World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
nekem sikerült meghalnom az utolsó 3sec alatt, kaptam egy overpowert, és pont 3hp-m maradt erre kaptam egy autoattackot, és csak ekkor aktiválódott a cheat death, amire kaptam egy execute-ot ami pont 3at sebzett 😛

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

shaime01
csak ez a bubi idegesitõ amikor már 5en ütik szerencsétlen rugot aki vigán ugrál majd nyom egy vanish vagy mégjobb ha kap egy instant healing touchot vagy bármi mást.. csak azért mert ilyen 1 és 5 között számokat produkál a dot

The Garrett
nem tudhatod hogy mennyire szol bele a jatekmechanikaba, meg hany fele event fuggvenyeben mukodik / bugol a skill... hidd el, ha csak 1 szamot kéne átírni akkor már javították volna. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Oldern the 1st
Ebben az esetben mehetne a 70%-os reduction, így dupla aktiválással is közelebb kerülnének a (30% - 21% -> 9%) 90-hez, 91%-os reductionnel. Nem?

Akarat kérdése a dolog, és ez a Blizzardnál nagyon régóta a nem akarásról szól. Minek? A nép fizet. Én is fizetek, még Wildor is fizet.

Guest
Így a "magyarázat" alapján imho nem arról van szó, hogy csak egy számot kéne átírni, gondolom bizonyos helyzetekben nem aktiválódott a talent, erre az lett a "megoldás", hogy beraktak még egy aktivációs checket, viszont a legtöbb esetben kétszer aktiválódik a skill, így jön ki a 99% dmg reduction.

Az más kérdés, hogy az "it is not one that we can currently fix" egy "csöppet" erõs, lévén én abban a 3 mp-ben rugót meghalni még nem láttam...
Shortstop
köszi

Magh
Na igen, az én tûréshatáromon már igencsak kívül van egy ilyen megjegyzés:
"Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix"

Mi az, hogy nem tudják? Egy nyomorult számot kell átírni, nem szövi át a forráskódot. Az a 9% meg nagyon nem mindegy, gyakorlatilag felér egy bubival. Egyszerûen lusták, ahogy a PvP-t is csesznek balance-olni, még mindig a Chilton-féle idiótáké a szó.

[HUN]Crassus
ezt nem egy Lokk írta?
fél órája láttam én is EOS-on,de nálunk csak 2-3 ember szopta be😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Itt találsz.

Shortstop
hol tudok a következõ patchrõl infót kapni?

-nem találom a hivatalos oldalon sem amit szeretnék

Mighty
Ez odabasz 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Honor farm lol?!

sry nem szoltam😄 nem vette észrem
semmi

hi srácok,

vki megtudná mondani hogy mi a franc van a szerverekkel mert engem se az accountomhoz nem engedbe se a wow oldalát nem hozza be???( acc fizetve van meg minden:S)

picket
warrior QQ

ಥ_ಥ

hibás a fogalmazás, mert nem sometimes, hanem always. mint az ultra.
s ja, vannak velük gondok. ha nem nekem, akkor pedig a csapattársaimnak.
bazi nehéz ám eltalálni valakit, aki folyamatosan dodge-olgatja az ütéseid 50-80%-át (mikor hogy). ja persze, tudom, overpower crit majd megoldja!
azaz csak megoldaná, ha nem 6 secenként lehetne egyszer elnyomni, s nem kemény 1,3k körül sebezne (amit kiröhög a 10-12k hp-s rugó), miközben a rugó 6 sec alatt autohit-tel többet tol belém, mint 1,3k...

bár so-so azért ennyire nem vészes, mint amilyennek ezalapján tûnik, csak szimplán qrva idegesítõ...amúgy rugót duel-ben általában elverem... 1kezes + pajzs kombóval -.-

shaime01
"Másrészrõl viszont ha warriorral neked gondjaid vannak rugó ellen... hát hogyismondjam... 😉"

crippling+deadly posion -> 5 combo point -> ruputure -> repeat /dance csokolom..

Guest
Cheat Death fixre egy ideig ne számíts.

"We have looked into this issue. In order to assure that a worse bug (which caused cheat death to not work at all) did not occur under specific timing circumstances, Cheat Death will sometimes reduce damage by 99% instead of 90%.

Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix."

Másrészrõl viszont ha warriorral neked gondjaid vannak rugó ellen... hát hogyismondjam... 😉
djmama
ok köszi köszi
<#worship><#worship><#worship>

WoW 4ever * LvL 70 Mage *

Narxis
Idén.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

2.4.0-ás patch mikor lesz? Nemtudni/Tudni?

macskát fogj be.
szintezésre az az egyik legjobb

de, ennyire vészes.
warriorként ha nem kapom elõ a pajzsot + az 1kezest, akkor simán szétszed, ha elnyomja minden cooldown-ját. kétkezessel próbáltál már 3,6 secenként olyant ütni, akinek 80% feletti dodge-a van? agyrém, komolyan mondom, mást se látsz villogni a képernyõn, csak azt a feliratot, hogy: Dodge...
hétvégén találkoztunk (druida+warrior combo, az atomtáp setup ugyebár sokak szerint, khm...) dupla rugós setup-pal.
hát a druida healerem kb. 3 secig élt vagy addig se... instaciklon nem segít - trinket, instagyökér nem segít - cloak of skill, elfutni nem tud - stun + crippling poison, ütni nem lehet õket - evasion, ghostly strike, dodge hegyek 8-10-15 secig + mindemellé iszonyat burst dmg.
szal' ja, és akkor még nem beszéltem a bugos cheat death-rõl, meg arról mekkora feeling ilyenkor kemény 60-80 dmg-es 100 rage-es execute crit-eket beléjük tolni, mert nem 90% dmg-et csökkent a bugos kis talent-jük, hanem 99%-ot... de persze a blizz b*szik fixelni, mert kalgan biztos rerollolt rugóra, meg bazi nehéz lehet egy nyamvadt változót átírni...

lock-ként meg kb. a no comment kategória. arenaban nekem esik rugó+warrior és kb. instantban hal a lock-om a 15k buffed hp-jével meg a soullinkjével együtt...

de lesz még itt rugó sírás hamarosan 😊

/flame on még mindig x)

tigeroo
omg call the carepolice
Davidus
új sztár születik

V9ykn8_TZL0

Guest
Ha jól tudom, csak másik officert tudsz guildleaderré tenni, és asszem online-nak is kell lennie az illetõ karakternek.
Fehercsoki
Köszi sikerült.

Lacee
/gleader (player neve)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Hogy tudok valakit guild leaderré tenni?Sehol sem találom azta gombot pedig át szeretnék menni másik guildba😞

DJ RX7
Újrekkk4!

:3

Lacee
házigazdaaa, az ilyen alregek baromságait tessék törölni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sztem te vagy egy jó állat! <#hehe><#idiota> Hamár igy kimondatod 😛

Guest
Síszünet van, vagy mi a manó?
DJ RX7
Inkább segíts nekik, ne anyázz! <#hehe>

:3

Na ez már színtiszta intelligencia!

djmama
hogy csináljátok ezeket a Shamien Blade meg aezeket a fejléceket??

djmama
még kezdõõ vok szoval te most a TÖRT-esrõl beszélsz???

vagy az eredeti mert nekem eredeti van ?!!
<#conf><#conf><#conf><#conf>

shaime01
menj el orgrimmarba és ird be /target Thrall majd tameld legerösebb pet a játékban

Fehercsoki
Hát nemtom annyira nemerõs fõleg ha bejön neki a miss sorozat😛(mage a mainom)

120490 és 120491:

Attól függ melyik "törtszerón" játszotok.

shaime01
annyira azért nem vészes a rugo ahogy leirod de jelenleg tényleg az egyetlen class amivel bármelyik classt meg lehet simán verni.

djmama
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy LvL 13-as Elf Hunternek milyen állatot fogjak be (darksore)-bol????
melyik ajánlott vagy valami kérlek válaszoljatok
ha viszont belepnetekes bevennetek friendbe akoor Thunderarrow a nevem
addig is köszi csácsá <#email><#email><#email>

sziasztok most kezdtem a wowot és két kaszt tetszik a rogue és a warrior. Meik jobb,erösebb pvp-re?

mindkettõ jó.
ha sebzést szeretnél osztani, lopakodni, sötétben sunnyogni, jól seggbekukizni hátúlról másokat, akkor rugó.
ha pedig csapattámogató szeretnél lenni, aki gyógyít, segíti a társait buffokkal és életben tartja õket, akkor priest.

btw rugókat mindenki utálja, mint a szart. egy undorító, gennyes csicska class. ráadásúl most agyonb*szott gecitápos is lett az utolsó 1-2 patch óta... ja meg tele van bugokkal is (cheat death, rofl)
az egyetlen counterclass-a a warrior is csak úgy tudja elverni, ha egykezest + pajzsot vesz fel...mi ez már? lol bazz...
nerfet neki (meg is fogja kapni ez 100%)!

/flame on x)

Ha végigolvastad volna a topicot 120472. hsztõl egészen az elsõig ,akkor aztmondom ,h faszagyerek vagy!

Fehercsoki
Köszi ebbõl sok már kész teljesen azért kérdeztem de van ami nincs majd megyek oda.
Más:Hogy tok valakit guild leadernek kijelölni?Át akarok menni másikba és megvan kinek adnám át csak nemtalálom sehol a gombot.

felwood, western plaguelands, winterspring küldik eleje, ungoro, azshara, searing gorge, burning steppes, blasted lands, hinterlands.
itt vannak quest-ek, amik jók neked, még akkor is, ha netán zöldek már...

Te is akkor hülye vagy , az ilyenek ,jobb ha nem wowoznak!
Hogy tehetsz fel ilyen kérdést ? Van neked egyáltalán agyad ? Tudod mi az ?

Jééézusom szibi012 te mekkora retard vagy!

Fehercsoki
53-58ig hol fejlõdjek?Olyan hely érdekelne ami könnyû egy warlocknak winterspringre és plaguelandsra gondoltam de szerintem azok még nagyok.(52 warlock 53 Un Goro-ba leszek)