World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyet se hallottam még 😄D pfff , memoria berakása közbe ^^ HÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁ , ilyentõl nem száll el az alaplap amugy!
mégha a nemjól tetted bele a memot akkor is csak sípolni/pittyegni kezd , me gondolom nem voltá olyan lami ,h ddr helyett ddr2-t tettél bele v vmi ...

Kva egyszerü az egész : a slotba belerakod / illeszted a memot , megnézed ,h jol (tövig) belement e , majd a 2 végén lévõ füllel lerögzited. Ennyi.!

shaime01
😞
tegnap elött vettem uj ramot a gépembe berakom elinditom a gépet.. pukk az elszállt az alaplap,meg a memoria (a régi is) meg lecsaptam az áramot az egész lakóházban... éljen éljen.. holnapután jön ujra a gépem remélem addig hiányozni fogok 😊

s0n1c
lvl19en sztem tökmind1, a melee karik úgyis szétvernek, pláne ha twinkeltek
bowden
Azzal érdemes pvpzni. Sheep mindíg jó lehet kezdésnek frost bolt-frost nova-ice lance spam+elemental😊

Aquli
Változtat a taktikán vmit, ha full frost talenten vagyok? Vagy azzal amúgy sem érdemes pvpzni?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Oldern the 1st
Elõször is próbáld lesheepelni a huntert, majd frost novázd a petet, aztán fireball+fireblast+cone of cold a hunterre 😄

Ennél többet nem nagyon tehetsz : )

Aquli
Mage-dzsel huntert hogyan verjek? adjatok pár tanácsot 😊 lv19-en csataterezgetek, de esélyem nincs ellenük. Vagy lv70-en ez megváltozik?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Tafaya
Nekem megy a PTR, de beléptem, és ahová léptem, ott textúra nem termett 😊

s0n1c
milyen egyszerûen meglehetett volna oldani ezt casttimeos dotokkal... plusz minden casternek lenne egy focused cast skillje amivel x secig ha castol nincs interrupt, silence, pushback... ofkorz pár perces cdvel
picket
No offense de annyira megy egy kaptafára, hogy õ skillbõl felrakott két dotot aztán drain life, nekem meg mindent el kellett zongoráznom hogy legyõzzem. Tudom, l2play. És még mi lett volna, ha õ tud játszani?! <#idiota>
A piros pet meg legenda, hogy minden cloth-ost oneshotol, de nem baj, amig lefossa a bokáját amikor meglátja, addig higyjen csak a hülye babonáiban...

&#3237;_&#3237;

s0n1c
"Tessai has died." - sírok. de visszamennék...
mit akarsz 😄 há persze ,h ez te vagy<#hehe>

amugy ez a john rambo (Rambo IV) nagyon bejövõs ...csak kár h rövid :SSS lesser then 90 min :CC

Hoppácska!
Na ezt jó tudni <#wink><#awink>
Grat!

és íme egy kis arena ivászat nerf 😄
This is an intentional change to how drinking works. The amount of mana regenerated now ramps up, so you will see little or no mana regen the first few seconds and then it will increase as the duration continues.

Lazarus
Offical szervereken ez a spell talentbõl érhetõ el. Nem tudunk segíteni
Pókmalac
hi all

VAn egy wari speel amit alapbol nem lehet megtanulni hanem egy guest adja a neve : concussion blow (megszédül töle a másik ellen) és azt tom hogy hillsbrand foothilis ben kell egy kis szigeten legyilkolni egy Elitet...na de igen hol lehet maga a Questet felvenni??????????engem ez érdekelne😄 ide vagy privátba pls vki válaszoljon...

ELöre is thx

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

TDC Geronimo
bestest

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
Rambo vagyok!!
itt az én karakterem:

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
Képek. Oldszkúl😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
no offense ,de a dotolós lokk meg a 2 perces BM "iwinbutton" hunter egy kaptafára való ám...khmm khmm

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tigeroo
aazt direkt csináltam,hogy növeljem a "tabuzást" de azért látható legyen a neve..a káromkodást meg a többi nevet más képen nem satíroztam ki :-D

uccsó: resto gearhez vettem pár eszközt. mikor kinyitottam a mailboxot ez a kép tárult elém😄
(mikor soulboundos lett "visszaváltozott" zöld cuccá)

