166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#128171 "ensared" szó jelentését tudja valaki? Netes szótárakban nincs sajnos benne, és google sem dobott rá olyan találatot, amiből világossá vált volna. (gyanítom, hogy "ensnare" akar lenni, de létezik, hogy helyesírási hibák vannak az új talent calculatorban?) -
#128170 Kellett volna fajok közti ugrálás, így csak nézhető kategória. -
#128169 Nekem is jobban bejön. És ami miatt nekem igazán nagyot üt, az az apja felidézett monológja.
"I tell you this for when my days have come to an end you shall be King!" (ha jól értettem) -
#128168 hosszabb mint a bc intro
sokkal jobb ez azösszefüggő cselekmény mint a bc féle ugrálgatunk a fajok között, hogy minél többet mutassunk. -
#128167 Na, sikerült valakinek rájönnie mi az addon neve? Nagyon kéne. -
#128166 bc intro ratyi -
#128165 BC intróhoz képest gyenge de lehet ez csak az intrónak a trailere amit nagyon remélek mivel ez így elég rövidke,megvalósításban az igaz hogy szebb de eltelt azóta majdnem 2 év. -
#128164 bc intro sehol nincs ehhez képest, a who meg amatőr próbálkozás grafikailag ehhez képest. -
#128163 kis ellentmondás:D -
#128162 minden bejött amit az apja mondott csak nem úgy ahogy ő azt hitte:P
legjobb intró eddig. simán van olyan jó mint az első intró a BC félét meg helyből átugorja -
#128161 Egész kellemes lett a trailer szerintem. Ugyan nincs benne sok fight, de elég még mindig hideg kiráz.. :) -
#128160 tökmindegy. azért hozzák ki megjelenés előtt hogy "letudják" a dolgot.... majd később ráhasaljunk a -space- gombra amikor a játékban jön befele az intro -
#128159 Nekem eddig az összes wow intro tetszett. Ez is jó lett. Más, mint az eddigiek, ez is tetszik benne. War intro olyan BC-s intro félére sikerült, ahol a kasztokat mutatják be sorba. Más a kettő, de mindkettő jó. -
#128158 ez az intro gyenge mert nem volt benne nyalóka és fantasy sem! -
Foglaltnick #128157 passzold el ebayen .) -
Foglaltnick #128156 esetleg érdemes várni akkor, ha továbbra is érdekel a dolog, mivel az auth szervert időnként befrissítik... nem túl gyakran, és nem tudni előre hogy mikor, de néha rátolnak egy frissebb állapotot... valamelyik nap láttam egy topicot amit a blue-tracker dobott ki, amiben az iránt érdeklődnek hogy mikor lesz frissítés megint, de nem olvastam bele, engem nem érdekelt
meg aztán... az valszeg amúgy is az USA realmekre vonatkozott, mivel a bétás infók/topicok onnan jönnek -
#128155 Már megbocsássatok de ez a WoW intró messze a legjobb az összes közül, a tegnapi(?) war intro meg igazából ua volt mint az eddigiek, harc és kasztok villogtatása... -
#128154 Lol ott nemkerestem:Dköszi -
#128153 Nyugodtan küldheted ide:D -
#128152 Há' ennél én is többet vártam. -
#128151 Köszi a választ, szóval tök jó, hogy kaptam béta key-t, de feldughatom mivel július 24-n fizettem be féléves pihenő után :) -
#128150 Lenne egy érdekes kérdésem. Nem tudom ismeritek-e a wowheaden futó Porject Lore nevű sorozatot, de ott láttam egy (vagy több?) érdekes addont, amit szívesen beiktatnék.
Van ez a castbarszerűség, ami a képernyő közepén két ilyen görbült ív, és alatta el vannak helyezve azoknak a skilleknek az ikonjai amit az illető akar használni.
Nos ha valaki ebből így ráismerne kérem adja meg a nevét az addonnak, ha nem, http://www.wowhead.com/?projectlore=1.2 itt egy kis segítség.
