World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mana burn-re is hatni fog a resil, szal nem csak a lock-okat értinti, hanem a papokat is.
a papoké burn, nem drain. nem vonatkozik rá a resilience.gondolom... 😄
most a druida és a pap a blizz kedveskéje, miért kapna nerfet?
most a druida és a pap a blizz kedveskéje, miért kapna nerfet?
Ja, eddig gyakorlatilag amelyik lock nekiállt mana-drainelni az cc-zte vele önmagát. Most ezzel a buffal kb. ugyanannyira lesz használható mint azelõtt, tehát kb. 10 jobb dolgot tudsz csinálni arénában mint a mana drain. 😄
Amirõl te beszélsz az a lock, amirõl én beszélek az egyetemes. A papokra nem igaz amit írsz.
Omg ninjanerf!
nekem csak 1 dolog furcsa av ujitás elött rampagen horda 99%-ban nyert avn mostmeg 99% veszit. remélem köv ujitásal megint mi nyerünk 99%-ban 😛
Nem mondod? 😊
Azért írtam, mert érdekesnek tartom, hogy ugyanabban a battlegroupban mások a tapasztalatok. Én eos-re max bemegyek és fél perc után /afk, mert eleve 7-8 ember minusszal kezdünk, de ha valami csoda folytán meglennénk 15-en, akkor 14-en berohannak a zászlóra, allyk meg boldogan elveszik a 4 tornyot és kész.
Azért írtam, mert érdekesnek tartom, hogy ugyanabban a battlegroupban mások a tapasztalatok. Én eos-re max bemegyek és fél perc után /afk, mert eleve 7-8 ember minusszal kezdünk, de ha valami csoda folytán meglennénk 15-en, akkor 14-en berohannak a zászlóra, allyk meg boldogan elveszik a 4 tornyot és kész.
AV azon múlik, hogy melyik oldal 5-10 hozzáértõ játékosa szedi el a hutot/aid station, onnantól kis szerencsével a másik 30 noob is beözönlik. Egyébként maga a map a hordának kedvez.
EoTS és AB is ezen dõl el, a hordánál többnyire van ~5 normális játékos, akik ráállnak valamire (zászlót farmolják, mennek körbe capelni), ally oldalon örülök, ha 1-2 jó player van, ha megvan egyáltalán a 15, mert ált. csak AV queue alatt jönnek be, aztán lelépnek. WSG meg egy paródia, a horda pug szépen együtt marad, és bezergeli a szátszóródott játékosokat.
Blackouton EoTS/AB/WSG kb. 20%-át nyeri ally, mert a playerek 90%-a béna/AV-re vár/kék-zöld, míg AV-n valamiért 50% körül van.
EoTS és AB is ezen dõl el, a hordánál többnyire van ~5 normális játékos, akik ráállnak valamire (zászlót farmolják, mennek körbe capelni), ally oldalon örülök, ha 1-2 jó player van, ha megvan egyáltalán a 15, mert ált. csak AV queue alatt jönnek be, aztán lelépnek. WSG meg egy paródia, a horda pug szépen együtt marad, és bezergeli a szátszóródott játékosokat.
Blackouton EoTS/AB/WSG kb. 20%-át nyeri ally, mert a playerek 90%-a béna/AV-re vár/kék-zöld, míg AV-n valamiért 50% körül van.
nem neptulonról van szó.battlegroupok vannak.így nem 1 szervert érint a dolog hanem többet...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Neptulonon eots-t horda saját tapasztalat alapján max 5%-ban nyeri. eots daily-t fel se veszem...
Ez baromira battlegroup függõ. Az enyémen (Venture, Nepu, etc) azt tapasztalni, hogy AB-t nagyjából többet nyerünk, mint a horda, EoTS-ot csúnyán kikapjuk, WSG-t szintén. AV-t nyerjük 80%-ban.
én BSen pvpzek, és hát nem mondanám hogy mindig a horda nyer mindenhol 90%ban, eye of storm napi quest volt 4 napig BSen, mondanom sem kell hogy PuGozkok, így röpke 4 óra után sikerült is megcsinálni az 1. karimmmal a 4bõl. WSG az más tészta ott attól függ kinek van jobb druidja 😄
AB meg szerintem 50-50, ha nem premade jön be.
AV-ben meg nem az a gáz hogy nem nyerünk, mert leszarom ha 10-15perc alatt vége, a baj azzal van hogy képtelenek a hordások rájönni arra hogy a tornyokat elfoglalni is és megvédeni is kell.
AB meg szerintem 50-50, ha nem premade jön be.
AV-ben meg nem az a gáz hogy nem nyerünk, mert leszarom ha 10-15perc alatt vége, a baj azzal van hogy képtelenek a hordások rájönni arra hogy a tornyokat elfoglalni is és megvédeni is kell.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
azt ugye tudod hogy seal of commandnak semmi koze a spellcrithez? soot a judgementjenek sincs.
AV-n vannak npck , a többin nincsenek, a többi bgben nagyjából ugyanúgy néz ki mindkét oldalról a map elrendezés, AV-n nem.
