World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bg group függõ szerintem a daly quest de lehet hogy szerver függõ.Az biztos hogy semmi logika nélkül generálja.Pug-al is lehet verni premadet tény csak hát egy a százhoz kb hogy pont az ifj vér istván és baráti köre premadet fogja ki az ember.Egyszer itt valaki levezett hogy mivel kevesebb a hordás azért vannak többen minden bgn akkor sem értettem és azóta sem az biztos hogy a conviction bg csoporton szinte mindig a horda kezd + 3-4 fõvel többel.A másik fontos szempont hogy ki milyen cuccba jön bg-re imádom a be paladinokat akik questes warrior felszereléssel meg oathkeeprrel hadonásznak meg azokat a castereket is akik t4-t5 ben ugy gondolják hoyg az bg re is jó.Pl soha nem értem hogy egy mágus miért nem barizik ha nincs csillaggal vagy akármivel megjelölve a target ugy látszik igy szokta meg.

Viszont azt változatlanúl fent tartom hogy a jétékélmény miatt legyen külön bg-re berakva a premade-premade ellen ill a pug vs pug.Ad egy több embert ismer meg mindenki más szerverekrõl is meg élvezetesebb is jóval.
Botond
Tegnap pont WSGn vertünk laposra puggal egy premadet. Kaptak egy 3-0át azt jóccakát gyerekek. :-) Engem inkább az idegesít, hogy elindul wsg úgy, hogy 10 ally 6-7 hordás,és mire megjön a 10. hordás addigra már 1-2vel mennek allyk. Szerencsére ezen a hétvégén még csak egyszer volt, hogy bevittek ellenünk egy pontot, a többi alkalommal 7-8an védtük a zászlónkat 20-25percig, és akkor kezdtünk 0-0ról 10vs10.

De például napok óta AB a pvp daily hordának (nemtom ally ugyanazt kapja e,amit mi, nekünk ma is ab), és többektõl hallottam, hogy pug vs pug 15vs15 és 5-0 ide a vége(pl nekem is ez volt tegnap a dailyzés közben, ma még nem mentem be). :-) Szal a premade önmagában kevés.
Botond
Az addonnak is pont ennyi a lényege,csak számol helyetted, és egyszerre nyom rá. Semmi más nem csinál, és vagy bejön vagy nem. :-)
Szerencsés vagy hogy jó guildben játszol ennyi.Azért ha hatig dolgozol hét fél nyolc mire hazaérsz ergo loggolsz is be és gondolom éjfélig fel sem kellsz a gép elöl.Vannak jó guildek itt nem a játéktudást vagy a játékhoz való viszonyulást értem hanem a különbözõ emberi dolgokat.A volt guildemben elég volt két idióta hangadó aki ssc wipe fest alkalmából addig demoralizálta a többieket mig szétesett a guild a két nagyarcú überdpst percenként belinkelõ is elhúzott más szerverre erõsebb guildbe csak hamar kihajították õket mert ott nem tolerálták a mocskos szájukat, meg a mindent jobban tudnak mindenkinél és majd õk megmondják hogy minden classnak hogy kell játszani.Most vissza ette õket a fene jópár régi arcal együtt de nincs az a black templ amiért hajlandó lennék velük bármit is közösen csinálni.
"Emiatt kicsit azt azért bánom,hogy napi 12órás játékidõ nélkül (minden guild membernél), pl black temple lehetetlen."

azért ez elég erõs.

én heti 4-et raidelek (a guild heti 5-öt), reggel 9-tõl délután 6-ig tartó irodai munkám van (ahol nincs wow!) és barátnõm, akivel együtt élek. gondolom a napi 12 órás játékidõt te is költõi túlzásnak írtad, mert én ezzel a kb. heti 20 óra játékidõvel ott tartok, hogy 4 boss van vissza az egész játékból, akit nem csaptunk meg még (ROS és ami utána van BT-ben), az is csak az ünnepek miatt, hogy nem raidelünk most.

