejleszt?
Annyi biztos, hogy akármit tesz Blizzard már nem tudja tönkretenni magát, nem rég olvastam a bevételérõl, hogy milyen évet zárt, kilóra megvehetné fél Európát.<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Teljesen egyetértek.

picket
A casual az nem a napi 3 óra átlag alatt kezdõdik, hanem jóval alatta. A napi átlag 1-2 óra, az talán, és a játékosok legalább 80%-a ide tartozik. Mindenki ugyanannyit fizet a játékért, tehát a bevétel 80%-át is õk jelentik (most nem számolnék a külön fizethetõ dolgokkal, szerintem azok elenyészõ hasznot hoznak a Blizz-konyhára). Akkor most meséld el, hogy miért is probléma, ha valaki zöld cuccokban ér 70-re, és örülhet egy kicsit, hogy kap epixxet? És hogyan toljon akár heroic-ot, ha esetleg egy hétvégi napon hetente egyszer rá tud szánni a játékra 3-4 órát? És ha eltekintünk azoktól az építõ jellegû dolgoktól, hogy simszezzen inkább? Feszegethetnénk a problémát, hogy casual, kocka, ki mennyit játszik, ki mit akar elérni. Szerintem a probléma miatt guildek oszlottak fel, és fognak a jövõben is, úgy látom, hogy az egyik legnagyobb feszültség a játékosok között (horda-alli ellentét hangyaásítás ehhez képest). Érdekelnek a vélemények, megoldási lehetõségek 😊

&#3237;_&#3237;

tigeroo
gear nélkül max. pár wipe lesz a HC instázásból😛
burki6
És a honored HC kulcsokat mivel magyarázod? 😛

Davidus
a szintezés azért lett könnyítve mert hamarosan 80 lesz a limit és nem 70
S1 geart meg azért lehet megvenni honorért hogy a pvpsek+casualok ne legyenek hátrányban a raiderekhez képest mikor kijön a kieg(lásd HWL BC elött)

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Hunter trainer mindenhol van😊

igen gondolom ott is kell lennie amelyik fajnál lehet huntert inditani ott lennie kéne. ne az alap kezdön keresd hanem a második területen ahol 6-os szintre érsz át és kb 12-ig qzol. de lehet hogy blood elfeknél a városban van a q bár ezt kétlem de lehetséges. pontosan silvermoon cityben indul a q. keresd Oninath nevü npc-t (60.62).

http://thottbot.com/q9617

burki6
Beszélj vele.

és az blood elf városában van?
10-es szinten a Hunter trainernél tudod majd felvenni a q-t illetve azt hiszem a mellette álló stable master fogja adni. A q-ban 3 különféle állatot kell befogni és elvinni neki az utolsó állat leadásánál tanitja meg neked a befogást.

valaki segítsen plz
Ezzel semmi probléma hiába a szép keret a blizz is csak egy a sok multi közül magyarul a bevétel fontos a többi másodlagos. De azért ennyire nem kéne kiölni az egészböl a kalandot mert akkor a kövi kiegnek nem kéne cimet adni csak elég lenne a 3.4 vagy ilyesmi mivel ugyis csak a bg-k fognak számitani ujdonságnak. Van pár ember aki letolta az end instákat és vannak a többiek akik bgznek minden áron. És van egy elég piciny csoport akik még törekednek hogy kiegig végigérjenek valahogy ezuton is elismerés nekik és ne adják fel megéri szenvedni.

Narxis
Nehogy már, mit vártok még?Majd a minden betegséget gyógyító pirulát is a Blizz találja fel?Nem azért tette elérhetõvé az s1-es setet honorért, hogy aztán majd kitaláljon rá "valamit".Minden ilyen intézkedés a casualok miatt lett létrehozva.Nem a hc kocka gamerek adják manapság a bevétel nagyrészét, hanem a napi 1-2 esetleg 3 órát játszó casualok.Ezért lett könnyítve a szintezés(nem, nem azért, hogy az x+n altod felhúzd 70-re), ezért lett s1 honorból elérhetõ és ezért lett szvsz a BG rendszer változtatása AV-ban, pörgõsebb, gyorsabb lett.A casual playerek adják a profit nagy részét, az elindított reklámkampány is nekik szól leginkább.Ja a heroic insták kulcsát is ezért tették elérhetõvé már honored szinttõl...Na mind1, ez csak az én véleményem, a felelõsséget vállalom érte. 😊

Valaki le tudná írni pontosan hogy a hordánál hol és kinél lehet elvállalni hunterrel a petes questet?amivel állatot foghatok be
tigeroo
Érdekes😄 Horda oldalon az elsõ bekezdésben lévõ "személyleírásod" egy gnómra tökéletesen illene 😛 Taurennel meg nemlehet egy gnomot halálra taposni szóval a komplexusokról ennyit..ám fasza amikor egy gnom rugo stunlockol + pattog elõttem csak a /rofl makromat nyomom és röhögök rajtuk😊

Én ugy vagyok a Horde - Alliance dologgal, hogy megkell tapasztalni mind a kettõt. Tavaly mikor a wowot kezdtem felhúztam egy hordást 20asra majd töröltem és mentem alliba, kezdtem egy törpöt (csak az tetszik alliból) de amikor megláttam a "szent fény lovagjai" klánt akkor töröltem a picsába. Nemkérek az ilyen alsósokból akik játszák hogy õk a jófiúk és betámadják xroads-ot néha mert mocskos a !%@# horda..! A valóságban is ember vagyok, miért legyen az alteregóm is human egy fantasy játékban?! Inkább leszek ork (for the warchief!), troll (yo, mon) vagy tauren (/moo) esetleg élõholt...

Mivel true hordás vagyok (legalábbis voltam) a BE dolog sziven ütött...egyszerûen nem illik a hordához az egész mert a vérelfek az tök olyanok mint egy human és egy night elf keveréke ,õszintén szólva draeneinek jobban örültem volna😊 (Bár van egy BE palám)

Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik büszkén hirdetik hogy alliról rerolloztak. 2 kérdés utána: mikor jöttél, mi a karid?
válasz: bc után, blood elf...
nc
egy észrevétel kiváncsi lennék a véleményetekre. azzal hogy blizz az arena 1-es cuccokat simán honnorbol elérhetövé tette egy dolgot elvett a jónéptöl ami nem feltünõ de egy régi játékosnak szembe tünõ. a friss 70-es insták lekerültek a napirendböl senki nem jár oda max heroic de simmába senki. mint álltalában én is sok karaktert felhuztam 70-re de most az utolsonál ez nagyon szembetünõ lett. hiába vagyok népesebb guildben szoktam néha random groupot keresni valahogy jó hatással vannak az ilyen csapatok a türöképességemre kitartásomra 😊 egész hétvégén probáltam egy sima COT-BM csapatot összehozni és semmi egész nap. Kiváncsiságból rákérdeztem pár emberre nincs-e kedve jó mulatság csapatmunka meg ilyenek és a végén jutalmunk hogy rászabadithatjuk az orcokat Azerothra 😛 Nem válaszok jöttek kivétel nélkül. Aztán jött a megvilágosodás AV bejelentkezönél ingyen pia osztás volt mert sorban álltak allysok hordások rendezett oszlopban. Nah akkor lássuk join battle (PvP serveren játszok mióta az eszemet tudom de a bg-töl herotom van) barlangba állok ég a pofám mindenkinél hatalmas kardok balták botok hát gondoltam itt vérprofik vannak csak nem látszik majd hogy friss 70-es vagyok. Aztán valami furcsa volt a képben addon nem hazudik mindenki 10 ezer hp alatt egyik lock sem de még warrior sem volt fölötte. Nah akkor /target inspekt és döbbenet. Ha azt mondom hogy a 40 emberböl max 10 kék ittemet láttam tulzok mindenki zöldben kiegészitve a emlitett arena 1-es ittemekkel. Ezek után feladtam a random csapatos mokákat mert igy nincs esély ilyet találni. Egy fontos észrevétel ami nekem bántó volt: A main karim warrior és ha most lennék kezdö 70-es kétségbe esnék mivel tankolos ittemek persze nincsenek a elérhetö cuccok között és hiába vagy dps warrior egy minimális tankolos gearednek kell hogy legyen a tatyiba. Sajnálom hogy ezek a "kezdö" insták kiszorultak és helyettük a pvp gear kapott helyet de hát remélem erre is kitalál a blizz valamit.

