166745
  • capaszabi
    kiváncsi vagyok hogy mutatna a karid egy szál squire's shirt-ben, mert ugye hiler nélkül se aréna se pve se pvp. azért örülök hogy átlátod a dolgokat.
  • capaszabi
    kiváncsi vagyok, hogy mutatna egyszál squire's shirtben a karid healerek nélkül, bosskillek nélkül aréna és bg-k nélkül
  • tigeroo
    hmmm...ennél is lehetne egyszerűbb az egész... egy nagy fehér gomb vöröskereszttel a közepén...ha nyomogatod gyógyulsz..
  • Davidus
    épp itt az ideje hogy lenerfeljék a szar szemét szar healereket. mageknek meg l2p
  • YakHead
    hát jah. Frostshock-on is fenn van képekkel illusztrálva, hogy változtatnak az downrank spellek manaköltségén. Magam részéről felháborítónak tartom, ugyanis ha jól veszem ki csak a Casterek-et fogja súlytani. A rugók így is megbasszák a cloth-osokat, akiknek még - azonkívül, hogy ne haljanak instant - még arra is figyelniük kell, hogy manával bírják. Downrank spelleket használ a legtöbb mage arra, hogy ne kúrja seggbe a rugó aztán úgyis vált a több manát égető nagyobbat sebző spellekre. A healelésről meg nem is beszélve. Kár itt visítozni, több, mint valószínű, hogy így marad ugyis. fakk.
  • ShaiHulud
    In the latest WotLK beta push, we made a large change to the mana cost of spells. All player spells now cost a percentage of base mana rather than a fixed cost. Base mana is a special value determined by the player’s level and class, regardless of any effects or items that increase intellect. It is the size of a player’s mana pool if the player has zero intellect.

This change was made primarily to prevent downranking, as it's a technique that was never quite intended. Rather than continue to find ways to penalize players for casting low-rank spells, we decided to essentially make doing so obsolete. If rank 5 and rank 6 of a spell cost the same amount of mana, but rank 6 does more damage/healing, then there is no reason to consider casting rank 5.

nah ez nagyon remelem nem marad igy.
  • picket
    És ráadásul 12 évesen!!!
  • picket
    Kevered a carebear és az idióta fogalmát. A buzi és a carebear fogalmát. Mindenki, aki nem teszik, az carebear? Valójában ki nem carebear? Ja igen: te. /worship
  • picket
    Kötél + googliba beírod, hogy hogyan kössünk hurkot, aztán meg is oldódott az unalmas élet probléma. Kell még egy sámli, meg magasan valami, ahova rögzíteni tudod a kötelet. Ennyi, bb, nem fogunk sírni a temetéseden, amire nem megyünk el.
  • MURopi
    bocsi hogy így közbe szólok de ebben említették hogy :"...épp hogy meg lett a 6 általános?..." humm... ha legalább valakit flamelni akarsz tanulj meg írni vagy tájékozódj hogy ne magad égesd be... istenem... 6 általános...
  • dartonita
    Szia.

