World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
"ha nem csinálsz semmit, csak bámulsz ki a fejedbõl, akkor meg gyógyszerre megy el a 3500..."

😄DDDDDDDD beszt

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
mielõtt picket megszakérted, nem fogok éhenhalni ennek ellenére😄

"Ez meg csak simán hazugság. Senki nem mondta, hogy mire költse, senki nem mondta, hogy játszon eredeti szerveren, de ne ferdítgessen. Te se, núb :c"

de, ne a csõbõl nézz kifele.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
van internetem van gépem. netet nem én fizetem, gép nagy részét kaptam. kajám egy részét én fizetem magamnak. ha havonta kétszer elmegyek bulizni számít 7000 forint.

๏̯͡๏﴿

picket

ಥ_ಥ

picket
Ha napi 10 liter kólát iszol, és megdöglesz, akkor a piros, vagy a kék cég a hibás? Szerintem TE. Nem beszólni akarok, csak azt mondom, hogy ha hülyeséget csinálsz, akkor ne a játékot okold. Javasolnám, hogy ha úgy érzed függõ voltál, akkor ne kezd újra addig, amig nem vagy biztos benne, hogy tudsz "rendesen" is játszani.

ಥ_ಥ

nyilván mindenki másképp osztja be a pénzét... valaki a wowos 7000-et sajnálja, valaki a mobilszámlás 7000-et, valaki a benzines 7000-et, valaki a suzukis törlesztõrészletet, valaki a fröccsös 7000-et... mindenki eltölti a szabadidejét valamivel, és ha te tévét nézel, akkor a kábeltévé elõfizetés sem áll meg sokkal 7000 alatt, ha pedig olvasol, akkor a könyvárakról ne beszéljünk... és ugyan, melyik hobbi olcsóbb mint havi 3500? ha nem csinálsz semmit, csak bámulsz ki a fejedbõl, akkor meg gyógyszerre megy el a 3500...
bebukott idõ... heti három-négyszer raidelek, azok a napok 6 óra játék, a többi nap 2-3 óra... a barátnõm addig megnézi videóról a napi felvett sorozatokat, a brazilt, a magyart, az amerikait, felhivja az anyját, és elolvassa a nõi újságokat... melyikünk járt jobban? ki határozza meg hogy mi az ami nem bebukott idõ? és mi az élet értelme? melyik hobbi nem bebukott idõ? az élet nem bebukott idõ önmagában?

The Garrett
jah thx a jotanacsot, eddig is druidam volt 3 evig XD

picket
Aki azon gondolokozik, hogy mennyi pénze van kajára, de internet, számítógép az van, arról mi a véleményed? Nekem az, hogy hamis kampányolás, de bizonyára csak azért, mert retardált vagyok. Inkább sajnálnom kéne, hogy kettejüknek nélkülöznie kell, és már csak tört szerverre futja, különben éhen maradnak. Elmentek ám valahova, nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek ekkora hülyeségen! 😄

"nem tudjátok, hogy él de azért eldöntitek, hogy az õ pénze mire költhetõ és mire nem" - Ez meg csak simán hazugság. Senki nem mondta, hogy mire költse, senki nem mondta, hogy játszon eredeti szerveren, de ne ferdítgessen. Te se, núb :c

ಥ_ಥ

Lynx_TWL
többes számra váltottam nem véletlen!

๏̯͡๏﴿

Oldern the 1st
Ezt ne Jokes-nak mondd, mert semmi köze nincs a hozzászólásának a 7k forinthoz.

Stílus 😛

Lynx_TWL
na ahogy te játszottál az nem normális :>

azt meg nem értem miért akarjátok megmondani tomának, hogy az õ 7000 forintja mennyit ér. nem tudjátok, hogy él de azért eldöntitek, hogy az õ pénze mire költhetõ és mire nem.

gyerekek. kurva retardáltak vagytok😄

๏̯͡๏﴿

Sziasztok!
Ha megengeditek, én is hozzászólnék a dologhoz.Szerintem nem az a 7000 ft
a gáz ,hanem az a sok bebukott idõ.Már az elejétõl WOW-oztam,az elsõk között mentünk le MC-be ,BWL-be és azt kell hogy mondjam ,felejthetetlen
idõk voltak ezek.De...hogy hányszor mentem munkába a gép elõl hajnalban,
hányszor vettem ki szabadnapot,orvosi igazolást,hagytam ki családi
programokat,azt jobb ha nem sorolom.És csak azért mert nincs elég gold-om
repair-re,nincs elég repum ehhez meg ahhoz,mert estére van insta,kellene
menni bg-zni és hadd ne soroljam...ki van ez találva rendessen.
1 éve nem játszom ,de MINDEN nap elolvaslak Titeket,mert azért nem
lehet elfelejteni csak ugy e játékoz.De lehet hogy nem is akaron.
Mostanában kezd hiányozni.Még nem veszélyes a helyzet,de kezd..
Gondolkodom is rajta lassan hogy mit is csináljak ha jobban elkap.
Az biztos hogy nem lessz rohanás a játékmenetben.HA újból elkezdem,
inditok 1 uj karit és ÉLVEZEM a játékot és nem foglalkozom azzal
hogy mindenáron minnél gyorsabban ful epic legyek.Bár mikor visszagondolok hogy mi mindennel jár a játék...hááát ,akkor kicsikét
lehülök...😊
Szval csak ennyi.További jó fórumozást!

picket
*szar

ಥ_ಥ

picket
Könyörgöm, akinek van otthon internetje meg 2 számítógépe (nem XT, hanem fut rajta a wow), az ne éhezzen! Ez ferdítés, és ennyit mondtam, nem többet. A -7000 +7000 is ferdítés, mert a kettõ között 14000 van, pedig 7000 forintról beszélünk. Gyenge retorikai elemek, mint valami szer (vagyis hazai) párt kampányában.

ಥ_ಥ

Oldern the 1st
Egyszerû megfogalmazni: HAVONTA 3,5k maximum a WoW.
Pont.

3000 kb. 3 koktél? Hol? Szívesen ellátogatnék oda<#idiota><#banplz>

Shortstop
szerintem ez nem engem jellemez, így köszi hogy megosztottad

upps, ez viszont igaz. csak nehez jol megfogalmazni:
ha befizetsz, 7kval kevesebb jut kajara, ha nem fizetsze be, akkor:
- nem jut 7kval kevesebb kajara
- 7kval tobb jut kajara

na de ez mar kezd teljesen ertelmetlen lenni...
tigeroo
Shortstop
ezt remélem te sem gondooltad komolyan. napi 4-5óra játékkal nméha hattal volt meg nekem a lvl70 5hónap alatt. És úgy játszottam hogy jólesik, és teljesen ismeretlen volt nekem a wow. Ha ismered akkor talán lecsökkenthetõ 3hónapra.

QuippeR
basszus, hol osztanak pénzt a nem játszóknak? én ebbõl tökre kimaradtam. (gyk: +7000>0)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

amugy az eletbe ki nem probalom a tort szervert, ha a bena netszolgaltatom nem szopat masfel honpaig. igy nettelenul kenytelenek voltunk beerni azzal, amit magunknak hoztunk ossze. de aztan ottragadtunk.

Lynx_TWL
l2read

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

skorpio7
3500 havonta nem 7000

"A BC a jobbik csapat jutalma."

ha befizetek, az -7000 havonta, ha nem, akkor az +7000. ennyi. nem kell itt szamolgatni, meg kerekitgetni...

BEAST
😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
yáccik tört szerón

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TVelvet
gyere eve-online ozni:9
tigeroo
Én épp ezért untam meg a törtöt. Kezdtem fun szerverrel. Felvittem gyorsan lvl60-ra, hudefasza...öö, most akkor mit csináljak?
mentem blizzlike tört szerverre, az jóis volt meg minden nemis lassú nemis gyors de legalább belejöttem a játékmenetbe, szépen lassan megismertem mindent...
Csak mikor 2hónap alatt 2 szerver reset volt és eltüntek a karaktereim az kicsit sziven ütött...Számolgattam, és arra jutottam, hogy havi 3,000Ft nemis sok pénz (ami mellékesen kb. 3 koktél egy szombat estén, ugyan ott van...) azért, hogy beszippantson ez a már-már mátrix szintû virtuális "fantasy" valóság...
Mert ebbõl a pénzbõl már tényleg maxi szolgáltatást kapsz (pvp, pve, roleplay, IRC<#nyes>)
És hidd el, heti 20óra simán elég a wowhoz (persze nemleszel valami übertáp,de elõbb-utóbb lvl70 meglenne)

