World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
nekem csak spit makróm van

๏̯͡๏﴿

kösz, ez jó volt, röhögtem rajta jókat 😊

ez a tipikus csordaszellem.
egyedül fosik, de mikor "vele van a falu", akkor meg hírtelen nagyon bátor lesz
az életben is igy van, miért pont egy játékban lenne másképp? 😊

BEAST
Azert nem mindenki jatszik igy 😊 en meg a bubihshez sem hasznalok makrot! <#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
"verhetõ"
így igaz. elméletben :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
haverjaid (Lynx válláról leveszem a munkát <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

The Garrett
2008 elso loltopikja kár hogy zárták :C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jockey
no pontosan ennyit ér a wow pvp-je mint amit itt leírtál..
minél több macród van annál jobb..
szarfos az egész, dögöljön meg mindenki az újévben (kivéve akit ismerek...) :-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ez most tetszett😄

picket
ni hao

&#3237;_&#3237;

BEAST
Te jatszol is a karaktereddel vagy csak macrok macrok macrok? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
be kell kapcsolni pvp flaget, különben nem veszi figyelembe hogy ott vagy
Magh
Poly focus, CS focus, IB cancelaura, pet (attack és freeze), AM ready check macro. Lvl 1/max rank modifier macrók frostbolt, CoC, AE, blizzardra (bár én jobban szeretem külön a r1 anti-stealth spelleket, kellhet az combatben is). AP-PoM-trinket ill. patch után IV-trinket makrók. Én nem használom, de van IB+CS/nova/blink macro is.

Magh
Konkrétan a draintankon kívül nem tud mit csinálni, ami lófing damage és a MS miatt még kevesebb heal. Fél perc fear immunity alatt meg csak lemegy. Én konrétan imádom, mikor rugók/warriorok szétverik a noskill sl/sl szörnyszülötteket.

Magh
Na jah, pug esetén teljesen általános, hogy a 6-8 támadó hordás mind dismountol rám, ellövik a cooldownjaikat, megvárják a 10 sec blockot és a blink után is kitartóan üldöznek. Sajnos az alli még ennél is hülyébb, így nem sokat érek el vele.

nem kell ide semmiféle vidio: én pro vagyok, te meg nub.
true story <#vigyor><#idiota><#hehe>

shaime01
2 lövésel tovább tart?^^

Lehet hülye kérdés(sõt biztos) de lehet engineeringgel postaládát csinálni??😄😄
Davidus
harp eszem megáll-.-

V9ykn8_TZL0

Magh
Bármilyen rugó verhetõ frost builddel, fõleg 0-(5-12)-5x jellegûvel, muti, ShS, HARP etc. Patch után az új ShS okozhat majd gondot, de szerintem az sem lesz elég. Persze egy classt ismerõ és a cooldownokat jókor ellövõ rugó ellen mindent fel kell használni.

Lockból az SL/SL szinte esélytelen (max gearen és jól játszva megkockáztatom, hogy verhetetlen), de a destro és affli is komoly elõnnyel indul a skillhunter vagy a firemageket alázó DPS miatt, ugyanakkor WE+IB használatával lemennek.

burki6
Hi mindenki! Nemrég felmerült bennem a kérdés: PvE szerveren hogy van world PvP? úgy értem pl Hellfire-ben ha ott van egy Outpostnál egy ally meg egy hordás akkor az szerzi meg, aki tovább bir ott ülni a seggén?

Lynx_TWL
false.
there is only faszláma mage (rugó az mind pro)

Garf
true

http://www.flickr.com/photos/bubue/

the elder
Sziasztok!
Boldog Új Évet Kívánok
Azt szeretném kérdezni hogy mi a legjobb talentleosztás warlocknak abban az esetben ha BG-zni akarok és abban az esetben ha raidekbe mennék, és még azt is hogy a sámánnak milyen talentekre kell rakni hogy jó healer legyen

Lynx_TWL
összes faszláma volt ezekszerint

TDC Geronimo
Felmerül a kérdés, hogy milyen faszláma magekkal találkoztál te... :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Garf
eselytelen 😄 mien faszlama rugokkal talalkoztal te? 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Fehercsoki
Szerintem magel könnyû rugót ölni,kicsit nehezebb mint warrit,de warri full hp,rugó meg olyan fél hp.

