World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

tigeroo
rózsaszín szakállas gnóm harcilock
üdv. ma szeretném elkezdeni a játékot, és nem nagyon tudom miylen kasztot válaszzak. ezek a lehetõségek:
HUMAN-Paladin/Mage
ELF-Hunter

valaki segitsen!
Syron
ezzel tényleg én is egyet értek

hát ha szivbeteg vagy, akkor pláne ne indulj neki.
van pár dolog, ami igencsak tudja pumpálni a vért az agyba a wow-ban (értsd: agybajt lehet tõle kapni), ilyenek mint amikor a f*szláma pvp-s unalmába a téged ölöget, amikor szinteznél és 40 szinttel kisebb vagy mint õ (mert ugye a saját kategóriájában nem képes semmire), vagy egy-két jópofa meccs hunter-druida ellen arena-ban, vagy a sokadik wipe valamilyed raidinstában, vagy hogy mindig elbukjuk a battlegroundot a sok agyatlan hülyegyerek miatt és még sorolhatnám...

szóval, ha ilyen problémád van, inkább tényleg ne wow-ozz...több lesz a kára, mint a haszna...

shaime01
inkább csak nem tudsz engem másolni <#mf2>

picket
Azóta sem loggoltam be lockal. Túl tápos <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Létezik tört szerver is, de elõtte olvasd el itt a piros betüs szöveget!
mama2
micsinájjak anyámma? cc-zem? az meg mi?<#lama>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

shaime01
cc-zd anyád aztán mehet a pyroblast

mama2
Na ilyen válaszra voltam kíváncsi, köszi Isten vagy😊. Meg kell hogy szeretzzem, deanyámék nem engedik<#rinya>

Milyen blog? Valami WoW-os?
s0n1c
hajjaj, valakinek meg már akkora arca lett, hogy a loginképernyõn se fér be
capaszabi
irjad a blogot, nub

picket
Meg hogy van emberi lény, akinél az aranyhalam szövegértése jobb. Fogjatok le! Vagy én kötöm fel magam, vagy õ haljon meg! Ketten nem férünk meg ezen a bolygón <#idiota>

ui. Tudom, hogy most bíztatni fogtok, meg kötéllel kínáltok :p

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
sok újat tanul az ember 1 hónap= 60 nap😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

- ingyenes 30 nem 60
- megvesz. feltelepít. elindít. accountot készít. kódot beír a dobozból. belép. pecset letölt. játszik. örül.
- hidd el hogy tudni fogják hogy mennyit fizettél a játékért. okosak.

mama2
Aha, értem HTX. Szóval, most csak elég a játékot megvennem, meg egy accot csinálnom, jól értem? És ha letelik a ingyenes 60 nap, akkkor kell gamecardot vennem. Na de blizard honnan tudja, hogy én most megvettem a játékot, és játszhatok ingyen egy hónapig? Onnan hogy accot csinálok? Vagy a telepítésnél kódot fog kérni onnan?

capaszabi
az ilyen ne jöjjön inkább wowozni, van elég belöle....

BEAST
Ennyire buta meg te sem lehetsz, az egy link ... kattints ra.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaime01
én csak azt akartam mondani ,hogy kattints rá a "..."-ra és megvilágosodsz ^^

mama2
Ja, hogy te evvel a ...-al, azt azt akartad mondani, hogy a üzenetembe, benne van a válasz is? Szóval hogy megválaszoltam saját magamnak a kérdéseket?

shaime01
nincs mit. majd ha rájössz ,hogy én tulajdonképpen segitettem akkor tudod hol találsz ^^

mama2
ne ...-ozzál, hanem válaszoljál kérlek szépen légyszives, köszi.

shaime01
mama2
Olvastam, hogy Zoleenak válaszoltatok. És lenne pár kérdésem: Na de most miaz hogy: 1:egy hónap ingyen game jár megvételkor? Szóval ha elsõre akarja megvenni az ember a gamot, akkor csak elég a játékot megvenni, és ha letelik a ingyen 1 hónap(60 nap gondolom), akkor kell gamecardot venni, és beírni a gc-n található számot a játékba? 2:És ha megveszem, akkor kell csinálni accuntot(vagy mit) a worldofwarcraft.com-on, vagy a játékba kell majd accot csinálni?

