166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
maniac001 #127970 A Core és a Szakadárok már egyesültek CoreSzak néven (nagyon imba név). A Rise Legacyban voltam, nekem nem jött be. Az In Aeternumban vagyok. Na ez bejött. Jó a vezetés, rettenetesen hangulatosak a raidek, és nincs para insta alatt. Megy a hülyülés, de ha kell akkor focus van.
Nem vagyunk top klán, most tryolgatunk teronon. A RL már kivégezte BT-t és SWP-ben vannak. Ennek ellenére visszamentem az In Aeternumba mert nagyon jó klán. Sok klánban voltam már a régi szerveremen (ragnaros) de nekem ez jön be a legjobban. -
#127969 Dicső óvóbácsink már lemondott a jómunkásember címről, és most alszik, miközben a gyerekek egymás haját tépik, meg öltögetik egymásra a nyelvüket. -
Foglaltnick #127968 igaz, bocs, az kimaradt -
ShaiHulud #127967 dw! 2h funolni jo bgkre neha ha nagy szamokat akarsz latni:) illetve magek ellen is neha atvaltok ra. -
Probatbicol #127966 A Reckless Mortals is magyar ugy tudom. -
márfoglaltnick #127965 sziasztok, az ora2 addonról tudnavalaki egy kis felvilágosítást adni? nekem nem kell betenni a tankokat vagy mi ? -
#127964 Köszi. -
Foglaltnick #127963 http://wowjutsu.com/eu/arathor/index_alliance.html
Death Wish, Rise Legacy, Insomniac, Acrid, Isten Ostorai, In Aeternum, Alliance of Destiny, Core, Szakadárok
A többi nemzetközi. -
HUmanHunter #127962 én pvp re míg nem jutottam át outlandre addig 2 kezessel nyomtam. szép anagy critek de lassú volta fegyó. casterek ellen elment ha procolt a wf, hanem akkor rábasztál mert annyi idő alatt kinyírnak. dual wieldel tolom, gyorsak a fegyóim, nem ütök angyokat de épp elég gyorsan ahhoz hogy megnehezítsem nekik a castolást. az enchantról egyenlőre nem tudok mit szólni mert 67 es a karim és még nem tartok ott hogy enchantokat gyűjtögessek ^^ -
#127961 Cement sámánnak DW vagy inkább 2h a jó pvpre?És milyen enchant legyen a fegyón? -
#127960 Arathor ally oldalon vannka jó (magyar) raid giuld-ek? Amiket wowwiki alapján találtam, azok elég kiábrándítóak voltak, gondolom van még egy csomó másik is. -
#127959 dehogynem
én tegnap végre találkoztam értelmes pvp-s arcokkal 1300as imba ratingen
nagyban száguldunk ratingben lefelé:) (fő a skill meg h utáld apvp-t mint a szart jelenlegi formájában mint én) jön egy hunter mage csapat mondom frost res aura nem árt benyomtam, abban a pillanatban belémtolta a pompyro-t:) kicsit meglepődtem az 5ezres instant kriten :)
nah ezek azok a mosolygós dolgok amiket nem lát az ember skilles pvpsként mert ott nicnsen ilyesmi:) -
HUmanHunter #127958 High Warlord's Earthshaker ennek a setnek a 70 es változatát már nem árulja a vendor? wow europen a setek között avn de naem atlálom. sry a sok a betűért +ba de be van ragadva az a gomb és nem bírom kiszedni :D -
#127957 Azért, hogy Foglaltnick-nek legyen dolga. :D -
#127956 Elhamarkodottan ítélkezni se jobb...
