World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Hát igaz ami igaz, 1v1-ben (ami azért mint tudjuk nem mérvadó) egy átlag lock nem sokat tehet egy rugó ellen.

BEAST
regen olvashattal lock forumot, mar nagyon regota tele van "jaj a rugok megvernek, meg a warriorok is, jaj foleg ha ud-k" temakkal, mondjuk enis regen olvastam <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát a warrior-ommal-ral már sokkal többet foglalkozom, de br-ben végülis a main kari ja. még. bár tervezem, hogy ha majd lesz kedvem újra raid-elni, akkor a warrior-ral teszem majd. attunement-eket úgyis eltörlik köv. patch-ben, szal' akadálya nagyon nem lesz, max. emberi oldalról...

amúgy meg a warlock-ok nem sírnak. láttál te már official fórumokon warlock-okat sírni. nem sûrûn, mindig csak a nubok spammelik tele a lock fórumot mindenféle baromsággal.
minekünk nincs okunk a sírásra, geciop class vagyunk
/khm...sarcasm off

sector512
Képet nem tudok berakni mert nem otthon vagyok 😊 Viszont tegnap lenyomtuk Al'ar-t 😛

PSN: s3ctorHU

Lazarus
Mained 😛 A pala majomparádérádéval kapcsolatban én is hasonló véleményen vagyok... van olyan kaszt egyáltalán amit nem tudnak leretrizni?
te meg etesd meg már szerencsétlen petedet, amig el nem pártol tõled.
nem látod, hogy éhes, vazee???
hát milyen hunter vagy te?????????????? <#nezze><#ejnye1>

és én akkor most melyikrõl rakjak be képet a kb. 10-15 karakter közül? <#idiota>

hihetetlen, hogy egyes class-ok mennyire geci op-ok és valahogy még mindig csak sírni tudnak, semmi nem elég nekik, akármennyi buffot is kapnak...

sector512
Nekem a CIB-nél semmi ilyesmi nincs a dombornyomott kártyához, év 6k azt annyi, és annyi van rajta amennyit rárakok a számlámról 😊

PSN: s3ctorHU

Egyrészt a webkártyának nincsenek külön feltételei, mint a dombornyomottnak (300k legyen rajta vagy stabil +havi 50k, legalábbis annó ezekre emléxem OTP-nél), másrészt a webkártya számláján mindig annyi pénz van, amennyit ráraksz. Ez mondjuk akkor lehet érdekes számodra, ha megadod netes külföldi vásárlásnál az adataid egy ismeretlen cégnek és bízol benne, hogy annyit vesz le, amennyit kell. Harmadrészt bár soknak tûnik a webkártya havi 1.2k-s díja, de jobban megnézve lazán van ennyi egy hónapban összes banki költség (Otpdirect, számlavezetési díj, smsek díja, pénzfelvét díja, eseti átutalás díja).

TSW: Tunderke

Looserke
én meg azt nem értem, minek OTP webkártya, nekem OTP-s VISA Electronnal megy már lassan egy éve a WoW...

Habár tervezem egy VISA Classic dombornyomott beszerzését, de azt az ebay meg hasonlók miatt...

k O T T A
új retpala cuccok nemrosszak
azért reméljük rendes patch-ben se lesznek sokkal rosszabb statok
+seal of blood-ot kéne adni a többi alliance-os palának is

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Lazarus
Akkor most mindenkinek be kell raknia egy képet a karijáról, nincs mese.
ColdFire
csak hogy ne unatkozzatok
lv14, a ruha már más rajta

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ha személyre szabható action bar-okat szeretnél akkor bartender 3 a jó választás.
unitframe-hez meg ag unitframes vagy x-perl (én utóbbi favorizálom)

tigeroo
van ptr?
jájó😊
lvl1-tõl lehet (1-2 kivételtõl eltekintve, mint pl. polearm) és 10s darabja a skilleknek.

ezen ma reggel a ptr-en én is röhögtem egy qrva nagyot 😄DD
a titok.
lvl 1 blood elf priest-et kell csinálni, azzal ki lehet healelni a szigetig a fatique sebzõdést 😊

támogatjaxa widescreen-t a wow.
nekem is 1680x1050-ben fut.

1. kép nem funny. guruló tüskés fémgolyó, kb. ez jut róla eszembe 😊
2. kép nagyon jó, röhögtem egy jót rajta
3. képen szerintem a night elf rugázata vicces, szerintem meg a Tankvagyok névre hallgató idióta törpe... 😄