BEAST
Mert tudtommal semmilyen szabaly nem tiltja az ilyen addonokat, teny hogy nem fair :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem mûködik amugy alli oldalon az az addon merad a 3-2-1 most bejelentkezés és az esetek zömébe uyganarra a bg-re rak be mindenkit persze nem mindíg válik be.Érdekes mód a blizzard nem töri kezét lábát hogy azonnal letiltsa ezt a hordás addont valyon miért?
BEAST
En meg nem lattam ilyet, allis karakterrel nem mukodik a preform, neztem :p masik hasonlo addont igaz talaltam, de 39 perce toltottek fel az egyik kozismert addonokkal foglalkozo oldalra 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem vagyok híve a premadeknak.A megoldás az lenne az összes bg-n hogy rakja össze a groupban jelentkezõket más groupban jelentkezõkkel a pugokat csak pug-al.Semmi értelme így a játéknak hogy egyik fél ideális class balance-val ts-el mindenféle bg elõsegítõ addonnal játszik összeszokva a másik fél meg abban reménykedhet hogy nem tahó premadet fog ki teszem azt egy wsg-n és beviszik gyorsan háromszor a zászlót nem a temetõben verik szarrá csirkézve az újraéledõket.

Ugyanúgy nem szeretem azt sem ha egy premade mellé rak be saját oldalon és 3 perc alatt lerendezik az aktuális bg-t.
Botond
Egyrészt ezt monden este csináljuk, legalábbis én voltam BR/ZT/SR vegyes felvágottal premade AVn vagy 3-4este. Másrészt allynak is van vmi hasonló addonja(vagy nekik is mûködik az amit mi használunk), mert láttam én már 20+ nepás allyt egy AVn, és olyan kemény 0 honort kaptunk, hogy még. :-)
Unknow
Ebben mondjuk van valami. Egyébként a heti 2-3 raiddel is el lehet érni dolgokat. A mi guildünk javarészt együtt kezdett emberekbõl áll, kb 4-5 hónapja toljuk mindannyian. Egyikünk se játszik a maganélet rovására, ezért pl mi csak esténként érünk rá, de ettõl függetlenül el lehet érni dolgokat ha az ember akarja. Csak tényleg venni kell a fáradtságot és menni a cuccokért, és nem várni, hogy zöld cuccban végigboostolják az ember seggét a HC-n a badgekért. Meg hamár van valakinek egy karija amit szórakoztatónak talál, akkor nem árt azt rendesen kezelni is. Akinek ezek a dolgok a "szenvedés, kínlódás" kategóriájába tartoznak, azoknak meg egyszerûen nem való a wow. Részemrõl én nem megküzdöttem a karakteremért, hanem végig kalandoztam minden egyes darabját a gearemnek. Mi még egyenlõre most tudtuk egyáltalán Karazhant elkezdeni, mivel elég nehéz volt a semmibõl felépíteni a guildet. Viszont legalább arra büszkék vagyunk ,hogy ezt mi magunk értük el, nem kellett hozzá semelyik nagy guildbe belépnünk, nem lettünk tömeg guild és mindig jó a hangulat. Szóval nekünk ennél nagyobb élmény nem igazán kell, és sztem egy játékosnak ennél több nem is kell. Aztán ha sikerül tovább jutni, hát akkor bumm.... Pl én wowot sose a gear vagy a szint miatt játszottam, jobban érdekelt a sztori, mert érdekel mi történt war3 után. Emiatt kicsit azt azért bánom,hogy napi 12órás játékidõ nélkül (minden guild membernél), pl black temple lehetetlen. Pedig szívesen részt vennék az Illidanos sztoriba. Na de hát ez nekem valszeg csak álom marad XD Se gond...majd ha kijön az új kieg 80on majd legyakjuk XD Egyébként meg rohadtul nem értem ezt a kötelezõ raid dolgot. Egyáltalán játékba, azt ,hogy "kötelezõ" nem bírom elfogadni. Nálunk sose volt gond ha valaki csak heti 1× ért rá, attól még nem ér kevesebbet az ember ^^ Az meg már egyenesen szánalmas ha valaki arra veri a mellkasát ,hogy õ többet tud raidelni mint a másik.
Rosszúl értelmezted de elég rendesen.Amennyiben õ úgy szeret élni ahogy most teszi négy óra alvással heti 4x szíve joga.Amennyiben azt még odahaza tolerálják is mégjobb a munkahely az más ott valószínû teljesíteni kell mindenkinek mert qrvára nem érdekli a céget hogy a szabadidõdban mit csinálsz a munkahelyeden tedd a dolgod, vagy mehetsz isten hírével.