Előre is köszi. :D -
#128149 intro -
#128148 Hát a tegnapi WAR mozi után ez elég gyenge eresztés valóban :s -
#128147 Sry a 2 postért 1 linket tudnál adni?Nemtalálom sehol=/ -
#128146 Elvileg annyi mint 1-70. -
#128145 Most jött ki. Szerintem ez a leggyengébb eddig. -
#128144 Hali! Lenne 1 elég barom kérdésem. Én hmm..."nem olyan" szerveren játszom, ahol ilyen problémák lenének, de eredetin kb mennyi idő lesz a lvl 80? -
Foglaltnick #128143 ez nem teljesen igaz, mivel Zulamanban például kapunyitáskor van mentés, továbbá ha valaki olyannal mész be akinek van mentése akkor te is elkapod tőle, továbbá én már voltam olyan karazhan pug raiden ahol attumen előtt kiléptem és mégis elmentett (bár lehet hogy az előző pont volt érvényes)
szóval mivel a kérdező viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezik a témában, számára hasznosabb az infó miszerint hogyha bemész valahová, akkor köv szerdáig ugyanoda látogatsz majd be .) -
#128142 Wotlk Cinematic intorjáról van már info?Mikor jön ki? -
#128141 arathoron átlagban 1500-2000 körüli létszám van, néha fölmegy 3000ig (census addon rulez) -
gatyo #128140 Ez nem teljesen igaz. Raid instáknál csak bosskillnél van mentés, nem a belépéskor. -
maniac001 #128139 Egyébként az alfa verzióban még benne volt egy olyan lehetőség, hogy kiválasztottál egy lv55+ katraktert és aktív lett a convert to DK gomb. Erre gondolhatott szerintem. -
maniac001 #128138 A bloodscalpon kevés kivételtől eltekintve 12 éves vérpistike színvonal van. ragnaros dettó. Én az arathort javaslom. És warlock legyél ofc. :) -
Foglaltnick #128137 igen, mivel a béta auth. szervere nem uptodate (mivel nincs előfizetés, nem kell folyamatosan követni), és ilyenkor csak simán átmásolják az adatbázisokat egy adott napon, és azt használja. Tehát az adott napi jelszavad működik, és akkor enged belépni, hogyha adott napon aktív státuszban voltál. -
Foglaltnick #128136 úgy rémlik hogy olyan 3-4000-et enged a szerver egyszerre, utána teszi ki a sorbanállást... de ez egyébként biztos hogy szerver/hardverfüggő is, de valami hasonló nagyságrendre érdemes számítani. Konkrétan a bloodscalpon nem tudom megmondani, meg egyébként is macerás összeszámolni, mivel a kereső csak az első 50 találatot dobja egy adott feltételre...
ötfős instába nem olyan régen még 4 vagy 5 resetet engedett a rendszer óránként, azért, hogy ne lehessen szétfarmolni valamit benne (virág, érc, boss) - ez nem hiszem hogy megváltozott
a 10 és 25 fős insták hetente resetelnek, kivéve Zulamant. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer bemész az egyikbe egy karakterrel, akkor oda el vagy mentve - tehát az adott héten téged ugyanabba a mentésbe fog bepakolni, hiába is mész másik partyval (lényegében ez csak akkor okoz problémát, ha nem guilddel mész instába, szóval leginkább Karazhan esetén merül fel a dolog) -
#128135 a lowpop szervereken kb. annyi emberrel futhatsz össze mint egy angyobb törtszerveren.
a többi (med-high) szervereken kurvasokan vannak -
Th0m #128134 öö és még 1 gyors kérdés! pl ezen a bloodscalpon mennyi az átlag online player? szal 1 ilyen kis szerveren mennyien játszanak? -
Th0m #128133 köszi szépen -
#128132 lehet hogy nem egyről beszélünk, de szerintem korlátlanul lehet menni a sima 5fős instákba (és felteszem a többibe is ha úgy hozza a szükség), mivel van manual reset is, nem?