World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
emo
bohóc-evagy Zolko? :o
idijóta egy ruházat.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
havidíjat megnéztem: 3 hónap 36 euró, 6 hónap 66 euró.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de most igy belegondolva ha valaki 1 éven át fizeti a wowot bankártyával akkor az
3200x12 = 38400
ha GameCard-al ami ugye 2 hónap akkor az
8000x6 = 48000
szóval 6 gamecard 15 hónapnak felel bankártyában ^^ remélem érthetõ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lacee pls add meg a honlap címet ahol meglehet nézni, ha honlapról meglehet nézni pls 😊 Most egy újjabb wowra csábuló embert segítenél ezzel 😄
1 hónap 3200FT
a Gc 2 hónap ~8e FT
2x 3200 = 6400 ^^ nem éppen 500forint egyébként is mi az a bakkártya?:p
Én még nem WoW-ozok, de már tervezgetem. És azt hallotttam, hogy bakkkártyáról sokkal olcsóbb a WoW, azt szeretném megkérdezni, hogy mik az árak bakkártyáról.
Elõre is köszi.
step 2.: ölsz
step 3.: step 1 és step 2 között néha elmész a warlock trainerhez
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aut viam inveniam aut faciam
Szintezni sztem mindenképp frost, FÕLEG PVP szerveren 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Improved summon ink and paper
Improved friendlist
Writing focus
Writer veins
Ha ezek megannak nagyon jól fogsz tudni levelezni! Na kentsztappoljátok a lávingjút! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Piercing Ice (plusz sebzés),utána az Icy Veins-et (ez még több minusz a spell castban), aztán az Improoved Blizzard-ot,
Arctic Reach(et ez a Frost Bolt távolságát növeli), utána a Frost Channelling-et (ez a spell mana fogyasztását csökkenti).. ezzel a talent elosztással lvl 31-32-re egymás után 2-3 frost boltot tudsz majd eldobni amik elégg erõsek, mellette meg más spelljeidet is tudod használni....
tessék itt meg is tudod nézni 😊
én telepiteném a WoW-ot és mikor berakom az 1. cd-t akkor ezt a hibaüzenetet irja ki: The file "H:\Installer Tome.mpq" could not be opened, because an error -2062548861 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerUnpack)
mitõl lehet ez? Az Installer Tome.mpq rajta van a CD-n.
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu