166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#129895 mire te kitalálod mire jók az új palaspellek én vígan gankelem egész azerothot:)
az új holypala és ret talentekkel +13%spellcrit lehet +6%holy lightra és 6% holy shockra 30yardos judgementekkel szóval a lehetőség egy jó kis shockadinra még inkább adott
majd kiváncsi leszek maradsz-e shockadin patch után -
2bUs #129894 na megvan kösz a választ megtaláltam a macrot
-
#129893 bókolsz, komolyan :D -
#129892 druid energy problem fixed teszteltem nagyon jó a king of the jungle és berserk talent két ma már fosnak számító t4el vegyítve
amúgy azt írja h formváltáskor talent miatt instant 40 energyvel indulsz tehát ha nullán vag akkor elvileg 40et csinálsz csak gc miatt nem hinném h megérné ezt spammelni
és már amúgy az új patchben kijön ez nem csak wotlk ptr-en legalábbis már így megy -
2bUs #129891 Powershifting
Many people ask what powershifting is. The basics: Furor gives the player 40 energy when they switch out of form and back in. This means you can shift out and in for a net gain of 40 energy, every time. This is essentially a conversion of Mana to Energy, as it will always cost you mana to shift. By timing the shift you can make it so you lose as little energy as possible (from the residual energy in your bar when you shift and the energy you lose while out of form), and this is essentially the skill of Powershifting. By doing it correctly you should be able to gain about 30-35 energy, and even doing it badly the gains should be in the region of 20 energy or so, although it is possible to gain no energy or even lose energy if you do it badly. By doing this you can gain a decent amount of DPS, a general analysis of the DPS gain you can expect follows:
Over the course of two minutes or so, you should easily get around 125 energy (5 shifts worth, minus a few per shift for "imperfect" shifts) if you pay attention. 125/42 = ~3 extra shreds (126). 3 shreds at around 1500 damage each = 4500 extra damage without crits, or ~10000 damage with (40-80 DPS or so), plus 3-6 combo points (probably another 20-30 dps on it's own). Total DPS gain of around 70-80 or so, which is pretty nice.
ezt találtam de nem tudok angolul:D
vki aki vágja az angolt röviden tömören le tudná fordítani? nagyon megköszönném -
#129890 Energy regenerates at a fixed rate of 20 energy every 2 seconds, in and out of combat (this will be changed to 1 energy every 0.1 seconds after Wrath of the Lich King). [sry a 2 postért] -
#129889 Energy regent nemlehet növelni mindig az energyd 20%át tölti asszem 2 secenként vagy 3,de a WotLK-be ez folyamatosan lesz tehát 1enként tölti majd. -
2bUs #129888 bocs a noobságomért az a furor talent resto ágon amire gondoltam..
szoval a powershifting-et hogy lehet megszerezni, elsajátítani
mert nem tudom miaz -
2bUs #129887 de az csak akkor ad energyt ha bemegyek cat formba utána már nem
http://www.youtube.com/watch?v=unj1S4JBhE8
ebben a videoban a druid nyomja a spelleket macskában és nagyon hamar visszatöltödiik az energy-je. meg asszem beszél 3:57-nél(annyira nemtudok jól angolul) a videoban energy regenerációrol ha van ilyen (vagy nincs és én nagyon hüle vagyok) akkor azt vki tudassa velem pls -
#129886 Én azzal fizetek magától átváltja. -
ShaiHulud #129885 asszem a powershifting furorral ezt a celt szolgalta. -
2bUs #129884 (vagyis az Omen of Clarity kivan talentolva) -
HUmanHunter #129883 vki fizet visa electronnal? és ha igen tudna segíteni forintról hogy váltsam át euróra mert úgy nem akarja elfogadni? -
2bUs #129882 Hali
az lenne a kérdésem hogy cat formban van-e valamilyne módszer arra hogy növelni lehessen a az energy regenerálódását
(clearcasting-ot ismerem:)
választ előre is köszönöm
-
#129881 újra -
#129880 Sajnos én nem maradtam le róla, így láttam, hogyan ebédel egy fekalomán... -
#129879 én is lemaradtam de gondolom megint be bizonyítottad milyen aberrált vagy... -
Beni521 #129878 jó sok szabadidőd lehetett... -
#129877 -
#129876 Fenébe, én is lemaradtam. -
#129875 na kellett hozzá pár év :d -
#129874 1 bünti? csalódtam a rendszerben -
#129873 Hidd el, ez nem olyasmi, amit 5-ből 4 fogorvos ajánlana -
#129872 Szép a kis sárga háromszögben a felkiáltójeled. Ügyes vagy -
WiLDoR #129871 affene és én megint lemaradtam róla -.- -
Gear #129870 Szinte közvetlen ebéd után sockolt ez a fantasztikus látvány . Köszönjük :) -
#129869 bocs, linkbe akart menni :d -
t0ma #129868 takarodj mar a faxba, bazmeg.
es meg finom voltam, mert a szuloket kihagytam... -
Attila1234 #129867 Most jártam itt utoljára. Eddig se volt egy nagy élmény ezt a topicot olvasgatni, de ez azért már mindennek a legalja. Gratulálok. -
#129866 te egy kicsit mintha beteg lennél... -
#129865 Mi a xar ez? -
ShaiHulud #129864 -
WiLDoR #129862 tévedsz.
az az enyém x) -
#129861 Egyebkent, talan 2-3 olyan instance van ahol ki lehet hagyni bossokat, altaban a tovabbhaladas miatt ra van kenyszeritve a party, hogy olje le azokat is. Viszont a legtobb instance megoldhato ugy, hogy mob csoportokat kihagysz, "roviditeseket", surranopalyat hasznalsz, ezert van az, hogy a full clear kihangsulyozza, hogy ezen csoportokkal egyutt kapsz XY reput. -
#129860 Full clear: minden mozgó dolgot szétcsaptok. Ebben az esetben a kiírt reput kapjátok meg. Ha nem öltök meg mindenkit, akkor értelmeszerűen annyival kevesebb reput kaptok. -
#129859 [url=http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar]A "full", vagy a "clear" szó nem világos?[/url] -
#129858 fred leirta, hogy NEM. -
#129857 Akkor csak nem csak az "all boss kill" a full clear? -
#129856 Bossok altalaban 250 (hc) meg talan 125/150 (normal) reput ernek, vagyis a full clear altaban azt jelenti, hogy aki el es mozog annak fekudnie kell. 1-2 group maradhat, ha lusta a party, vagy nagyon nem esik utba, azon mar nem sok mulik. -
#129855 Asszem megszereztem a Master Flamer rangot. :)
Amúgy a Tudjukmelyik szerveren van egy guild amelyiknek lecsengetsz 1000goldot és megmondod melyik t6 item kell és addig mennek veled amíg ki nem esik.