166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#129574 Eléggé költséges. Nézd meg AH-ban az ore árakat. pl thorium ore 1 stack 35-40g. Bár nem tudom most kapásból, hogy a skillhúzáshoz kell-e, de azért a mithrill, iron, copper ore-oknak is brutál ára van. -
#129573 Ááámbörök... valaki meg tudja nekem mondani, hogy mennyire idő és költségigényes kimaxolni a blacksmithinget? Agyaltam rajta, hogy föl kéne venni. -
ShaiHulud #129572 a blizzardoson:P -
WiLDoR #129571 ki mondta, hogy jó lenne?
egyáltalán nem lenne az (mint mondtam).
teória volt csupán, semmi több... -
#129570 És ugye mért lenne jó ha queueéban áll a player? Mert nem hiszem hogy emiatt olyan rohadt sokan rerollolnának a másik oldalra. Inkább kurva nagy anyázás lenne a vége. -
WiLDoR #129569 na igen, ez itt a kérdés.
- talán úgy birom elképzelni ezt az egészet, hogy magát wintergraspot le fogják választani a standard wow serverekről, s teljesen külön servereken/servercsoportokon fog futni, hogy legyen elég kapacitás feldolgozni az adatokat, meg mindent, ami ehhez kapcsolódik.
- vagy a másik megoldás talán az volna, hogy portálokon át engednék be a playereket, lenne mondjuk 1 nagy insta pl. 200vs200 setuppal, aztán aki be szeretne jutni, az sorbaáll. bár igazából ez csak ötlet, szerintem nem járható út, túl sok playert rekesztene ki, túl hosszú lenne a queue...
tehát igazából fingom sincs, hogy lesz ez megoldva, de nagyon kiváncsi leszek rá... -
#129568 erre spec én is kíváncsi vagyok, mivel az eddigi tapasztalatok alapján abszolút nem erre van a wow tervezve -
#129567 raknak portált mindegyik határra (mint eastern meg ghostlands között) a zónák között és ezentúl instance lesz mindenterület^^ -
#129566 akarommondani BG-zni. -
#129565 Egy nem instance-olt helyen hogyan limitálnád a playerek számát? (server-crash nem megoldás a feladatra ) -
#129564 Kevesebb hp-ról nem volt szó, meg szerintem úgy gondolta, hogy az adott területen. -.-' -
#129563 vagy ezek közül egyik sem?
mert kurvajó lenne úgy réjdelni hogy 25%-al kevesebb hp-d van. -
WiLDoR #129562 arról van már valami konkrétabb infó, hogy a servereken lévő alli-horda populáció imbalance-ot wintergrasp-on hogy tervezi megoldani a blizzard?
hallottam vmi olyanról, hogy a gyengébb frakció kap hp, stat buffokat, de ez elég gyér megoldás, a "sok-lúd-disznót-győz" elv érvényesülni és győzni fog, buffok ide vagy oda.
plusz nem emléxem rá pontosan, de nem instance-olt lesz a dolog ugye (mint pl. av)?
ha nem lesz az, el fogja birni a server a többszáz playa egymáson való őrjöngését?
vagy limitálva lesz a belépési mennyisége a playereknek mindkét oldalon? -
#129561 és mégis vicces :) -
#129560 te melyik törtszerón jáccol? -
ShaiHulud #129559 http://blue.mmo-champion.com/1/10043092970-before-my-subscription-is-cancelled.html
ez marhajo:DD -
#129558 hi egy velős kérdés az új palatalenteknél van egy miszerint ha a holy shock-od critel instant lesz a holy light
erre érvényes a retri talentes instant spellekre vonatkozó 10%manaköltségcsökkenés?
vagy ez csak az eredetileg instant spellekre hat? -
#129557 Ha nem mondod ra sem jovok -
#129556 Az aláírásod 40k idézet nem koszos fantasy :p
/OFF
Állítólag 3.0-ban lesznek új cuccok honorért, esetleg közvetlen a reset előtt beraknak pár kemény upgradet. -
ShaiHulud #129555 nem viccelt -
#129554 majd ha gankelenk a holy lovagok akkoris?
-
#129553 -
#129552 lvl80on új skillekkel meg talentekkel új BGben meg pvp zónában? én élvezni fogom-.- -
WiLDoR #129551 kek
tokeneket is törlik, szal azokat sem érdemes felstack-elni.
hát ez jó.
enjoy the honor grind again
-
#129550 honor reset lesz -
HUmanHunter #129549 nemtudja vki mi volt estefelé az a bg bugolás? először nem lehetett beszélni a battlemasterekkel utánna meg mikor vége lett a bg nek 5 percet kellett várni míg kidobott belőle? [relog csak rontott rajta] -
Ákos90 #129548 hi alll!!! 2 olyan embert keresek akit érdekelne Blizzard Authenticator!! Legjobb az lenne ha kecskemétiek vagy bács-kiskun megyén belül! elérés msn-en: [email protected] -
#129547 Ezredszerre is: Peccs MirrorZ -
#129546 jah amúgy csak azért kell hogy majd lemérjem h a wari titans gripje mennyivel csa nagyobbat mint 1 two handed :P -
#129545 :D köszi még1szer -
ShaiHulud #129544 go recount:) -
#129543 :( ez 1 nagyon nagy kitolás :( -
ShaiHulud #129542 2.4es patchtol mar nem foglalkozik az adonnal a fejleszotje, vagyis nem frissiti a kesobbi verziokhoz es nem bugjavit. -
#129541 loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
már NEM vagyok törtszerós.... -.-""" -
#129540 hm...
ezt valahogy nem nagyon értem, hiába szótárazok XD
"As of Patch 2.4, DamageMeters is no longer being maintained..."
mit tartanak fennt? vagy éppen mit nem tartanak fennt? -
ShaiHulud #129539 oh es remelem nem tortSZEROS vagy, mert akkor mostmar harakizek:D -
ShaiHulud #129538 itt van info rola: http://www.wowace.com/wiki/Recount
itt meg a konkret legfrissebb verzio: http://files.wowace.com/Recount/Recount.zip -
#129537 bocsi csak nem volt frisssítés mielőtt írtam :P -
#129536 köszi. leszedtem curse.comról a damage meterst de a recountra nem talál letöltést vmiért... 1 linket tudnátok dobni felém? :D -
ShaiHulud #129535 nem nem, ennek a neve kimondottan DamageMeters (figyelni az "s" beture a vegen) enis elirtam mert egybe van.
http://www.wowwiki.com/DamageMeters
viszont erre felhivnam a figyelmet : "As of Patch 2.4, DamageMeters is no longer being maintained..."