World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HUMAN-Paladin/Mage
ELF-Hunter
valaki segitsen!
van pár dolog, ami igencsak tudja pumpálni a vért az agyba a wow-ban (értsd: agybajt lehet tõle kapni), ilyenek mint amikor a f*szláma pvp-s unalmába a téged ölöget, amikor szinteznél és 40 szinttel kisebb vagy mint õ (mert ugye a saját kategóriájában nem képes semmire), vagy egy-két jópofa meccs hunter-druida ellen arena-ban, vagy a sokadik wipe valamilyed raidinstában, vagy hogy mindig elbukjuk a battlegroundot a sok agyatlan hülyegyerek miatt és még sorolhatnám...
szóval, ha ilyen problémád van, inkább tényleg ne wow-ozz...több lesz a kára, mint a haszna...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ui. Tudom, hogy most bíztatni fogtok, meg kötéllel kínáltok :p
ಥ_ಥ
- megvesz. feltelepít. elindít. accountot készít. kódot beír a dobozból. belép. pecset letölt. játszik. örül.
- hidd el hogy tudni fogják hogy mennyit fizettél a játékért. okosak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fontos, hogy amiket az elõzõ kommentben írtam, mind EU-s oldalon csinálj.(Legalábbis, ha Magyarországon szerzed be a wow-ot)
Mondjuk ha az elõbbi "Úr"-at megkérnéd, hogy beszélgessen el a szülõkkel, akkor biztos, hogy az event végén megengednék, hogy rázizzenj a játékra<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
TBC-hez nem jár ingyenhónap.
utána pedig vagy bankkártya kell vagy gc ahhoz, hogy acc-ot kreálhass
(remélem senkinek nem okoztam fizikai fájdalmat a kérdésemmel <#wilting>#wilting>)
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Deikath
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Whisperelik neked a fontosabb híreket. Meg terjednek a trade chatben. 😊
a szerepjátékok amúgy is eléggé lekötik az embereket ("-csak még egy szintet lépek!") fõleg a wow, mert itt a többiekkel nagyon szépen kommunikálhatsz játék közben például csetelhetsz, "szerepjáchatól" (ami nem annyira rossz dolog!) csak...megfeledkezhetsz mindenrõl, de tényleg
hidd el, ha elkezdesz wowozni akkor a tv sem fog hiányozni. max valakit megkérdezel mi volt a hírekben :-D
Eléggé rá lehet kattanni, simán ráférne egy 16+os címke😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
+ Ha a bloddscalpra mész az pvp szerver tehát mindig meg fognak ölni a nagyobb játékosok amitõl kurva ideges leszel miáltal szívedet megterheled.