Igaz hogy most én abba akarom hagyni a wowot,bár a wowos spanok miatt most kivárok...(ki tudja? nyáron ugyis csak unatkozni fogok..)
WarHammer Online most a kis kedvencem😊
picket
Megpróbáltam kiszámolni, hogy kb mennyibe kerül a szórakozás idõarányosan (azokon a költségeken kívül, amit törtön is megfizetsz). A havidíj pontosan 12.99 euro, de felfelé kerekítettem, nem is annyira lényeges. Csak azt akartam kihozni, hogy 2 számítógép, internet, az áram amit a két gép fogyaszt, ezek egy nagyságrenddel biztosan nagyobbak, mint az elõfizetési díj. Azt hiszem ezt nem ragozom tovább, az elõfizetési díj összegére panaszkodni a többi költség (vagy egyéb hobbik költségeinek) tudatában badarság, ferdítés.

"amugy meg ha sajat magad inditasz tort szervert, akkor ott azt csinalsz, amit akarsz..." - wow in single player mode? <#merges2>

&#3237;_&#3237;

bocs, elirtam a neved...
nemdirektvolt
te pciket, ezt most en nemertem? a havidij fizetes nem fugg a jatszott orak szamatol, szoval az 2x 15 ejuro. sajnalom, hogy ezt kell mondjam, de most jelenleg az a 7000 koruli osszeg igenis szamit.

amugy meg ha sajat magad inditasz tort szervert, akkor ott azt csinalsz, amit akarsz...
picket
Ez hogy sikerült? Mindegy, gondolom ezt úgyis jobban érted:

&#3237;_&#3237;

picket
itt legalább jöhetsz ide sírni, hogy "nekteeek sem meeegy a béééeeeess? kööcsööög blizzzz" <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket

&#3237;_&#3237;

BEAST
"lehet lag, elszállhat a szerver órákra, és semmit nem szólhatsz"

<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

WTS gold eredetin! 😄DD
bloodscalp twisting nether. csere is lehetséges.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Agamemnon69
Elismerem, hogy hatalmas a különbség a tört és a Blizz között, de
- van nem egy-kettõ, ami NEM csukja be a boltot
- ahol NEM törlik a karid csak úgy
- ahol NEM száll el a szerver órákra
- ahol TÖBB százan játszanak.

Persze, több bug is van, de írsz ticketet, és segít a GM.

Ettõl függetlenül én is azt mondom, aki akar menjen eredetire.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

picket
Ha heti kétszer játszotok, és 2 órát, akkor a fergeteges 218 forint 75 fillér jön ki fejenként, ahol a havi díjat felfelé (3500-ra), a játszott órák számát lefelé (16-ra) kerekítettem. Valóban lesújtó összeg, én sem bírnám elviselni. Gondolom a 2 számítógépet is segélyból vettétek... (magyarul: semmi bajom azzal, hogy hol játszol, de hülyeséget beszélsz.)

Ráadásul:
-tört bármikor becsukhatja a boltot, és IJ
-bármikor törölhetik a karaktereidet, mert olyan kedvük van
-lehet lag, elszállhat a szerver órákra, és semmit nem szólhatsz
-gondolom nem játszanak többszázan rajta (kihalt?)
-bug mekka?

