World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Nem mindekinek egy mmo az élete. -és nem mindenki egy mmo-ban akar érvényesülni.
ಥ_ಥ
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
pongi10: élõ példa vagy rá , grat 😄 , már 100x megválaszolták nked mindezt , de látom olyan hülye vagy ,h nem vagy képes felfogni és csak értetlenkedsz
Evvan gyerekek és egyre csak félhetünk , mert terjed a blizz kampánya és jön a sok-sok casual vérpistike faszláma...casualok ELÕRE!!!mert sohasem késö elkezdeni a wowot...
szerk.:apropó , érdekelne engem , meg sztem a többieket is ,h ha már itt tartunk akkor a régóta idejárók picket,wildor,lynx,beast,count adyn,davidus,tigeroo,crassus,botond,bhalage,danton,shaime stb. elmesélhetnék ugy röviden tömören ,h mit értek el eddig wow karakterjeik életében ,mit csinálnak jelenleg a wowban ?! realm , fõbb guildek esetleg ?...nubozást nem kérek ,köszi 😊
Annyi biztos, hogy akármit tesz Blizzard már nem tudja tönkretenni magát, nem rég olvastam a bevételérõl, hogy milyen évet zárt, kilóra megvehetné fél Európát.<#smile>#smile>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
S1 geart meg azért lehet megvenni honorért hogy a pvpsek+casualok ne legyenek hátrányban a raiderekhez képest mikor kijön a kieg(lásd HWL BC elött)
V9ykn8_TZL0
http://thottbot.com/q9617
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én ugy vagyok a Horde - Alliance dologgal, hogy megkell tapasztalni mind a kettõt. Tavaly mikor a wowot kezdtem felhúztam egy hordást 20asra majd töröltem és mentem alliba, kezdtem egy törpöt (csak az tetszik alliból) de amikor megláttam a "szent fény lovagjai" klánt akkor töröltem a picsába. Nemkérek az ilyen alsósokból akik játszák hogy õk a jófiúk és betámadják xroads-ot néha mert mocskos a !%@# horda..! A valóságban is ember vagyok, miért legyen az alteregóm is human egy fantasy játékban?! Inkább leszek ork (for the warchief!), troll (yo, mon) vagy tauren (/moo) esetleg élõholt...
Mivel true hordás vagyok (legalábbis voltam) a BE dolog sziven ütött...egyszerûen nem illik a hordához az egész mert a vérelfek az tök olyanok mint egy human és egy night elf keveréke ,õszintén szólva draeneinek jobban örültem volna😊 (Bár van egy BE palám)
Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik büszkén hirdetik hogy alliról rerolloztak. 2 kérdés utána: mikor jöttél, mi a karid?
válasz: bc után, blood elf...
nc
"valakinek pont az tetszik hogy pörgeti a háta mögött azt ami ép a kezében van" - az már teljesítmény! Neked is bokáig ér a férfiasságod? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
A többi no comment, az még ennél is nagyobb baromság.
ಥ_ಥ
Valami oknál fogva a játékban a female karakterek combat animációja viszont sokkal jobb mint a male karaktereké igaz ez a bloodelfekre is ahol nemkicsit erõltetett a manuszok mozgása de valakinek pont az tetszik hogy pörgeti a háta mögött azt ami ép a kezében van.A combat animáció pedíg nem csak a wow ra igaz hogy a female karaktereké mindíg jobb.Anno a blade of drakness nevû hack&slash-ben (mûfalyában azóta sem készítettek jobbat) az amazon mozgása messze messze a legjobb volt.
En valahogy sosem szerettem az aranyos, meg csinos karaktereket, azt latok eleget eloben. Egy fantasy vilagban meg legyenek kulonleges szereplok. Raasasul valahogy sosem hajtott a vagy, hogy no lehessek, ezert nem is akarok egynek a borebe bujni. Persze izlesek es pofonok, semmi bajom azokkal, akik irl rozsaszin cuccokat hordanak, de lehetoleg elkerulom oket. Ezert is kerultem el az ally oldalt amennyire csak lehetett: 😊
jobb klikk rajta és kép cimének másolása vagy pedig ha lusta vagy lustáknak
Unalmas, fárasztó, és gyenge. 😄
anti hero
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"