166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Lerstal #129655 ja törtön :D
de várj! ezt a szót nem értik -
#129654 Amúgy tud a mage 13k-t lőni pyroval?:D
Mert a rugó tud 25k-t ambusholni de annak nem a nagy felvillanó sárga sebzések számítanak igazán. -
#129653 :D:D:D:D -
Lerstal #129652 évfolyamtársam is törtön tolja, de mikor elöször mondta h wowozni fog azt sem tudta h mi az a tört meg h eredeti LOL
odajön hozzám, kérdezi tölem h wowozok, mondom igen és ő is. kérdezem töle h törtön? nem budapest szerveren. akkor az tört mondom, erre meg ő és (wtf) ?
szal meg sem tudják külömnböztetni h tört e vagy eredeti emrt ezeknek a lámulás a lényeg meg h 70...
(nem mintha én nem lámulok néha de nem ilyen téren :D ) -
#129651 a számból vetted ki a szót!
az a legnagyobb probléma,hogy ezek a gyerekek nem is fogják fel,hogy egy játék nem erről kell,hogy szóljon....
mondjuk kimegyek az utcára és megnézem a mai 12-16 éves korosztályt és elszégyellem magam milyen szintre butították le a fiatalokat tudatosan....
és ez összefügg ám durván azzal,hogy mi mit keresünk egy játékban és mit keres egy 13 éves "vérpistike" játékélményként. -
Lerstal #129650 kéne nekem human pala -
#129649 Tudod az oldal tetején lévő pirossal kiemelt sort néhányaknak nehéz elolvasni és még nehezebb felfogni... -
#129648 NAJÓ MOSTMÁR HÚZZATOK A KURVA ANYÁTOKBA BUZI TÖRTÖSÖK! -
Gumbo #129647 csak 12000-et lővőt tudunk :( -
#129646 Sziasztok. Szeretnék ezzel a játékkal játszani.(Szerintem szubjektív hogy hol) de Én is szeretnék olyan játékos lenni, talán Mage v. talán Shaman kaszttal, ami 13 ezret lő pryblasttal és egy erősebb "áram dobással". A shaman kasztom "áram dobálos" féleség lenne.. a mage meg sztem Fire, mert azzal lőttek 13ezret..
Ha segítenétek talent, cuccokba, fegyverbe meg mindenbe hogy 13ezer legyen a lövésem, annak nagyon nagy köszönetet mondanék.
-
Gear #129645 BEN X -
#129644 Lol ezmiez? -
#129643 -
Landor #129642 na, zarhato ez is
-
#129641 hülyén hangzik,de a karim lényege most a MEGLEPETÉS:P
és ezt halál komolyan mondom!
kb ez történik: jééé némán egy lófax kis healer pala,megyek szétcsapom aztán magam alá rottyantok/-1900!!!/ kap egy szárnyas 2000-2500-as shokkot meg egy kalapácsot 1500-2000 majd HoJ/ilyenkorra akinek nincs igazi hidegvére elkezd kapkodni és az meg is pecsételi sorsát/ és megint egy fingás+kalapács pecsét és 20% ról röpül a bunkó is:D
Jó játékosokkal szemben nehezebb a dolog,de meglepődnek rendesen általában akármilyen klasszról van szó.Healerekkel szemben nagyfokú mákfaktor kell mivel hiába a gyors nagy burst könnyedén visszahealelik magukat ugye,de nem esélytelen.Igaz inkább a DD klasszokra nyomulok rá és a healerekkel szemben inkább supportolom a többieket. -
#129640 Ez persze csak 1v1 vélemény, de én ilyen dualbuzi vagyok. Az valahogy sosem zavart annyira, hogy pl egy SL/SL lock ellen, mint mage, kevés az esélyem, mert ott volt az a 20%, hogy nyerek, valamint a játéktudás nagyon kijött. De egy restodruidot vagy disc/holy papot elnézve ez 0%, és ez már nagyon irritál, mert egy faceroller is megver. Most aztán, hogy 2v2 3v3-ban hogyan lesz ez, nem tudom, mert ugye a hibrideknek nincs anti-healer képességük és némileg még így is elmaradnak a pure classoktól sebzésben, meg vannak egyéb eltérések is. Itemizációval remekül lehet egyensúlyozni. -
#129639 megkéne csak lusta vagyok letölteni...inkább mostmár megvárom a peccset!
