World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crassus a "Pve serverek pvp kiralya" vs "mindenkaszttalpr0vagyok" Wildor <#nevetes2>#nevetes2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de akkor tessek csinalj frapssal mondjuk 5 random SL lokk killt a wariddal es muti meg...oks?😛
mert en nem tartom magam szarnak sot nem gyengen nem tartanak szarnak a szerveren is ahol jatszom,de SL lokkot olni szinte lehetetlen....,de en kivancsi vagyok szakmailag,hogy mit baszok el,hogy te ilyen fasza vagy a 88. altoddal is.....
az már csak egy visszamaradt mítosz és berögzõdés, hogy a lock milyen überimba egy megverhetetlen class...
(mage-el meg azért kell bazi nagy mák a lock leveréséhez, mivel a mage counter class-a a warlock, mint ahogy a lock-nak meg a rugó)
ja izé, buék...
Sl lokkot nem eszi meg....a tobbi verheto,de tenyleg belehal utanna a dotokba😛😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
progress:50% xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
aut viam inveniam aut faciam
wtb gold ragnaros
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
az év MÁSODIK (rohadj meg beast erre készültem😄) kommentje wow forumon
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
B.U.E.K.
van egy pezsgöm egyedül mmm lehet jó lesz😄 már a 4ik filmet nézem .. >.> azt hiszem itt a vég!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
(a 3. av-mat megnyertem csak akkormár nem kerültünk össze!<#nyes>#nyes>)
itthon kellet maradnom kutyámal mert a nagy tûzijátékoknál ne hogy megijedjen ujabb stressz helyzetet éljen át és ugroljon ki a szeme ujra.. >.>
szóval ki kockul még otthon?😊
maradjunk plz az informatika vilaganal ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Anno volt egy jó addon healra képes classoknak ment is a hujjogás azon nyomban hogy micsoda szemét dolog hogy semmi owerheal pont annyi mannát fogyaszt egy heal amennyi szûkséges és annyi healt kap a target amennyire szûksége van.Hamar le is lett tiltva pedíg a legjobb raid segítõ addon volt.Persze nem ezen apropóból fogva lett betiltva.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
V9ykn8_TZL0