Botond
és a "mûfalyában"? az semmi? :-D
picket
"azval" - hogy a grammar police rúgdosson amikor a földön fekszel! Tanulj már meg magyarul! <#idiota>

"valakinek pont az tetszik hogy pörgeti a háta mögött azt ami ép a kezében van" - az már teljesítmény! Neked is bokáig ér a férfiasságod? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"Egy fantasy vilagban meg legyenek kulonleges szereplok." Különleges = ronda? <#wilting>

A többi no comment, az még ennél is nagyobb baromság.

&#3237;_&#3237;

Hmm semmi gond azval hogy neked a harcimarci tipúsú kemény FIÚK jönnek be.Azval sem hogy ha a kedvenc filmed a túl a barátságon (ejtsd brokeback mountain)<#vigyor2> esetleg még valami velõs oscar wilde idézetet biggyessz aláírás gyanánt a neved alá.A játékosok zömének viszont nem mindegy hogy milyne kinézetû karakterrel játszik kivéve a kissebségi komplexusos tauren warriorok akik irl 160 cm mélyek és 57 kilósak és mit adj isten szemüvegesek, de itt kompenzálhatnak kedvükre.

Valami oknál fogva a játékban a female karakterek combat animációja viszont sokkal jobb mint a male karaktereké igaz ez a bloodelfekre is ahol nemkicsit erõltetett a manuszok mozgása de valakinek pont az tetszik hogy pörgeti a háta mögött azt ami ép a kezében van.A combat animáció pedíg nem csak a wow ra igaz hogy a female karaktereké mindíg jobb.Anno a blade of drakness nevû hack&slash-ben (mûfalyában azóta sem készítettek jobbat) az amazon mozgása messze messze a legjobb volt.
Csakhogy mi mar 2,5 eve nezzuk az allys plazapicsakat, meg edibedi cukorfalatokat. Neked par honap alatt betelt a pohar, akkor el tudod kepzelni, hogy a hordasok mennyire unjak mar.

En valahogy sosem szerettem az aranyos, meg csinos karaktereket, azt latok eleget eloben. Egy fantasy vilagban meg legyenek kulonleges szereplok. Raasasul valahogy sosem hajtott a vagy, hogy no lehessek, ezert nem is akarok egynek a borebe bujni. Persze izlesek es pofonok, semmi bajom azokkal, akik irl rozsaszin cuccokat hordanak, de lehetoleg elkerulom oket. Ezert is kerultem el az ally oldalt amennyire csak lehetett: 😊

shaime01
sg.hu vmiért nem akarja a képet hogy lássák de egyszerüen megoldhatod

jobb klikk rajta és kép cimének másolása vagy pedig ha lusta vagy lustáknak

[HUN]Crassus
nemlátunk semmit....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Oldern the 1st
Már nem azért, de az allis karakterek (meg a BE) néhol állítólag "nyálas" kinézeténél csak egyetlen dolog gázosabb: az izzadságszagú, erõltetet "már pedig én kemény vagyok, kemény férfi karakterem van, csak semmi szépség" mantra.

Unalmas, fárasztó, és gyenge. 😄

70

anti hero

Hanyas szinttõl érdemes kinézni a battlefieldre?
Lacee
<#taps>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

shaime01

rogue + warlock.

kkthxby nah én most megyek vissza farmolok még egy kis honort

Lacee
azért egy falfehér albino hím belf warlock/rugó nehogy már szekszi legyen... szerintem nincs velük baj, nyilván nem a szõke paladincicákkal kell foglalkozni 😊