Lynx_TWL
bring it on

TDC Geronimo
frostal bármikor ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
magel rugót ölni?
haha hahah ahaha
szép álom

Lynx_TWL
reroll pve

Hidd el, hogy egy deep afflis lock is agyonveri a maget ha nem vásárolt kari.
Fehercsoki
Full afflis lockal nincs is baj csak az SL/SL-essel,afflisat hamarabb megölöm minthogy a dotjai megölnének,a másikba viszont nem lövök túl sokat,és ha critelek is akkoris még ott a sok resije,és a resi mellé még a resistance felhunter miatt és az SL.

BEAST
En nem rugdostam senkitsenem -.-

No igen kedvelem én is az iylen helyzeteket és a kipontozott részre amit szabadon hagytál gondolom azok a szavak kerülnek amiket a spirit healernél várva gondolnak hogy hogy a faxba ölt meg.

1928 unbuffed ap-vel és 30% critel azért nem annyira egyszerû kifektetni.Addig nincs gond míg a hasonlóan gondolkodó huu de utálom a paladinokat tipúsú habzó szájú arcok arra sem figyelnek hoyg legalább a concentrationból kiálljanak a stun után meg még egy ütés max szinte bárki.
Botond
Rögtön elsõ nap körberúgjuk Crassust a fórumon, akkor mi a francot fogunk csinálni a maradék 365 nap idén? :-D Nyughassá mán, hagy mongya! ^.^
BEAST
ooo ... most soronkent fogsz reagalni? ... sot, sorok egyes reszeire? 😄DD

[HUN]Crassus
"minden pves ugyanolyan jo pvpben mint barmely masik pvps ember" ez nem igaz.A nagy többségre biztos nem.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
"pvp serveren ott van a meglepetés ereje pve serveren nincs. " teljesen igazad van,de ettol meg senki nem lesz jo pvp jatekos.....jo pvp jatekos elsosorban tisztaban van a sajat kepesegeivel a klassza kepessegeivel az ellenfel klasszanak a kepessegevel/ezalatt ertem azt,hogy az osszes klassz kepessegeit zsigerbol vagja-tudja mire szamithat az ellenfeletol/ akivel merkozik epp es lehetoseg szerint a legjobbat hozza ki az adott szituaciobol ,de legalabbis torekszik ra!
Teljesen hidegen hagy,hogyha 3-an agyonvernek es emoteolnak ram mikozben ezt a 3-om embert felharmstringeltem ,kombatba raktam/no mountolas 5-6 sec-ig/esetlegesen egyet kiszedtem kozuluk es kozben az FC-k 80 yardal arrebb vigan szalad a fleggel.Elmeletileg ebben a helyzetben verpityu szerint en egy szar pvp-s vagyok mivel,hogy megbaxtak 3-an,hogy kopni nyelni nem tudtam,de akinek van fogalma,igazi fogalma a pvp-rol az eppenhogy tisztaba van vele,hogy ezt a 3-om mikkamakkát éppenhogy én szopattam meg,mert elvontam a figyelmüket arról amire az adott szituációban igazán kellett volna foglalkozniuk.

shaime01
flying mount tök poén olyan helyrõl jön a támadás casterektõl ,hogy meele karakterel esélyed nincs megölni ^^ kedvencem elemental plateun stealthben lévõ hunterek akik fáról lönek le mindenkit

BEAST
Elhiszem hogy minden pves ugyanolyan jo pvpben mint barmely masik pvps ember, viszont en voltam mindketton es sokkal jobb pvp szerveren fejlodni. Sosem felejtem el amikor nubMalavval meg ratyiLynxszel szinteztuk a BC utani BE karaktereinket es a 60as allisok habzo szajjal vartak a friss husra 😄 Legjobb erzes amikor az unalmas pve fejlodest megzavarja egy-egy ganker aki azt hiszi csak mert 10+ szinttel nagyobb 2 utesbol leverhet mindenkit 😄 ... Pve serveren ez dogunalom, mindenki pvp off modban rohangal, amikor ugy erzi hogy nyero helyzetben van egy pvp onos emberrel szemben akkor raugrik,kb ennyi. Ez a kulonbseg egy Pves es egy Pvps server kozott, es az hogy melyik serveren ki mennyire tud insta aikat utni, ettol teljesen fuggetlen :p

