166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#130015 rank 14-es emebert full pucéran megvertél, vagy épp ha 0-hpn voltál, persze ezt duelbe. (rugoval :) ) -
ShaiHulud #130014 jah igen akkor meg lelehetett olni t3ban vagy rank14 cuccban levo embereket szar kekekkel ugye?:P midnig is szamitott a gear es a skill is, na meg a class es talent build is. -
#130013 ez a skill > gear csak bc elött volt így, jó is volt. :((( -
Dr DeViLKiNG #130012 Az viszont tetszik, hogy dk talent treeket nagyon ki tudták balanceolni. Pvp buildel dpsben semmi különbség nincs a 3 tree között. Egyedül annyi, hogy blood=több self heal, frost=több cc, unholy=több def spell.
Kimondottan tetszik, mint ahogy az is hogy lock 80-as "sl/sl" buildját is hazavágja a full affliction vagy full destruction. -
Dr DeViLKiNG #130011 Na jó. Beta copyra belépsz, majd a linken átírod a link végén a character-copy.html-t character-copy.html?_page=1&premade=true -re.
És direkt nem rakom be a teljes linket, mert megint az lesz, hogy "KEYLOGGER!!!!444". -
#130010 adnál konkrét linket mert én nem találom? -
#130009 erre lehetne az a jó taktika bg-re,hogy ha már van itemlevel és látjuk kinek milyen cucca van akkor ennyi erővel a játékban is össze lehetne válogatni.
nem kell ide szintfüggő dolgok,hisz láttam én már lvl19es agyonbuffolt karit s azt hiszi istenkirály.Xar cuccosok egybe a jó cuccosok egybe.Nem hiszem,hogy ez olyan nehéz programozást igényelne
-
#130008 Majd jövőre, azt mondták még korai. -
#130007 Patchwerk, yay!!!4 -
Dr DeViLKiNG #130006 Lehet premade karit csinálni eu betara is. Akit érdekel, az utána keres a dolgoknak :p
(Nem, nem elég csak beta copy oldalra benézni.)
-
#130005 ovi -> -
#130004 Ha olyan egyszerű lenne, hogy mindenki könnyedén eljátszogat! De nem így van, mert a pistike kifarmolja a cuccokat, és felmossa veled a bg-t, arénát, akármit, méghozzá teljesen skill nélkül, mert csak akik hisznek a mesékben, azok gondolják, hogy skill > gear.
Vagy kifarmolod, és utána megpróbálsz jól szórakozni (akár csapatban, akár egyedül), vagy csetnek használod a játékot, vagy bosszankodsz bg-n, arénán, outdoor ganken.
Itt nincs jótündér. A gonosz mostoha megparancsolta, hogy válogasd ki a lencsét. Ha nem teszed, akkor otthon nézhetsz ki a fejedből, míg a mostohatestvéreid szórakoznak a bálban. -
#130003 akinek megvan a full s2 annak már nincs mire költeni aki meg elköltötte anank max jobb cuccai lesznek és később kell neki átöltözni northrenden.
arról nem is beszélve hogy 1,5 hónap alatt még vak öreganyám is összeszed 75k honort -
#130002 Neeeeeeeeeeeeeeeee, én akartam. :P -
#130001 lol enyém a 130000 HSZ. :P nyenyenyenye -
#130000 Bírom az ilyen dolgot,hogy hajtasz,mint a barom az xy cuccért PvP-zel a cuccért kileheled a lelked és nem látod a fától az erdőt,hogy hoppá nem ez a lényege,hanem maga a játék,az időtöltés.Egy társaságban agyonütni az időt,hamár nincs kedved a kényelmes fotelből kimászni és elmenni RL szórakozni...aki nem igy fogja fel a játékot azért arra kiváncsi vagyok mi a francnak játszik? -
#129999 Nem is magamról beszéltem, hanem arról a sok ezer szerencsétlenről aki elköltötte az honor pontjait, most farmolhatja ki megint :) -
#129998 Lehet igy is felfogni a dolgot és lehet úgy is,hogy beloggolsz játszol egy kicsit,ha megunod kiloggolsz.Nincs kényszer,mert ha annak érzed minek játszol vele?S még fizetsz is érte... -
Dr DeViLKiNG #129997 Senki nem kényszerít semmire. Kicsit el vagy tévedve. -
#129996 Haha, minden elismerésem a Blizz felé, ekkora gennyláda módon farmra kényszeríteni a playereket :D /bow -
maniac001 #129995 Szerintetek endgame környezetben mennyire számít a draenei +1% hit buffja (heroic presence)? csak azért érdekel hogy emiatt érdemes-e fajt választani. -