tigeroo
azthiszem lvl 10tõl lehet tanulni fegyókat..
a fõvárosban kérdezz meg egy õrt (a weapon master-t keresd)
kössz.még nem tudom h nekem csak a jobbos action bar kell-e csak 😊.
ez a ctmod ígéretesnek tûnik holnap kipróbálom.
az még kérdés h axe-t mikortól használhatok?vagy más közelharci fegyvert.kinél tanulhatom?lvl 22 night elf hunter.
legjobbakat!!!
Aquli
CTMod szerintem megbízható, nincs túlbonyolítva, és jól személyreszabható ActionBarokat nyújt, de ha neked csak annyi kell, amit írtál, ahhoz addon sem kell, bemész az Interface menübe, és az Advanced Options alatt Show Right ActionBar.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Lazarus
jobboldali actionbart interface optionsben tudod bekapcsolni, nem kell hozzá addon. Axeot orgrimmárban tudod megtanulni, allival nemtom
üdv.
melyik addon-t kell felrakni ha jobb oldalra is tudjak spelleket rakni?
jelenleg a titan van fennt de itt nem találom azt a beállítást...
egy hunter hányas szinttõl használhat már fejszét?vagy ha ez szintföggõ akkor hol lehet megtanulni?más közelharci fegyvert esetleg?lvl 22 vok most.
kössz a válaszokat.és üdv everibódi
ColdFire
támogatja, én is azt használom, ott van video-ban hogy 1440x900 (wide)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
én lightheaded-et használok 😉
rákatt arra hogy mi kell a küldihez, és TomTom ki is mutatja hol van

TDC Geronimo
Mekkora sírás van attu eltörlés miatt fórumokon, szánalom -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

megy az simán palával is, csak véletlen elléptem a healt <#vigyor3>

tigeroo
jajj sok döglött blood elf.
legjobb kép!
Fehercsoki
Tailoringból mekkora skill kell ahoz hogy shadowizé tailor lehessek?És hol lehet megtanulni?

TDC Geronimo
nubok, pappal simaügy <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

az idei úszóbajnokság sem a tervek szerint sikeredett <#idiota>
pic

picket
Ha nem tud jó kávét fõzni, akkor stfu!

&#3237;_&#3237;

Lazarus
Nem koordinátákat ír hanem bejelöli a térképen hogy hova kell menned, kiszámolja hogy mennyi idõ múlva érsz oda. Sõt egész útvonaltervet készít.
picket
De támogatja.

&#3237;_&#3237;

Pókmalac
na nekem is van egy kérdésem most akarok venni egy 19"colos Wide monitort...ügye ezeknek a felbontása 1440*900 pixel. és a wow nem támogatja ezeknek a felbontását...és szentem igy elég hülyén fog kinézni a game.....Irjanak azok akiknek 19 Wide monitorjuk van!!!!
elöre is thx

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Pókmalac
az Addon-s az teljesne legális

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

vki
hi!

Most kezdtem nemrég WoW-ozni, és az lenne a kérdésem, hogy ezek az ADDON-ok mennyire megbízhatóak?

Elõfordult már olyan eset, hogy valakit bannoltak miatta?

ACER Aspire 5738ZG

Looooser
mennyiben jobb?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Lazarus
WHDB helyett inkább QuestHelper
Looooser
hát most végig néztem egyy pár Addon-os oldalt de nem találtam msn addont... de találtam egy pár egész jó addont
X-Perl: át alakíthatod kicsit az interfaced
Coordinator: pontos koordinátádat tudod csekkelni
Mob healt: kijelzi hogy mennyi hp-ja van a mobnak
Omen: Aggro építést tudod követni instákban
Cartographer: a teljes térképeket mutatja
WHDB: segít a questekben kijelzi merre van amit keresel, koordinátákat ad meg, és alá kiírja a kommenteket a küldetésrõl.... meg könnyíti a munkád, nem kell totthbot, vagy wow head

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aquli
A CTModot fejlesztik még? Vagy ha nem, milyen más addonnal tudok hasonló dolgokat csinálni? (a menugombokat eltüntetni, az actionbarok kereteit eltüntetni, csak a buttonok legyenek szorosan egymás mellett, kb ennyi)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

XenHai
Hali lenne 1 kérdésem 2 napja a wowban dramaian le cskent az FPS-em alap 150 /60-ról 50/12-re ! Mar ujra raktam a wow-ot uj vidikari drivert is raktam fel az addonok kikapcsolasaval sem oldodott meg a helyzet!Gép:core 2 d 3200,2giga ram,8800gts 320m idaig fullon ment mos meg ha le veszem a grafot ugy sem valtozik szamotevoen az FPS-em .Mi lehet a baj?
Tatyla
akkor nem von

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

És ha egy hónap után cancel-tetem? 😊

Tatyla
amig aktiv az account ,tehát nem cancel-elteted addig a robot folyamatosan vonja havonta a pénzt,ezt nem lehet külön állitani hogy egyik hónapban igen a másikban nem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

És azt meglehet csinálni, hogy mindig csak akkor vonnak le egy hónapra amikor én akarom? Vagyis nem lenne beállítva. És ha külön csak egy hónapra fizetnék akkor is csak 3200-3300Ft lenne?

Tatyla
ez teljesen változó,nekem havi levonás van beállitva és árfolyamtol függöen mindig más összeget von le a Blizz,ami 3200-3300Ft között van,a legtöbb eddig 3340FT volt...

quad
juniorban is van dombornyomott az enyem olyan , valami specko