World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Én is fizetek, még Wildor is fizet."
nubz.
nubz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nekem sikerült meghalnom az utolsó 3sec alatt, kaptam egy overpowert, és pont 3hp-m maradt erre kaptam egy autoattackot, és csak ekkor aktiválódott a cheat death, amire kaptam egy execute-ot ami pont 3at sebzett 😛
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
csak ez a bubi idegesitõ amikor már 5en ütik szerencsétlen rugot aki vigán ugrál majd nyom egy vanish vagy mégjobb ha kap egy instant healing touchot vagy bármi mást.. csak azért mert ilyen 1 és 5 között számokat produkál a dot
nem tudhatod hogy mennyire szol bele a jatekmechanikaba, meg hany fele event fuggvenyeben mukodik / bugol a skill... hidd el, ha csak 1 szamot kéne átírni akkor már javították volna. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ebben az esetben mehetne a 70%-os reduction, így dupla aktiválással is közelebb kerülnének a (30% - 21% -> 9%) 90-hez, 91%-os reductionnel. Nem?
Akarat kérdése a dolog, és ez a Blizzardnál nagyon régóta a nem akarásról szól. Minek? A nép fizet. Én is fizetek, még Wildor is fizet.
Akarat kérdése a dolog, és ez a Blizzardnál nagyon régóta a nem akarásról szól. Minek? A nép fizet. Én is fizetek, még Wildor is fizet.
Így a "magyarázat" alapján imho nem arról van szó, hogy csak egy számot kéne átírni, gondolom bizonyos helyzetekben nem aktiválódott a talent, erre az lett a "megoldás", hogy beraktak még egy aktivációs checket, viszont a legtöbb esetben kétszer aktiválódik a skill, így jön ki a 99% dmg reduction.
Az más kérdés, hogy az "it is not one that we can currently fix" egy "csöppet" erõs, lévén én abban a 3 mp-ben rugót meghalni még nem láttam...
Az más kérdés, hogy az "it is not one that we can currently fix" egy "csöppet" erõs, lévén én abban a 3 mp-ben rugót meghalni még nem láttam...
Na igen, az én tûréshatáromon már igencsak kívül van egy ilyen megjegyzés:
"Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix"
Mi az, hogy nem tudják? Egy nyomorult számot kell átírni, nem szövi át a forráskódot. Az a 9% meg nagyon nem mindegy, gyakorlatilag felér egy bubival. Egyszerûen lusták, ahogy a PvP-t is csesznek balance-olni, még mindig a Chilton-féle idiótáké a szó.
"Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix"
Mi az, hogy nem tudják? Egy nyomorult számot kell átírni, nem szövi át a forráskódot. Az a 9% meg nagyon nem mindegy, gyakorlatilag felér egy bubival. Egyszerûen lusták, ahogy a PvP-t is csesznek balance-olni, még mindig a Chilton-féle idiótáké a szó.
ezt nem egy Lokk írta?
fél órája láttam én is EOS-on,de nálunk csak 2-3 ember szopta be😛😊
fél órája láttam én is EOS-on,de nálunk csak 2-3 ember szopta be😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hol tudok a következõ patchrõl infót kapni?
-nem találom a hivatalos oldalon sem amit szeretnék
-nem találom a hivatalos oldalon sem amit szeretnék
sry nem szoltam😄 nem vette észrem
semmi
semmi
hi srácok,
vki megtudná mondani hogy mi a franc van a szerverekkel mert engem se az accountomhoz nem engedbe se a wow oldalát nem hozza be???( acc fizetve van meg minden:S)
vki megtudná mondani hogy mi a franc van a szerverekkel mert engem se az accountomhoz nem engedbe se a wow oldalát nem hozza be???( acc fizetve van meg minden:S)
hibás a fogalmazás, mert nem sometimes, hanem always. mint az ultra.
s ja, vannak velük gondok. ha nem nekem, akkor pedig a csapattársaimnak.
bazi nehéz ám eltalálni valakit, aki folyamatosan dodge-olgatja az ütéseid 50-80%-át (mikor hogy). ja persze, tudom, overpower crit majd megoldja!
azaz csak megoldaná, ha nem 6 secenként lehetne egyszer elnyomni, s nem kemény 1,3k körül sebezne (amit kiröhög a 10-12k hp-s rugó), miközben a rugó 6 sec alatt autohit-tel többet tol belém, mint 1,3k...
