166745
  • t0ma
    nyilvan attol fugg mit akarsz...
    accountnev+az accounthoz regisztralt nevet egybol kerdeztek
  • capaszabi
    inkább nem is mondok semmit.
  • Crusnik
    Ha jól tudom mana regen nem változik csak nem lesz mp5 hanem folyamatosan töltődik így egy 250 manas spellhez nem kell 5 másodpercet várni hogy töltődjön 600at mana(healerek)
    Ami meg a warlokcot illeti, kicsit azért megkapták azt a buffot amit reméltem hogy elvesznek tőle. Előre toltál a soul linket omg, mert máskép már nem is warlokc a warlock. Druidtól meg elveszik a feral chargeot azzal az indokkal hogy 10 pontos tlaentnek túl imba...
  • edios
    Kicsit döglődik a szerver, néha bejön, néha nem.
  • Soultrain
    tudtam h vki beleköt:)nem úgy értettem...
  • eLiXir
    nekem tök szimpi xXx <3

D:
  • voloume
    valaki aki esetleg mar hívta a blizzardot mondjuk billing supportot vagy valami az letudna irni pontosan miket kell megadni adatokat? nem valami jo meg az angolom és nem akarom 2er hivni őket
  • Soultrain
    nektek bejön a wow-europe.com?
  • Pedli
    kár... azért köszi
  • Fehercsoki
    Nemlehet.
  • Pedli
    üdv mindenki!
    Lenne egy kérdésem:sámánnal lehet kard használatot tanulni? Csakmert elmentem undercitybe és ott egy Archibald nevű célőhalott elméletileg meg tudna tanítani de nekem csak a tőrök használatát tudja
  • Shongi
    Bövebben a shamynak mindhárom elég jó még arénában is, persze resto messze a legkeresettebb.
  • Fehercsoki
    Bővebben?
  • MURopi
    ne vedd komolyan a válaszom de szerintem a resto 2v2 , 3v3 ra tökéletes de elemental PvP-re tökéletes :)
  • Fehercsoki
    Hamarosan 70 lesz a sámim és szerintetek melyik a jobb talent pvpre a elem/resto vagy a cement?Nekem a cement tetszene de úgy hallottam h az nem olyan jó mint az elem/resto.
  • Fehercsoki
    Ennek mi köze a wowhoz?
  • Magh
    Előkaphatnád akkor :p. Konkrétan a devour és spell lock érdekel, elvileg át lettek alakítva.
    Felguardnak meg illene betöltenie az alap demo pet szerepét.
    Illidan form szerintem nem illik a WotLK 51-pointerek közé. Valami kis CD, általánosan használható képesség kellene. Ez így vagy OP, vagy semmit nem ér.
    Csak theorycraft alapján szerintem haunt + demo lesz a high-end PvP spec. A destro még mindig papír, de a mobilitása össze sem mérhető egy firemage-el, úgyhogy szerintem esélytelen.
  • WiLDoR
    felhuntert még elő se kaptam.
    felguard viszont kafa, nonstop lehet grindelni vele, 3/3-as manatap-pal, gyakorlatilag megállás nélkül.
    metamorphosist se néztem még, szerintem annyira nem lesz imba, egyrészt mert ahogy néztem morfolva elég kevés az ap, amit spelldmg-ből kap, másrészt limitáltak a skilljeid, harmadrészt túl rövid ideig tart a hatása 51 pontért, negyedrészt meg túl nagy a cd is rajta, hogy jó legyen...arénába és pvp-re nemtom mi lesz a tuti, de biztos nem a demo ág...
    plusz a demo ágon még változtatni kell, mert olyan ~30 elköltött pont után volt egy break, ahol trash talentekre kellett pontot pazarolnom, hogy tovább tudjak lépni.
    szóval még tuti finomítva lesz...

még túl sokat nem láttam belőle, egyrészt mert hétfőn hajnali 1-re végeztem az installal, kedden 10 perces lagok voltak és játszhatatlan volt, tegnap nem értem rá, szal talán majd ma...meg ofcoz hétvégén.
  • Magh
    Engem spec nem zavar, mert Perceptionnel így is kiszúrom. A r1 CoC és FrB viszont alapvető kellék. Szerencsére én annyira elégedett vagyok a mage rewamp-el (főleg egy TBC után), hogy egy ilyen spróság nem tud letörni.
  • Lynx_TWL
    az ilyen konzervatív nubok miatt tart itt az ország!!!
  • Magh
    Remélhetőleg a kiegben nem a kutya lesz "A" pet, így nektek is több esélyetek lesz melee ellen, és a casterek sem tépik a hajukat. Ha már úgyis van bétád: végülis mi lett a képességeivel?
  • WiLDoR
    nem kell a cry, felesleges.
    itt most a leginkább a mage-ek rinyálnak, hogy omg, nem lesz többé rank1 ae spam, hátbavágnak a rugók, nem lesz többé rank1 frostbolt, slow, nem lesz többé rank1 frostshock slow, meg hasonló baromságok, omg /brühühü...
    szerintem meg nagyon is jó dolog volt, hogy megszüntették ezt downrankingos marhaságot (mondom ezt úgy, hogy én is előszeretettel spammeltem arénában a rank1 rain of fire-t, rugókeresésre -.-)

mindenki sír-rí, hogy ez igy szar, úgy szar, jajjajjj, aztán hol van még a beta vége? millió dolog fog még addig megváltozni -.-
  • WiLDoR
    szerintem itt most maniac barátunk 1v1-re gondolt.
    ott meg tényleg szánalmas a produktuma a lock-nak a rugó ellen.
    nem kell bemutatni, lock a main-em.
    felhunterrel úgy tép szét, mint herkules a kreppapírt.
    void-dal viszont 1v1-ben elég szép eséllyel indulok rugacs ellen...

