World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Milyen nemes célokat tûzöl ki magad elé! Sosem gondoltam volna, hogy valaki kifiguráz, teli pofával röhög a hülyeségemen, én meg örülni fogok neki. Hiába, az egyszerûség a leggyorsabb út a boldogsághoz. <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Narxis
Ezt a sok sírást...<#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TDC Geronimo
Síros biacsok vagytok mind 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én meg a lockomnak kérnék egy shadowformot!

A paladin is kap azért egy kevéske buffod holnap.A sanctified judgement kitallentelve 80% ot ad vissza minden judgementre mannailag.A cs nem holy alapra helyezése meg majd meglátjuk mit hoz.Elméletileg nagyobbat fogsz vele ütni annyi a dolga az embernek hogy a spelcrites-crites gemeket strenghtre cseréli meg enchantot meg csak szigorúan strenght-agit szabad rakni.

Viszont ha már a blizzard iylen bõkezûen osztogatja a másik tallentfán lévõ dolgokat akkor én a magam részérõl nem a divine favort kérném hanem inkább az imp holy shieldet a prot ágról<#vigyor2>
Na öcsém, kb. ez a te igazi szinted, elértem a célom. 😄

picket
Pedig elvileg 5 hunter becsapdáz 4 enemit, megöl egyet, aztán már csak 3-at kell csapdázni. Elméletben így mûködik, és ne is b@sztass a gyakorlattal, ÉRTETTED?!?!?!
4 mage invisibility, 1 targetel, irányítja õket szóban, kijönnek pompyro, egy ellen halott, utána aoe, felváltva ib, hogy ne lehessen focus sebezni õket, rating besöpör, sorba újra beáll. Ez is elmélet, itt sem érdekel a gyakorlat.

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
És nyílván egyenértékû is egy crit dmg bonust 100%ban növelõ skill egy 5 perces cdvel rendelkezõ survival skillel. Istenem...
azok sosem jok, multkor jott ellenunk 5 hunter😄 nem votl semmi eselyuk pedig eleg op most a hunter😊

picket
a balance-olt 5v5 csapat holnaptól 5 mage? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

BEAST
Rendben, akkor Divine Favor minden palanak es Prepa minden rugonak! xd ... najo amugy nem. Tudom hogy logikus hogy kapnak valamit a fire magek is, mert nem igazan latni oket seholsenem, de ez olyan gagyi megoldas hogy akkor ok is ice blockot kapnak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Nem azt mondtam hogy nem erdemlik meg :p csak igazan kitalalhattak volna valami tuzes dolgot mint a barrier - molten armor paros 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
ugye csak elírtad és destructiont akartál írni? 😛
Lynx_TWL
rugóknak javítsák ki vanisht
backstab energy reqet csökkentsék, és javítsák ki a találati felületeket
mace stun effektet meg vegyék ki a gecibe:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nem mintha sokat erne az iceblock😊 kb jo ha 2 secig rajta van a szerencsetlen magen 5v5os kornyezetben (es ugye mint tudjuk blizz erre balanceol) a mass dispel miatt. szerintem tenyleg szukseguk van amugy iceblockra mert nagyon papirok szegenyek es damban sem olyan kiemelkedoek. ap+pom+pyros hozzaszolasoktol kimeljetek mert az csepept sem viable(legalabbis eddig tuti nem votl az)

s0n1c
Szerintem teljesen logikus lépés, igaz biztos meg lehetett volna oldani másképp (bár eleve naívság a blizztõl bármi újítást is várni, mikor még fegyverskineket se képesek újat alkotni), viszont ez egy frappáns és kézenfekvõ megoldás, pvpben (pláne arénában) ettõl még nem fogsz látni deepfire buildes mageet, mert továbbra is a frost dominál, imo inkább ez arra lesz jó, hogy pveben ne kelljen állandóan felkapargatni a földrõl az aoezõ mageeket pl. A kings egy elég izmos buff a shadowstapen meg ha jól emléxem 20sec körüli cd van az iceblockon meg mennyi is? Jah igen, 5 perc.
Davidus
a ruin pont azon az ágon van ami a legszarabb PVPben. demot kell buffolni nem ruint adni a többi locknak
de lockoknak legalább van 2 ág ami jó PVPre😛

V9ykn8_TZL0

pedig tennek, kivan irva login screenen hogy holnap patcheles 2.3.2 re es 3:00 tol maintenance

Az én szemszögembõl pedig az a logikus, hogy az ügyes hasonlatok és a szép metafórák nem fedik el a logikai bukfenceket, értelmezési hibákat a hozzászólásaidban. De ebbõl a hsz-edbõl úgy tûnik visszanéztél és lejött a lényeg.

Én is szeretném megkapni talent nélkül a ruin-t. Ugyanott van a talentfán (tier5) ahol az ice block.

lehetne, kedves blizz bácsi?
picket
A blizz szemszögébõl a "logikus" a "sok elégedett elõfizetõt" jelenti szerintem. Beast szemszögébõl a logikus azt jelenti, hogy nem fog a mage egy pompyro után ib-bõl vigyorogni vissza rá. Az én szemszögembõl az a logikus, hogy akármit mondhatok, te csak fikázni fogsz reflekszbõl ahelyett, hogy átgondolnád, ezért át is adom a terepet, folytasd csak.

