166745
  • TVelvet
    igen
  • torrente111
    sziasztok.ha valaki tudja oszza meg velem légyszives,hogy mi lessz az uj kiegészítő megérkezése után a pl a T6 ba öltöztetett karikkal?farmolhatják előről az uj szettet?ha lessz?
  • WiLDoR
    jah, nem kell a para, nyugi, lesz instant corr, már 3 éve is kellett volna, hogy legyen, épp ideje.
    ha a druidák megkapták a halottfelélesztős spelljüket csak úgy grátisz, lock-oknak ez lesz a minimum x)
  • Dr DeViLKiNG
    Hagyd már abba ezt az értelmetlen sírást. Betaban nem instant jönnek a dolgok. Valószínű következő peccsben már benne lesz.
  • Tiger1111
    Accountomat cserélném van rajta 2 db 70es kari (lock,rugó).Druid vagy priest érdekelne,ha valakit érdekel irjon priviben több infóért.
  • YakHead
    Te Crassus, nem az Arathoron vagy véletlenül? Mert ha igen, akkor BS-el vagytok egy group-ban, ha így van, akkor miért nem tegnap voltál EoTS-on? 5 meccsből 5-öt veszített az ally és kétszer úgy, hogy az allynak az elején 3 tornya volt...a végén meg már a szikláról sem ugráltunk le, mert ott vártatok minket. Szóval nem értem, hogy a p...ba veszítitek el EoTS-t mert amikor én vagyok ott baszottul az ally veszít. AB-ről már nem is beszélek. Egyedül AV az, amit általában fele-fele arányban nyer Ally.
  • maniac001
    Az nem baj ha bugos mert azt kijavítják. A gond akkor van, ha ezt az instant corruptiont teljesen kivették. Csak azt nem értem, minek adják kék postban ha 2 hét múlva kiveszik. Legalább gondolják át mielőtt jól befűtik az embert utána meg jön a pofáraesés. Gondolom a sok noob nerf lockz QQ faszsága miatt vették ki.
  • ShaiHulud
    soot most meg a devastation->ruin-ra sem lehet tenni mert bugos:D klikkelsz ra de nem megy ra egy pont sem.
  • LordMersey
    Akkor fury lesz. Köszönöm.
  • Ventura82
    csak prot? hát ha sok időd van, akkor el lehet szórakozni így is. Szintezésre inkább arms/fury. Gyorsabban fog menni a fejlődés. Én anno 40ig proton fejlődtem, de utána már kínlódás volt, úgyhogy gyorsan át is pakoltam furyra.
    Fury warri + vmi healer az már egy egész haladós kis kombó.

Ha már nem akarsz szintezni akkor jó a prot warri instázni, raidre... egyesek szerint még arénázni is egy jó teammel. De a tankolást azért nem árt megtanulni előtte.
  • maniac001
    Jó, csak azt hittem ezt a patch-be beleteszik. Amikor láttam hogy nincs benne arra gondoltam hogy kivették. És már a wotlkwiki-n sincs ez az infó, pedig oda is ki lett írva.
  • Davidus
    ptr build ugyanaz mint ami a beta szervereken van csak nem lehet átmenni northrendre. instant corruption még bétában sincs csak be lett ígérve a fórumban. lesz még 1-2 peccs mire live lesz a cucc
  • LordMersey
    Üdv. Szerintetek jó ötlet-e olyan warriort nyomni, amelyiknél csak a Protection-ra rakok pontot. Ennél a karinál mindig lesz mögötem egy healer-elemental sámán, egyedül soha nem fog menni. Esetleg tegyek-e máshová egy-egy pontot, vagy elég ha tartom a tömeget a sámán majd elintézi őket?
  • maniac001
    A patch notes-ban nem láttam a lock instant corr talentjét. Ugyanúgy cast time csökkentés van, és a ruin is maradt ahol volt. Kivették ezeket mielőtt berakták volna? Kék postban írták ezeket nem is olyan rég. Tudtok erről valamit?
  • Davidus
    ja király. lesz időm végigtolni a fallout 3at:D
  • Count Adyn
    WoW ból nekem már túl sok volt, azabaj vele:D úgyhogy most mmo free vagyok!:D
  • Bhalage
    Tusy :D

elhiszem, hogy nem hiszed:), de "been there, done that, got that t-shirt"
    és mai napig visszasirjuk olyan jo volt. szorakoztato volt.
    szal működhet!
    remélem a war ilyen lesz, ha nem akkor sajna nem : )
    és mint egyszer vki irta lentebb, ettol a wow nekem nem lesz se jobb se rosszabb. raidelni nem tudok, úgyhogy a játék számomra értelmét vesztette..
  • Tusy
    - mindenki leírhatja, de lehetőleg a wow-ról ha már ez annak a topicja. Ez nem az aoc topic, hogy más témájú (WHO) hsz.-okkal kelljen életben tartani. _szerintem_
  • Count Adyn
    Én is azt hiszem, hogy pvp endgamemel nem lehet évekig játszani, és lehet azt szórakoztatónak találni. Legalábbis nekem, de sokan vannak igy ezzel szerintem:) Persze nagyon jó móka eleinte, de ha pörgős hentelést akarok akkor játszok valami fpst pár órát^^ Napi egy két óránnál több ideig nem tudna lekötni a folyamatos pvp. Egy mmo t meg reggeltől estig akarok játszani ha lehet:D
  • Bhalage
    en ide se jonnek, ha nem irnal be baromsagokat, de viszont wow es war topikban is ontod magadbol a faszságot