A példáid nemegésezn jók a vadásztársaságoknak szigorú szabályai vannak mindentéren, ha vadászni is akar akkor azokat be kell tartani ha vadásztat is azért viszont pénzt kap nem keveset.A testvéred barátja példája sem igazán jó az aútóversenyzésnek is vannak elég rendesen szabályai és mivel technikai sport vagy õ szerel vagy alkalmaz szerelõt.
Mindkettõben az a hasonlatos hogy belehalhat ha nem maximális odafigyeléssel teszi azt amit tesz ellentétben egy wow játékossal.

Kölyök korom óta kosárlabdázom most is heti 2x lemegyünk pattogtatni és hétvégén ha városi szintû is de meccsünk van viszont ettõl még nem vagyok John Stockton szintû játékos azért csinálom mert szeretem, és nem akarok mindenkit meggyõzni hogy hetente 3x kosárlabdázzon.

"de aki heti mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig"

javítva, bocs:
de aki heti 3x, mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig"

ja errõl a ki kocka, meg ki nem, meg heti 4-5 raid az sok, és aki ennyit raid-el hetente az kocka, meg nemnormális errõl eszembe jutott apám, aki heti kb. 3x elmegy vadászni, s este 6-tól kb. hajnali 2-ig elvan, meg néha hétvégenként nincs otthon, mert vadhajtás van, vagy társadalmi munkában leseket, szórókat építenek/csinálnak, ezek szerint õ se normális (ofcoz telente kevesebbszer, nyáron többször megy, de pl. összel a külföldi vadásztatási idény idején napi 4 órákat alszik átlagban, mert cipelik jobbra-balra a külföldiek seggét 3 héten át).
ja meg hugi pasija se lehet normális, aki meg rally-zik (meg mostanában kezd rákapni a vadászatra õ is), s hétvégenként általában nincs otthon, hétközben meg kocsit bütykölnek átlalában éjszakába nyúlóan. ezek szerint õ se normális, sõt mindenki hülye, akinek hobbija van, s hódol neki...
de érdekes módon se anyám, se hugi nem panaszkodik, jól elvannak, s még igy is marad bõven idõ a családi életre.
de aki heti mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig, az már kapásból nemnormális hülye barom, mert olyan hobbija van, ami nem kommersz, hétköznapi dolog...

ez most éppen azzal kapcsolatban jutott eszembe, hogy tatyit osztottátok itt, hogy "mer biztos milyen szar lehet a családjának, hogy heti átlag 3x 4 órában csak a hátát látják"...
hmm...

Lynx_TWL
ja, nub

๏̯͡๏﴿

Count Adyn
Azóta is várom a választ😄
Amugymeg az igazi kocka nem ír 4 szónál többet egy fórumba, aztis csak miután alt tabozott lootosztás vagy rebuff közbe😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shortstop
nagyon ott van 😊

Lynx_TWL
a legjobb amikor kifutnak vandarral mert megijed az agrotól😄 5%on reset!

๏̯͡๏﴿

BEAST
Persze sok ilyen nub van, de ezert vagyunk mi =D palatower ftw :y

TDC Geronimo
Alapvetõen jó lenne ez az új av, ha 40-40 olyan emberrel lenne feltöltve mindkét oldalon, akik vágják az új rendszert és értik is, hogy mit kéne csinálni. Valóban egy kis epicus BG lehetne belõle, dehát ami most van azért az nagyon messze van még tõle. Az egész nem szól másról csak a honorfarmról sajna, amikor 3 torony még in conflict de a gyökér már kiabálja hogy "GO KILL VANDARR FFS NUBS" na azt nagyon megcsapnám -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
jah akkor enis ott voltam, nub BResek voltak mindenhol 😄 ... mondjuk szemetseg hogy egyenlore csak a horda hasznalhatja ezt, remelem majd valamikor beepitik a wowba hogy lehet premade AVt csinalni, legalabb szep harcok lennenek mint most horda premade oldalon ... mindenki tudja mi a dolga, van vedelem is meg ilyenek -.-

BEAST
mi baj van vele? =)

Shortstop
ez igen 😊

nálunk pár napja volt olyan (én speciel mondjuk nem voltam online, partytime volt, másnap mesélték a guild csatin), hogy guild-bõl bementek 17-en pár av-re, aztán szegény alli köpni-nyelni nem tudott, egy deka bonus honort se szereztek egész éjjel...
preform av ftw ^^

tigeroo
na igen, most av-zek, már vanddar elõtt vagyunk de galv még mindig áll...sztem AV-t mostmár ownolni fogjuk egy ideig..
"..es olyan nub gearbe vagy mint nekem 2 karim"

hát nem kötözködés, de a te gear-ed ló**sz tatyiéhoz képest. (az mondjuk más tészta, hogy az endgame content-hez egy részéhez bõven elég)

tatyla-t meg ne basztassátok, qrvajó arc, tanulhatnátok tõle minden téren.