Furcsa ,de dmg-ben még így is eszméletlen mennyiséget tudok kiszórni a shokadinnal és akkor még nem is beszéltem arról,hogy bizonyos helyzetekben inkább ráálok a healre és healben is eltud szállni a kari...és valóban "csak" hybrid.
nem egyszer toltam le csúnyán a dmg listáról pure dd karikat és még volt mellé 80-100k heal is..../mondjuk egy 15 perces AB,WSG,EOS alatt/
valóban ultrakemény dolog szép damázst tolni egy ellenbe és pár másodperc alatt maxra rakni magad...azokkal szemben aki nemtud healelni atomgenyóság. -
#129638 Na felraktam PTR-t az enUSosat,de... mostmeg nemtalálom a realmlistet h átírjam EU-sra és így nemtok belépni=/Mit csináljak h jó legyen? -
#129637 Nézd meg PTR-t vagy bétát. Az új spellpower miatt horribilisen elszállt minden hibrid (pala, druid, shaman), akármire specel. Healerként továbbra is godmode, csak most már nem szurkál a satnya kis spelljeivel, hanem durván sebez. DPS-ként a sebzésük alig marad el a pure classoktól, ami már önmagában problémás (nem részletezem), és akkor bejön a képbe a heal, konkrétan 5-6 sec (2 nagyheal) alatt 100%-ra gyógyulnak. Nevetséges. Ha a spellpwoer mint globális stat marad, a pure classok setjein legalább másfélszer annyinak kell belőle lennie, mint a hibridekén, de legjobb lenne, ha elfelejtenék az egészet. -
#129636 kíváncsi leszek spell power megjelenésével mennyivel fog módosulni a mostani spell dmg ill. heal -
#129635 nah összekibucoltam a shokadin szetemet: 990 spell dmg 9800 mana 11k Hp 450-es resilience....nos nem szar:) jópofa kis harcokat és kemény heal supportot lehet vele tolni!Az új talentekkel/átalakításokkal (holy shock után instant nagy heal kombóval,stb.) még jobb lesz majd.
Pure healerekkel szemben erős mák faktor kell,de DD classok borulgatnak rendesen. -
#129634 újdonság varázsa.... -
maniac001 #129633 Na kipróbáltam a DK-t. Még csak 57-es de azt hiszem az eddigi legfeelingesebb kaszt. -
YakHead #129632 te tudsz valamit -
Robcuskilla #129631 jó wowos szokás szerint négytrillió goldba, 1 tonna repuba és egy ezer fős rédbe kerül majd,hogy a következő kiegig csak ezt csinálja mindenki -
#129630 980-at láttam legutóbb FS!-en. -
Gear #129629 mennyit? :) -
Dr DeViLKiNG #129628 "a northrenden valo repulest lehetove tevo cold-weather flying meg ugy tudom ingyen van, egy quest chain vegen. de lehet a questhez kell valami item ami penzbe kerul, nem tudom."
már megváltoztatták. nincs quest (ami egy jó lépés mert elég szar quest volt), csak fizetni kell -
ShaiHulud #129627 nem azt kerdezte hogy a northrendes flying mennyibe fog kerulni, hanem a 300as mount skill(280%os) kiegben valtozik-e.
a northrenden valo repulest lehetove tevo cold-weather flying meg ugy tudom ingyen van, egy quest chain vegen. de lehet a questhez kell valami item ami penzbe kerul, nem tudom.
a lenyeg hogy a 300as skill arvaltozasarol nem esett szo, tehat marad 5000gold. -
#129626 +900 lesz Northrenden a flying,nem? -
ShaiHulud #129625 annyiba mint most -
YakHead #129624 Srácok, az epic flying skill mennyibe fog kerülni a kiegészítő megjelenése után? -
ShaiHulud #129623 naiv vagy -
#129622 rofl szöveg:D -
#129621 :l
gratulálok -
ShaiHulud #129620 anyad reklamozd a sarkon -
Bhalage #129618 ááá ilyen van unokatesóm gyermekének, pwn -
WiLDoR #129617 ez meg miaszar? -
#129616 felvan töltve a szája... nem? -
#129615 GUMIKACSA