World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hol van Angolosítás az alap WoW-hoz?
Tudtok segíteni?
★ 汤姆 李
jót röhögtem se ratinget nem kaptunk se játszott meccsnek nem számított
ezt ûbereljétek😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
néha én is ilyen vagyok edzés közben😄
remélem a gyerekem ilyeneken fog felnõni nem bambin meg barátokköztön😄
hús!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
pl. van 3 use-os attackpowert vagy egyeb mas pluszt ado trinketed. 1 megy a felsobe, masikba meg rotaciot allitasz be a masik 2 trinkethez. Elnyomod az also trinketet, tart 20 mp-ig, ezutan automatikusan behelyezi a helyere a masik trinketet, persze 30 mp-ig meg nem hasznalhatod, de ott van a felso trinket frissen, hasznalatra keszen 😊 Igy egy boss fightnal szinte folyamatosan tudod nyomkodni a trinketeket 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
V9ykn8_TZL0
van pár olyan trinketem ami júzos, ezeket úgy oldom meg, hogy lehúzom valamelyik nem használt action-barra, beteszem gyorsgombra, és akkor a helyet se foglalja a képernyõn... de például a pvp trinketet nem használom raiden, a tankolósat meg bg-n: olyankor kicserélem a trinketet, kicserélem az action baron is, és nyomom ugyanazt a gombot.
No de viszont egyrészt néha elfelejtem visszacserélni, másrészt meg a franc se akar folyton az action baron is cserélgetni.
A következõre gondoltam: kellene egy use gyorsgomb a trinket slotra, nem a trinketre... ami ott van, azt használja és kész... valamint nem lenne baj ha lenne egy gomb hozzá, ami az épp aktuális trinket ikonja lenne, azt mondjuk kiraknám az arcomba, és akkor látnám ha rossz trinket van bent... (meg mondjuk látnám a cd-t is mellesleg)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és mekkora sírás volt emlékezzünk warlokk részrõl mikor ezt a nyúlfarknyi nerfet megkapták.....
WILDOR gyere elõ és muti az imba warridat pls😛
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezt már egy párszor tisztáztuk, hogy így van.<#vigyor3>#vigyor3>
Frapsen kívül van más is, ingyenes is, trial nélküli, csak most nincs idõm guglizni :p
ಥ_ಥ
Olyan problémám lenne, hogy ha felakarok telepíteni a BC-t a 2. telepítõ lemez kérésénél kifagy az egész telepítõ.. még be sem tudom zárni!
Van valakinek valamilyen ötlete?
Próbáltam újra rakni egész wowot, patchet kihagyni stb.. de a probléma állandó :/
Még nem túl hosszú ideje játszok a wow-val és általában nem rajongok a különféle addonokért azért gondoltam segítséget kérek hogy ti mit/melyiket ajánlanátok, szempontok:
legyen egyszerû, megbízható
ami funkciót szeretnék : (nem tudom hogy mindegyik létezik-e) mutassa jól láthatóan milyen spell-t abilityt használtak ellenem, mennyi a cooldownjuk, mennyi a CD az én képességeimen, esetleg azt hogy a célpontom éppen mit castol (van ilyen? )
köszi!