mondjuk vhol alap is, hogy warlock az nem nyerő rugó ellen, elvégre mégiscsak counterclass, vagy miaszösz -.-
  • Magh
    "amúgy meg úgy sírtok FS-en, a fórumon, mint a fürdősqrvák, de beta manaregenből pl. még szart se láttatok...
    nekem a fos, ~0 spirit-es lock-ommal úgy pörög felfelé a mana (nem, nem a lifetap-tól xD), hogy öröm nézni, egy fullspirites healernek, tökibuffolva olyan manaregenje lesz, hogy azt se tudja majd, mire költse el a tengernyi manáját... "

Sajnos a beta kulcsokat nem a hozzáértőknek osztják, hanem random, így a "tesztelők" 95%-a vérnoob. Látni a videókon, hogy pörög a mana. Ugyanolyan lassú, mint most, ilyen 50-eket tölt két mádospercenként, csak szép folyamatosan. Szerinted ez az imba regen fedezni fogja a r1 és r8 CoC közötti 700 manából eredő veszteséget? Amit 8-15 másodpercenként el kell lőni? És akkor a max rank AE és Blizzard (2500 mana) még elő sem került. A legtöbb casternél valamilyen módon előkerül a downranking, ráadásul a skillpool szerves része. Egyszerűen arról van szó, hogy nem képesek kezelni, így inkább eltörlik az egészet. Más kérdés, hogy a növelt manapool és damage + új PvE healerfunkciók miatt az egésznek nagyobb a füstje, mint a lángja.
  • Dr DeViLKiNG
    Használom a jedi erőimet, és a mellettem álló 1-2 másik ember supportját.
  • maniac001
    Mondd el mit csinálsz ha hapsz egy rugót a hátadba és csak kamillázol inaktív gombokkal.

Részletesen.
  • Dr DeViLKiNG
    Azért ennyire nem kell elszállni. Egyáltalán nincs olyan szar helyzetben a lock melee ellen.
  • Magh
    Persze, hogy látható lesz, ez az ára a range-nek; egy mage tud úgy blinkelni, hogy nem látni, merre ment, de az csak 20 yard. De hogy várni fognak? Ki? Szerinted egy 2v2 vagy 3v3-ban megoldható, hogy az egyik tag a körödnél cirkál? Ugyan már.
  • maniac001
    Az igaz hogy ezek a kasztok képesek egy rugót kinyírni de kicsit ferdén látod imho. Nem ezeket kéne nerfelni hanem a rugókat. nem is kicsit. A lockkal pl semmit (!!!) nem lehet ellenük tenni. Amúgy ez a demonic circle amit a lock lerak látható az ellen számára? Mert ha igen az szopás. Ha fight van egy másik ellen simán odaáll a körhöz aztán teleportálhatsz oda ha meg akarsz halni...Hogy is van ez?
  • WiLDoR
    fenét nem, igaza van dav-nak.

azért a jelenlegi wow-ban nem kicsit röhej, hogy az egyetlen class, ami többek közt röhögve kinyújt egy rugót, az pl. a resto druid meg a resto sámán, amiket pont, hogy a rugónak kéne tudnia kifektetnie, s nem fordítva...

nem kicsit röhejes na...
    healpowahra igenis ráfér egy jó adag nerf...
  • WiLDoR
    "mert ugye hiler nélkül se aréna se pve se pvp"

jah, ezért voltak s3-ban is dupla rugó team-ek, rugó-warlock, rugó-mage, duplarugó-lock team-ek 2,400 felett.
    tényleg, szerintem se működhet aréna healer nélkül -.-

pve-vel egyetértek.

amúgy meg úgy sírtok FS-en, a fórumon, mint a fürdősqrvák, de beta manaregenből pl. még szart se láttatok...
    nekem a fos, ~0 spirit-es lock-ommal úgy pörög felfelé a mana (nem, nem a lifetap-tól xD), hogy öröm nézni, egy fullspirites healernek, tökibuffolva olyan manaregenje lesz, hogy azt se tudja majd, mire költse el a tengernyi manáját...
  • Dr DeViLKiNG
    Idegbajt kapok..
    6 napja be van szorulva karim betán. Reggel felnéztem us customer service forumra, első post hogy gyerek ugyanúgy beragadt tegnap. 5 órára rá írja hogy köszöni hogy ki is javították neki.
    kurva anyád?
  • Lynx_TWL
    nekem édesmind1:D
  • s0n1c
    csináltak már egy két hülyeséget, de ez most dobogós úgy érzem, rank1es spell többe fog kerülni, mint egy maxrankos? gratz :D
  • picket
    The in-combat energy recovery of rogues will be reduced to an amount similar to the mana regeneration of mages and other casters. The rogue will regain energy in a way similar to the current regeneration when out of combat.

most hahaha?
  • picket
    Az enyémet meg kilökte :(
    Pedig azt akartam mondani, hogy én már láttam egyszál strandpapucsban raidelni, és egy élmény volt. (törpe karakterrel )
  • Lynx_TWL
    ha ha ha
  • Narxis
    A faszt.
  • Gumbo
    I sense irony.
  • capaszabi
    dupla