World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyedül fosik, de mikor "vele van a falu", akkor meg hírtelen nagyon bátor lesz
az életben is igy van, miért pont egy játékban lenne másképp? 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
minél több macród van annál jobb..
szarfos az egész, dögöljön meg mindenki az újévben (kivéve akit ismerek...) :-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
true story <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Lockból az SL/SL szinte esélytelen (max gearen és jól játszva megkockáztatom, hogy verhetetlen), de a destro és affli is komoly elõnnyel indul a skillhunter vagy a firemageket alázó DPS miatt, ugyanakkor WE+IB használatával lemennek.
Boldog Új Évet Kívánok
Azt szeretném kérdezni hogy mi a legjobb talentleosztás warlocknak abban az esetben ha BG-zni akarok és abban az esetben ha raidekbe mennék, és még azt is hogy a sámánnak milyen talentekre kell rakni hogy jó healer legyen
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1928 unbuffed ap-vel és 30% critel azért nem annyira egyszerû kifektetni.Addig nincs gond míg a hasonlóan gondolkodó huu de utálom a paladinokat tipúsú habzó szájú arcok arra sem figyelnek hoyg legalább a concentrationból kiálljanak a stun után meg még egy ütés max szinte bárki.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Teljesen hidegen hagy,hogyha 3-an agyonvernek es emoteolnak ram mikozben ezt a 3-om embert felharmstringeltem ,kombatba raktam/no mountolas 5-6 sec-ig/esetlegesen egyet kiszedtem kozuluk es kozben az FC-k 80 yardal arrebb vigan szalad a fleggel.Elmeletileg ebben a helyzetben verpityu szerint en egy szar pvp-s vagyok mivel,hogy megbaxtak 3-an,hogy kopni nyelni nem tudtam,de akinek van fogalma,igazi fogalma a pvp-rol az eppenhogy tisztaba van vele,hogy ezt a 3-om mikkamakkát éppenhogy én szopattam meg,mert elvontam a figyelmüket arról amire az adott szituációban igazán kellett volna foglalkozniuk.
Annyibol valtozott ez BC ota hogy Outland es a repulo mountok azt a maradek kis world pvpt (ganket) is megoltek ami volt, mindenfele epic repulomountos 70es epixx gankerek repkednek es ugyanugy mint a pve serveren az a player aki csak akkor kapcsolja be a pvp modot amikor 110% hogy nyer, mar pvp serveren is ezt csinaljak, csak annyi a kulonbseg hogy itt a levegoben varnak az alkalomra -.-
kedvencem amikor outlanden olyan mobokat ölök akik frostbolt-t lönek ki és egy mage hátulrol rámlõ pár frostboltot nekem meg nem esik le ,hogy hopp nem a mob lõ ekkorát 😄 pve serveren amikor questelsz farmolsz a pvp flag disable-n van igy nem kell emiatt aggodni.
-
a warlock témához ha éppen nem warlock vagy druidomal játszom akkor inkább azért "imádkozok" ,hogy ha s2+ gearü warlockal találkozok aki sl-es inkább ne támadjon meg mert ott már ugy is csak a szerencsén mulik minden, sl warlockok mindenhato "plate"-tett (ezt hogy kell leirni normálisan magyarul?^^) viselnek igy elöbb fogy el nekem a hp-m mint nekik 😞
-
warden retri palára meg azért mozdulnak rá mert ... (ide beilleszhetsz egy szót <#hehe>#hehe>)
ne hidd,hogy csak mert valaki pvp szerveren jatszik es parszor legenkelt az 52-es karijaval nehany 20-as karit XR-nel mar tud is pvp-ni....akkor en meg mondjam ,hogy a pvp szerveresek nem tudnak pve raidelni???nem mondom ,mert pontosan ugyanannyi pve szerveres tud pvp-ni IS mint pvp szerveres pve raidelni.
A hunterrel sima ügy(lenne) csakhogy nem 1 vs 1 rõl szól a játék.Egy egy max ab-n alakulhat ki ha véletlenûl egyvalaki védi valamelyik bázist utána meg jöhet apara hogy elöbb respawnol e mint ahogy megszerezted a bázist.
Érdekes mód ha a hunterrel játszom és egyedûl védek egy bázist akkor nemigen próbálkoznak be egy-egyel csak a nagyon elvetemült warriorok ha viszont a paladinommal akkor a friss hetvenes pistike is rám mozdul ugyanabban a szituációban tökmindegy milyen classal játszik.
BG- 1v1-es harcból menekülnek hiába lövök rájuk futnak mint a nyulak de ha vannak 8-an egyre akkor el nem mennének mellette 😄