166745
  • Lynx_TWL
    és a world pvp tényleg egy nagy lófasz, berakták azt a pár pvp helyszínt amiben a harc úgy néz ki, hogy repülő mounton a gyengébbik fél megvárja amíg elég griffmadárharcos (allisok természetesen, mert azok a való életben is mind buzeránsok) gyűlik össze aztán ha már túlerő van vagy az ellenség lement 10% hp alá akkor leszáll a mántról aztán nyomja az iwinbuttont

töröljé el a repülő mountokat
  • Lynx_TWL
    pve meg rp azám
    erről a stormwind guard klán jut eszembe akik nem csináltak mást csak egésznap stormwindben sétáltak a bank meg az ah között huhuuuuu
    na meg a cybersexes faszlámák akik rp szexelnek ingém
    18+ az biztos....

raiden meg instában úgysincs pvp a raid meg ha nem képes leverni az insták előtti mitugrászokat, az föld nélküli paraszt.
  • panther112
    World pvp nincs a wow-ban. Megesik, hogy néhány osztálytárs (idősebb korosztály talál magának ennél különb elfoglaltságot) összeáll gank-elni, ezeket 2-3 játékos 5-10 perc alatt lerendezi. Ha szerinted ez a wow csúcsa, csak sajnálni tudlak. Érdekes módon ezek a "profi" world pvp játékosok Haala körnéykén nem szoktak előfordulni...

A wow-os ünnepek csak pve realmen élvezhetőek, viszont az igaz, hogy a sokadik lvlup már csak pvp realm-en élvezhető, ha élvezhető egyáltalán:)
  • Calver
    a world pvp az igazi férfi szórakozása.

PvE szerveren ebből kimaradsz. viszont kapsz egy rakás kis homokos carebeart. de ha a játék legmókásabb részét át akarod ugrani, menj carebearkedni.
  • Glesthor
    Meguntam a WoW-ot. Ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom elpasszolni. Az accomon található egy 70-es blood elf shadow / disc pap, egy 64-es tauren feral druida, egy 56-os undead warrior és még kisebb karrakterek.... 30-as hunter, 26-os lock, 22-es mage, 18-as rogue, stb.... Az alapjáték és a kiegészítő is jár hozzá. Akit érdekel írjon.
  • tyapy
    Rendben, köszönöm az infókat! :) Lassan végzek melóhelyen, úgyhogy hazamegyek rendesen nekiülni a game-nek. :)
  • panther112
    Pvp realm 18 év alatt, pve meg felett. Pvp realm-en ne keress rp tartalmat sem, mert nincs. Pve-n élvezhetőek a wow ünnepek, stb. Sajnos én pvp realm-en vagyok, erősen érződik az átlagéletkorban való deficit:( Pve realmen minden tekintetben magasabb a színvonal, random group-al jó eséllyel tudsz emnni heroic-okba, stb. Sajnos a pvp realmeken a sok tizenéves (nagy pofa, semmi játéktudás) ezt képes ellehetetleníteni. Ally oldalon is magasabb az átlagéletkor, ezt se felejtsd majd el.
  • Narxis
    :D:D:D
  • Lynx_TWL
    tök mind1 mit indítasz, nem olyan bonyolult a játék mint egy dnd.

lvl3asok ölésében meg az 1 shot a jó meg az, hogy nem tudnak mit csinálni
  • Soultrain
    Attól függ h a mágiát vagy inkább kardokat,íjakat ,nagyobb fegyvereket szereted-e jobban.A casterekkel( ahogy te mondod "varázslókkal") kicsit nehezebb fejlődni , mert manát kell tölteniük egy pár mob megölése után.
    Ha gyorsan akarsz fejlődni ajánlom a huntert.
  • tyapy
    és kezdőnek milyen faj-kaszt párosítást javasoltak? mert mondjuk nwn-ben, meg hasonlókban nem érdemes varázslóval indítani, míg nem annyira ismered a játékot, itt mennyire specifikusak a dolgok? mivel érdemes kezdeni?
  • Beni521
    allis-allis, hordás-hordást nemtud elpusztítani, csak ki tudja hívni duelre, de abba nem hal bele.
  • Narxis
    Asszem úgy van, hogy ha pl. allis vagy akkor allis területen pl. elwyn forest-ben csak akkor tudnak megütni ha te megütöd a nagyobbat vagyis pvp-be kerülsz. Stv-ben, duskwoodban már asszem simán lecsaphatnak.
  • tyapy
    és nem úgy van, hogy magasabb szintűek sokkal kissebbeket nem tudnak hentelni? vagy ez csak a south parkban volt? :) (pontosabban ott se...) mert amúgy nem tudom mi vicces van abban, amikor egy hatvanadik szintű lecsap egy harmadik szintű karit...
  • Beni521
    AH volt az első ami eszembe jutott
  • Narxis
    :D
  • Lynx_TWL
    ha tökös gyerek vagy akkor pvp, ha töketlen faszláma raider akkor....

