World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont azt változatlanúl fent tartom hogy a jétékélmény miatt legyen külön bg-re berakva a premade-premade ellen ill a pug vs pug.Ad egy több embert ismer meg mindenki más szerverekrõl is meg élvezetesebb is jóval.
De például napok óta AB a pvp daily hordának (nemtom ally ugyanazt kapja e,amit mi, nekünk ma is ab), és többektõl hallottam, hogy pug vs pug 15vs15 és 5-0 ide a vége(pl nekem is ez volt tegnap a dailyzés közben, ma még nem mentem be). :-) Szal a premade önmagában kevés.
azért ez elég erõs.
én heti 4-et raidelek (a guild heti 5-öt), reggel 9-tõl délután 6-ig tartó irodai munkám van (ahol nincs wow!) és barátnõm, akivel együtt élek. gondolom a napi 12 órás játékidõt te is költõi túlzásnak írtad, mert én ezzel a kb. heti 20 óra játékidõvel ott tartok, hogy 4 boss van vissza az egész játékból, akit nem csaptunk meg még (ROS és ami utána van BT-ben), az is csak az ünnepek miatt, hogy nem raidelünk most.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ugyanúgy nem szeretem azt sem ha egy premade mellé rak be saját oldalon és 3 perc alatt lerendezik az aktuális bg-t.
A példáid nemegésezn jók a vadásztársaságoknak szigorú szabályai vannak mindentéren, ha vadászni is akar akkor azokat be kell tartani ha vadásztat is azért viszont pénzt kap nem keveset.A testvéred barátja példája sem igazán jó az aútóversenyzésnek is vannak elég rendesen szabályai és mivel technikai sport vagy õ szerel vagy alkalmaz szerelõt.
Mindkettõben az a hasonlatos hogy belehalhat ha nem maximális odafigyeléssel teszi azt amit tesz ellentétben egy wow játékossal.
Kölyök korom óta kosárlabdázom most is heti 2x lemegyünk pattogtatni és hétvégén ha városi szintû is de meccsünk van viszont ettõl még nem vagyok John Stockton szintû játékos azért csinálom mert szeretem, és nem akarok mindenkit meggyõzni hogy hetente 3x kosárlabdázzon.
javítva, bocs:
de aki heti 3x, mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig"
ja meg hugi pasija se lehet normális, aki meg rally-zik (meg mostanában kezd rákapni a vadászatra õ is), s hétvégenként általában nincs otthon, hétközben meg kocsit bütykölnek átlalában éjszakába nyúlóan. ezek szerint õ se normális, sõt mindenki hülye, akinek hobbija van, s hódol neki...
de érdekes módon se anyám, se hugi nem panaszkodik, jól elvannak, s még igy is marad bõven idõ a családi életre.
de aki heti mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig, az már kapásból nemnormális hülye barom, mert olyan hobbija van, ami nem kommersz, hétköznapi dolog...
ez most éppen azzal kapcsolatban jutott eszembe, hogy tatyit osztottátok itt, hogy "mer biztos milyen szar lehet a családjának, hogy heti átlag 3x 4 órában csak a hátát látják"...
hmm...
Amugymeg az igazi kocka nem ír 4 szónál többet egy fórumba, aztis csak miután alt tabozott lootosztás vagy rebuff közbe😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
preform av ftw ^^
ty a 8,000 honort 😛
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
๏̯͡๏﴿
NUB
๏̯͡๏﴿
crash haverod a nyomába se érhet, de még csõkujts se volt ekkora profi HC RAIDER😄 (pedig õ aztán ki tett magáért)
๏̯͡๏﴿
lol már, mióta pozitív jelzõ a kocka, akit irigyelni és tisztelni kéne? 😄
lehetsz büszke magadra hogy fél életed a gép elõtt töltöd, senki nem tiltja meg. de ne egy fórumon verd róla a nyálad, pláne nem ilyen primitív stílusban.
ha jól emlékszem, legutóbb is miattad kellett törölni ebból a topicból, néha eszedhez kaphatnál...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
megyünk insta nub kamon
๏̯͡๏﴿
a másik dolog ugyan ugy lehet az ember párjának is valami hobbyja és igy könnyebb toleráni a másikat...
este 20.00-tol meg szerintem már egy 34. éves embernek mint én nem az a fontos hogy bulizni járjon a haverokkal...
és nincs semmilyen jogod a gearemet fikázni,majd ha annyit fel tudsz majd mutatni mint én akkor pofázhatsz...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA