World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
Nem igazán ismerem a lotro gearrendszerét ,meg ugy a contentet ...de ahogy irtad , meg ahogy igy elnéztem párszor nem egy nagy vasziszdasz az epic cuccok designe stb.
Ami nekem nemjött még be az ,h az összes class szinte csak melee -zik! WoW után ez qvara zavaró volt! (Akárhány bossfighot néztem anno utubeon)
Me milyen má az ,h a lovon nincs nyereg 😄 ,tudom ,h ez szandekosan van igy a regeny alapján tán , meg mittomén ...de én akkor se tudtam ezt elfogadni 😊
komolyan kéne valami faszom oktató film a szabályokról,mert ez így elképesztõ és döbbenet.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de ezt muszáj lesz kipróbálnom 😊)
Wowban imadtam a lowlevel fegyvereket, viszont az epic cuccok nevetsegesek, kb egy fegyvert sem tudok mondani ami tenyleg tetszene ... a ranged fegyverekrol nem is beszelve 😄D Valahogy hianyzik hogy a paladinommal tenyleg egy hatalmas pallost lobaljak es ne egy rovar fullankjat/csapjat/nemiszervet <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az a 6% ALL dmg reduction + az imp HOJ ami 4-es gladiátor itembónusszal 35 secre csökken meg sztem atom...na majd meglátjuk.....
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
legyen egy kis egészséges verseny, "kampány" a játékostáborokért..
azzal minden júzer jól járna
Egyvmit kell csak észbentartani, ha majd az egy rövid idõszak alatti "új belépõk mínusz felfüggesztett accountok" képlet jelentõsen és tartósan negatív egyenleget mutat, akkor fognak az újítások, insták, stb. kijönni a játékhoz. Ez színtiszta üzlet, nem arról van szó, hogy crassuska és pistike sírását meghallgatva mindig azt történjen amit a plebs szeretne. Ha meg a fentebb említett amõbáknak ez nem tetszik, akkor addig is tüntethetnek távolmaradásukkal és az elõfizetés leállításával gyorsíthatják az új tartalom eljövetelét, nem állampolgári kötelessége senkinek wowozni.
Precisionra van ertelme talentelni, mert +hitre gemelni felesleges ha critre meg strre is gemelhet az ember, tobb talent nincs is azokra :p enchantokbol, meg egyebb nem feltetlen pve cuccokbol<#idiota>#idiota> meglesz a min 5% xd ... raadasul sanc aura melle igyis ugyis kell valami, mert improved nelkul kb ertelme sincs mar, es raideken is sokszor jobb a dev aura 😊
Jelenleg ugyan holy tallanten vagyok de hétvégeken nem raidelünk max fun alt karahzan vagy za szinten igy néha visszatallentelek kicsit retrora.Összefuthatnánk egy bg vagy egy duel ereéig akár a warrioroddal is<#vigyor2>#vigyor2>
PSN: s3ctorHU
Holy-n tudom se ero se IQ nincs kirakva,de nekem sokkal szimpatikusabb a 6% all dmg reduction es a divine purpose ami melee/ranged ellen ad nagyobb tulelesi eselyt.
csak aztán nehogy túl nagyot csalódjon majd...
hogy Darton-t idézzem: "Az ujdonsaga varazsa biztos utni fog, aztan kiderul mennyire lesz tartos az a jatekstilus. Most meg senki nem tudhatja elore."
Ebben sok igazság van ám...
amugy nincs ezen mit latni. semmivel nem tudsz interakcioba lepni...
Asszem itt mondta valaki, hogy amint kiderült, hogy a warhammerbe ostromgépek lesznek a blizz is gyorsan bepakol párat.
