166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#129854 Hahó vki válaszolna a #129827. hozzászólásra????? -
#129853 Minek,ha a régi remekül működik?(alsó kopogtatás) Nem fényezésből,de ez az LG monitor a kőkorszak óta velem van és semmi baja,pedig a szemét kitapostam már,annyit ment. -
#129852 Vannak csak a fun kedvéért játszó casual játékosok is,akik beloggolnak és a fizetett chat-en (guild,hun és trade) élvezkednek. :) Esetleg ventrin ütik agyon az időt.
Persze eközben is lehet gazolni,bányászkodni,de gondolj bele ezt sokan teszik.
Már nem olyan jó biznisz.
Nézd meg BS-en a large prismatic shard árát,a béka segge alatt van.s miért,mert mindenki unatkozik és pénzt próbál farmolni a kiegre.
Én inkább a raid-et javaslom,jó társaságban könnyebb kifarmolni az epic itemet. -
#129851 Vegyél monitort, havi 250 pengő fixszel nem lehet gond -
#129850 Öszintén mondom,keress inkább egy jó klánt és raid-elj,itt a visszanemtérő alkalom a kiegben szinte mindenki nulláról indul és van esélyed be is kerülni,mint farmolni,mint a barom a goldot és megvenni. -
#129849 Ezer éve lerágott csont, és a következő megállapításokat tették a nép nevében a fórumlakók:
-Casual player aki napi 3-4 órát játszik. Nem heti 3-4 órát, hanem heti egy napot (ha alvást kivonod simán kijön). A többi 1. nem ember, 2. minek vesz játékot, 3. get off my internetz.
-Beloggolsz 2 percre, leszedsz egy virágot, elpostázod, és kerestél 100g-t. Aki ezt nem érti, nem tudja, és nincs altja 375 mininggal, 375 herbával és 375 enchantinggal, az még ehhez a 2 perchez is gyökér, és ne csodálkozzon, hogy neki nincs pénze.
-Receptekért körbe repülsz a 70-es mage altoddal (esetleg egyezhet az enchanterrel, akkor nem kell egy negyedik alt), és összeszeded a ritka recepteket. Ez sem több 2 percnél, mert az utazás is instant beszívott farmer barátainknál, és szintén napi szinten hozza a négyszámjegyű $$$-t.
-Menj raidelni! Most már tévét nézve, kávézva, füvet nyírva, gyereket pelenkázva, a száddal citerázva is lehet bt-t farmolni, esetleg az egy óra szabadidődben hétfő este kilenckor, majd a megértő guilded úgyis elvisel, mint a többieket is, akik ezzel hencegnek.
-Arénában a megfelelő setuppal 999999 lehet a ratinged, még ha béna vagy is 3 hét alatt felöltözöl a legújabb aréna setbe. Ha nem az aktuális op karakterrel rendelkezel, akkor húzz fel egyet, és bg-ből öltöztesd fel, már amúgy is 3 nap played az egész, ami a fenti számítás szerint egy hónap alatt egy casualnak is összejön.
Ezek után nem értem mi a bajod te casualnak sem számító, gold kereséséhez hülye, farmolni lusta gyökér! Ezzel akarsz flame-elni? Gyenge vagy -
#129848 Hja, SWP badge itemekhez 4-5 oras raid kell, igaz... -
#129847 körzővel meg vonalzóval sem lehetne jobb flamepostot szerkeszteni -
#129846 Akkor ha jól látom leült a wow-os téma.
Akkor feldobok egy témát,amit tuti milliószor volt.
Addonok.
Mindig is akartam valami normális addoncsomagot,ami egy picit jól is néz ki,nemcsak az unalmas számok és szürkeségek.
Mutassatok olyan addoncsomagot,ami jó 1024*768-ra (Sajna a monitorom nem bír többet,a vidikártya vinné) és kifejezetten jól is néz ki,nopersze a hasznosságát se veszitse el.
Láttam ilyen szép druida csomagot,most megnemmondom mi a neve és egy wotlk UI-t valamint a nihilum addoncsomagja is jó nézett ki,bár azt nemtom frissitik-e.
Esetleg képeket is linkelhetnétek.:)
Na jó a téma? -
#129845 Remélem a kiegben már lehet mondjuk 1000g/db áron epicet venni mert ha belegondoltok jelenleg csak azok tudnak epicet szerezni akik az egész életüket a wowal töltik(s2 nem számít) és így azok akik dolgoznak tanulnak csak éjszaka tudnak játszani ami nem nyújt teljes játékélményt. -
#129844 Ez nem igaz.A Pala szar. -
Chris #129843 Na nézd csak. Önélzetes a kis latol...
