World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csapd fel a szótárt,és majd rájössz... nem akarom lelõni a poént (legalább szokod a fordítgatást)
Ezt én is így gondolom, bár 190-es skillelm még nem tudtam fogni, akkor mégis mennyivel lehet?
Ez nem pecaszimulátor, ahol minden hal kifogásának technikáját el kell sajátítani. Ha van elég skill ahhoz a területhez, ahol ki lehet fogni, akkor ki tudod fogni.
ಥ_ಥ
"szeró"
Wildor nagy kedvence leszel, ezt már most garantálni tudjuk<#idiota>#idiota>
Wildor nagy kedvence leszel, ezt már most garantálni tudjuk<#idiota>#idiota>
hello.
2-3 hete ismerkedek a játékkal.és nagyon kool.
nem tudnátok ajánlani egy jó kis magyar klánt ahol nem csak lvl70 esek vannak?én 30 lvl night elf hunter az arathor pve szerón.
kössz és üdv
2-3 hete ismerkedek a játékkal.és nagyon kool.
nem tudnátok ajánlani egy jó kis magyar klánt ahol nem csak lvl70 esek vannak?én 30 lvl night elf hunter az arathor pve szerón.
kössz és üdv
Ez mi lenne http://thottbot.com/o180750 ezeken a helyeken lehet megtanulni az Oily Blackmouth horgászatát????
- allisként Menethil Harbor temetõjébõl pecáztam sokat
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Valaki megmondaná, hogy Oily Blackmouth-ot hol érdemes fogni ahol jól jönnek, mert 190-es a skillem de még egyet sem bírtam fogni.
van egy kaszt, amit meg tudsz ölni? pezsgõt!
és gondolom full aréna gearesek mint wildor papírbábúja -.-'
és gondolom full aréna gearesek mint wildor papírbábúja -.-'
ಥ_ಥ
Ne hallgass wildorra mert csak rinyál itt álladóan. A lock nagyon jó pvp-re. a rugó és a warri gondot okozhat de a többi kaszt nem igazán.
papírbábú
jah csak annal midnig ujra bekell kapcsolni minden login utan😊 meg talan zonolasnal is kiakpcsolodik mint a /combatlog. de nem tudom ezt biztosan.
pl prat nevu addonnal
LOOOL OWNZZZZ XD
crash88 pls gyere fel msn-re<#worship>#worship>
bestof...ever! <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
felvettelek Ninja
<#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
valaki pls vegyen fel msn-re aki ismeri a Bloodscalp szervert.Az msn-címem:szibi123@hotmailcom pls vegyetetek fel.
Elsõdleges szakmából csak 2 lehet. Másodlagosakat maxold ki (cooking, first aid, fishing).
hello.night elf hunternek a leatherworking és skinning professionok mellé
érdemes lenné még valamit választanom?ha igen akkor minek venném a legnagyobb hasznát? kösz a válaszokat.
érdemes lenné még valamit választanom?ha igen akkor minek venném a legnagyobb hasznát? kösz a válaszokat.