World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégha a nemjól tetted bele a memot akkor is csak sípolni/pittyegni kezd , me gondolom nem voltá olyan lami ,h ddr helyett ddr2-t tettél bele v vmi ...
Kva egyszerü az egész : a slotba belerakod / illeszted a memot , megnézed ,h jol (tövig) belement e , majd a 2 végén lévõ füllel lerögzited. Ennyi.!
tegnap elött vettem uj ramot a gépembe berakom elinditom a gépet.. pukk az elszállt az alaplap,meg a memoria (a régi is) meg lecsaptam az áramot az egész lakóházban... éljen éljen.. holnapután jön ujra a gépem remélem addig hiányozni fogok 😊
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ennél többet nem nagyon tehetsz : )
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A piros pet meg legenda, hogy minden cloth-ost oneshotol, de nem baj, amig lefossa a bokáját amikor meglátja, addig higyjen csak a hülye babonáiban...
ಥ_ಥ
amugy ez a john rambo (Rambo IV) nagyon bejövõs ...csak kár h rövid :SSS lesser then 90 min :CC
Na ezt jó tudni <#wink>#wink><#awink>#awink>
Grat!
This is an intentional change to how drinking works. The amount of mana regenerated now ramps up, so you will see little or no mana regen the first few seconds and then it will increase as the duration continues.
VAn egy wari speel amit alapbol nem lehet megtanulni hanem egy guest adja a neve : concussion blow (megszédül töle a másik ellen) és azt tom hogy hillsbrand foothilis ben kell egy kis szigeten legyilkolni egy Elitet...na de igen hol lehet maga a Questet felvenni??????????engem ez érdekelne😄 ide vagy privátba pls vki válaszoljon...
ELöre is thx
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
uccsó: resto gearhez vettem pár eszközt. mikor kinyitottam a mailboxot ez a kép tárult elém😄
(mikor soulboundos lett "visszaváltozott" zöld cuccá)
(ptr-t akaroook)
utolsó képet /explain pls
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
TSW: Tunderke
Beáll a két torony közé (látta a gyûrûk urát, vagy mi) - gyk tower point-, ott amúgy is kapod a barátságosan alúlméretezett sebzést, meg elnyomott néhány dotot, és néhány embernek kampeca. Mikor kiértem a tornyok közül, akkor fd+kaja, és így túléltem. Amikor visszamentem, akkor megtudta a lock, hogy milyen az, amikor megkóstol egy nagy piros macska.
Nem csak dotolni kell tudni, hanem helyezkedni is :p
ಥ_ಥ
soknak lenne mókás története, de inkább irtam rá valami hülyeséget :-D szerintem igy jobb...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
sürgösen elado wow + BC karakterek nélkül számlával, feb.4én lett aktiválva.OK:külföldi álláslehetöség. Irányár:4000HUF
tel.szám: 0630-3772550, e-mail cim: [email protected] (budapesti lakos vagyok)
gyuri
ua és immo-t azért nem számoltam bele, mert mindkettõ casttime-os, azokat mire elnyomná, rég elhúztak mellette...
amúgy meg az enyhén szólva is szarrá buffolt hunter szerintem maradjon mély csöndben 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
a weboldalra + az accountomra fel tudok logolni,de ptr-en ugyanazzal a jelszóval már nem enged be
ಥ_ಥ