-
#129842 Akkor megyek Dublinba sámánt lapátolni. -
#129841 nesze téma:
Szar a sámán ! -
#129840 és az ugye közel sem 250k... -
#129839 Kérünk egy wowos témát, és akkor mehet arra a fléjm Monjuk Crassus linkeljen egy damage done-t, vagy a bicepsz méretét, esetleg a bmw-je slusszkulcsáról screenshotot, Wildortól nem merek kérni semmit, Kryn meg szóljon be mondjuk nekem, mert az úgyis megy neki. Egyszóval: nem értem mi a baj a fizetéses flame-el, épp annyira ide vág, mint bármi más, amiről az elmúlt fél évben ment a vita. -
#129838 br 350k az 167k netto. tapasztalatbol mondom :DD -
#129837 Szépen elterelődött a téma.Szvsz nem lenne jó vége a fizetések témában ugyis az én apukám fizetése a legjobb. :D
-
#129836 pályakezdő magyar átlagfizetésekről beszélek. a te példáidban gyakorlattal rendelkező emberek szerencsés munkahely- és/vagy lakóhely-választását látom csak.
(én elvileg hiányszakmában dolgozom egyébként. Győrött pályakezdőként 140-180k közötti bruttóról volt szó, amíg munkát kerestem, mivel a hiányszakmában helyben nagyon sok pályakezdő van, akik szarér-hugyér elmennek "tapasztalatot szerezni", ami után majd "leakaszthatják a nagy pénzeket". szóval tessék vigyázni a hiányszakmákkal is, mert aztán majd kiderül, hogy nem pályakezdőkből van hiány a terepen, hanem húsz éves tapasztalattal rendelkező, fiatalos, lendületes tizenévesekből, akik tizenhárom nyelven beszélnek, és szabadidejükben balett-előadásokat rendeznek hátrányos helyzetű nagymamák megsegítésére.) -
#129835 Én meg földkupacoknak ások gödröt itthon, és ugyan kevesebbet keresek, de megelégedéssel tölt el a munka, hogy létrehoztam valamit! És minden nap van mit tenni, ha mást nem, akkor a tegnap kiásott gödör földjének ások újra gödröt. A Sanyi a műszakvezető meg kitalálta, hogy két csapatra oszt minket, és amelyik csapat többet ás, az kap söröskupakokat, amiket be lehet váltani epik ásóra! Te meg csak hordd a fost, mi itt ríl lájf wowozunk, elő se kell fizetni, és a grafikája is jobb!
Föld hívja Wildort! Atlag keresetről hallottál már? Mert az az átlag! omg hihetetlen, de a legtöbb ember annak a közelében van valahol a keresetével, és az az emlegetett összeg fele. És nagyon sok átlagos ember van ám ebben az unalmas országban, bár az átlag alattiak "üde" színfoltot jelentenek. Mert esetleg nem mindenki töltheti be a te állásodat, meg veheti fel a te munkatempódat, mert úgy látom eléggé éhen döglenénk :c -
#129834 :DD -
#129833 -
#129832 én fost hordok vödörben havi 500kért west bromwichban -
#129831 Termelésvezető nem nagyon kereshet annyit, max termelés tervező. Ha viszont nálatok ilyenek a keresetek, akkor nem érdemes szerintem kimenned kivéve persze, ha ott is céghez vesznek fel egyből (ami nem lehetetlen, de azért elég kevés rá az esély). Nem hinném, hogy sok kedved lenne a szart kaparni az utcán. -
#129830 OFF:
Én azt olvastam egy "szakértőtől", hogy ha erős gazdaságunk lenne akkor ezeknek a diplomásoknak a 90%-át felszipkáznák.
Van kőműves, villanyszerelő, bádogos és vízvezetékszerelő haverom is. Munkájuk mindig van, ez igaz, de koránt sem biztos, hogy annyit és úgy keresnek mint mondjuk te vagy a barátnőd a multiknál. Egyrészt kidolgozzák a belüket, nincsenek alvászavaraik 1-1 nap után, másrészt attól függ milyen munkát kapnak. Ha pl. egy házat kell felhúzni gyorsan akkor elég sokat szakíthatnak de ha pl. renoválni hívják el őket azért nem sokat kérhetnek el, mert nem egy nagy munka csak pepecselős egy házat mondjuk újravakolni. Kint vannak télen-nyáron ha határidőre dolgoznak. Télen meg ha hideg van kinti munkát nem is kapnak, házat se építhetnek szal elég szívós. Külföldről csak annyit tudok, hogy ott a kőműves is segédmunkás, aki az építkezésen irányít az az építészmérnök vagy valamilyen diplomás muksó. -
WiLDoR #129829 OFF:
az a baj ebben az országban, hogy tonnaszámra képzik a tanárokat, az ügyvédeket, közgaszdászokat, pr managereket, meg a hasonló atm. tök felesleges dolgokat, mert nincsenek gyerekek, zárják be az iskolákat, plusz az egész eu-ban nincs annyi cég, meg bíróság, ami ennyi ügyészt és közgazdászt el birna tartani, de mi csak képezzük őket ész nélkül.
a másik oldalon meg ott vannak a hiányszakmák, mint pl. a kőműves, ács, asztalos, spec. tudású mérnökök, etc., amikért külföldön meg itthon is kapkodnak két kézzel.
