166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
ShaiHulud #127930 gondolom az arnyekokra gondolsz, de az majd csak wotlk-ban lesz benne, most hiaba irnad, felteve hogy nem a betahoz kerdezed:D de most nem keresem meg neked a pontos parancsot szal mindegy:D -
#127929 És a subscription meg a payment közötti különbséget még kifejtenéd? :) Aztán nincs több kérdésem. -
#127928 "Cancel your Account
You can use this service to terminate your subscription online..."
Account management oldal legalja... -
#127927 Accountot hogy cancelolsz? :) -
#127926 Nem ha Cancel Accountot, és Cancel Payment(vagy mi) nem ua. -
#127925 Az a cancel? :) -
#127924 Ööö szerintem ha csak egy hónap akkor ne Cancel-ozd, elég csak kivenni a fizetést... -
#127923 Értem, köszi -
#127922 Elég cancelni. -
#127921 Sziasztok!
Ha leszeretném mondani az accountomat, mert teszem azt nincs időm játszani következő hónapba(de ez csak egy példa) akkor elég az oldalon lévő Cancel account opciót használni vagy fel is kell hívni őket? -
#127920 -
#127919 /script play aoc -
ocsi007 #127918 Valaki nem tudja azt a script parancsot amivel lehet turbozni a grafikát. Anno volt a Frostshockon de már nem találom az arhívumba se. -
#127917 Town Crier \o/ -
#127916 -
WiLDoR #127915 ez a beta server annyira király, hogy már megint nem lehet belogolni -.- -
#127914 Senki? :/
Egy Amcsi szerveren játszó ember sincs ezen a fórumon?
Ha valaki ismer valakit aki Amcsi szerón játszik, akkor szóljon annak az illetőnek, mert nektek semmibe sem kerül, és még arra is van esély, h kaptok egy hónap ingyen játékot.
Üdv -
Kártya szám: 1111 1111 1111 1111
Ellenőrző szám: 567 -
#127912 Szerintem most mindenki félreért valamit:D Ahova a kártyád számát kéri, oda a hosszú 4x4 számból álló sort kell beírni, a kis mezőbe pedig a 3 számból álló biztonsági kódot. -
#127911 uh itt van sok szám:) az első 4-et vagy az utolsó 4-et kell megadni?
Bocsi a hülye kérdésekért de nem vagyok otthon ezekben a bankos dolgokban.
-
#127910 Nos ha megkérdezed valakitől hogy milyen a sonkás szendvics, és erre azt mondja nem túl jó akkor valószínű nem is fogod megvenni, de ha azt mondja az illető hogy nem rossz, csak éppen van jobb is, akkor már simán megveszed mert téged az érdekel.
Tudom kicsit hülye hasonlat, de csak szemléltetni akartam, hogy mire is akartam kilyukadni az előbb. -
#127909 Card numbernek a kártyád számát kell megadni, amiről te beszélsz, az az ellenőrzőszám. -
#127908 Hali!
Card numbernek a kártya hátoldalán, az aláírásom melletti 3 számjegyet kell megadni ugye? Először elfogadta de nem tudtam az accot megcsinálni mert a végén kiírta h túl lassú voltál... és most nem fogadja el :( Ilyenkor mit lehet csinálni? -
#127907 Sziasztok.
Amerikai WoW előfizetőket keresek, Scroll of Resurrection ügyében.
Megint megjött a kedvem, és ha már van ez a 10 ingyen nap, akkor miért ne használnám ki? Előfizetés elképzelhető, szal aki kisegít nekem az lehet, h kap egy hónap ingyen játékot.
Aki tud ebben az ügyben segíteni az légyszives priviben jelentkezzen :)
Üdv -
#127906 Szintezéshez kinek mi, tökmind1, az úgyis gyorsan lemegy (bár sztem combat v sub). Én endgame pve <-> pvp mutilateről beszélek.
Egyébként meg: mutilate és nem multilate. -
#127905 WoW, akkor olvasd el szépen még egyszer amit írtam, és ha találsz az írásomban olyat, hogy rossz, akkor jelentkezz nálam szünetben.
Segítek egy kicsit: annyit írtam: nem túl jó.
Ha értelmezési problémáid vannak szólj, és körbemagyarázom neked. -
#127904 Ice-tea ftw. ^^
Amúgy a fehér sebzés ettől még ugyanúgy imbawtf lesz csak nem 62 hanem monnyuk 72 %-a lesz a leadott dps-nek, nem? -
#127903 De mert a rugóé nagyobb lesz! -
#127902 sokmindent mondanak aztán mégis ott tartunk ahol
dw helyett kétkezes annyiból jobb h kevesebb hit kell jóval szóval lehet ap/critre nyomulni ezerrel -
#127901 túl sok 2k körüli multilate rugót láttam ahhoz h ezt ne mondhassam:)
jelenleg úgy néz ki h 50ig combat sword utána shs 62ig majd multilate szintezéshez nekem ez így nagyon bejött
endgame multi meg combat sword v sword/fist pvp meg multi/shs
bár apvp az nem izgat azt meghagyom a pro-knak
-
Dr DeViLKiNG #127900 DW sosem fogja elérni 2h dpsét. (blizzes ember is mondta) -
Dr DeViLKiNG #127899 2v2-re jelenlegi állás szerint frost/unholy hybrid build(frost több) lesz majd a legjobb
3v3-ra mind a 3 tree jó, csapatösszeállítás kérdése az egész
5v5-re én inkább bloodot/frostot választanám a magasabb burst miatt
Unholy leginkább tankolásra jó most.
Gargolyet pvpben szinte soha nem fogsz látni, mert elszívja a runic powert, és ezzel kiesnek a def spellek egy része. (dmg szempontból annyi hogy 700akat sebez 2 secenként lvl77en..)
"Na meg Resto druk szépen besz*pják már nem csak dispellelni lehet a hotjaikat hanem átváltoztatni Dottá"
2 dolog. 1 nem lehet spammelni, és simán újra lehet rakni a hotot. 2 már nem változtatja dottá. -
voloume #127898 vicces volt, de kellemesen csalódtam egy nővel beszéltem és nagyon segítőkész volt.. aztmondta próbáljam 1 órán belül újra.. kiváncsi leszek az eredményre... igaz hogy ott leragadtunk hogy az y az váj.. nem értette meg.. és mire kiböktem hogy yellow... na mind1... megállapodtunk hogy én váj-t mondtam és nem váj-t ... -
#127897 WoW te biztos nem sok roguerogue.com-ot olvastál eddig, a Mutilate nagyon is jó tud lenni PvP-ben, egyszerűen csak a step+hemo egy szinttel jobb, de az nem azt jelenti hogy a másik rossz. -
Crusnik #127896 Jó lesz a Dk pvpre. Ha megnézitek az unholy ágat akkor lehet látni hogy vannak olyan talenjei amik majdnem megálíthatatlanná teszik őket. Van még egy kevés CCje is petek is tudnak egyes mást de főleg gargoyle lesz kb egyenértékű a water elementalal sztem. Na meg Resto druk szépen besz*pják már nem csak dispellelni lehet a hotjaikat hanem átváltoztatni Dottá :( De nem baj BOOMkin FTW. Ráadásul egy két bloodra ha talentol még saját magát is tudja healelni egy kicsit. -
#127895 ajanlani = elképzelni -
#127894 nem csak tankra lesz jo, dps-re is, mondjuk én dpsbe csak dual wieldet tudnam ajanlani
-
#127893 pve-ben sztem is az a legjobb, csak sajna pvp-ben nem túl jó. -
maniac001 #127892 Elsősorban azok véleményére vagyok kíváncsi aki a bétában már próbálta a DK-t. Én is utánaolvastam de jobb az első kézből származó infó. Szóval ahogy látom, a DK-t elsősorban tank szerepre szánják. Kérdés hogy milyen mértékű DPS-re lesz képes? Esetleg olyan lesz mint a tank pala / retri pala? Remélem azért a blood ágon sokkal komolyabb dps kaszt lehet mint egy retripala. -
#127891 huh
multilate+envenom a két új szerelmem
nincs is jobb egy jó kis hátbaszúrkálós mérgezős rogue-nál
ez az igazi nuke