World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
not at all

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Narxis
Sztem már elég sokan tudnak legalább 1 nyelvet nálunk, ahogy olvasgatom a magyar wowos fórumokat, rengeteg az angolul beírt komment. Vagy csak átvették a kifejezéseket? Pl. so last year, Creative use of game mechanics stb. De van amikor hosszabb mondatokkal válaszolnak. Divat lett angolul írni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sector512
Ja hát ez klasszikus eset "Mit magyaráz az angol nem értem" 😄 Többen is mondták már hogy játszottak olyan magyarral aki mindenre csak annyit válaszolt hogy "Yes" meg "Ok" 😄

PSN: s3ctorHU

a legszebb az, amikor a néma levente egyszer csak whisperel isntában, hogy te, mondd már meg neki, hogy blabla. ott nyomul, sose válaszol semmire, de amikor neki kell valami, akkor jön a /w - mert nem tud angolul! az ilyen minek játszik?

az a szép még, hogy az új generációnak minden moströgtönazonnal kell, nem hajlandó megdolgozni érte. értem itt a tanulást.
sector512
Hát ja elég szégyen hogy ennyire kevesen tudnak második nyelvet itthon. Sokszor van hogy bemegyek egy instába random group-al és nekem ég a pofám hogy a magyarok közül rengetegen nem képesek angolul beszélni hogy esetleg más is értese. Nem is csodálom hogy rühellik a magyarokat...

Tényleg van németül is a wow, aki meg egyiket se érti az menjen amõbázni.

PSN: s3ctorHU

Lacee
én akkoriban (win95 elõtt) 6-7 éves voltam, akkor még nehézkesen ment az angol 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jaja, meg se tudom számolni hány órát töltöttem szótárazással, hogy megértsem, hogy mirõl szólt a baldur's gate, neverwinter ninghts, icewind dale és a planescape:torment story-ja, eye of the beholder-rõl és társairól már nem is beszélve 😊
de nagyon frankón megtanultam belõle angolúl egy kis nyelvtanozással egybekötve.
igaz, ha azt kéne felsorolnom, hogy milyen kellékek kellenének a konyhában egy húsleves elkészítéséhez, akkor komoly gondban lennék, de egy teljes fémvértezetrõl, középkori fegyverekrõl, hadviselésrõl és mágiáról órákon át tudnék dumálni 😄

The Garrett
õsszel. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Narxis
Közeledik a WotLK..

Csirke4
wtflolzomg
"Karazhan
Players will no longer need the Master’s Key to enter Karazhan. The gates to Karazhan will still require the Master’s Key to be unlocked."

Narxis
Én nem szótáraztam egyiket se, nagyjából értettem. 😄

Lacee
marha jó is volt, még warcraft 1-e,might&magic 5-öt meg Day of the Tentacle-t szótárazni 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csirke4
mta sztaki
Mighty
Sokkal jobban jarsz, ha veszel magadnak egy Angol-Magyar keziszotarat es az ismeretlen szavakat szepen kikeresed. Meglasd, szepen fog gyarapodni a szokincsed.

Sokan itt meg az internet elotti idokbol szarmaznak es nem volt google, meg forum. Szotaraztunk rendesen, hogy vigig tudjuk vinni az akkor eppen aktualis szerep- es/vagy kalandjatekokat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigeroo
az ugyanaz, nem?
(amugy az összjátékidõt méri)
A két napot úg számolja, hog 2x24H folyamatos játék ? vagy két naptári nap?

Narxis
Szép.

Lacee
összes idõd 10%-a a warcraft világában 😊

Köszönöm! 1 hónap alatt 2 nap 20 órát sikerült játszanom 😊
Lacee
intecercepentálás FTW 😊

The Garrett
worldofwarcraft.hu -n voltak ilyen class guideok ahol le voltak fordítva a skillek is ízes magyarsággal. 😄
De az kb csak viccnek jó, életképes karid abbol sem lesz.

Az a baj egyebkent hogy minden peccsnél változnak szinte a skillek, és nincs ember/igény rá hogy az aktuális dolgokat mindig lefordítsák.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nagy1miklos
Hát jó akkor próbálkozunk így tovább, kösz a válaszokat.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

tigeroo
szótár

(ez van...de legalább csiszoljátok az angol nyelvtudásotokat...
tudod..kellemeset a hasznossal <#idiota>)
Davidus
van német wow is

V9ykn8_TZL0

Lazarus
Nincs fordítás
nagy1miklos
Sziasztok valaki tud olyan oldalról ahola spellek és/vagy a talentek leírásai le vannak fordítva? Néhányan elkezdtünk WOWozni de egyikünk se tud angolul pár szónál többet és így semmi esélyünk életképes karakter létrehozására. Tudom hogy a google a barátom de eddig nem volt szerencsém ilyen oldalt találni ami nem jelenti hogy nincs csak épp a keresõhöz se nagyon értek.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Lacee
vagy altot nyomsz castolás elõtt, vagy az optionsban be tudod jelölni hogy a buff jellegû spelleket automatikusan rád lõje, ha ellenség (vagy senki) van targetelve

locks are fine, l2p...

ööö...vagy mégsem? <#fejvakaras>

Khabbas
Beírod hogy /played <#integet2>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

panther112
Nyomd meg az alt modifier-t...

Hello all, az érdekelne hogy nem lehet olyan macro-t csinálni ahol egy spellt magamra castolok egy gombnyomással ugy hogy nem saját magam a targetom? Pl egy hill vagy first aid stb, mert a PoM Pyro-ra jó kis macro van, hogy egy nyomással 2 spell kimegy. Elõre is köszi.
shaime01
yap, affli és destro tulélési lehetõségét mert jelenleg csak sl/sl-el lehet hosszutávon nem fél perc alatt meghalni :/

Fehercsoki
Lockot kéne buffolni...

"Sok olvaso crits server for 1000 feletti damage. Kezdetek sokan lenni 😊 Hamarosan ..."

TSW: Tunderke

Narxis
Nekem is volt ilyen, de reggel óta jó.

FS-rõl tudtok vmit? Nekem 2 napja nem jön be.
Guest
Alapvetõen létrehozás dátuma alapján, bár egy olyan másfél éve volt egy nagy karbantartás, és akkor jól összekeverték õket.
Narxis
Mi? Ez egy buff az encha shamanoknak, arénában mostmár életképesebbek lesznek.

Hol lehet azt megnézni, hogy mennyi eddig a Played time?
capaszabi
ez megint ilyen "nesze semmi fogd meg jól" buff

Magh
Sorcere's Alchemist Stone-t igazán megváltoztathatnák +54 spell critre vagy damagere és Shatt repura discovery helyett, amúgy nem rossz.

És gondolod, hogy az után a 15 mp után nem kapják szét 3 mp alatt? 😄

Davidus
shamanistic raget már nem lehet dispelezni

V9ykn8_TZL0

Ráadásul wf-et kell beáldozni érte... van sámán aki nullázza majd a dps-ét ezért?
Movement impairing felezés mit ér? Az igazán veszélyes cc-kbõl nem szed ki ugye? Még ha a ghostwolf kiszednék õket mindenbõl...

Hát nem tudom. Nekem volt egy 53-as törp paladinom, amit töröltem több mint másfél éve. Aztán írtam egy ticketet a GM-nek, hogy az idióta csajom letörölte mert idióta volt. Másnap kiváncsiságból felnéztem és ott volt a paladin...igaz pucéron. Szóval nekem lehet, hogy mákom volt a GM-el.

#120954:
buffhegyek és/vagy nerfhegyek?

Attól, hogy osztanak 50% healing debuffot még ugyanúgy agyonütik õket 3 mp alatt.

Tafaya
Class Changes

Shaman
- Flametongue weapon puts an "MS" (50% healing reduction) on your current target. 5 Second duration, refreshes every hit. (Screenshot)
- Toughness: Increases your armor value from items by 2/4/6/8/10%, and reduces the duration of movement impairing effects on you by 10/20/30/40/50%. (Screenshot)
- Shamanistic Rage changed: Reduces all damage taken by 30% and gives your successful melee attacks a chance to regenerate mana equal to 30% of your attack power. Lasts 15 seconds.
- Global Cooldown of totems reduced to .5 seconds

Mighty
Valami tényleg kéne. Engem csak az zavar, hogy a low lvl karik vannak felül és összevissza a magasabb szintûek...

Egyébként tudja valaki, hogy mi alapján vannak rendezve a karik? Se név, se szint, se class, se race, se létrehozás dátuma alapján.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Davidus

<#ticking>

V9ykn8_TZL0