World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDDDDD beszt
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Ez meg csak simán hazugság. Senki nem mondta, hogy mire költse, senki nem mondta, hogy játszon eredeti szerveren, de ne ferdítgessen. Te se, núb :c"
de, ne a csõbõl nézz kifele.
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
ಥ_ಥ
bebukott idõ... heti három-négyszer raidelek, azok a napok 6 óra játék, a többi nap 2-3 óra... a barátnõm addig megnézi videóról a napi felvett sorozatokat, a brazilt, a magyart, az amerikait, felhivja az anyját, és elolvassa a nõi újságokat... melyikünk járt jobban? ki határozza meg hogy mi az ami nem bebukott idõ? és mi az élet értelme? melyik hobbi nem bebukott idõ? az élet nem bebukott idõ önmagában?
"nem tudjátok, hogy él de azért eldöntitek, hogy az õ pénze mire költhetõ és mire nem" - Ez meg csak simán hazugság. Senki nem mondta, hogy mire költse, senki nem mondta, hogy játszon eredeti szerveren, de ne ferdítgessen. Te se, núb :c
ಥ_ಥ
azt meg nem értem miért akarjátok megmondani tomának, hogy az õ 7000 forintja mennyit ér. nem tudjátok, hogy él de azért eldöntitek, hogy az õ pénze mire költhetõ és mire nem.
gyerekek. kurva retardáltak vagytok😄
๏̯͡๏﴿
Ha megengeditek, én is hozzászólnék a dologhoz.Szerintem nem az a 7000 ft
a gáz ,hanem az a sok bebukott idõ.Már az elejétõl WOW-oztam,az elsõk között mentünk le MC-be ,BWL-be és azt kell hogy mondjam ,felejthetetlen
idõk voltak ezek.De...hogy hányszor mentem munkába a gép elõl hajnalban,
hányszor vettem ki szabadnapot,orvosi igazolást,hagytam ki családi
programokat,azt jobb ha nem sorolom.És csak azért mert nincs elég gold-om
repair-re,nincs elég repum ehhez meg ahhoz,mert estére van insta,kellene
menni bg-zni és hadd ne soroljam...ki van ez találva rendessen.
1 éve nem játszom ,de MINDEN nap elolvaslak Titeket,mert azért nem
lehet elfelejteni csak ugy e játékoz.De lehet hogy nem is akaron.
Mostanában kezd hiányozni.Még nem veszélyes a helyzet,de kezd..
Gondolkodom is rajta lassan hogy mit is csináljak ha jobban elkap.
Az biztos hogy nem lessz rohanás a játékmenetben.HA újból elkezdem,
inditok 1 uj karit és ÉLVEZEM a játékot és nem foglalkozom azzal
hogy mindenáron minnél gyorsabban ful epic legyek.Bár mikor visszagondolok hogy mi mindennel jár a játék...hááát ,akkor kicsikét
lehülök...😊
Szval csak ennyi.További jó fórumozást!
ಥ_ಥ
ha befizetsz, 7kval kevesebb jut kajara, ha nem fizetsze be, akkor:
- nem jut 7kval kevesebb kajara
- 7kval tobb jut kajara
na de ez mar kezd teljesen ertelmetlen lenni...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mentem blizzlike tört szerverre, az jóis volt meg minden nemis lassú nemis gyors de legalább belejöttem a játékmenetbe, szépen lassan megismertem mindent...
Csak mikor 2hónap alatt 2 szerver reset volt és eltüntek a karaktereim az kicsit sziven ütött...Számolgattam, és arra jutottam, hogy havi 3,000Ft nemis sok pénz (ami mellékesen kb. 3 koktél egy szombat estén, ugyan ott van...) azért, hogy beszippantson ez a már-már mátrix szintû virtuális "fantasy" valóság...
Mert ebbõl a pénzbõl már tényleg maxi szolgáltatást kapsz (pvp, pve, roleplay, IRC<#nyes>#nyes>)
És hidd el, heti 20óra simán elég a wowhoz (persze nemleszel valami übertáp,de elõbb-utóbb lvl70 meglenne)
Igaz hogy most én abba akarom hagyni a wowot,bár a wowos spanok miatt most kivárok...(ki tudja? nyáron ugyis csak unatkozni fogok..)
WarHammer Online most a kis kedvencem😊
"amugy meg ha sajat magad inditasz tort szervert, akkor ott azt csinalsz, amit akarsz..." - wow in single player mode? <#merges2>#merges2>
ಥ_ಥ
nemdirektvolt
amugy meg ha sajat magad inditasz tort szervert, akkor ott azt csinalsz, amit akarsz...
ಥ_ಥ
<#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bloodscalp twisting nether. csere is lehetséges.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
- van nem egy-kettõ, ami NEM csukja be a boltot
- ahol NEM törlik a karid csak úgy
- ahol NEM száll el a szerver órákra
- ahol TÖBB százan játszanak.
Persze, több bug is van, de írsz ticketet, és segít a GM.
Ettõl függetlenül én is azt mondom, aki akar menjen eredetire.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Ráadásul:
-tört bármikor becsukhatja a boltot, és IJ
-bármikor törölhetik a karaktereidet, mert olyan kedvük van
-lehet lag, elszállhat a szerver órákra, és semmit nem szólhatsz
-gondolom nem játszanak többszázan rajta (kihalt?)
-bug mekka?
Ennyi játékélmény-romboló hatás kiküszöbölhetõ egy nem túl durvának mondható elõfizetési díjjal (lásd korábbi számítás). És még meg sem fizet a köcsög Blizzard, hogy ezt mondom! <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
az en okom nem a gyorsabb szintezes, vagy jobb fegyverek, pancelok. egyszeruen heti 1-2 alkalmi jatekhoz nem eri meg befizetni. raadasul a kedvesemmel egyutt toljuk, igy 2 accot kene fizetni...
2. napi 2 óra játékkal /ma simán fel lehet húzni 1 hónap alatt egy karit 70-re, és napi 1 heroic run-nal egy jó csapat mellett 1 hónap alatt fullepix-be is rakod. nem lesz a legfrankóbb gear-ed, de hát ja, azért tenni is kell valamit... ha meg nem teszel, akkor meg elégedj meg azzal, ami easymode-ban elérhetõ...
lvlup-olni nagyon easymode lett. kár, hogy nekem pl. már nincs türelmem hozzá... (ezért is rekedt meg pl a druidám is lvl42-õn...egyszerûen beleuntam, pedig nagyon minimál energiát kellett csak belefektetnem abba is, mire eddig eljutott)
Én nem eredetin játszom, ezért talán nem utáltok ki egybõl, és mindössze csak egy kis infót szeretnék kérni az eredetirõl.
Egy szinte teljesen fullos (T6, gemek, enchik és minden egyéb Archi bow, Hyjal-repus nyílvesszõs) 70es Hunter-nek eredetin mennyi az átlag DPS-e egy BT kör alatt pet-el (cat), illetve pet nélkül.
Köszi elõre is.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
csak arra vigyáz ,hogy a mangle-t olyan gombra tedd amitõl nem fog fájni késöbb az ujjad.. nekem vagy 2 hétig rohadtul fájt mangle spam miatt az ujjam csontighatolo fájdalom volt😄
bohoc lett a szintezés már hálistennek. + a "fullepic" karit se olyan nagy tétel összehozni mint regen. (marmint ha csak arra mész rá hogy epic legyen. 😛)
Ezért van elsõsorban kiírva a topikba az ami kivan, nem azért meg gecibese nézzük a tört szervereseket.