+ a régi foshulladék enginnel nem hiszem, hogy olyan egyszerû lenne ezt megalkotni hiszen a játék ha jól tudom 2001-es fejlesztés és az akkori technológia nem teljesen a mindentlerombolható mindenvezethetõ kategóriába tartozik. Bár még nem láttam a fizikai motorját. :C
Nekem ugyanezen a kofigon tökéletesen megy. De azt néztem, hogy ha a monitorod 50Hz-en megy akkor neked bizony nem lesz 50-nél több FPS-ed (magától értetõdõnek hangzik de ellenpélda: Call of duty 1).
Úgyhogy azért nézz rá a hárverekre. Meg ha szegény vidikari le van húzva valamiért akkor sem fog többett kiköhögni.
Blizznél is rájöttek erre , WoTLK -ba láthatod ,h milyen uj ficsõr lesz pvp/zónák terén .
Én azt mondom ,h a blizz nem hülye ,h eddig nem jutott volna eszébe , de õ ugy gondolkozik ,h mindent szépen sorjába! Ha akarta volna má beraktva volna az ostromgéptõl kezdve minden szart !
Gépem:Asus P5KC | [email protected] | 2x1GB Geil Ultra | ASUS EN8800GTS 320mb|CHIEFTEC 500W| WD 320GB
A monotonitást úgy lehetne elkerülni ha színesebbé tennék a játékot például újabb BG-kkel és játékmódokkal, hogy azt érezd azért játszol mert szórakoztató, esetleg kihívást jelent (Counter-Strike, Warcraft 3, stb) ne pedig azért mert holnapra kell a merciless xy lószar.
Az hogy beraknak egy új s4 szetet hogy tessék farmold ki b+ ugyan abban az arénában, ugyan azokon a BG-ken amit már 2 éve ismersz nonszensz és egyre kevesebb ember érzi motiváló tényezõnek. Nem a cél hanem a megtett út a fontos, utóbbit blizzard magasról leszarja.
Tegnap alt rugómmal arénáztam, akinek 300 resije van. Odajön a warrior:
Auto swing 2k
Mortal Strike 2.3k
Ez ugye praktikusan instantban.
Nerf DoTs, nerf resilience, buff crits!
Az ujdonsaga varazsa biztos utni fog, aztan kiderul mennyire lesz tartos az a jatekstilus. Most meg senki nem tudhatja elore.
Wowban nagyon le van korlatozva a befektetett idovel nyerheto elony, ha ott ezt nem valositjak meg, akkor a casual jatekosok a kozelebe sem fognak menni.
és még mielött elkezdenéd ezt a, "mert neki is sl-sl lock-ja van, ezért pofázik" dumát, akkor mondom, hogy mostanában a játékidõm kb. úgy oszlik meg, hogy heti 10 meccs a lock-kal, minden más maradék meg a warriorral történik...s nagyon jól tudom, hogy mire képes egy gear-elt warri még 400+ resil-es ellenféllel szemben is, szal' itt megint nem kell a mesebeszéd...
errõl pofáztam tegnap egész nap,de nem nagyon esett le senkinek/terészetesen legtöbbjük SL lokk volt..../ LOL?
megint warrior😛😊 ,de minket atommód szopat a rage generálás miatt is....mióta is van resilence? 1 éve lassan? változtattak vmit ezügyben? semmit....köszönjük😞
bementél akármelyik bg-re, rádchargolt a fullepix bwl-aq40 geares, ashkandis warrior és szó szerint instantban haltál meg.
az biztos jobb feeling volt, mint most, ahol van esélyed csinálni valamit is...
szerintem a resil rendszer az egyik legjobb dolog, amit a wow-ban eddig kitaláltak. az már más tészta, hogy vannak biza hibái, amiket orvosolni kell majd...
*crit based classok akár 40% damaget is vesztenek, míg egy DoT class csak 10-et
*nem lesz ennyire nevetégesen erõs mindne heal(er)
nem véletlen lehet mostmár megvenni honorból s1 geart, és nem véletlen lehet majd a régi kék pvp setet megvenni sima repukból 2.4-tõl
szerintem amikor kijött bc te sem tudtad hogy nem fog normálisan ez mûködni
PSN: s3ctorHU
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”