:d nub
  • Soultrain
    én is így tudom.
  • Soultrain
    Sztem ne az döntsön h kezdő vagy -e vagy nem.
    Ha elviseled h sokszor ok nélkül hentelnek le akk pvp is megfelel.
    Viszont ha nem azzal szeretnéd tölteni a játékra szánt idő negyedét h szellemként szaladgélsz akk pve .
  • Narxis
    Ezt így előre nem lehet megmondani, pvp serveren tuti kinyírnak párszor a nagyobbak. Viszont ha jól tudom később nem viheted át a karaktered pve szerverről pvp-re.
  • tyapy
    Köszi az infókat! :)

Kb. 12 éve játszok különböző szeretpjátékokat (gépen is, meg nem is), de ennek a felét sem értettem, mert a wowot nem ismerem, de mivel az előéletem azért megvan, ez csak idő kérdése remélem. :)

De akkor kezdőként érdemesebb PvE szerverre menni? Vagy nem ugrálnap a PvP-n sem a nyakamba? Csak mert kicsit tartok tőle, hogy "bejött ez az első szintű kis fütyi, mutassuk meg neki mi a jómodor..." Szóval egy kezdő-nek mit ajánlotok? :)
  • Narxis
    De jó, hogy AH alapján ítélsz meg egy servert. :D
  • Csirke4
    Az AH árfolyamokat okos (és pénzes) emberkék pöcgölgetik föl és le, az, hogy most 5-6 gold nem jelenti azt hogy a jövőhéten nem lesz 50 silver 1 stack. (Nem túlzás amit írok.)
  • Beni521
    viszont úgyhallottam Ragnaroson menőbb dolog a lowbie gankelés mint BS-en
  • Beni521
    Bloodscalp-ra semmiképp se menj, mert el megy a kedved az élettől (tapasztalat). 63-as paladinom van a megnemnevezett serveren. kezdtem unni az életem, és ki akartam próbálni a shaman-t, de mivel a dranei undorító elmentem Ragnarosra. Hihetetlen mekkora a különbség... pl.: 1 stack copper bar -t BS-en 1 goldért alig visznek el, Ragnán 5-6 goldért is simán. És ez csak egy ok. Persze az jó dolog h a server 90%-a magyar, de a trade chatről hírhedt a Bloodscalp :D
  • QuippeR
    a hivatalos szerverek nem tűnnek el. nagyobb magyar populáció az Arathor (PvE, sok magyar), Bloodscalp (PvP, nagyon sok magyar) és Ragnaros (PvP, elég magyar) szervereken van.
  • tyapy
    Sziasztok!

Kezdő WOW-os vagyok, és lenne pár kérdésem.

Tegnap megvettem az alap játékot, meg az első kiegészítőt, + egy két hónapos kártyát hozzá. Feltelepítettem, csináltam karit, tudok konnektálni is, a kérdésem csak az, hogy hol érdemes játszani? Mert azt láttam, hogy karikat szerverek között nem lehet átvinni, tehát nyilván meghatározó, hogy este hol kezdjem el nyomni, ha lejárt a munkaidőm. :)

Tudtok tippet adni, hogy van -e olyan nem tört biztonságos szerver, ami fél év múlva is ott lesz, és esetleg vannak fent magyarok is? Ja, és ha igen, hogy tudok oda csatlakozni? Mert a játék felajánl pár szervert alapból, de ha más szerverre akarok csatlakozni, akkor azt hogyan lehet?

Remélem nem kérdeztem túl nagy hülyeségeket. :)

És köszi előre a válaszokat!

Üdv;
    Peti.
  • capaszabi
    keresd, nem fogsz találni
  • TVelvet
    Akkor jo, valaki adna nekem egy cdkey-t?:) kiprobálnám a DK-t. :P
  • Foglaltnick
    http://www.wowwiki.com/Comparison_of_Aldor_and_Scryer_rewards/Crafting_Recipes
  • Davidus
    eu béta csak azért van hogy ne legyen sírás. bugokat is kb felesleges jelenteni
  • YakHead
    Jewelcrafter karinak érdemes Scryerről Aldorra váltani? Úgy értem van olyan spéci recept, amit csak az Aldor frakció JC trainerétől lehet megtanulni és a másik frakciótól nem?
  • Dr DeViLKiNG
    Te csak ne panaszkodj, én 5 napja vagyok beragadva karimmal. 4 nap kellett csak ahoz hogy ránézzen egy gm. Igaz nem sokat ért mert nem fogta fel hogy nem szokott módon vagyok beragadva, és nem ért semmit hogy odébb rakott durotarba. Ma a második gm meg nem tudom mit csinált, pont nem voltam online. Ticket eltűnt, semmit változás.
    Arról nem is beszélve hogy ma esett le nekik hogy egyáltalán nem lehet bemenni bgkbe..
    Dehát mit is várunk, eu beta/test servereket nagy ívben leszarják
  • picket
    Most visszakeressem a hsz-eidet, amiben állítólag térdig gázolsz a hullákban? O.o
  • capaszabi
    hát igen a sámán pvpben valoban 1 gombos. az a baj, hogy az az egy: "Release to the nearest graveyard?"
  • WiLDoR
    ez mind tök jó.
    most már csak az kéne, hogy a qrva béta szerveren ne legyenek konstans 5-10 perces lagok -.-
  • Cynd
    nekem Visa electron kártya van és sikerült vele , igaz hogy kétszer kellet probálkoznom de sikerült :)
  • Mighty
    Valami amerika... este nem jo az angolom.
    Neked meg az anyanyelved nem jo este...
  • Davidus
    Tanking in Wrath of the Lich King

mind a 4 tank jó lesz main tanknak
  • Foglaltnick
    wow-europe.com
    account management
    payment methods
    és ott átklikkolod a gamecardot bankkártyára

de ha ez ekkora kihívást jelent, akkor már most jelezném, hogy OTP juniorral, VISA electronnal valószínüleg nem fog menni. Internetes fizetéshez dombornyomott kártya szokott a nyerő lenni. De a trollok úgyis kifejtik a részleteket helyettem.