World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSN: s3ctorHU
az a szép még, hogy az új generációnak minden moströgtönazonnal kell, nem hajlandó megdolgozni érte. értem itt a tanulást.
Tényleg van németül is a wow, aki meg egyiket se érti az menjen amõbázni.
PSN: s3ctorHU
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de nagyon frankón megtanultam belõle angolúl egy kis nyelvtanozással egybekötve.
igaz, ha azt kéne felsorolnom, hogy milyen kellékek kellenének a konyhában egy húsleves elkészítéséhez, akkor komoly gondban lennék, de egy teljes fémvértezetrõl, középkori fegyverekrõl, hadviselésrõl és mágiáról órákon át tudnék dumálni 😄
Players will no longer need the Master’s Key to enter Karazhan. The gates to Karazhan will still require the Master’s Key to be unlocked."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sokan itt meg az internet elotti idokbol szarmaznak es nem volt google, meg forum. Szotaraztunk rendesen, hogy vigig tudjuk vinni az akkor eppen aktualis szerep- es/vagy kalandjatekokat.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
De az kb csak viccnek jó, életképes karid abbol sem lesz.
Az a baj egyebkent hogy minden peccsnél változnak szinte a skillek, és nincs ember/igény rá hogy az aktuális dolgokat mindig lefordítsák.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
(ez van...de legalább csiszoljátok az angol nyelvtudásotokat...
tudod..kellemeset a hasznossal <#idiota>#idiota>)
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
ööö...vagy mégsem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
TSW: Tunderke
Movement impairing felezés mit ér? Az igazán veszélyes cc-kbõl nem szed ki ugye? Még ha a ghostwolf kiszednék õket mindenbõl...
#120954:
buffhegyek és/vagy nerfhegyek?
Shaman
- Flametongue weapon puts an "MS" (50% healing reduction) on your current target. 5 Second duration, refreshes every hit. (Screenshot)
- Toughness: Increases your armor value from items by 2/4/6/8/10%, and reduces the duration of movement impairing effects on you by 10/20/30/40/50%. (Screenshot)
- Shamanistic Rage changed: Reduces all damage taken by 30% and gives your successful melee attacks a chance to regenerate mana equal to 30% of your attack power. Lasts 15 seconds.
- Global Cooldown of totems reduced to .5 seconds
Egyébként tudja valaki, hogy mi alapján vannak rendezve a karik? Se név, se szint, se class, se race, se létrehozás dátuma alapján.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk