World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Jol kezdodik ez az ev is 😄

Crassus a "Pve serverek pvp kiralya" vs "mindenkaszttalpr0vagyok" Wildor <#nevetes2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
Hát nemtudom én nem vagyok full s2 gearben de a warrioroktól csak deep afflival kapok ki, destroval is meghalnak és sl/sl-el is. (najóazértkellegykismáknéha)
[HUN]Crassus
holnap vagy hjolnaputan en csinalok par 1v1 videt/most van hely a vinyomon boven/ es bepopstolom es kielemezzuk mit rontok el...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
neeeeeeeeee Wildor nem lehetsz ilyen imba!
de akkor tessek csinalj frapssal mondjuk 5 random SL lokk killt a wariddal es muti meg...oks?😛
mert en nem tartom magam szarnak sot nem gyengen nem tartanak szarnak a szerveren is ahol jatszom,de SL lokkot olni szinte lehetetlen....,de en kivancsi vagyok szakmailag,hogy mit baszok el,hogy te ilyen fasza vagy a 88. altoddal is.....

s1 gear-ben a warrimmal összepakoltam minden lock-ot 1v1-ben (még a merciless gear-es sl-sl speccest is), szal aki nem tud lock-ot ölni manapság, annak tényleg l2p.
az már csak egy visszamaradt mítosz és berögzõdés, hogy a lock milyen überimba egy megverhetetlen class...

(mage-el meg azért kell bazi nagy mák a lock leveréséhez, mivel a mage counter class-a a warlock, mint ahogy a lock-nak meg a rugó)

ja izé, buék...

[HUN]Crassus
BUEK all!!

Sl lokkot nem eszi meg....a tobbi verheto,de tenyleg belehal utanna a dotokba😛😄

Botond
Vigyé magadda egy druidot oszt jó lesz a.
Lazarus
warlockot warrior is megeszi reggelire, csak utána belehal a dotokba
Warlockot rugóval meg bm hunterrel ölj, azoknak a casterek freekill.
Count Adyn
Meg felhunter leszedi róla😄 Szóval marad a székben hátradõlés és levegõ hangos kifújása😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

panther112
Mage-nek milyen értelmes pvp macro-i vannak a self decurse-ön kívül?

Ne akarj lockot ölni. Ölj rugót. Azt meg mi nem tudunk.
The Garrett
de az a baj hogy a polybol kijon trinkettel... 😄😄:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
l2p, tegnap levertem egy SL lockot...nemvicc, de kép az nincs! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bodesz
nézz youtube videókat ottis csak mákból ölik a wlockokat...ezért lesz magem meg lockom is 😄
progress:50% xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Count Adyn
Ebbe az a vicces hogy nem vicc😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
lepolyzod és reménykedsz hogy arrajár valami ??boss ami 1shotolja

Narxis
Írj a Blizzardnak, hogy nerfeljék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

s0n1c
deep frost + izom pvp gear + mák
Sehogy
Fehercsoki
Hogy lehet magel lockot ölni?

dettó :>
Laky
Egy "read only" user kíván mindenkinek Boldog Új Évet! 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

boldogot

aut viam inveniam aut faciam

wts gold twistin nether , bloodscalp
wtb gold ragnaros

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
buék nubok, hajnal 5re megyek dolgozni pwned:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shaime01
buék bazdmegbuék.. #.#

az év MÁSODIK (rohadj meg beast erre készültem😄) kommentje wow forumon

BEAST
Boldog uj evet kivanok mindenkinek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

arathoron van karid ally oldalon ?
B.U.E.K.

tigeroo
én 8kor mentem el questelni a city-be, pár haverom partizott szétszórva,de nevû item segitségével megbeszéltük hogy az egyik inn-ben raiddá alakulunk és körbejárjuk a várost...gnomokat nem láttunk csak sok részeg + vidám humant közben húztuk az engineering skillünket, ugyanis készitettünk majd elis lõttünk 1-2 goblin rakettet...jah és mindenütt asztalt kelett volna foglalni szóval jöttünk is haza...hic!😄
shaime01
hehe láttom nem csak én szenvedek otthon ^^

van egy pezsgöm egyedül mmm lehet jó lesz😄 már a 4ik filmet nézem .. >.> azt hiszem itt a vég!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH

Tatyla
B.U.É.K

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

k O T T A
nemcsak a város szar😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

BEAST
Azt nem tudom, de jovore talan jobb szerencsed lesz :p

mér van az hogy group lootnál soha semmit nem kapok? mindig csak iylen 5-50-ig sikerül needelnem:S
shaime01
de rohant unalmas otthon.. de tényleg honort farmolni? báh.. questelni? bah.. kint mindenki marha jól szorakozik.. én meg itthon rohadok.. de jó mondhatom.. 😄

panther112
Mage-eknek pvp-hez milyen macro-t érdemes használni a selfdispell-en kívül? Amúgy Boldog Új Évet!

capaszabi
na ki? 😄
boldog új évet

capaszabi
pontosan

tigeroo
nálunk sem jobb a helyzet. pár taggal benézünk 1-2 kocsmába és jövünk haza..

(a 3. av-mat megnyertem csak akkormár nem kerültünk össze!<#nyes>)
jazzy
Én barátnõzök itthon nem kockulok, de sajna semmi jó parti nincs kilátásban úgyhogy marad a tvzés. Szar ez a város :\
Botond
Mi azt augusztus 20án szoktuk. :-) Mi kutyánk is parázik. :-) De ma buli van, buék mindenkinek!
shaime01
buék <#taps>

itthon kellet maradnom kutyámal mert a nagy tûzijátékoknál ne hogy megijedjen ujabb stressz helyzetet éljen át és ugroljon ki a szeme ujra.. >.>
szóval ki kockul még otthon?😊

The Garrett
ebben a topikban felesleges baratnos / irl es verekedos peldakat mondani... 😄😄D

maradjunk plz az informatika vilaganal ^^

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

A munkaidõ lejárt tárgyévben nem kívánok már ÁMITÓgép elött leledzeni ugyhogy mindenkinek boldog új esztendõt és kellemes másnapot holnapra.
Hmm biztos ugy van ahogy mondod az összes allis buta és csak azért van alliance is a játékban hogy a blizzard kedvenc szörnyei ki tudják élni magukat.Ennyi erõvel gondolom nem zavar az sem hogy irl pár cigány megerõszakolja a szemed láttára a barátnõd jól elkeni a szád olyan apropóbol hogy többen vannak és mi a faxért nem mászkálsz te is tized ed magaddal mindenhova.

Anno volt egy jó addon healra képes classoknak ment is a hujjogás azon nyomban hogy micsoda szemét dolog hogy semmi owerheal pont annyi mannát fogyaszt egy heal amennyi szûkséges és annyi healt kap a target amennyire szûksége van.Hamar le is lett tiltva pedíg a legjobb raid segítõ addon volt.Persze nem ezen apropóból fogva lett betiltva.
QuippeR
na errõl van szó, kéremszépen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
és azt tudod hogy nem rajtad múlik ugye? guildedbõl mindenki ennyit játszana még mindig csak hoggert vernétek

V9ykn8_TZL0

Davidus
Blizz nem tehet róla hogy az allisok buták ilyen addont írni

V9ykn8_TZL0