Ha lejár az idõ természetesen kell GC vagy Bankkártya.
Fontos, hogy amiket az elõzõ kommentben írtam, mind EU-s oldalon csinálj.(Legalábbis, ha Magyarországon szerzed be a wow-ot)
Ha elöször indítasz egy trial accot majd azt upgrade-eled fel normál accra, akkor nem kell se GC, se Bankkártya, se semmi. Ráadásul nyersz vele ingyé 15 napot. Én is igy kezdtem 😊
Bakker, elõször azt olvastam, hogy "Menjek illidanhoz" Csak második olvasatra láttam, hogy az az Illidan az Dilidoki<#idiota>
Mondjuk ha az elõbbi "Úr"-at megkérnéd, hogy beszélgessen el a szülõkkel, akkor biztos, hogy az event végén megengednék, hogy rázizzenj a játékra<#idiota><#nevetes1>

HunnernesKonge
Mivel a 30nap játékidõ csak akkor lesz aktív ha beír egy bankkártyaszámot vagy megad egy GC kódot okoska <#nezze>
sector512
Nem értem minek kéne fake bankártyaszám mikor kap egy kódot 😊

PSN: s3ctorHU

HunnernesKonge
Alapjátékhoz jár 1 hónap ingyen de hogy azt használhasd kell egy bankkártyaszám(lehet fake is) vagy egy Game Card kód.
TBC-hez nem jár ingyenhónap.
Rage47
1 hónap ingyen game jár a megvételkor
utána pedig vagy bankkártya kell vagy gc ahhoz, hogy acc-ot kreálhass
ZolEE F1
császtok, egy kérdésem lenne, ha megveszem a wowot+tbc-t akkor azzal jár x nap free play, vagy be kell tervezzem 1 gc megvételét is a game-el együt?

(remélem senkinek nem okoztam fizikai fájdalmat a kérdésemmel <#wilting>)

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Narxis
Nebassz már fel, most küldtem át 600g-t egyik altomnak. 😄 De eddig is küldözgettem kisebb összegeket ide-oda.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wowace updater szerintem, a wowace.com -on nézd meg

Csirke4
Kariról karira küldhetsz simán. Amúgy viszont azt sem.
Csirke nem küldtél át pénzt ez egyik karidtõl a másiknek, mert én ezt tettem és jeleneleg closed az accountom. Igaz nem 100g volt amit átküldtem

Deikath

rhazid
tudna vki adni egy linket ahhoz az addonhoz ami megnézi h a legújabb addon van-e abból és letölti az újat meg minden? tom h volt de nem naon találtam az a baj szal lécci help

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Csirke4
Igen menj dilidokihoz. Sokkal jobb ha hülyének néznek mintha wowos kockának. Nem mész el és kész. Ha kell rádküldöm a titkos bébiszittert. <#idiota>
mama2
Nekem akkor is KELL méghozzá már holnap(már abba is beleõrül, hogy megszerezze.) Menjek dilidokihoz?

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
nem is addiktiv, enis csomoszor abbahagytam, meg sok ismerosom is rengetegszer abbahagyta már...<#vigyor1>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csirke4
Megkérdezel valakit? Neeeeeeem...
Whisperelik neked a fontosabb híreket. Meg terjednek a trade chatben. 😊
tigeroo
kurva addikt.
a szerepjátékok amúgy is eléggé lekötik az embereket ("-csak még egy szintet lépek!") fõleg a wow, mert itt a többiekkel nagyon szépen kommunikálhatsz játék közben például csetelhetsz, "szerepjáchatól" (ami nem annyira rossz dolog!) csak...megfeledkezhetsz mindenrõl, de tényleg
hidd el, ha elkezdesz wowozni akkor a tv sem fog hiányozni. max valakit megkérdezel mi volt a hírekben :-D
Count Adyn
Hát az gáz:S
Eléggé rá lehet kattanni, simán ráférne egy 16+os címke😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csirke4
Nem tudod abbahagyni.
+ Ha a bloddscalpra mész az pvp szerver tehát mindig meg fognak ölni a nagyobb játékosok amitõl kurva ideges leszel miáltal szívedet megterheled.
mama2
Ez az hogy nem tudok focizni, se futni, se biciklizni, se úszni, se semmi. Mert szívbeteg vagyok. Fallottetralogia. írd be gugliba. Nekem a gép az életem. Amúgy ha meglenne a WOW, akkor se azt nyomnám egész nap, hanem tévét is néznékXD. Vany annyira függõséget okoz, hogy nem tudod abbahagyni?😮

Shortstop
jujjdejo

lol, nem hiába az a neved ,h mama2 ,mi ?😄DD na gyerunk vald be 😊