egy jó kőműves mester állítom 2 hét alatt simán meg tudna keresni még itt mo-n is 250k netto-t, külföldön meg akár a 3x-osát is, s adnának mellé segédmunkástól elkezdve mindent.
csak hát ja, ez a munka mindenkinek büdös...
vannak ehelyett tanárok, meg közgaszdászok, akik nem tudnak elhelyezkedni, mert nincs hova, aztán jobb híján mennek a mekibe hambit zacsizni. -
WiLDoR #129828 OFF:
egyik ex-kolléganőm - aki mellesleg most a bnőm is - most ment át 2 hónapja egy másik ny-du-i. multihoz quality mérnöknek, brutto 350k-val indult a próbaidős fizuja (ennek a netto-ja olyan 200k körül lesz vhol), véglegesítés után 400k lesz neki. 26 éves, 2 éve dolgozik. (már beadtam én is - oda is - az önéletrajzom)
másik ex-kolléga szintén alig 2-3 hónapja veszprém megyei multihoz szerződött el szintén quality mérnök munkakörbe, ő 375k-ról startolt.
közalakalmazottként persze elhiszem, hogy ez egy álomfizu marad, de vannak hiányszakmák (többek közt a miénk is az), ahol viszont 2 kézzel kapkodnak az emberek után, mert annyira nincs szakképzett, rutinos munkaerő. (csak összehasonlításként, de nálunk egy termelésvezető átlagfizuja bruttó 6-800k, egy program manager-é 1-1,5milla, egy operátoré a soron pedig 80k)
szal' az a 200-250k netto egyáltalán nem egy álomfizu manapság... a megfelelő munkakörben.
arról nem is beszélve, hogy angliában lazán lehet keresni havi 1500-2000 fontot, vagy többet is (ahogy mondták alattam, akár szarlapátolással is).
ha szállást le birod zsírozni haverokkal (nekem a fél haveri köröm már kinn van, nem véletlenül megyek most ki én is, első körben körülnézni), akkor egy kisebb vagyont kereshetsz relative rövid idő alatt.
ON:
tatyi: nem rolloltam who-ra, de ezzel szórakozok most (wow acc-jaim jegelve vannak). van 1 ingyen hónapom, de fogalmam sincs mit hoz majd az elkövetkezendő 2-3 hónap, de ha minden összejön úgy, ahogy szeretném, akkor leginkább le fogom sza*ni mindkét game-t, mert időm se lesz velük foglalkozni.
chris: nem azért mondtam, hogy sajnálom rá a 12k-t, mert nem volt rá pénzem, hanem mert szkeptikus voltam a game-val kapcsolatban, s nem kicsit, hanem nagyon. -
#129827 Hello. azt szeretném kérdezni, hogy a Full clear: about 1500 reputation kifejezés mit takar, mert a wowhead-en ez van kiírva az insntákhoz. Az Full clear: about 1500 reputation csak minden bossra értik, vagy a teljes instát ki kell írtani trash mobokkal együtt? -
Paddy #129826 Eddig semmi gáz nem volt a szolgáltatómmal. -
#129825 Mert pocsék seedereket fogtál ki vagy alapból ilyen szar a netszolgáltatód (korlátozza a p2p-t). -
Paddy #129824 jahh blizzard downloaderrel -
Paddy #129823 2.4.3 to 3.0.1 es pecset elkezdet mszedni tegnap este fél nyolckor egy 10 mbites nettel, és ma reggelig 29% jött le.
Miért ilyen gané az elérhetősége????? -
#129822 a héten tuti nem... -
#129821 még 1 ptr-t sem töltömmem le mióta wowozom...meghagyom meglepetésnek a "kész" újjításokat...:) 3.0-a is talán már lesz a héten vagy a jövőhéten.. -
#129820 minek az:) cicik segítenek:)
mondjuk én se keresem magam halálra de ingyen kajálok ami testépítésnél nagyon fontos szempont:)
amúgy menj ptr-re ott tesztelgesd a shockadinod kiváncsi leszek a véleményedre -
#129819 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy maximum hány hónapig lehet lefagyasztva az accountom ugy hogy nem törlik?
Vagy soha nem törlik?
Mert már 4 hónapja nem volt feltöltve az accom és egyenlőre nem is tervezem, és ha 1 év utánn törlik akkor inkább eladnám!
Amikor "Lefagyasztasz" egy accountot .. akkor leirja a page hogy Blizzard nem tervezi, es nemis tervezte soha, hogy torolje a lefagyasztott karikat .. tehat ha 2 ev mulva feltoltod minden ugyanugy fog varni mint elotte .. ezertheto is reszukrol hiszen a visszateru ugyfel is ugyfel ;) -
#129818 Pedig van ilyen ;) csak csinaltasd meg a melleidet ;) -
#129817 hol marad a szerelem?:) -
#129816 1 nap alatt -
#129815 az a baj, hogy még el is tudom képzelni, mivel most is másik megyébe járok át dolgozni.
Crassus: egy jóképessegű kurvának nem fizetése van, hanem olyan férje, aki megvesz neki mindent.