Javaslom az Arathor-t,ha Te is szeretnel belepni a f@szlama pvpre keptelen jatekosok taboraba(mert ugye a pve realmen csak ilyenek maszkalnak).
    Ahhoz pedig,hogy megmenekulj a vok,tok,szero,xd meg lol szintu juzerektol,probalj ki nehany guildet.Valoszinuleg egy ido utan meg fogod talalni a szamodra is tokeleteset.Lehetoseg szerint olvass utana a Teged erdeklo dolgoknak,erre tobbek kozt megfeleloek lehetnek ezek a linkek :
    Thottbot
    Wowhead
    Wowwiki
    Faj es kaszt kerdesben pedig az dontson mi tetszik,ne az amit masok mondanak.
  • WiLDoR
  • Lacee
    sg.hu nívódíj 2008
  • Csirke4
    neked meg a kúrva anyád!!!!!!4444
  • Lacee
    sem a hivatalos FAQ-t, dobozban található könyvecskét stb :)
  • panther112
    Szóval csak óvatosan majd a wow világában, messziről elkerülni a huntereket!
  • Netgear
    köszi! [nem szoktam vissza olvasni]
  • Soultrain
    hunter tud ,de már kérdezték mostanában 2x is.
  • Netgear
    Hát te aztán egy nagyon vicces gyerek vagy , na de most komolyan!!! Wow-ba értem a kérdést!
  • panther112
    Még jó.
  • mikusmate
    Kara opera eventhez meg kell ölni Moroest?
  • panther112
    Kell, is a nagy f.sz, ha tehenet akar b.szni...
  • panther112
    Jajj ezt pont nekem? Még 1 hete sincs, hogy itt meindenki leírta az ellenkezőjét. Amúgy neked ez a wow csúcsa? Erre egy normálisabb játékos már oda se b.szik, rutinból, félálomban is megoldja. Te meg majd megpukkadsz a büszkeségtől, és a fennküld word pvp szóval illeted. Na látod eza szánalmas.
  • Lynx_TWL
    az allisok 18 felettiek de a taureneknek van a legnagyobb fasza..
  • Lynx_TWL
    :d nub
  • panther112
    Így, ilyen vicces formában akarod közölni, hogy épphogy meglett a 6 általános, és, hogy nehezen megy az olvasás? Tényleg marha vicces fiú ez a Lynx...
  • Calver
    a world pvpt max azok hívják gankelésnek akiket szépen 1v1-ben sorra kivasalnak random csúnya és gonosz hordások/allik. aki képes észrevenni h hoppá valami közeledik aminek szép vörös a neve és hopp nem kéne most mobokat ütni, inkább át kéne fordulni a szép vörös nevűre és szerezni egy kis free honort... nos, az jól szórakozik a kedves kis pvp szerverén, nem pedig fórumokon pampog.
  • Lynx_TWL
    még el se olvastam a kommented de a hosszából már lejön, hogy akkora láma vagy az nem igaz ( de én pont ezt élvezem:D )
  • Soultrain
    Egy pár embernek elkelne
  • panther112
    Tétel: Ragnaros is kb. uolyan sötét realm, mint a BS.
    Bizonyítás: "Az aréna meg kb ugyanannyira unalmas pvp szerón mint pven. BG-k a jók." - egy magyar játékos a Ragnaros-ról, akár játszhatna a BS-en is...
  • panther112
    Sintér, és ki kell őket hívni (telefonon). Bár most már lehet állatmentőket/kutya, macska menhelyeseket is.
  • Crusnik
    tapy sztem gyere Ragnaros-ra igaz magyarok ott is megmutatják milyen is az igazi magyaros viselkedés. De BShez képest ég és föld. Amugy pvp szerón ugyanúgy lehet raidelni. Az aréna meg kb ugyanannyira unalmas pvp szerón mint pven az 1000dik insta. BG-k a jók. Kasztnak azt kezdj amit jónak látsz lehet lesőre szokatlan lesz de majd belejösz és akkor nem bánod meg hogy mást választottál. :)
  • panther112
    Kár is, mert nem mindneki veszi be azt a sok baromságot, amit itt egyesek képesek előadni. World pvp... jobb helyeken gank-elésnek hívják. Ha neked ez bejön irány a bs, és boldog ember leszel.
  • panther112
    "Egyetlen dolog igaz, horda oldalon az átlagéletkor alacsonyabb."

Ha erre gondolsz, ez egy tény. Egy csomó szociológiai felmérés készült a wow játékosokról, ezt is onnan lehet tudni.

A wow rp tartalma, pedig nem azonos azzal a szánalamas bohóckodással, amit az rp guildek előadnak, szerencsére.

Lynx-et, meg egy csomó más embert, fel sem ismerem, mert naponként váltogatják a hülyébbnél hülyébb képeket a nevük helyén... Lehet, hogy Lynx ilyen vicces fiú, de ha ezt nem tudom előre + nem látom, hogy ki írja a hsz-t, akkor nekem valahogy a humor nem észrevehtő a hsz-eiben.
  • Netgear
    Ki tud állatot befogni??? És hogy???
  • Calver
    carebear szagot érzek.

world pvp nem halaa és nem gankelés, de nem erőlködök ezt elmagyarázni valakinek, aki meg van győződve róla hogy pve szervereken nagyobb az átlagéletkor...
  • Narxis
    Így van allis vagyok homár vagyok, reméltem, hogy ez nem derül ki.
  • BEAST #127812
    Eleg vicces ahogy Lynx "poenkodasaira" komolyan valaszolsz, es foleg az hogy megmondod nem szep dolog az altalanositas, de azert "az egyik fel ilyen, ez igaz!4!4" :DD
  • panther112
    Mi köze van a wow ünnepeknek az rp guild-ekhez, és főleg a cybersex-hez (ez utóbbi szerencsére még nem talált meg a wow-ban sem, sajnos a másik már igen)?

Ahol én játszom, ott az ally, azt csinál, amit akar, mert jobb guild-jeik vannak, pedig kevesebben vagyunk! Haala-nál mountolnunk se kell. Vagy farmhelyeken oda szállok le, és akkor, amikor, csak akarok; 10v1-ben sem fognak támadni, mert tudják, hogy 10 perc múlva lehúzhatják a rolót. Ennyit a szuperbátor hordásokról... ez is egy, a sok ostoba wow legendák közül.

Az ally vs horda vita úgy értelmetlen, ahogy van. Egyetlen dolog igaz, horda oldalon az átlagéletkor alacsonyabb. Ezen kívül nincs más különbség.
  • BEAST #127810

ui. kihagytad hogy mind 12 evesek! :o