Ennyi játékélmény-romboló hatás kiküszöbölhetõ egy nem túl durvának mondható elõfizetési díjjal (lásd korábbi számítás). És még meg sem fizet a köcsög Blizzard, hogy ezt mondom! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

en is azt teszem most. nem vagyok tul buszke ra, csak azert irom, hogy bezony van ijen.
az en okom nem a gyorsabb szintezes, vagy jobb fegyverek, pancelok. egyszeruen heti 1-2 alkalmi jatekhoz nem eri meg befizetni. raadasul a kedvesemmel egyutt toljuk, igy 2 accot kene fizetni...
1. ha van 1 hobbid, szerintem többet is beleölsz napi szinten, mint 2 óra. csak mondjuk a sakkozást, focit, társastáncot, kosárlabdát, puzzle-rakást, stb. tök más szemmel nézik még most is, mint pl. azt, mikor valaki leül játszani egy számítógép elég. egyikre azt mondják normális, másikra meg azt, hogy kockul. pedig mindkettõ ember csak a hobbiját ûzi.
2. napi 2 óra játékkal /ma simán fel lehet húzni 1 hónap alatt egy karit 70-re, és napi 1 heroic run-nal egy jó csapat mellett 1 hónap alatt fullepix-be is rakod. nem lesz a legfrankóbb gear-ed, de hát ja, azért tenni is kell valamit... ha meg nem teszel, akkor meg elégedj meg azzal, ami easymode-ban elérhetõ...

shaime01
ha még jobbat akarsz kövesd joana leveling guidet nekem 1 nap alatt lett meg a lv1-29 .. ugy ,hogy délben kezdtem hajnali 2kor végeztem ^^

a feletted szóló kb. jól leirta. kb. 1,5-2,5 óra alatt be lehet húzni 1-1 szintet, ha célirányosan haladsz és questeléssel egybekötve grindelsz.
lvlup-olni nagyon easymode lett. kár, hogy nekem pl. már nincs türelmem hozzá... (ezért is rekedt meg pl a druidám is lvl42-õn...egyszerûen beleuntam, pedig nagyon minimál energiát kellett csak belefektetnem abba is, mire eddig eljutott)

Warriorral toltam, es 50-55ig kb 1.5 ora volt 1 szint.

DJ RX7
Höhh már ennyire könnyû lett a szintezés?!

:3

Agamemnon69
Üdv all.

Én nem eredetin játszom, ezért talán nem utáltok ki egybõl, és mindössze csak egy kis infót szeretnék kérni az eredetirõl.

Egy szinte teljesen fullos (T6, gemek, enchik és minden egyéb Archi bow, Hyjal-repus nyílvesszõs) 70es Hunter-nek eredetin mennyi az átlag DPS-e egy BT kör alatt pet-el (cat), illetve pet nélkül.

Köszi elõre is.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

shaime01
gondolom feralon fejlödsz miután meglesz a gombás trinket ami 200 hpt tölt vissza NEM fogsz megállni sosem (sima mobnál) ,hogy healeld magad max hpn leszel mindig (improved leader+mushroom) szóval ennél még gyorsabban is fogszfejlödni 😛
csak arra vigyáz ,hogy a mangle-t olyan gombra tedd amitõl nem fog fájni késöbb az ujjad.. nekem vagy 2 hétig rohadtul fájt mangle spam miatt az ujjam csontighatolo fájdalom volt😄

The Garrett
jaja nekem most lett 55 os a druidam és alig léptem át a 3 nap played time ot... és nem is powerleveleztem csak questelgettem meg tradeskilleket is huztam.

bohoc lett a szintezés már hálistennek. + a "fullepic" karit se olyan nagy tétel összehozni mint regen. (marmint ha csak arra mész rá hogy epic legyen. 😛)

The Garrett
es megis hogy picsaba segitsunk neki talentokat elosztani valami pistike tört szerverén amikor fogalmunk sincs róla milyen talentek mûködnek ott, egyátalán milyen talenteket választhat, és a választható dolgok ugy mukodnek -e mint a rendes játékban?

Ezért van elsõsorban kiírva a topikba az ami kivan, nem azért meg gecibese nézzük a tört szervereseket.

Tafaya
Jaha, leszedsz egy albumot az internetrõl és utána bemész egy boltba megkérdezni a számcímeket, ahol meg is mondod hogy igen, lemásoltam. Baromira segítõkészek lesznek. Tört szerveren meg ki tudja, lehet lock talenteket is felvehet a warrior. A srác élõ csalit csinált magából, utána meg fel van háborodva hogy megették reggelire.