&#3237;_&#3237;

Davidus
jó akkor én meg kérek BTre meg shield slamre mortal strike effektet
kthx

V9ykn8_TZL0

Tessék, itt az új eklatáns példa. Szövegértés egyes.
Logika ebben a kontextusban nagyon nem egyenlõ az egyensúllyal amit vhogy ide kavartál.

Na spawnolt az önjelölt jólmegmondó. Elméleti szinten beszéltünk csak róla, és ha úgy lehetséges, akkor bizony gyakorlatban is megvalósítható, fenét sem érdekeltek a te korlátaid.
Nem hiszem el, hogy még mindig ezt a szerepkört erõlteted, próbálj már a vérpéter felfogásodtól elrugaszkodni.

Count Adyn
Mer a gnóm a 2 méteres kétkezes karddal az logikus?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Attól még valami game balance-nek nevezet, sosem látott mítosz létezik, aminek a szentélye valahol a Blizzard fejlesztõi központjában (talán annak alagsorában) van elrejtve, és ahol a ferdeszemû fejlesztõk valamiféle beteges, voodoo-ból származtatott rituálékat mutatnak be a game balance tiszteletére, hol ilyen, hol olyan kaszt tagjainak vérét véve. Most épp a mage kimarad.

&#3237;_&#3237;

BEAST
<#idiota>

Tafaya
Nem tudom mi a bajod, az én gépem ha túlmelegszik akkor lefagy 😊

picket
Mobot szokás belehúzni, egyéb dolog pvp-ben nekem sci-finek tûnik (bg-ben nem fogsz fél percet várni, hogy valakit belecsalogass, arénában kitrinketel, vagy a társai segítik ki belõle, ha lenne fél perced, ami valószínûtlen, world pvp meg csak low-level genk szintjén létezik, amit nem méltatnék többre egy említésnél).

"berakhatsz egy másikat is a következõ delikvens alá" - ez olyan jól hangzik, mintha nem lenne aim time, nem csapna agyon aki alá be akarod rakni, nem lenne még mindig legalább egy közönség-segítsége készenlétben, és ténylegesen nem lenne cd-n, minthogy azon lesz az elõbb említett dolgok miatt.

Egy kizárólag pve buff miatt ne kiáltsunk "omg thiz ownz pvp!!"-t plz!

&#3237;_&#3237;

Már megint a logika a téma egy fantasy alapú játékban? Ez még mindig nem az "Isaac Newton's World of Physicraft"...

BEAST
Igazad van, teljesen logikus hogy a tuzzel hadonaszo mage fogja magat es befagy 😄😄 ... amugy persze legyen valami vedelme, de siman kitalalhattak volna valamit erre 😊 Ezek utan remelem minden pala megkapja a Kingset alap spellkent, minden rugo tud majd megint shadowstepelni es igy tovabb :p

A holnapra azért még ne tegyél nagyobb összeget. Vhogy a napokban ösztönösen elõvettem a magem és tessék, jön hozzá a mage love is. 😊

s0n1c
gondolom, hogy a nem frostos kollégáknak is legyen valami védelme
BEAST
Ugy nez ki, mondjuk nem tudom miert kell ez, de biztos megvan a logikus magyarazat xd

Lynx_TWL
holnaptól minden mage ice blockol?

igaz. hmm

nah de holnap jon 2.3.2 \o/

Nem, de ha csak fél perc után húzol bele vkit és az befagy akkor berakhatsz egy másikat is a következõ delikvens alá.

pvpre elvileg nem hat, mivel max 10 secig tart es a csapda cdje annal joval hosszabb, vagy tevedek?

Lazarus
Ez régen is így volt
Lynx_TWL
vanish bugos szar lett

Tafaya
Ahha, szóval már nem csak a hunterek tudnak flare-t. Nerf!

Peccsnócban ugye ez csak vmi ízetlen tréfa?

"Freezing Trap is no longer limited to one target at a time."

picket
Nézz a lábad alá, flare-ben taposó núb barátom <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Tafaya
Ezt a városi legendát hallottam már 😊

De komolyra fordítva, rengetegszer van olyan, hogy Vanish után lejön a stealth pedig se dot se semmi nincs. Idegesítõ 😊

jazzy
Mifelénk levonja a flash powdert és újra jön a cheap shot.
Tafaya
"rogue nem vanishelhet"

egyébként se 😊 levonja a Flash powdert és nem történik semmi 😊 Najó, random, néha mûködik, de az olyan, mint a lottó 5-ös 😊

far sightomat is letiltottak arenaban 😞( ifeeluselessnow

Így van.Csak eddig nem engedett be valamiért de most megy.Köszönöm!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

shaime01
travel formot egyébként simán le lehetne tiltani arénában de akkor mage nem idézhet petet warrior nem interceptelhet priest nem mass dispellezhet paladin nem bubizhat rogue nem vanishelhet shaman nem earth shieldhet warlock nem drainelhet etcetcetc..

de mondjuk annyit még elfogadnék ha már annyira ki akarod tiltani a travel formot hogy akkor viszont flight formot lehessen használni ^^

Lacee
igen, nemkicsit benéztem 😊
kicsit sok mostanság a tanulás, az agyam ledobta az ékszíjat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"