166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Gear #130774 Működik szerintem jól , party framen jelzi és a target frameen ki is jelzi százalékosan.Bár még csak 5 fős partyban teszteltem de ott jónak tűnt .
Beállítani asszem a opciók-display menübe kell. -
Warden #130773 Kb mostmár minden classnak van valami ami vagy bubi vagy iceblock vagy vanish akármibármi.Rinyálni a kis frosthock fanok szoktak pl iylen jeles alkalomból hogy használható lett egy oylan class ami kb freekill volt mindenkinek brutalluson kivül raidbe nem fért be egy sem.
Érdekes mód nem vijjogtál oylanért hogy egy fearben a lock dotjai leszednek 12k hp t vagy a rugó ha kinézett valakit magának és cd-n volt a trinkete kb instant halt.Mi is a probléma hogy nedjúristen raidbe is fér 2 netán 3 retri pala avagy hogy eztán arénába is labdábarughat 2v2 n kivül is?Érdekes elképzeléseid vannak a sírásról.Amit te vagy a kedvenc klánod idiótái vinnyognak az okos blogjukon az tény és szentirás amit pedíg más vet fel az sírás.
Minden class most jelentős változáson ment át minden class erősebb lett.iszonyat dmg-t tud kitolni a mágustól a balance druidáig mindenki.A retri paladin percenként tud szakitani egy valamit ami rezisztelhető minél több resilienc annál nagyobb az esélye hogy rezisztálódik a hammer of justice vagy a repetance, DE a trinket mindkettőből kiszed.Érthetetlen számomra hogy vannak emberek akik erre izgulnak hogy micsoda jó dolog hogy a rákba nerfelnek megint egy olyan classt ami a 3 év alatt egy hétig volt igazán játszható, de minegyiknek van 20 története hogy tv nézés közben is szendviccsel a szájába egyhitelt egy retripalát. -
#130772 tudtok valami jó betű típus módosító addont mert a Devla féle FonTabulous már sajna nem működik? -
#130771 igen kijött,most már nem kell omen meg amúgy is a tankok kaptak jó buffot. -
#130770 omenre már nincs szükség... -
YakHead #130769 Srácok, elvileg a játékba integráltak valami aggrometert. Ez most kijött a patch-el vagy csak a kieg után lesz elérhető? Ha most elérhető akkor hogyan lehet előhívni? Érdemes addonokat vadászgatni még? alig egy hónap és itt a kiegészítő, szóval úgyis megint elszáll minden addon.
előre is köszi a válaszokat...ha lesz
És a Paladin még mindég egy őrjöngő vadállat punktum -
WiLDoR #130768 elvileg omen és elkano's buffbar -
WiLDoR #130767 jajmá, ne rinyáljatok már annyit palák.
kevés a elég heal interrupt, nincs heal csökkentő skill?
és?
akinek meg van, annak meg nincs bubija, meg nem tudja healelni magát.
valamit, valamiért... -
#130766 Ja persze onnan vettem észre hogy beproccolt a shattered sunos nyaklánc. xD -
#130765 Teccik ez az Unfair Advantage 2/2 a rugónál!
Ha dodge-olok akkor visszaütök a main handel 100% weapon damage-et. (csak 1 másodpercenként).
Igenám de ez nem csak rendes harc közben működik hanem bizony megtámadott a hordás őr az undeadek kezdőjénél és a mountról pofánvertem. :D
Be is kerültem pvpbe. -
#130764 nah erre se jöttem volna rá magamtól :DDD -
#130763 nah erre se jöttem volna rá magamtól :D -
Paddy #130762 a daily questeket honna lehet megtudni?
-
#130761 Kész, délután azt csináltam, aztán volt egy kis dolgom itthon, meg vacsi, és most mentem volna még farmolni is mellé, csak hát nem volt mob, most meg szerver sincs :) -
ShaiHulud #130760 25 daily quest kesz? imo abbol gyorsabban megvan, bar realmfuggo talan. -
ShaiHulud #130759 bestial wrath = piros lesz a pet -
Warden #130758 Hyjal ugy háromnegyed óra volt tokkal vonóval.Átmentünk swp be a gyik 60% rakta az első portált majd server down.
Délután egy teljesen pug-os karahzan nem tartott egy órát egyedűl nightbane huzta 1 percnél tovább de csak azért mert repkedett. -
#130757 BS megint leállt... pont amikor neki akartam volna állni primalt farmolni, hogy meglegyen végre a rohadt 280as mount... -
#130756 "1 piros alatt "
milyen kifejezés már ez? :D mit jelent? :) -
#130755 mai raid meghiúsult,SWP-ben harc közben az fps a társaság nagy részének velem együtt lement 2-3-ra,csak egy helyben álltunk castolni lehetetlen,szar az egész még.
remélem vasárnapra helyre áll. -
Paddy #130754 jó ez az új pecs, eddig előnyeit nem láttam csak a hátrányait:D -
Paddy #130753 Ragna Bsről most lettem disconectelve
-
#130752 Ebben a pillanatban lett meg az 50. petem és most ez az offline megölte a skunkomat :,( -
#130751 *u -
#130750 izé angol:P és természetesen az összes Német flottol megy:P -
#130749 legalább 15 EU szerver off..:S -
Jimbo #130748 GZ Blizz, world server megint down, szánalmas, hogy ezt minden patchnél el kell játszani, felkészülhetnének már rá... -
Dr DeViLKiNG #130747 Éérdekes lett a hunter is :D
1 piros alatt csak a devilsaur pet leette 70% hpm úgy hogy 2 targeten tickelgetett siphon+fel armor 350hp/5sec.
Ha még a hunter is lőtt volna.. -
#130746 jójó,de nekem kikellett takarítani:P -
#130745 értem köszönöm -
#130744 Najó, ez nubság, a dailyket is beszámolja. :( -
bigbigle #130743 tudnátok küldeni jó képeket? -
#130742 végre:D -
#130741 http://i206.photobucket.com/albums/bb22/Wanger1uk/LatestUI.jpg -
#130740 nem küldi el a linket :S -
#130739 -
az lenne a kérdésem, hogy a bal odlalon lévő buffbarnak és a jobboldali aggro meterek mi a neve, mert már régen kerestem ilyesféléket de sikertelenül...
előre is köszönöm -
ShaiHulud #130737 megszunt a mana tap, beolvadt az arcane torrentbe. -
#130736 igen, igen, köszi.
még annyit hogy a vérelfemnek eltűnt a mana tap skillje és a spellbookban sem találom sehol. ez megszűnt vagy csak a BE rogue-tól vették el? :S
a játék meg játszhatatlan. órákag tölt van hogy eredménytelenül... :(
mikor lesz ebből megint élvezhető játék? -
Madmano #130735 Sziasztok.Kaptam egy olyan WOW-ot,hogy a dobozra rá van írva több helyen"14-day trial edition".Ez ér valamit?