166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
kekksz #131215 hali
egy low level druidának (36) meiket ajánljátok a feral vagy a balance ágat? -
#131214 Nekem max 1 nap szokott lenni. Jah és van már új CF és Chatmod. -
emmpee3 #131213 Next patch -
#131212 1. X-Perl
2. Skinner
3. Bartender4
4. ClearFont és ChatMod, ha van új verzió
5. SimpleMinimap és DetachedMiniButtons
6. ?????
7. profit
jó pepecselést, fél év lesz mire mindet beállítod saját szájízed szerint. vagy sem. -
#131211 wow ui-t addon-nal lehet változtatni, addont pedig akkor tudsz csinálni, ha értesz a programozáshoz
v pedig keresel egy addont ami neked tetszö kinézetet varázsol a képernyöre és felrakod -
#131210 Ezaz ötlet már eszedbe jutott? -
#131209 ütömvágom is ismerős :D -
depos #131208 vki írjon vmi ötletet mert sok zsír külsőt láttam már és eddig csak irigykedni tudtam-.-" -
#131207 hát fél éve nem volt online az account. nemrég adtam el, de szerintem nem sámánozott a tag (ugyanis a druidámat húzta fel inkább)
de ha ütömvágom-pogomonkey mondd neked valamit akkor az az enyém volt:) -
voloume #131206 hogyha a karim piros szinű lesz vagy a petem vagy visszavaltozok vörösröl simára akkor irja ezt ki, valami ötlet ? -
#131205 lol nem te jártál gankelni stv-ben mindig? nem engem, csak mintha láttalak volna rebel camp környékén :D de lehet egy másik ötletes shaman név volt. -
depos #131204 sziasztok^^
lenne 1 kis gondom-.-"
a lényeg annyi h meguntam a wow alap kinézetet :D
és h léteznek-e teljesen kész ui-k lehetőleg magyar útmutatóval vagy oan h leírják magyarul h hogyan kell csinálni vmi szépet :D
találtam angol oldalt de sajnos naon nem tudok angolulXD
előre is köszönöm -
voloume #131203 ugyyanez bejön csak hogy Interface\FrameXML\blalbalbalbla ? most melyik addon ütközik a többivel ?
-
Dr DeViLKiNG #131202 goblinok 15%ot vonnak le -
voloume #131201 ez mi ez ?
-
#131200 Hellóka! Ha Horda oldalon berakok 1000G-ért vmit és allin megveszem akkor ebből az 1000 goldból mennyit kap meg a horda karim? :) Úgytudom nem teljes egészében mindet. Jó lenne ha tévednék :( :) Előre is köszi -
#131199 jah:D
BS-en az enyém volt
aztán elterjedt a neszopashaman, halgashaman meg ezek :l
de a hasselhoof a legjobb szvsz:) -
#131198 Nefosshaman, de szinte biztos, hogy foglalt ha magyaros SZERÓra mész. -
#131197 itt keress magadnak nevet. -
#131196 kössz, mondjuk én alapból elutasítom az ilyet...
"its a long shot"
(holnap lesz am. egy utam nyiregyreévente 1x ha használom a tömegközlekedést...:DDD megveszem a wowot + hangbótban lesz dolgom)
mondjatok már egy frappáns, találó nevet (tauren shamannak)! :D -
#131195 piros felirat melyik fele nem érthető? ha fizeted a havidíjat, vválaszthatsz nagyon sok hivatalos szerver közül, ha meg törtszerver:
-
stakypot #131194 Sziasztok
Nemcsak a nagyon nagy fanoktól kérdezem... :o)
A Blizzardnak nincs saját WOW szervere? Amely természetesen ingyenesen használható? Nem baj ha sima szerver, igazából a tört szerver is meg a sima szerver iránt is érdeklődnék... -
#131193 nem rak át acc-rol acc-ra a blizz karaktert főleg ha az két külön vezeték nevű,alapbol el utasítják. -
#131192 haverod egy paraszt -
#131191 csak kérezem hogyha ugyan azon a néven van 2 acc de csak az egyiknek tudom a cd key-et de a titkoskérdést mind2 nem tudom akkor a blizzard átrakná e a karaktert (karakterekt) egy accra (aminek tudok a cd key et is)? ha igen mennyit kéne fizetnem, és ha fizetnem kell akkor karakterenként kell fizetnem vagy 1x fizetek és átrakják azokat a karakterekt amiket kérek
haverom kérdi. egyik accján túladott és vissza akarja lopni a karaktereket
-
#131190 3x szállt fel de harmadjára csak megdögleni szállt le... -
#131189 4-5 óránként server restart van.. -
Beni521 #131188 tikteket se enged fel BS-re??? -
ShaiHulud #131187 hat ugye mar irtak mit csinalnak majd emiatt, 10% kal novelik az armorokat pveben, fury warit buffoljak melle, hunter nem kap semmit soot meg nerfelik ugy hogy a wf totem meg a deathknight fele haste sem hat a ranged attackra mar. cement shaman sem kap a 10% armorra kompenzaciot mert hogy tul nagy a dpse eleve es sebzesenek csak egy resze physical. -
Warden #131186 Sokat fog változni az összes class még mire nyolcvanig ill majd akkor jönnek ki igazán az erősségek ill a hátulütők.Ez a nerf-buff a blizzard játéka vagy alkalmazkodik hozzá az ember vagy béfejezi.
A papok eztán is kellenek a raidbe max annyi hogy az ötből nem három spriest a manaback miatt.Gondolj bele azért az is nonszensz volt hogy retri pala abszolute nem kelett a raidbe max brutalluson a 3% crit miatt de "főállásban" senki nem tartott retri paladint.A patch óta változott a helyzet befér kettő is a sealek miatt ill már nem lóg ki a low dps miatt, továbbá nagyon jó support.Ami most per pill a top dps az a hunter meg az enc sámán valószínű az is változik még.Viszont ami nem változik már a kiegig az a pár boss ami abszolute nem melee fight és bőven elég 2 de sok is iylen pl a két pitsa.
Ez a három hét a kiegig már csak arról szól hogy befejezze mindenki azt a raid instánt ahol tartott max még egy szinten feljebb si próbálgathat.A blizzard részéről meg a szerverek beállitása most a fő szempont esetleg pár változtatás beiktatása de nagy csodára már nem kell számitani ebben a három hétben.
A kieg után hipp hopp felszintezi mindenki a mainjét és kezdődhetnek az új raidek a már kicsit megismert változások szerint. -
Warden #131185 Ez a free kill brutallus után (habár a patch óta brutallus is free a kék gyik meg pláne) össz vissz 2x szál fel azaz 6 köpés.Gondolom ti is csak két zónát használtok.Brutallust ebben a resetben először tudtuk 3 perc alá vinni ugy hogy talán 3 vagy 4 burnt nyomott.A két pitsa már jobb fight azt nem lehet erővel bezúzni. -
Fidelcastor #131184 Látod ez az érdekes, hogy van aki nerfnek írja le a retri pala dpsét van aki balancenak mondja. pld ahogy írtad 1900 körüli dpst nerfnek írod a spapok meg az 1900 körüli dpsüket buffnak érzik. Miután sp supportját teljesen kiherélték és másik 2 classal versenyeztetik spket már csak hunter lóg ki a dps-ből. Remélem huntert is "balance-olják" és akkor tényleg a jobb/megbízhatobb játékos szerint megy a beválogatás a raidekre, és nem a szerint, hogy a huntert tvzik,chatel,zenét hallgat raid közben de így is +1000 dpst tól miközben a másik 2 vért izzadva se tud jobb dpst csinálni.
Másik meg, hogy a következó pár hónapban lesznek még itt nerfek,buffok ami miatt lehet majd sírni vagy a másikat köpködni... csak 1 valami van amit mindig elfelejt az ember, hogy a te karaktered a blizzard tulajdona és ő azt csinál vele amit akar. Mind1, hogy ez neked tetszik vagy nem. -
HUmanHunter #131183 én még sose találkoztam vele. -
ShaiHulud #131182 While random is indeed random, the chance of Deathchanger's Reins dropping was increased with 3.0.2. This is the second time the drop rate has been increased, from the rather crazy 1 in 5000 WAY back in the day to the 1 in 100 it is now. -
#131181 tegnap:
-
#131180 Stormwind -
#131179 Erre tényleg csak azt tudom mondani get a life :P -
#131178 mondjuk a nagy talalkozas utan ne nagyon maszkaljatok el a kezdo map-ekrol,mert lezuznak a szornyek.... SW kozeleben kezdjetek el Questeket felvenni a "!" jeles emberkektol es fejlodjetek.... -
#131177 marmint ma:P 4-5pm:) -
#131176 jaj sry kollega is ott irja.....
bar nem erdemled meg,de ha rairsz holnap Crasus-ra vagy Kasadya-ra akkor attolom..../4-5 korul leszek kb./