bár so-so azért ennyire nem vészes, mint amilyennek ezalapján tûnik, csak szimplán qrva idegesítõ...amúgy rugót duel-ben általában elverem... 1kezes + pajzs kombóval -.-
s ja, vannak velük gondok. ha nem nekem, akkor pedig a csapattársaimnak.
bazi nehéz ám eltalálni valakit, aki folyamatosan dodge-olgatja az ütéseid 50-80%-át (mikor hogy). ja persze, tudom, overpower crit majd megoldja!
azaz csak megoldaná, ha nem 6 secenként lehetne egyszer elnyomni, s nem kemény 1,3k körül sebezne (amit kiröhög a 10-12k hp-s rugó), miközben a rugó 6 sec alatt autohit-tel többet tol belém, mint 1,3k...
bár so-so azért ennyire nem vészes, mint amilyennek ezalapján tûnik, csak szimplán qrva idegesítõ...amúgy rugót duel-ben általában elverem... 1kezes + pajzs kombóval -.-
"Másrészrõl viszont ha warriorral neked gondjaid vannak rugó ellen... hát hogyismondjam... 😉"
crippling+deadly posion -> 5 combo point -> ruputure -> repeat /dance csokolom..
crippling+deadly posion -> 5 combo point -> ruputure -> repeat /dance csokolom..
Cheat Death fixre egy ideig ne számíts.
"We have looked into this issue. In order to assure that a worse bug (which caused cheat death to not work at all) did not occur under specific timing circumstances, Cheat Death will sometimes reduce damage by 99% instead of 90%.
Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix."
Másrészrõl viszont ha warriorral neked gondjaid vannak rugó ellen... hát hogyismondjam... 😉
"We have looked into this issue. In order to assure that a worse bug (which caused cheat death to not work at all) did not occur under specific timing circumstances, Cheat Death will sometimes reduce damage by 99% instead of 90%.
Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix."
Másrészrõl viszont ha warriorral neked gondjaid vannak rugó ellen... hát hogyismondjam... 😉
ok köszi köszi
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
WoW 4ever * LvL 70 Mage *
2.4.0-ás patch mikor lesz? Nemtudni/Tudni?
macskát fogj be.
szintezésre az az egyik legjobb
szintezésre az az egyik legjobb
de, ennyire vészes.
warriorként ha nem kapom elõ a pajzsot + az 1kezest, akkor simán szétszed, ha elnyomja minden cooldown-ját. kétkezessel próbáltál már 3,6 secenként olyant ütni, akinek 80% feletti dodge-a van? agyrém, komolyan mondom, mást se látsz villogni a képernyõn, csak azt a feliratot, hogy: Dodge...
hétvégén találkoztunk (druida+warrior combo, az atomtáp setup ugyebár sokak szerint, khm...) dupla rugós setup-pal.
hát a druida healerem kb. 3 secig élt vagy addig se... instaciklon nem segít - trinket, instagyökér nem segít - cloak of skill, elfutni nem tud - stun + crippling poison, ütni nem lehet õket - evasion, ghostly strike, dodge hegyek 8-10-15 secig + mindemellé iszonyat burst dmg.
szal' ja, és akkor még nem beszéltem a bugos cheat death-rõl, meg arról mekkora feeling ilyenkor kemény 60-80 dmg-es 100 rage-es execute crit-eket beléjük tolni, mert nem 90% dmg-et csökkent a bugos kis talent-jük, hanem 99%-ot... de persze a blizz b*szik fixelni, mert kalgan biztos rerollolt rugóra, meg bazi nehéz lehet egy nyamvadt változót átírni...
lock-ként meg kb. a no comment kategória. arenaban nekem esik rugó+warrior és kb. instantban hal a lock-om a 15k buffed hp-jével meg a soullinkjével együtt...
de lesz még itt rugó sírás hamarosan 😊
/flame on még mindig x)
warriorként ha nem kapom elõ a pajzsot + az 1kezest, akkor simán szétszed, ha elnyomja minden cooldown-ját. kétkezessel próbáltál már 3,6 secenként olyant ütni, akinek 80% feletti dodge-a van? agyrém, komolyan mondom, mást se látsz villogni a képernyõn, csak azt a feliratot, hogy: Dodge...
hétvégén találkoztunk (druida+warrior combo, az atomtáp setup ugyebár sokak szerint, khm...) dupla rugós setup-pal.
