166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#129134 igen -
#129133 sziasztok.ha valaki tudja oszza meg velem légyszives,hogy mi lessz az uj kiegészítő megérkezése után a pl a T6 ba öltöztetett karikkal?farmolhatják előről az uj szettet?ha lessz? -
WiLDoR #129132 jah, nem kell a para, nyugi, lesz instant corr, már 3 éve is kellett volna, hogy legyen, épp ideje.
ha a druidák megkapták a halottfelélesztős spelljüket csak úgy grátisz, lock-oknak ez lesz a minimum x) -
Dr DeViLKiNG #129131 Hagyd már abba ezt az értelmetlen sírást. Betaban nem instant jönnek a dolgok. Valószínű következő peccsben már benne lesz. -
Tiger1111 #129130 Accountomat cserélném van rajta 2 db 70es kari (lock,rugó).Druid vagy priest érdekelne,ha valakit érdekel irjon priviben több infóért. -
YakHead #129129 Te Crassus, nem az Arathoron vagy véletlenül? Mert ha igen, akkor BS-el vagytok egy group-ban, ha így van, akkor miért nem tegnap voltál EoTS-on? 5 meccsből 5-öt veszített az ally és kétszer úgy, hogy az allynak az elején 3 tornya volt...a végén meg már a szikláról sem ugráltunk le, mert ott vártatok minket. Szóval nem értem, hogy a p...ba veszítitek el EoTS-t mert amikor én vagyok ott baszottul az ally veszít. AB-ről már nem is beszélek. Egyedül AV az, amit általában fele-fele arányban nyer Ally. -
maniac001 #129128 Az nem baj ha bugos mert azt kijavítják. A gond akkor van, ha ezt az instant corruptiont teljesen kivették. Csak azt nem értem, minek adják kék postban ha 2 hét múlva kiveszik. Legalább gondolják át mielőtt jól befűtik az embert utána meg jön a pofáraesés. Gondolom a sok noob nerf lockz QQ faszsága miatt vették ki. -
ShaiHulud #129127 soot most meg a devastation->ruin-ra sem lehet tenni mert bugos:D klikkelsz ra de nem megy ra egy pont sem. -
LordMersey #129126 Akkor fury lesz. Köszönöm. -
#129125 csak prot? hát ha sok időd van, akkor el lehet szórakozni így is. Szintezésre inkább arms/fury. Gyorsabban fog menni a fejlődés. Én anno 40ig proton fejlődtem, de utána már kínlódás volt, úgyhogy gyorsan át is pakoltam furyra.
Fury warri + vmi healer az már egy egész haladós kis kombó.
Ha már nem akarsz szintezni akkor jó a prot warri instázni, raidre... egyesek szerint még arénázni is egy jó teammel. De a tankolást azért nem árt megtanulni előtte.
-
maniac001 #129124 Jó, csak azt hittem ezt a patch-be beleteszik. Amikor láttam hogy nincs benne arra gondoltam hogy kivették. És már a wotlkwiki-n sincs ez az infó, pedig oda is ki lett írva. -
#129123 ptr build ugyanaz mint ami a beta szervereken van csak nem lehet átmenni northrendre. instant corruption még bétában sincs csak be lett ígérve a fórumban. lesz még 1-2 peccs mire live lesz a cucc
-
LordMersey #129122 Üdv. Szerintetek jó ötlet-e olyan warriort nyomni, amelyiknél csak a Protection-ra rakok pontot. Ennél a karinál mindig lesz mögötem egy healer-elemental sámán, egyedül soha nem fog menni. Esetleg tegyek-e máshová egy-egy pontot, vagy elég ha tartom a tömeget a sámán majd elintézi őket? -
maniac001 #129121 A patch notes-ban nem láttam a lock instant corr talentjét. Ugyanúgy cast time csökkentés van, és a ruin is maradt ahol volt. Kivették ezeket mielőtt berakták volna? Kék postban írták ezeket nem is olyan rég. Tudtok erről valamit? -
#129120 ja király. lesz időm végigtolni a fallout 3at:D -
#129119 WoW ból nekem már túl sok volt, azabaj vele:D úgyhogy most mmo free vagyok!:D -
Bhalage #129118 Tusy :D
elhiszem, hogy nem hiszed:), de "been there, done that, got that t-shirt"
és mai napig visszasirjuk olyan jo volt. szorakoztato volt.
szal működhet!
remélem a war ilyen lesz, ha nem akkor sajna nem : )
és mint egyszer vki irta lentebb, ettol a wow nekem nem lesz se jobb se rosszabb. raidelni nem tudok, úgyhogy a játék számomra értelmét vesztette.. -
Tusy #129117 - mindenki leírhatja, de lehetőleg a wow-ról ha már ez annak a topicja. Ez nem az aoc topic, hogy más témájú (WHO) hsz.-okkal kelljen életben tartani. _szerintem_ -
#129116 Én is azt hiszem, hogy pvp endgamemel nem lehet évekig játszani, és lehet azt szórakoztatónak találni. Legalábbis nekem, de sokan vannak igy ezzel szerintem:) Persze nagyon jó móka eleinte, de ha pörgős hentelést akarok akkor játszok valami fpst pár órát^^ Napi egy két óránnál több ideig nem tudna lekötni a folyamatos pvp. Egy mmo t meg reggeltől estig akarok játszani ha lehet:D -
Bhalage #129115 en ide se jonnek, ha nem irnal be baromsagokat, de viszont wow es war topikban is ontod magadbol a faszságot
megint miről beszélsz ember??!??? mi nem rosszabb??? -
WiLDoR #129114 hétfő reggel van, sry -.- -
WiLDoR #129113 ez se rosszabb, mint a whofanboi kategória, amit te is nyugodtan magadra húzhatsz.