tigeroo
huha nemtom mivan ma de...kb. 15. AV meccsemet nyerem (bs horda)!!!és...ilyen 500-600bonus honort kapunk! kurva nagy a lagg nálunk is, náluk is(sztem rosszalkodnak a bg szerverek) és az alli képtelen bevenni a bázisunkat, egyszerüen lerusholjuk õket...

ty a 8,000 honort 😛
Lynx_TWL
6%?

๏̯͡๏﴿

shaime01
dispell miatt jól jön a subtlety

BEAST
tevagy <#schmoll2>

Lynx_TWL
most már állítsd le magad:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
nub

V9ykn8_TZL0

Davidus
ha meg lõdözni is akarsz akkor ilyet

V9ykn8_TZL0

BEAST
Helyes, meg a vegen normalis ember valik beloled =P

Davidus
én ilyennel
tolnám

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
hát nem vágoma druidát de inkább omenre rakj mint a threates talentre 1 pontot.

TDC Geronimo
húdedurva valaki :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Kerdesre kerdessel valaszolsz,gg... nem tudom mit kepzelsz te magadrol, de biztos hogy tobbet mint ami valojaban vagy. Nekem kb ennyit ersz, ezt a par sort, ne is vard hogy teleirok egy oldalt azzal hogy eddig kb mennyit tettel hozza a topichoz ... foleg hogy akkor azzal jonnel hogy "OMGmutasdmegholcsinaltam", azt meg vegkepp nem valalom hogy atbujjam az utobbi par het/honap Ragnar-faszsagat.

shaime01
Légyszi segitsetek

nem tudok dönteni 2 talent elosztás között aréna / bg / world pvp-re lesz ez az elosztás.
De nem tudok dönteni 2 lehetséges talent elosztás között

1. 10/11/40

vagy

2.
13/0/48

Lynx_TWL
majdnem megpróbáltam megértetni veled azt amit úgysem lehet, de inkább maradok a jól bevált módszernél:

NUB

Davidus
bla

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
ez eddig az összes versenyzõt lekörözi.
crash haverod a nyomába se érhet, de még csõkujts se volt ekkora profi HC RAIDER😄 (pedig õ aztán ki tett magáért)

Lynx_TWL
úristen, ez nekem is sok

Lacee
"ne is figyelj ezekre , itt a kockákat/progresselöket lenézik , a casualokat meg megértik ..."
lol már, mióta pozitív jelzõ a kocka, akit irigyelni és tisztelni kéne? 😄

lehetsz büszke magadra hogy fél életed a gép elõtt töltöd, senki nem tiltja meg. de ne egy fórumon verd róla a nyálad, pláne nem ilyen primitív stílusban.
ha jól emlékszem, legutóbb is miattad kellett törölni ebból a topicból, néha eszedhez kaphatnál...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lynx_TWL
rogue vagyok ez mindenre választ ad. (pwn pwn pwn)

kivagy? geared? 24/7? kaknub

Lynx_TWL
na takarodj a picsába innét! :d

najo tudtok valami erosen viszalyoktol mentes magyar wow forumot ? : d

Lynx_TWL
add meg a számod, vagy vegyél fel msnre!!!

megyünk insta nub kamon

Tatyla
egyetlen egyszer transzfereltem eddig és ez igy is marad a gearemröl meg annyit hogy wws-t megnézheted elég jol kezelem a lockot már,és nem tudom hogy ki vagy te itt hogy csak ugy véleményt alkotsz emberekröl akiket nem is ismersz,irl beszélgetnénk lehet nem igy gondolnád,de hát gép mögül vagánykodni könnyü.
a másik dolog ugyan ugy lehet az ember párjának is valami hobbyja és igy könnyebb toleráni a másikat...
este 20.00-tol meg szerintem már egy 34. éves embernek mint én nem az a fontos hogy bulizni járjon a haverokkal...
és nincs semmilyen jogod a gearemet fikázni,majd ha annyit fel tudsz majd mutatni mint én akkor pofázhatsz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA