166745
  • fr
    MMORPG
  • Fehercsoki
    Na tehát az alap legelső PTR kéne mert amit most tudok letölteni az 2.4.3.8568-ról rakná fel 3.0.1re de nekem nem 2.4.3.8568 van fennt hanem semmilyen PTR nincs.
  • Fehercsoki
    Sikerült átmásolnom karikat PTR-re,de nekem enUS wowom van honnan szedjek PTR-t?Szal magát a klienst,most semmilyen PTR sincs fennt.
  • Tatyla
    a lore videóban a forsakeneket vezető lock ,a neve azt hiszem Grand Apothecracy Putress elég durva culában van,remélem ez lesz a T8...
  • capaszabi
    akinek kell PTRen vmi glyph, dobjon ingame mailt Zyja-nak, meg hogy mi kell. végre kijavitották trénert és lehet 150 fölé huzni
  • Magh
    Én is ma reggel vettem meg a glyphet, de ez nem bug? Mindenesetre jól jön. Sajnos ezzel elvágták magukat a mage manaprobléma triviális megoldásától, ami 30-60 sec Evocation CD lenne, de így healként ez már messze OP.
  • Narxis
    Az zsír lesz.
  • capaszabi
    evocation is kap 60% hp regent is... uniformizácio ftw. szánalom
  • pantenanti
    szoval akkor holyra érdemesebb talentolni? mer sztem a retri se rossz
  • ShaiHulud
    kozben befutott varmiathras uj modellje is :D

http://img81.imageshack.us/img81/5862/wowscrnshot092408161606zb7.jpg
  • Lynx_TWL
    pft királyra meg se csináljáka kvesztline végét?:c
  • ShaiHulud
    hu lattatok a ket uj npc modellt?

egyik sylvanas : http://img.photobucket.com/albums/v72/Steven88ALD/Sylvanas.jpg

masik meg a kiraly aki visszatert sw be: http://img258.imageshack.us/img258/5667/wowscrnshot092508010257ti9.jpg bar sajna ez nem a legjobb kep.
  • Akranor
    A kiegtől passz,hogy melyik lesz a jobb. a holy jelenleg pvpben talán újra megállja a helyét...
    A retrit épp most nerfelték sokak örömére.Healben viszont nem bírja már felvenni a többi kasztal a versenyt :S
  • pantenanti
    hali egy kérdésem lenne. harcban retri vagy holy pala keményebb?:D meg pvp re melyik jobb?
  • zomgzerg
    ingame ratyisag :(
  • Davidus
    spoileres szóval aki akkor akarja látni mikor eljön az ideje az ne nézze meg
  • Davidus
    :O
  • k O T T A
    5k gold 3 nap ahból és ebben a bt-s shoulder is benne van
  • WiLDoR
    most már csak tényleg az hiányzik, hogy a corruption is kapjon healing debuffot, meg a shadow word:death is, meg a moonfire is, meg a kapjon akkor már a rank1 critter is healing debuffot a harapására...
    mortal strike hunterek, na szép.
    mi jöhet még?

mondanám hogy omg, de igazából már qrvára lesz*rom -.-
    mentem aludni, pá
  • TVelvet
    röhög a vak...
  • Davidus
    végre:D
  • Dr DeViLKiNG
    - Aimed Shot - This shot will now be instant cast, its damage/effect/cooldown will remain unchanged.

tényleg vicces...
  • ShaiHulud
    haha tigole vicces kedveben volt a kov. patchrol irva:D

"Many class changes. You won’t like the ones made to your own class but you’ll think the changes made to the 9 other classes are all overpowered."
  • B@lu
    nem enged be!
  • Narxis
    Kiegészítőt mindenképp megvárom, egyébként meg már nincs rá időm, decemberben vizsgaidőszak, nyáron meg külföldi meló. De mondom, lehet marad öcsémnél. Már majdnem 1 hónapja frozen az accom de nem hiányzik egy kicsit se a játék. Más MMO-t meg el se tudnék képzelni. Mindenesetre, az igaz, hogy jobb ha porosodik az accom, minthogy eladjam és aztán megbánjam. Ezt aláírom. :)
  • BEAST #129589
  • Mighty
    Engem csak a mennyit ér vajon kérdésre a válasz érdekel :)

Dehogy adom el.
  • 1Darton1
    Tenyleg folosleges eladni. Fel vagy egy ev mulva is ugyanannyit fog erni, legalabbis a magyar piacon. Persze, ha tenyleg ennyire vegleges a dontes, akkor meg lehet probalni.
  • edios
    Elhiszem, hogy jól szórakoztál, én csak azt nem értem, h ha épp nem akartok wowozni, akkor miért kell rögtön eladni?

Saját példa: tavaly nyár végén nagyon ráuntam, rá se bírtam nézni. Februárban viszont megjött a kedvem hozzá, és ott folytattam ahol abbahagytam. Megbántam volna, ha eladtam volna.

Lehet, hogy te nem bánod meg soha, de az is lehet hogy 1, vagy ha nem, akkor 2 év múlva rájössz, hogy szeretnél még egy kicsit kockulni vele, és akkor már késő lesz.

De te tod, ha annyira kell az a temérdeksok 5-10k, akkor add el
  • Narxis
    Én nem játszottam annyit, még csak illlli pengém sincs. Casualok casualja vagyok. :) Egyébként úgy mondod mintha ez valami munka lenne, én jól szórakoztam amikor játszottam, esetleg majd belenézek kiegészítőbe, de nem azzal van a baj nekem, hanem az egésznek nem látom értelmét és nem köt a gép elé. Furcsa.
  • edios
    Éjjel-nappal játszanak, utána hirtelen rájönnek, hogy elmegy az életük és eladják. Pff..
  • Narxis
    Én is lehet eladom az accom. Már egy kicsit belefáradtam, mindig kiszedni az újabb cuccokat, újabb mountokat stb. Túl sok időt vesz el és nem köt le. Csak tesom karaktere is az az accon van, lehet lesz egy transzfer vagy odaadom neki az összes 70-est.
  • Tatyla
    hujuj beindult a nagy WTS...
  • Mighty
    Eladó acc.
    3 70-es (mage, hunter, lock) mindegyik epic madárral, 1 lvl51 rugó. Casual playerhez híven, max kara és craftolt epicek, s2 cumó.
    Az accon van összesen 3 guild bank, összesen 4 tabbal.

Mennyit ér vajon?
  • Jimmyke
    Eladó acc 3 db 70essel, mind3 epic flying mounttal, The Maelstrom szerver ally oldal.
    Main: Holy Pala 8/8 t6 + SWP loot m'uruig, 4/8 t6 retrinek + pár swp loot, 3/6 t6 tank gear, BTs nonset cuccokkal.
    Herb/Alchemy-s alt rugó Kara/t4/badge gearben és vegyes epic pvp cuccokban
    Frissen szintezet boomkin funchar pár kara epiccel, többi kék-zöld.
    van pár 30 alatti bank rabszolga elkezdett professionökkel.
    Pala
    Rugó
    Druid

Többit priviben
  • Ventura82
    Bocs, lemaradt egy e :)
  • Ventura82
    Jelenleg a mining adott, mellett skinning.
  • WiLDoR
    kb. 2500g-ből ki lehet maxolni.
  • mikusmate
    Nekem az engineeringet kb 2000g volt maxra húzni úgy hogy nem csak AH-ból szereztem anyagokat, hanem farmoltam is. Bs ennél szerintem valamivel több.
  • Zomil
    mining nélkül eléggé huzós