World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
TSW: Tunderke
az meg külön tetszik hogy mocskos nagy dps-t lehet tolni, instában csak egy-egy warrior (gondolom fury) és enha sámli tud behozni. igaz, másra nem is jó a karakter, míg pl a locknak ott a SS, vagy a fear
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mert nem tudok dönteni mind a (warrior-rugue)2-vel kezdtem karit de mindegyiknek megvan az elõnye hátránya.
BattleTag: kabel15#2672
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még a gépen rajta van a WoW , aztán vmeik nap mondom megnézem a screenshotokat 😄 639 db , legtöbb tga kiterjesztés , elkeztem becsomizni, 1 óra alatt végzett vele ...nézem 700 vhány mb , anyád! jpg-be meg nincs kedvem átmentegetni az összeset , talán majd egyszer!
Mindenesetre jólesett visszanézni az "életemet".
Kaland a sok közül : haverral épp STV-ben gankeltunk BC után nemsokkal ...elmentunk erre-arra majd a BEACH-en gondolva egyet kerestünk egy sámlit aki épp STV-ben cammogott az elefántján ...BUFF PLZZZZZZZ !!!!! Omg omg , siessünk használjuk ki azt a 10 percecskét 😄 SZABADSÁG VIZENJÁRÁS RULZZZ !
WoW -> I need u <#rinya>#rinya>
Míg warlockal könnyedén soloztam mindent rugóval szétvertek és csak lestem, bár lehet én vagyok a béna.
Igaz sokkal könnyebb bejutni bizonyos helyekre de dotdotdot aoefear kombóval se volt túl nehéz..
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
btw LOCK talen pontokat blood elf-bõl adjatok pls help😊
másra nagyon most nincs idõm...
tm tényleg jó dolog, de simán el lehet lenni nélküle is (bár én is díjaztam mondjuk az instant spellreflect-et)
3 pont flurry pedig isten. axe spec (jóvan, lehet röhögni) a karim, kipróbáltam flurry-val és anélkül is, ég és föld a különbség.
(de váltok majd sword/mace-ra - mégnemtom melyik -, ha jobb gear lesz -.-)
Ok, a tm meg tényleg játékstílus kérdése, de én amióta kipróbáltam nem tudok róla lemondani, mert sokkal élvezetesebb a wari így szerintem. 5v5be valszeg jobb a 3pont flurry.
- de a booming voice miatti nagyobb debuff rangetõl még mindig jobb a 440-es ap debuff, szerintem
talán azért jó, mert arena-ban minden egyes csöppnyi heal - legyen akár self-heal, akár mástól kapott - aranyat ér. amellett pedig second wind + bloodcrazy + 30k honoros pvp trinket elég jó kis self heal a warrinak. ja, lehetne mondani azt is, hogy mert a 4/5 commanding presence jobb, izlések és pofonok (btw alapjáraton commandingot rakok a ratyi gear-em miatt, ott meg az, hogy 1/5 vagy 4/5 sokat nem oszt, battle shout-hoz jó lenne, de az még odébb van). btw elõfordúlhat, hogy az a 300-350 hp fogja majd megmenteni egyszer a segged arena-ban...ki tudja.
"a másik, amit nem értek a booming voice, a "lustaság talent", 1 percel tovább tart a buff, sztem ez inkább pvere jó."
jah, tényleg szar szerintem is, hogy nem 2, hanem 3 percenként elég frissíteni a shout-okat, de én azért vhogy érzem a különbséget ^^
mindamellett a demo shout-hoz az a +50% range is tényleg szar, ja...
"Tactical mastery nélkül pedig nincs stancedance, ami kb. a warrior lényege."
toltam arena-ban 35-23-3 speccel is, sokat nem osztott az a 3 pont tactical m-n, mikor a fight 99%-ban berserkerben rohangálsz, s baromi ritka, hogy charge, overpower (ide ugye felesleges a 3/3 t.m.) vagy spellreflect miatt (na ide mondjuk jó, bár régen rossz, ha már ezen múlik a dolog) vissza kell váltani másik stance-be.
amúgy elég sok top rated warrinak (értsd 2300+ felettiek) a talent specét végignéztem, 80%-uk ezzel a speccel rohangál...talán nem véletlenül...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mikor téged ütnek akkor gyakorlatilag folyamatosan rajtad van
6 mp alatt kihealel mondjuk egy rugó fehér hitet
booming voice
ez meg nem azért van kirakva mindenkinek mert tovább tart tõle a shout hanem a +demo range miatt(rugók)
V9ykn8_TZL0
mi a warrid neve?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
az biztos, hogy unatkozni nem fogsz vele. hillsbrad és stranglethorn vale nevû helyeket kerüld el nagy ivben, sok stressztõl és idegeskedéstõl óvod meg magad vele 😊
pvp-ben viszont most játszom lock-kal és warrior-ral is, s hááát a warri-val menni kb. hawaii feeling a lock-hoz képest.
értsd: lock-kal kb. 10x több dologra kell odafigyelni. dotok mikor járnak le, megfelelõ dot van-e fenn a dps-en, dotok idõben frissítve vannak-e, pet-tel mi a szitu, mennyi hpja van épp a pet-nek (ugyebár sl miatt elég szép tempóban fogy neki, ha ütnek), cc-zett healer-rel mi a szitu, tongues fenn van-e rajta, healered merre van épp, üti-e õt éppen valami, s minderre úgy kell figyelned, hogy közben 1 vagy 2 melee üti a seggedet.
warrival meg rámászok a healerre és spamstring, ms, ragedump, ms, ww, ms, néha egy kis intercept-tel, spellrelecttel, intervane-nel fûszerezve. fél szemed meg tartsd rajta a healer hp-ján. kb. ennyi.
ezt annyiszor amennyi van
utána fear
repeat until - ismételd amíg -
meghal a mob
ha netán azeroth-on láttál valakit griffel repkedni, akkor az bug volt. van egy ilyen bug, láttam már én is embert igy repkedni winterspring-ben (nem tudom, hogy lehet elõhozni, bár volt róla régebben talán youtube-on egy video, mintha ott láttam volna -.-)
És a korábbi kérdésemet pontosítva:
Meglehet csinálni bármelyik kaszttal a fent említetteket? (feltéve ha nem káprázott a szemem)
ACER Aspire 5738ZG
semmi köze a játszható kasztokhoz.
/ma az egyik, ha nem a legnépszerûbb talent build pvp-hez (én is ezt használom pl.)
Lenne egy kérdésem:
Ha Warlock vagyok, attól még lehet Gryphon master, vagy ez valamelyik kasztnak a sajátossága.
Ha igen, akkor hanyas szint kell hozzá?
A válaszokat elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
Amugy dombornyomott kartyakat elfogad ( megnezed a bankod honlapjat hogy neked milyen van)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Honnan tudom, hogy az adott bankkártyával fel tudom-e tölteni a wow-ot? Emlékszem, volt egy link is, ahol a kártyák voltak felsorolva. Ha valaki ismét be tudná linkelni, azt megköszönném.
inkább a szalonnát !!! asSD😄SSAS