#129994 "we have plans to keep a persistent “under-the-hood” rating for all characters that is used for determining matchmaking, so that even if a highly rated player starts a new team (or joins another low-rated team), the system will know what opponents that team should really be playing against." -
#129993 Kevés.. Ebben a battlegroupban hordásként max al'akiron élsz meg mert ott mindig megy 1-2-3 40 fős av premade.. -
#129992 ez egy általános leírás :) de, jó -
#129991 Szerintem megint ki van bannolva mindenki, hordás taplók szoktak átjönni és valahogy megszerzik a jogokat. Amíg normális moderálás ment voltunk esténként 200-an is, vagy még többen. Aztán Dorve megunta és szanatóriumba vonult vagy nem tom, egy klán vette át a moderálást, egymásnak adogatják a jogokat, tizenévesek és mindenkit bannolnak aki megszólal. Én csak olvasni jártam fel oda, mert jókat lehetett röhögni, meg néha jó volt a hangulat de ma már semmi pénzért nem néznék rá arra a csetre. -
#129990 Tessék. -
Beni521 #129989 amúgy Arathoron horda oldalról 70en mennyi az AV-nyerések aránya? -
Beni521 #129988 mert midnenki kerüli... -
#129987 illetve beszélnek, de mintha engem nem látnának, vagy mi, nem tudom, van valami site, ahol az ilyen láma gépeknek van FAQ? -
#129986 őőő asszem igen, human varázsló, egyébként kipróbáltam a /join hun dolgot, ki is írta, hogy csatlakoztam, de mintha üres lenne, semmi, senki :/
-
#129985 Legalább allis vagy? :D
Ja, huncsetet kerüld, amióta nem Dorve moderálja azóta eléggé gáz.
Egyébként nyomsz egy entert és /join hun ha pedig el akarod hagyni /leave hun.
-
#129984 ja, értem, oks! -
#129983 Ha normálisan haladsz kb 10es szint környékén már el fogsz érni valami fővárost, ott majd láthatod a tömegeket! Kezdőhelyen mindenki gyorsan túl van, azért nincs senki ott. -
#129982 hehehehe :) azért na,
szal, mászkálok tök egyedül kezdésnél a Bloodscalpon, arra jön egy fazon, talán paladin...látom megáll matatni, köszönök, meg se mukkan...álldogálok egy darabig, közben a világ megváltó szöveget nyomom a közös chatbe:
"mond, hogy magyar vagy!"
"nem igaz,...ezen a rohadt szerveren csak ketten vagyunk?"
"valaki...!!"
ránézek a paladinra, mondom:
"Buzi e vagy?"
erre nem visszaszól
"Anyád!"
mondom na végre :) de pont akkor botlok egy magyarba amikor már nyüszögök :( -
#129981 hun chat? én csak ilyen közösségi chat funkciót látok, vannak szobák is vagy mi? -
#129980 csak a Hun chat-et kerüld el messzire a BS-en. -
#129979 Fővárosokban, battlegroundokban és instákban szokott lenni a nép leszámítva a szintezőket. Utóbbiak meg ugye eléggé szét vannak szórva az óriási területek miatt. -
#129978 oké, átmentem a Bloodscalpra, csak új karaktert kellett generálni :( persze kihalt az egész, vagyis legalábbis a kezdő rész az teljesen üres,..azt hittem kicsit többen wowoznak, mint én egyedül xD szóval merre kolbászolnak a többiek? :)vagyis merre érdemes menni tök kezdőként? -
#129977 Gyere Arathorra(normal) v Bloodscalpra(PVP), ezeken szoktak gyűlni a mádzsárok. -
ShaiHulud #129976 "Arena Points in Wintergrasp
Just to confirm the previous reply; this was only temporary during the beta. You will not be able to collect Arena points from Lake Wintergrasp."
+
"To coincide with the upcoming new talents and mechanic changes for classes in the next patch, we are making some adjustments in existing raid content to provide a smooth transition when the upcoming patch is released. The creatures and bosses in raid dungeons that were introduced in The Burning Crusade will have their health reduced, and most will have their standard melee damage output reduced as well, but their spell and ability damage are not being changed. These changes are being made in all raid dungeons from Karazhan to Sunwell Plateau as well as the outdoor encounters of Doom Lord Kazzak and Doomwalker. On top of this Illidan is also doing his part and will stop casting Shear on players."