Nah, de hagyjuk ezt folytathatnánk egész nap, de minek offoljuk szét a topicot. -
#127955 Csak és kizálólag tévedni viszont... -
#127954 Hehe, előszór is a 128950. hozzászólástól még kicsit távol vagyunk, dehát tévedni emberi dolog, bár ahogy látom te nem így gondolod... -
#127953 #128950, a héten már nem először. Legközelebb javaslom, hogy kérdezz, ha bizonytalan vagy ne csak nyomjad a hülyeséget. -.- -
#127952 Tényleg arról a 3ról mindig megfeledkezek:D -
#127951 Mire 70 lettél lett, de szerintem kijövetelkor is benn volt a bracer,öv, cipő, stb. -
#127950 owned -
#127949 Volt BC kijövetelekor Epic PvP gear?:D -
#127948 Ezt mondjuk hallottuk 60on is, hogy honor reset lesz és ha mégsem akkor sem fog érni semmit se, aztán amikor 3db 70es epixben kezdtem 70en akkor kiderült, hogy mégiscsak jó vmire. -.- -
#127947 A régi repu semmit nem fog érni, szépen jönnek majd az újabb noname factionök, mert a kieg fő feladata a komplett gear reset. Ugyanezért az összeszedett 5k arena és 75k honor sem fog sokat érni. Az achievemenetkért leginkább kozmetikai extrák járnak: kis pet, title, tabard. -
#127946 lvl70es druid felbuffolva maciban .... 9k HP! Azt hittem nem tud már újat mutatni a gém, de mindennap új meglepetés. :D:D:D -
#127945 életkort, skillt na meg egot lehet majd belőle venni -
#127944 Ebben én 99%-ig biztos vagyok. PreTBC repuk is mind dobva lettek, így lesz most is. -
Attila1234 #127943 Fel lehet majd használni az achi. pontokat majd "valamire", de nem kell majd költeni belőlük, mint ahogy a honor pontokból kell. Egyelőre ennyit lehet tudni, semmi többet. -
#127942 azzal a sztorival* -.- azt hiszem nyomok megint egy vip-jogot szerkeszteni... -
#127941 Hát azért azt még elvileg senki nem tudja (vagy le vagyok maradva), hogy az achivementek teljesítéséért kapott ach. pontokat mire lehet majd beváltani. Ha repukér is kapunk pontokat, és lesz vmi faxa cucc akkor én azért bánnám, ha ezért kéne vmeik achivementet összefarmolni helyette (netán pont azt még1x). Meg kitudja, lehet, hogy beraknak néhány új vendort Northrendre, azzal, hogy a sztorival, hogy ő kiutazott oda, hogy az arra kóricáló hőseinknek repu meg gold fejében vmi nagyon király kínálatot nyújtson. Annyi mindent nem tudni még, és annyi minden nincs még kész a kiegből, hogy szerintem egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz-e jelentősége a régi repuknak. -
#127940 Hát nem tudom, nekem megvan a repek 95%-a, de nem különösebben érdekelne, ha elvesznének, mert semmi szükség nem lesz rájuk. Az összes hordás/allys fővárossal érdemes megcsinálni az exalted-ot, mert olcsóbb lesz a repair, stb. Talán még a régi gemeknek lesz némi értelmük. és ezért nem rossz h megvan a consortium, a többi viszont kuka. -
#127939 Ha valaki maximalista és minél több Achievement-et akar megcsinálni akkor azért fájni fog a régi repuk hiánya, persze ez sokakat nem izgat, pl engem sem:D -
#127938 Semmiből nem fog állni 70-ig húzni egy új karaktert. Régi reputációk mennek a kukába, itemek nagy része szintúgy. -
#127937 nem lehet... -
#127936 Nó flém, úgyis a te dolgod, stb, de előbb-utóbb meg fogod bánni, ha eladod szvsz. Velem is volt már ilyen, volt hogy fél évig rá se bírtam nézni wowra, sőt volt, hogy kitöröltem a karim, de végül visszakönyörögtem Blizzardtól. Nem vagyok függő, egy évben van kb 4-5 előfizetett hónapom, és még akkor se játszok valami sokat. Mégis jó, ha van egy account, ki tudja mikor akarunk haverokkal menni egy instát, vagy csak simán barangolni, vagy esetleg kipróbálni új kiegészítőt. -
Savmacska #127935 Ragnaros Alliance -
Savmacska #127934 Eladó a wow accountom, 70es maget tartalmaz kék gearben és egy 22es shaman-t, idő hiány miatt megválnék, tőle 4k-goldal, a gold külön is eladó ha valaki tart rá igényt (az accounthoz adok mindent) Elérhetőségek: msn- [email protected]
Dont need flame.. -
#127933 Arra gondolok, hogy itt adott esetben a két fogalom egybe esik. Egy vmit lehet cancelelni, a fizetést, és akkor frozen lesz az acc. -
#127932 Ez törli az accot véglegesen valszeg. -
#127931 Nos most már én sem tudom hogy WoW esetében van e különbség:D, de azért ugye nem arra gondolsz, hogy számodra teljesen ua. jelenti mindkét kifejezés?