(ptr-t akaroook)
X-perl

Lacee
azt a maceszgombócot miért satíroztad ki fölül, mikor lent több helyen is látni a nevét? 😊

utolsó képet /explain pls

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

http://www.wowhead.com/?quest=7631

TSW: Tunderke

Fehercsoki
Valaki le tudná írni lépésrõl lépésre a warlock 60as epic mount q-t?😛

Valami összgrafikapackot nem tudtok mármint nem csak az ikonomat szépítse hanem pl az actionbarokat mármint az alsót😊)

http://www.stage6.com/user/Berga007/video/2076444/ pl ezen a videon is olyan 😊

picket
l2play <#idiota>
Beáll a két torony közé (látta a gyûrûk urát, vagy mi) - gyk tower point-, ott amúgy is kapod a barátságosan alúlméretezett sebzést, meg elnyomott néhány dotot, és néhány embernek kampeca. Mikor kiértem a tornyok közül, akkor fd+kaja, és így túléltem. Amikor visszamentem, akkor megtudta a lock, hogy milyen az, amikor megkóstol egy nagy piros macska.
Nem csak dotolni kell tudni, hanem helyezkedni is :p

&#3237;_&#3237;

tigeroo
nah jó, jöjjön pár kép. sry, akit zavar az skippeljen.
soknak lenne mókás története, de inkább irtam rá valami hülyeséget :-D szerintem igy jobb...

ColdFire
épp harc után vagyunk, a kép után kapott 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Szerintem az X-pearl nevû addonra gondolsz, mármint ez egy sokak által használt addon.

ha tudnál linkelni egy videót, vagy screenshotot, akkor lehet hogy tudna valaki segíteni, így sajnos elég esélytelen - rengeteg féle addon létezik ami a megjelenítéssel variál

Bocs hogy itt reklámozom a szarjaimat 😊 de van egy felesleg WOW-om ha valakit érdekel

sürgösen elado wow + BC karakterek nélkül számlával, feb.4én lett aktiválva.OK:külföldi álláslehetöség. Irányár:4000HUF
tel.szám: 0630-3772550, e-mail cim: [email protected] (budapesti lakos vagyok)
gyuri
Guest
És nem változtattad meg azóta a jelszavad? Ha igen, akkor próbáld meg azzal, ami február elsején érvényes volt.
ez egy enyhe túlzás... coa, siphon, corr combóba nem hal bele senki sem, hacsak nem pucéran flangál...a 12k hp-k korában meg mondhatni röhejesen keveset sebeznek a dotok.
ua és immo-t azért nem számoltam bele, mert mindkettõ casttime-os, azokat mire elnyomná, rég elhúztak mellette...
amúgy meg az enyhén szólva is szarrá buffolt hunter szerintem maradjon mély csöndben 😊

TDC Geronimo
Nekem is ez a problémám -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tigeroo
igen aktív! és még 1 hétig az is lesz
Tafaya
Február 1-én aktív volt az accod?

tigeroo
na vazz minden ismerõsömnek megy a ptr csak nekem nem...
a weboldalra + az accountomra fel tudok logolni,de ptr-en ugyanazzal a jelszóval már nem enged be
Hellosztok! Az a kérdésem lenne hogy azt a grafikai packot honnan lehet leszedni (esetleg egy linket aki tud adhatna) amit rengeteg videoban látunk. Pl a az élet és mana csík is jobban néz ki vele remélem valaki ki tudja silabizálni mire gondoltam 😄

Tafaya
Bagoly mondja...

sector512
A csendéletet kicsit megzavarja Durn a háttérben 😄

PSN: s3ctorHU

tigeroo
csak engem nem enged be a PTR-be?😞
tigeroo
leporoltam énis a "screenshot aktát"

druida altom, a két ünnep között:
Tafaya
😊)

Na ezért kellene az összes vernyákoló lockot orrba vágni egy IFA platóval.

picket
Mindegy, csak jót röhögtem a lockon, aki kiállt AV közepére, és feldotolta a rusholókat, azok meg potyogtak le a mountjukról :p

&#3237;_&#3237;

Tafaya
Rugót mounton dotolhatod, abból még nem lesz hk 😊

capaszabi
inkább irjad a gnomos blogot

picket
omg feldotolom és olyan messze tud kerülni hátason, hogy nem kapom meg érte a hk-t! dotok szedjenek le mindenkit hátasról! :x

&#3237;_&#3237;