(az meg hogy a pvp endgame tartalom mennyire lesz szórakoztató a jónép számára az meg pár héten belül ki fog derülni) -
Bhalage #129112 kurva nagy tévedés, ha azt hiszed, hogy pvp endgamemel nem lehet évekig játszani, és lehet azt szórakoztatónak találni..
egy pötty szélesebb látókör nem ártana*, mert igy az emberek beskatulyázhatnak a sötét-ember-buta-wowfanboi skatulyába ;d
*-akinek inge.+wildor szives figyelmébe -
#129111 ez gyenge volt. :) -
WiLDoR #129110 1. ez egy fórum, ahol mindenki leirhatja a véleményét (jól tudom, vagy esetleg tévedek?)
2. lottószámok: 1, 2, 3, 4, 5 (ne röhögj, statisztikailag ugyanannyi esélye van ennek az 5 számnak is, mint a többinek)
3. nem kivánom, hogy bebukjon
4. annyi történt, hogy leirtam a tapasztalataim, azok pedig nem voltak túl fényesek
5. izé
6. bigyó
7. haza akarok menni
8. peace -
#129109 mibaj van ezzel ?:) pvp rulezz -
#129108 Kérhetném az eheti lottószámokat is Mr. Jós? :) Én komolyan nem értelek, fikázzál, szíved joga, de te már kajak kívánod, hogy a war bebukjon... Why oh why? Nem fogod fel az agyaddal, hogy a verseny az mmo piacon a játékosokkal tenné a legjobbat? Próbálj már meg egyszer gondolkozni is mielőtt megszólalsz, kérlek szépen! -
#129107 Reggelt!
Ezt láttátok már? Lehet örülni! -
WiLDoR #129106 hát mert az.
az egész gamma pár hét múlva egy neverending oldskool av-vá fog átalakulni.
non-stop, heteken át tartó hentelés lesz több fronton.
azt ennyi. -
bazsi123 #129105 csúnyán bebugzott tegnap este a death knight.
SPOLIER!!!
a light's chapel (e. plaguelands) csatájának a jutalma elméletileg 1 db upgraded fegyver (balta vagy kard), a death gate spell (visszateleport az anyarődbe) és 6 talent pont, meg némi xp. ehhez képest jött a fegyver és az xp. se teleport, se talent pont. következő küldetés viszont felvehető: vissza kell teleportolni az erődbe, és ott beszélni azzal, aki amúgy ezt a kvesztet adta a csatamezőn. teleport nincs, van viszont taxijárat: csakhogy ha így megyek fel, nem lesz ott az npc. faja! -
ShaiHulud #129104 wildor hasonlitotta ahhoz, onnan meritettem:D -
1Darton1 #129103 Nincs valami ismerosod, akit faraszthatsz ezzel, ehelyett a forum helyett? :)
Vagy mondjuk kialtsd bele az ejszakaba. -
#129102 EOS kritikán aluli -
#129101 ez van......sajnos
-
#129100 jaj. -
#129099 A JÉÉDES PICSÁBA TAKARODJON EL AZ ÖSSZES FASZPÖRGETTYŰ AKI NEM KÉPES KETTŐ, AZAZ KETTŐ, KIBEBASZOTT PERCET ARRA FORDÍTANI,hogY UTÁNANÉZZEN 1-2 ALAP TAKTIKÁNAK AZ ADOTT BG-re VONATKOZÓLAG AHOVÁ BEJELENTKEZIK!!! -
#129098 Ha nem probaltad, es nem tudod milyen miert hasonlitod AVhez O_o -
ShaiHulud #129097 hat aki eloszor latta annak lehet fun lesz par hetig:D de aki mar megelt 3 ev AV-t annak mar nem biztos:D (mondom ezt ugy hogy en nem lattam meg a warhammert) en speciel mar ss-tm-t is untam (meg mondjuk fps-m is beka segge alatt volt) amikro kijott a honor rendszer de bg-k meg nem voltak. -
#129096 En hiszek neked. Viszont ettol fuggetlenul a torteneted akkor is stantit. Emberek ezrei elveztek a harcokat, annak ellenere hogy a legtobbjuk eletukben elosszor latta a jatekot, a kasztokat, es leginkabb azt sem tudtak mi, merre, hany... bar a toled mar wowban megszokott modon szakertesz, igy ertheto. -
WiLDoR #129095 nem is csodálom, mivel a healer a másik serveren volt.
kicsit belekeveredtél a dolgokba, de sebaj.