megint miről beszélsz ember??!??? mi nem rosszabb???
  • WiLDoR
    hétfő reggel van, sry -.-
  • WiLDoR
    ez se rosszabb, mint a whofanboi kategória, amit te is nyugodtan magadra húzhatsz.
    (az meg hogy a pvp endgame tartalom mennyire lesz szórakoztató a jónép számára az meg pár héten belül ki fog derülni)
  • Bhalage
    kurva nagy tévedés, ha azt hiszed, hogy pvp endgamemel nem lehet évekig játszani, és lehet azt szórakoztatónak találni..

egy pötty szélesebb látókör nem ártana*, mert igy az emberek beskatulyázhatnak a sötét-ember-buta-wowfanboi skatulyába ;d

*-akinek inge.+wildor szives figyelmébe
  • Ams
    ez gyenge volt. :)
  • WiLDoR
    1. ez egy fórum, ahol mindenki leirhatja a véleményét (jól tudom, vagy esetleg tévedek?)
    2. lottószámok: 1, 2, 3, 4, 5 (ne röhögj, statisztikailag ugyanannyi esélye van ennek az 5 számnak is, mint a többinek)
    3. nem kivánom, hogy bebukjon
    4. annyi történt, hogy leirtam a tapasztalataim, azok pedig nem voltak túl fényesek
    5. izé
    6. bigyó
    7. haza akarok menni
    8. peace
  • AnarchoiD
    mibaj van ezzel ?:) pvp rulezz
  • s0n1c
    Kérhetném az eheti lottószámokat is Mr. Jós? :) Én komolyan nem értelek, fikázzál, szíved joga, de te már kajak kívánod, hogy a war bebukjon... Why oh why? Nem fogod fel az agyaddal, hogy a verseny az mmo piacon a játékosokkal tenné a legjobbat? Próbálj már meg egyszer gondolkozni is mielőtt megszólalsz, kérlek szépen!
  • Ventura82
    Reggelt!

Ezt láttátok már? Lehet örülni!
  • WiLDoR
    hát mert az.
    az egész gamma pár hét múlva egy neverending oldskool av-vá fog átalakulni.
    non-stop, heteken át tartó hentelés lesz több fronton.
    azt ennyi.
  • bazsi123
    csúnyán bebugzott tegnap este a death knight.

SPOLIER!!!

a light's chapel (e. plaguelands) csatájának a jutalma elméletileg 1 db upgraded fegyver (balta vagy kard), a death gate spell (visszateleport az anyarődbe) és 6 talent pont, meg némi xp. ehhez képest jött a fegyver és az xp. se teleport, se talent pont. következő küldetés viszont felvehető: vissza kell teleportolni az erődbe, és ott beszélni azzal, aki amúgy ezt a kvesztet adta a csatamezőn. teleport nincs, van viszont taxijárat: csakhogy ha így megyek fel, nem lesz ott az npc. faja!
  • ShaiHulud
    wildor hasonlitotta ahhoz, onnan meritettem:D
  • 1Darton1
    Nincs valami ismerosod, akit faraszthatsz ezzel, ehelyett a forum helyett? :)

Vagy mondjuk kialtsd bele az ejszakaba.
  • [HUN]Crassus
    EOS kritikán aluli
  • [HUN]Crassus
    ez van......sajnos

• BEAST #129100
    jaj.
  • [HUN]Crassus
    A JÉÉDES PICSÁBA TAKARODJON EL AZ ÖSSZES FASZPÖRGETTYŰ AKI NEM KÉPES KETTŐ, AZAZ KETTŐ, KIBEBASZOTT PERCET ARRA FORDÍTANI,hogY UTÁNANÉZZEN 1-2 ALAP TAKTIKÁNAK AZ ADOTT BG-re VONATKOZÓLAG AHOVÁ BEJELENTKEZIK!!!
  • BEAST #129098
    Ha nem probaltad, es nem tudod milyen miert hasonlitod AVhez O_o
  • ShaiHulud
    hat aki eloszor latta annak lehet fun lesz par hetig:D de aki mar megelt 3 ev AV-t annak mar nem biztos:D (mondom ezt ugy hogy en nem lattam meg a warhammert) en speciel mar ss-tm-t is untam (meg mondjuk fps-m is beka segge alatt volt) amikro kijott a honor rendszer de bg-k meg nem voltak.
  • BEAST #129096
    En hiszek neked. Viszont ettol fuggetlenul a torteneted akkor is stantit. Emberek ezrei elveztek a harcokat, annak ellenere hogy a legtobbjuk eletukben elosszor latta a jatekot, a kasztokat, es leginkabb azt sem tudtak mi, merre, hany... bar a toled mar wowban megszokott modon szakertesz, igy ertheto.
  • WiLDoR
    nem is csodálom, mivel a healer a másik serveren volt.
    kicsit belekeveredtél a dolgokba, de sebaj.