Annyibol valtozott ez BC ota hogy Outland es a repulo mountok azt a maradek kis world pvpt (ganket) is megoltek ami volt, mindenfele epic repulomountos 70es epixx gankerek repkednek es ugyanugy mint a pve serveren az a player aki csak akkor kapcsolja be a pvp modot amikor 110% hogy nyer, mar pvp serveren is ezt csinaljak, csak annyi a kulonbseg hogy itt a levegoben varnak az alkalomra -.-

BEAST
pont az olyan nuboknak orulok zaszlo orzeskor :p

shaime01
nincs is annál jobb mikor nagyban questelsz / farmolsz és egyszer csak elkezd valamiért nagyon fogyni a hp-d és nem vágod le ,hogy miért.. ^^

kedvencem amikor outlanden olyan mobokat ölök akik frostbolt-t lönek ki és egy mage hátulrol rámlõ pár frostboltot nekem meg nem esik le ,hogy hopp nem a mob lõ ekkorát 😄 pve serveren amikor questelsz farmolsz a pvp flag disable-n van igy nem kell emiatt aggodni.

shaime01
pvp serveren ott van a meglepetés ereje pve serveren nincs.
-

a warlock témához ha éppen nem warlock vagy druidomal játszom akkor inkább azért "imádkozok" ,hogy ha s2+ gearü warlockal találkozok aki sl-es inkább ne támadjon meg mert ott már ugy is csak a szerencsén mulik minden, sl warlockok mindenhato "plate"-tett (ezt hogy kell leirni normálisan magyarul?^^) viselnek igy elöbb fogy el nekem a hp-m mint nekik 😞
-

warden retri palára meg azért mozdulnak rá mert ... (ide beilleszhetsz egy szót <#hehe>)

[HUN]Crassus
nana azert ez ugy hangzott mintha pve szerveresnek koze nem lehet a pvp-hez....
ne hidd,hogy csak mert valaki pvp szerveren jatszik es parszor legenkelt az 52-es karijaval nehany 20-as karit XR-nel mar tud is pvp-ni....akkor en meg mondjam ,hogy a pvp szerveresek nem tudnak pve raidelni???nem mondom ,mert pontosan ugyanannyi pve szerveres tud pvp-ni IS mint pvp szerveres pve raidelni.

Persze a paladinommal is leölök simán egy lockot jómagam is ha pont szaturnusz-mars quadrát van vagyis elproccol egyszerre minden pont nincs cd-n sem a bubi sem a trinket mitöbb a lay of hands is megvan, esetleg a lock questes rewardokban pompázik és ugy vette accountal együtt.

A hunterrel sima ügy(lenne) csakhogy nem 1 vs 1 rõl szól a játék.Egy egy max ab-n alakulhat ki ha véletlenûl egyvalaki védi valamelyik bázist utána meg jöhet apara hogy elöbb respawnol e mint ahogy megszerezted a bázist.

Érdekes mód ha a hunterrel játszom és egyedûl védek egy bázist akkor nemigen próbálkoznak be egy-egyel csak a nagyon elvetemült warriorok ha viszont a paladinommal akkor a friss hetvenes pistike is rám mozdul ugyanabban a szituációban tökmindegy milyen classal játszik.
[HUN]Crassus
Wildor terdre kenyszeritene az tuti!😄

Shortstop
elnézést mindenkitõl de sok hordás mekkora cigány, bár ally se különb gondolom 😄

BG- 1v1-es harcból menekülnek hiába lövök rájuk futnak mint a nyulak de ha vannak 8-an egyre akkor el nem mennének mellette 😄

jazzy
Énmeg a 3.rol afkztam miutan 0-ra vertek minket inkabb elmentem arenazni😄

BUEK mindenkinek!