Akkor valszeg azért veszít CSAK az AV-ben a horda mert bénák és a másik 3ban tudnak nyerni csak? Mert ez szerintem enyhén szólva is furcsa. Eye of Stormsot és Arathit általában HATALMAS fölénnyel szokta nyerni a horda, WSG-n is csak akkor van gond ha premade ellen fut össze. Akkor urambocsáss szerintem AV-n nem normális az ,hogy 10bõl talán 1× nyerünk. Lehet mégis van abban valami,hogy AV alliance orientáltabb? Bár lássuk be, ha itt se nyerhetnének akkor ki a rák menni bgzni az alli oldalon.
Akkor valszeg azért veszít CSAK az AV-ben a horda mert bénák és a másik 3ban tudnak nyerni csak? Mert ez szerintem enyhén szólva is furcsa. Eye of Stormsot és Arathit általában HATALMAS fölénnyel szokta nyerni a horda, WSG-n is csak akkor van gond ha premade ellen fut össze. Akkor urambocsáss szerintem AV-n nem normális az ,hogy 10bõl talán 1× nyerünk. Lehet mégis van abban valami,hogy AV alliance orientáltabb? Bár lássuk be, ha itt se nyerhetnének akkor ki a rák menni bgzni az alli oldalon.
ez gondolom csak a Te battlegroupodban van igy
érdekes, ab wsg eos miatt sose sirsz... pedig oda van a napi +400 honor küldi 80%ban, szintén a 4 hétvégébõl 3-on allynak esélye sincs puggal.
vagyis horda: 80%-al könnyebb pvp kiegészitö.... te mégis av miatt sirsz, ami az egyetlen ahol nem 99%ban nyer a horda. gg
vagyis horda: 80%-al könnyebb pvp kiegészitö.... te mégis av miatt sirsz, ami az egyetlen ahol nem 99%ban nyer a horda. gg
20 naponta 1-2x proccol 2x v 3x követ.
ficsör, nem bug, akárcsak a vanish, ami lejön autoswing miatt riliz óta... 😄
ficsör, nem bug, akárcsak a vanish, ami lejön autoswing miatt riliz óta... 😄
lol. 😄
köszi.
Az lenne yg kérdésem, hogy egy 11-es szintû Night Elf, Druidának valaki tud egy jó farm helyet? Mikor tudok állattá változni, mit kell hozzá tennem?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
olyan 60x használtam már sacc/kb egyszersem proccolt még:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ja értem, AV-n kikaptok, mert szar a map, a másik hármat meg zsinórban nyeritek, mert a hordások skillesebbek. Könyörgöm ne kezdjük megint ^^
lehetnek hülyék az ok,de vegyük csak a mai napot 7. AV-met bukom el majdnem 3 óra hossza alatt/3 óra alatt 7 meccs az is lol ám/...ez idõ alatt 319 hordás/+/- afk-k meg az ismétlõdõ pár ember/ playerrel találkoztam ebbõl majd mind hülye lenne??
ugyanennyi allys is volt ezek közt meg nincs hülye?? hogy van ez???
megfordult a fejemben talán nem ugyanolyan esélyes a map elrendezése?😛😊
ugyanennyi allys is volt ezek közt meg nincs hülye?? hogy van ez???
megfordult a fejemben talán nem ugyanolyan esélyes a map elrendezése?😛😊
Nem vagyok felháborodva, csak a jelek szerint én mást értek szerepjátszás alatt, mint egyesek, ennyi. Ha nekik ez megteszi, lelkük rajta 😊
nemtom mé vagy ennyire felháborodva ...neked más az RP és ennyi na!
sry
"szerepet játszani ->MINT<- a wowban , érted? "
"szerepet játszani ->MINT<- a wowban , érted? "
Ha mindenáron ragaszkodsz a számítógépes RP-hez, akkor ahhoz igazából nem content kellene, hanem környezet.
Jó, kellõen interaktív, funkcionális, és kihasználható környezetet viszont tényleg nagységrendekkel nehezebb csinálni, mint contentet.
Jó, kellõen interaktív, funkcionális, és kihasználható környezetet viszont tényleg nagységrendekkel nehezebb csinálni, mint contentet.
engem igazából nem is az izgat,hogy nyerek-e vagy vesztek pusztán az nemfér a fejembe,hogy miért nincsenek az emberek tisztában a szabályokkal.....
lehetne csinálni jó RP élményt nyujtó contentet, csak nem csinálnak.
๏̯͡๏﴿
Most ezt ne nkem mond <#idiota>#idiota>
No offense, de Blackout horda oldalon megéri AV-vel bajlódni? Többi BG lehet hogy kevesebb honor, de hamarabb vége van és garantált gyõzelem.
Számítógépes játékban RP-zni szerintem kb. a guminõvel van egy szinten.
Aki RP-zni akar, az szerezzen hozzá néhány ismerõst és üljenek össze egy asztal körül hetente egyszer-kétszer. Ez az RP, nem amikor egy ablakba gépelgeted a körmondataidat meg az emote-okat.
Aki RP-zni akar, az szerezzen hozzá néhány ismerõst és üljenek össze egy asztal körül hetente egyszer-kétszer. Ez az RP, nem amikor egy ablakba gépelgeted a körmondataidat meg az emote-okat.