hát a druida healerem kb. 3 secig élt vagy addig se... instaciklon nem segít - trinket, instagyökér nem segít - cloak of skill, elfutni nem tud - stun + crippling poison, ütni nem lehet õket - evasion, ghostly strike, dodge hegyek 8-10-15 secig + mindemellé iszonyat burst dmg.
szal' ja, és akkor még nem beszéltem a bugos cheat death-rõl, meg arról mekkora feeling ilyenkor kemény 60-80 dmg-es 100 rage-es execute crit-eket beléjük tolni, mert nem 90% dmg-et csökkent a bugos kis talent-jük, hanem 99%-ot... de persze a blizz b*szik fixelni, mert kalgan biztos rerollolt rugóra, meg bazi nehéz lehet egy nyamvadt változót átírni...
lock-ként meg kb. a no comment kategória. arenaban nekem esik rugó+warrior és kb. instantban hal a lock-om a 15k buffed hp-jével meg a soullinkjével együtt...
de lesz még itt rugó sírás hamarosan 😊
/flame on még mindig x)
Ha jól tudom, csak másik officert tudsz guildleaderré tenni, és asszem online-nak is kell lennie az illetõ karakternek.
/gleader (player neve)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hogy tudok valakit guild leaderré tenni?Sehol sem találom azta gombot pedig át szeretnék menni másik guildba😞
házigazdaaa, az ilyen alregek baromságait tessék törölni 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sztem te vagy egy jó állat! <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota> Hamár igy kimondatod 😛
Na ez már színtiszta intelligencia!
még kezdõõ vok szoval te most a TÖRT-esrõl beszélsz???
vagy az eredeti mert nekem eredeti van ?!!
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
vagy az eredeti mert nekem eredeti van ?!!
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
120490 és 120491:
Attól függ melyik "törtszerón" játszotok.
Attól függ melyik "törtszerón" játszotok.
annyira azért nem vészes a rugo ahogy leirod de jelenleg tényleg az egyetlen class amivel bármelyik classt meg lehet simán verni.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy LvL 13-as Elf Hunternek milyen állatot fogjak be (darksore)-bol????
melyik ajánlott vagy valami kérlek válaszoljatok
ha viszont belepnetekes bevennetek friendbe akoor Thunderarrow a nevem
addig is köszi csácsá <#email>#email><#email>#email><#email>#email>
Azt szeretném kérdezni hogy LvL 13-as Elf Hunternek milyen állatot fogjak be (darksore)-bol????
melyik ajánlott vagy valami kérlek válaszoljatok
ha viszont belepnetekes bevennetek friendbe akoor Thunderarrow a nevem
addig is köszi csácsá <#email>#email><#email>#email><#email>#email>
sziasztok most kezdtem a wowot és két kaszt tetszik a rogue és a warrior. Meik jobb,erösebb pvp-re?
mindkettõ jó.
ha sebzést szeretnél osztani, lopakodni, sötétben sunnyogni, jól seggbekukizni hátúlról másokat, akkor rugó.
ha pedig csapattámogató szeretnél lenni, aki gyógyít, segíti a társait buffokkal és életben tartja õket, akkor priest.
btw rugókat mindenki utálja, mint a szart. egy undorító, gennyes csicska class. ráadásúl most agyonb*szott gecitápos is lett az utolsó 1-2 patch óta... ja meg tele van bugokkal is (cheat death, rofl)
az egyetlen counterclass-a a warrior is csak úgy tudja elverni, ha egykezest + pajzsot vesz fel...mi ez már? lol bazz...
nerfet neki (meg is fogja kapni ez 100%)!
/flame on x)
ha sebzést szeretnél osztani, lopakodni, sötétben sunnyogni, jól seggbekukizni hátúlról másokat, akkor rugó.
ha pedig csapattámogató szeretnél lenni, aki gyógyít, segíti a társait buffokkal és életben tartja õket, akkor priest.
btw rugókat mindenki utálja, mint a szart. egy undorító, gennyes csicska class. ráadásúl most agyonb*szott gecitápos is lett az utolsó 1-2 patch óta... ja meg tele van bugokkal is (cheat death, rofl)
az egyetlen counterclass-a a warrior is csak úgy tudja elverni, ha egykezest + pajzsot vesz fel...mi ez már? lol bazz...
nerfet neki (meg is fogja kapni ez 100%)!
/flame on x)